Kirjoitukset avainsanalla Irregular Choice

Silloin tällöin tarkistan itseltäni, että onko edelleen ihan ok käyttää Disney-hahmoja vaatteissa. Tähän asti vastaus on ollut aina kyllä, joten alkaa vaikuttaa siltä, että käytän Bambi-sukkiksia vielä eläkkeelläkin. 

Gantin asiapirkkokenkiin yhdistettynä Irregular Choicen Bambit ovat täysin toimistokelpoiset ja mikä tärkeintä, piristävät sumuisen ankeaa marraskuista arkipäivää.

Bambi itsessään on satu, jota katsoessa kyynelhanat aukeavat joka kerta. Haikea leffa, mutta silti niin ihana. Se on yksi kaikkien aikojen rakkaimpia Disney-elokuviani, heti Robin Hoodin jälkeen. Robin Hoodia ei ylitä mikään. 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Ihanat! <3 Onkohan mitoitus näissä sellanen että mahtuu blösöäkin vyötäröä sisään, näytti olevan yhtä kokoa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myönnän olevani harakka. Rakastan kiiltäviä paljetteja ihan yli kaiken. Voisin upottautua niihin vaikka päästä varpaisiin. Viime lauantaina upottauduin tosin vain puoliväliin, kun päivään mahtui kolmet juhlat. Kummipojan synttärit, ystävän pojan nimenantojuhlat ja siskoni valmistujaiset osa 2.

Näistä onneksi kahdet olivat samassa osoitteessa ja kolmannet viereisellä kylällä, joten ei tarvittu ajankääntäjää. Sekin tosin olisi ihan näppärä kapistus, pakko myöntää. 

Laukku: Irregular Choice / Hame: H&M / Silkkitoppi: Selected Femme / Kengät: Marks&Spencer

Irregular Choisen laukkuni on jäänyt aika vähälle käytölle, sillä en ole osannut yhdistää sitä oikein mihinkään. Olen ajatellut, että se tarvitsee kaverikseen jotain äärimmäisen yksinkertaista, mutta olin väärässä. Oma tyylifilosofiani kun ei tosiaan ole mikään yksinkertaisuuden perikuva, vaan enemmän on enemmän. Nyt vihdoin ymmärsin, että se tarvitsee parikseen jotain ihan yhtä överiä, kuten tämän hameen. Vasta sitten olen kuin kotonani.

Mitä tästä opimme, älä yritä olla mitään muuta kuin oikeasti olet. 

Kommentit (4)

karkkinen
2/4 | 

Rakastan noita kenkiä! <3 Onko uutta mallistoa vai vanha löytö? Ihana asu muutoinkin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Liisa Ihmemaassa on yksi lapsuuteni suosikkisaduista. Omapäisen Liisan seikkailut olivat pienelle kiharatukkaiselle haaveilijalle mitä parhain mahdollisuus antaa mielikuvituksen lentää. Lapsen mielessä kissat osaavat ilman muuta puhua ja haihtua, ja korttipakka on täynnä julman kuningattaren käskyläisiä. Oikeastaan toivoisin että pystyisin nyt, aikuisenakin edes joskus irrottamaan otteeni reaalimaailmasta ja antaa mielikuvituksen viedä. Mutta pääsääntöisesti en ehdi, sillä aina on jokin työ tekemättä. Oh well.

Onneksi meille entisille haaveilijoille on tarjolla riemukkaita kenkiä, joille hymyillä. Pian julkaistava Irregular Choicen Alice on Wonderland -kokoelma on täynnä ihan hulluja jalkineita!

Tässä on vasta ensimmäiset teaser-kuvat kyseisestä kenkämallistosta, joten voin vain kuvitella mitä sieltä on vielä tulossa! Ihan erityisesti kiinnostaa nähdä onko Herttakuningatar innoittanut kenkäparin, ja jos, niin millaiset ne ovat.

Mielikuvitusrikasta viikonloppua kaikille!

Kommentit (15)

M?
1/15 | 

Aikaisempaan postaukseesi viitaten; oletko nähnyt Finlaysonin Onni tekstiilit. Näyttäisivät minusta sinun tyylisiltäsi.

Pitää käydä kuolaamassa nämä kengät.

AlisaA
3/15 | 

Nyt tuli aika kova pakkomielle noihin irvikissa ballerinoihin!! Liisa ihmemaassa on myös aina ollut mun suosikkisatuja ?

Milla
4/15 | 

Irvikissa kengät olisivat aika siistit! Ballerinat ei varmaan niin huomiota herättävät olisi, mut on noissa korkkareissakin sitä jotain vaikka muuten korko on turhan paksu omaan makuun. :)

Kaisu
5/15 | 

Ihan varmasti maailma olisi parempi paikka, jos ihmiset kulkisivat Irregular Choicen kengissä. =)

Hitsu
6/15 | 

Olen ymmärtänyt että suosit kengissä ja laukuissa aitoa nahkaa. Löytyykö kaapistasi synteettisistä materiaaleista valmistettuja kenkiä tai laukkuja? Lähinnä tarkoitan keinonahkaa (=muovia). Olisi kiva tietää :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Löytyy toki, mutta ei kovin montaa. Keinonahka ja siihen verrattavissa olevat kangaspintaiset yms kengät voivat olla erittäin toimivia, jos ne eivät ole "rimpuloita". Eli mitenkähän tämän selittäisi :D huonolaatuisesta keinonahasta ei ole iloa, mutta sitä voi saada myös yllättävän kestävänä, esimerkiksi yhdet syksyn lempparikengistäni ovat keinokiiltonahkaa ja ne maiharit kestävät sadetta 100%.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tisku
7/15 | 

Moi Niina, sinulla kun on noita Irregular Choicen kenkiä, niin miten koot on heillä? Käytätkö samaa kokoa heidän kengissä kuin sinulla on Minna Parikan kengät. Olisi meinaan aika kivat nuo irvikissa balleriinat.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

IC:n mitoitus vastaa mielestäni kokoaan, kun taas osa Parikan malleista on aika pientä kokoa. IC on jopa ehkä vähän väljää mitoitusta. Olen ilmeisesti virallisesti 39,5 kokoa, ja Parikan 40 on minulle sopiva kun taas IC:n 40 vaatii pohjallisen. Oliko tästä apua? Yleispätevänä neuvona sanoisin että ota IC:n kengistä se koko, mitä yleisesti ottaen eniten käytät.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

...kenkiä. Paljon kenkiä. Jumalaisia kenkiä. Hauskoja kenkiä. Käsittämättömiä kenkiä. Lontoossa herää väistämättä siihen, että maailmassa on niin paljon hienoja kenkiä. Klopottimien ei aina tarvitse olla niin kovin vakavasti otettavia.
Sateinen myrskyisä maanantai sai toivottavasti piristystä näiden kuvien myötä :)

Kommentit (3)

Agnes
2/3 | 

Oi ei apua! Miten hienot onkaan nuo ihan ensimmäiset Star Wars -klopottimet. Mistä ne on? Pakko saada!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011