Kirjoitukset avainsanalla Ivana Helsinki

Ivana Helsingin Rotterdam -mallistosta löytyy useampikin vaatekappale, joiden fiilis on vahvasti 60- ja jopa 70-lukua. Esimerkiksi tämä trumpettihihainen tunika on yksi niistä. Vaatteen värimaailma sopii täydellisesti syksyyn.

Tunika on muutaman vuoden takainen löytö nettikirppikseltä, jonka kohdalla aluksi mietin, että mahtavatko nuo hihat olla minulle liikaa. No, eivät ole, vaan vaatekappaleen upeus piilee nimenomaan niissä. Yllättävän monen lempivaatteeni kohdalla toistuu tämä sama kuvio. Ostohetkellä olen ollut kahden vaiheilla - liikaa vai juuri sopivasti. 

Luonto ja vuodenajat ovat ihan peruskauraa pukeutumisinspiraatiossa, mutta harvoin tulee maastouduttua näin täydellisesti :D meidän omenapuut pudottivat lähes kaikki lehtensä kerralla, yhden kunnollisen hallayön jälkeen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viitat ovat syyspukeutumisen aatelia. Vielä ei tarvita toppatakkia, mutta jotain lämmikettä kuitenkin. Tämä musta villakangasviitta on Ivana Helsingin This is for you Gram -mallistosta, ja se on second hand löytö. Tuo kyseinen mallisto on yksi suosikeistani Ivana Helsingin osalta, sillä vaatteet olivat sopivasti omituisia mutta samalla äärettömän kauniita. 

Ei takerruta siihen, että kuvakulma on vähän epämääräinen, sillä hameenhelmat eivät juuri tuossa otoksessa näy helman alta lainkaan :,D

Työkaverini totesi viitan nähtyään, että olen kuin suoraan Harry Potterista tänään. Käy. 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Hieno! Teitkö siitä yhdestä muistaakseni nahkaa olleesta viitasta jotain vai laitoitko kiertoon?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Olin idiootti vuosia sitten, enkä ymmärtänyt ostaa ajoissa Ivana Helsingin Martti Syrjä -aiheista neuleviittaa. Kokeillaan nyt vielä ihan julkisella ostoilmoituksella. Jos tämä neule sattuu lojumaan käyttämättömänä, ostan sen mielelläni pois nurkista. Linkkaa myös ystävälle, jos tiedät että joku on harkinnut kierrätystä. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tässä on asu viime viikolta, jolloin en vielä voinut näyttää sitä, sillä Nordic Tricot by Ivana Helsinki -kamppispostaus oli vielä julkaisematta. Tämä Mimosa-mekko (saatu blogin kautta) on ilmeisesti ollut malliston supersuosikki, ja ikävä kyllä sen varastosaldot eivät ole päivittyneet Tokmannien nettisivuille oikein. Mutta mekkoa kuitenkin on myynnissä, vaikka nettisivujen mukaan näyttäisikin nollaa. Joten kannattaa käydä vilkaisemassa kaupasta, jos Mimosa oli kesäostoslistalla. 

Vyöllä rutattava väljä mekkomalli on täysin passeli grillauskesään :D pystyy säätämään vyötä tarvittaessa.

Mekko: Nordic Tricot by Ivana Helsinki / Hattu: KN Collection (saatu blogin kautta) / Kengät: Minna Parikka

Elän släbäreissä. Onneksi niitä on tarjolla todella upeinakin versioina!

Kommentit (2)

Jutta
1/2 | 

Kiitos Niina mekkopäivityksestä. Kävin aiemmin harmittelemassa ettei näytä mekkoa enää olevan saatavilla. Kävin ehkä Helsingin pienimmällä Tokmannilla (ei tärpännyt) ja laitoin äidin asioille pikkukaupungin Tokmannille (ei tärpännyt). Kolmas kerta toden sanoi. Toivottavasti laukka kannatti 😂

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat