Kirjoitukset avainsanalla Minna Parikka

Denim on klassikkomatsku, joka ei mene muodista. Käytän itse enemmän farkkumekkoja ja paitoja, kuin housuja eli farkkuja. On tullut todettua, että etenkin denim-mekot ovat loistava pohja värikkäille tai näyttäville asusteille.

Tämä tummansininen perhoshihainen NOSHin mekkoni on 2 euron kirppislöytö:

Kirkkaanpunaiset kengät (Minna Parikka, Regina) ja vintage-laukku ovat kiva pari tummansiniselle. Yhtä hyvin mekkoon voisi yhdistää myös keltaisen tai pinkin veskan, sillä sinisellä on maaginen kyky korostaa muita värejä. Punainen näyttää sinisen kanssa punaisemmalta. Mustalla ei ole mitään jakoa sinisen rinnalla tässä asiassa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämä silkkinen kietaisutunika on 10 vuotta vanha Tiia Vanhatapion malliston vaate. Sen voi jättää kuvan mukaisesti rennosti auki, tai vaihtoehtoisesti kuroa vyöllä. En valinnut tätä asua tarkoituksella suomalainen design mielessäni, mutta sellainen siitä kuitenkin tuli. Kengät ja laukku ovat Minna Parikan vanhempia mallistoja. 

On todellinen harmi, ettei Tiia Vanhatapio enää tee aktiivisesti vaatemallistoa. Vanhatapion naiselliset mekot olivat kuin taideteoksia. Tummasävyiset mekot jopa hieman goottityylisiä puhvihihoineen ja erikoisine leikkauksineen. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

En ole muistaakseni koskaan yrittänyt täällä blogissa aprillipilaa, joten jatketaan perinnettä. Otetaan ennemmin kuvallinen havainnollistaminen aiheesta kliseisiä tapoja yhdistää tyllihame :D

Tämä on ehkä se kaikkein kliseisin, mutta (ja ehkä juuri siksi) toimivin. Tyllihame & nahkarotsi. Ei olla ihan prinsessoina vaan vähän rosoa nääs. 

Riemua ja tuskaa Minna Parikan Caracaleista. Edelleen nämä tuntuvat murskaavan hitaasti mutta varmasti jalkapöytäni, vaikka ennen murskausta takana oli useita vuosia rauhallista eloa täydellisten kävelykenkien rinnalla. Aivan jäätävän ärsyttävää. Pakko konsultoida luottosuutaria aiheesta, koska en todellakaan aio näistä luopua.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Sori mutta tuo jalkajuttubtodennäköisesti liittyy ikään. Jalkaholvisu on ehkä laskeutunut ja aiemmin sopiva kenkä ei tunnukaan enää hyvältä. Minulle on käynyt noin monta kertaa ja itse asiassa yksien kenkien kohdalla kerran toisinpäin. Onneksi en ollut raskinut laittaa niitä eteenpäin. Jalkajumppa tai moonwalkin harjoittelu voi auttaa. Nimimerkki jalkavaivainen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Huomio kenkäfriikit! Minna Parikalla on meneillään äänestys siitä, mitä vanhoja malleja otetaan takaisin tuotantoon merkin 15v. syntymäpäivien kunniaksi. 

"Vote your favourite. The designs that receive most votes will be making a comeback for the Treasures of the MP Archive -collection in Spring 2020."

 

 

Ei sillä, että yrittäisin vaikuttaa asiaan teidän kauttanne, mutta CHERRYT ja POLLYT :D Jos pinkit Cherryt tulevat uudelleen myyntiin, vakuutan, että ette ole koskaan nähneet meikäläistä niin nopeasti kassalla. Harkinta-aika on silloin jotain syötävää. 

Äänestykseen pääsee täältä. Sieltä ruksimaan lempparit. Yllä näkyvässä kuvassa ei näy kaikki mallit.

Omaksi ilokseni vielä kysyn, että jos listalta ei löytynyt omaa vanhaa lempparia, niin mikä se olisi? Itse antaisin oikean käteni Yvetteistä...

Kommentit (5)

Ida
1/5 | 

Olisi voinut olla enemmän niitä oikeasti vanhempia malleja tuossa äänestyksessä (mutta ääni annettu Cherryille ;).. Itse haluaisin kyllä kaikista eniten löytää Melt -korkkarit!

karkkinen
2/5 | 

Minua on jäänyt eniten harmittamaan ne siipikorkokengät (mustat, joissa sivuilla hopeiset siivet). Haluaisin ehdottomasti sellaiset... Näistä Cherryt ja Pollyt oli myös omat suosikit .)

ReetaJohanna
3/5 | 

Olen laittanut joskus noista Cherryistä Minna Parikallekin viestiä, että ettekö voisi niitä tehdä. Nyt peukut pystyyn. Niin ja ehdottomasti Cherryt jossain kirkkaassa värissä <3

Satunnnnnainen
4/5 | 

Oikein mikään ei näistä äänestyksessä olevista iskenyt, koska mä haluaisin ihan ehdottomasti Edithit takaisin! Pinkit siipiballerinat on meinaan jo aika kulahtaneet, niin muutkin värit kelpais.....

MariaK.
5/5 | 

Pollyt <3 (annoin mä ääneni myös muutamalle muulle vaihtoehdolle). Itse kaipaan eniten Asta -mallia takaisin kun jäi silloin aikanaan ostamatta, jos black&powder -yhdistelmä tuosta kengästä palaisi myyntiin mulla ei olisi harkinta-aikaa lainkaan :) Samoin toivon paluuta jo tuolla aiemmin mainituille siipikengille joita oli muistaakseni ainakin Little Lulu- ja Lulu- nimisinä ekat oli kaiketi matalammalla korolla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat