Kirjoitukset avainsanalla Hunajahulinat

Meillä Akaassa on näin syksyisin Hunajahulinat, tapahtuma joka on rakentunut kaupunkimehiläistarhauksen ympärille. Kaksi viikkoa kestävien hulinoiden aikana juostaan mesihölkkä, järkätään sadonkorjuumarkkinat ja paikallisilla mehilästarhureilla on avoimien ovien päiviä. Me poikettiin torilla kuuntelemassa Ville Leinosta ja ostamassa paikallista, vasta kerättyä hunajaa talveksi. Torilettujen ohitse ei tietenkään voinut kävellä, liian hyvät tuoksut :)


Olen aina rakastanut toritunnelmaa, joten on ihan selviö että jos meidän kylillä on markkinat, me suunnataan sinne. Kuten melkein koko kylä muutenkin, tietenkin. Pikkukaupunkien toreilla on sympaattisen leppoisa meininki ja iloisia ihmisiä.

Siellä niitä surisee ja paljon! Tämän vuoden kylmän kesän vuoksi meidän pihalla ei ole näkynyt mehiläisiä ihan siinä määrin kuin viime vuonna, kun tasainen bzzzzzz alkoi humista heti kun avasi ulko-oven. On ollut melkein omituisen hiljaista :D

Vaatehommista sen verran että tuo keltainen vanha Klingin hattuni houkuttelee luokseen kimalaisia, kuljen jatkuvasti perässäni muutama pörröinen kaveri :D En siitä huolimatta suostu enää ottamaan lempihattuani pois päästä, se on niin piristävä. Ei todellakaan voi olla huonolla tuulella keltainen huopahatun reuhka kutreilla.

Kommentit (2)

1/2 | 

Hei! Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta jotenkin on vaan aina jäänyt kommentoimatta, vaikka on pitänyt. Jaan rakkautesi Minna Parikan kenkiin ja kauniisiin mekkoihin. Tykkään tyylistäsi ja tänne on aina kiva tulla kurkkimaan. Kiitos vaan oikein paljon kivasta blogista! Tällä kertaa katseeni kiinnittyi ihanan väriseen hattuusi. Mahtavaa, kun käytät värejä, sillä ne piristävät ainakin itseäni pelkän perusmustan suomalaisen pukeutumisen keskellä. Hyvää syksyä ja toivottavasti jaksat edelleen jatkaa bloggailua meidän lukijoiden iloksi.

2/2 | 

Toritunnelma ja markkinat on ihania! Niissä on varmaan ihan erilainen tunnelma pienellä paikkakunnalla kuin täällä pääkaupunkiseudulla. Mulle must on metrilakut!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat