Kirjoitukset avainsanalla Minna Parikka

Hauskat kengät tekevät iloiseksi. Lueskelin hetki sitten Facebookissa keskustelua, jossa pöhistiin siitä millaisia ilmeitä erikoisemmat kengät keräävät kanssaihmisiltä. Oma kokemus on, että 100 prosenttia iloisia. Tai ehkä vain en kiinnitä huomiota mahdollisiin nyrpistelyihin.

Ulkomailla Parikan puputennarit saavat aikaan akuuttia hihasta nyppimistä, kun ihmiset tulevat kysymään mistä kengät on ostettu. Lapset puolestaan tuijottavat silmät ihastuksesta soikeina punaisia glitterpupukenkiäni. Ei siinä, reagoin itse ihan samalla tavalla kyseiseen kenkäpariin :D

Ei juuri jälkeen jää nämä Mikki Hiiren korvilla varustetut Minna Parikan Mousey-loaferit. Näin talvikaudella käytän loafereita toimistossa, kun ulkokengät ovat liian raskaat ja kuumat. 

Toivon tosiaan, että seuraava väri-iloittelu tukassani johtuu valosta ja varjosta heh... Muussa tapauksessa on syytä katsoa hopeashampoon käyttö uudelleen. 

Vinkki mustien kenkien käyttäjille: osta tummansiniset sukkahousut. Ne ovat äkkiä katsottuna yhtä tummat kuin perinteiset mustat, mutta tuovat kuitenkin kenkiä esiin kauniimmin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja sitten vielä toinen satsi asustepuolta, jonka jälkeen lupaan lopettaa nämä 2018 kokoelmapostaukset ja siirtyä muihin aiheisiin. Tässä asusteet heinäkuusta joulukuun loppuun. Yritin keksiä millä lauseella kuvaisin asustetyyliäni, mutta näkyy olevan sellainen sillisalaatti että tässäkin pätee sama asia kuin pukeutumisessa: mikä milloinkin sattuu huvittamaan. 

Tyylini muodostuu fiilispohjalta. 

HEINÄKUU

ELOKUU

SYYSKUU

LOKAKUU

MARRASKUU

JOULUKUU

Tervetuloa asusteiden vuosi 2019!

Kommentit (4)

Vierailija

Voi, olisipa ihanaa olla työkaverisi ja seurata pukeutumistasi päivittäin! Tyylisi on rohkea, kaunis ja inspiroiva!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Olen auttamattomasti kenkäfriikki. Pääasiassa huomioni kohdistuu vintageen ja reproihin, mutta yksittäinen heikko kohtani on Minna Parikan sydänkengät. Mikä vain sydännauhallinen tai muuten sydämiin viittava naisellinen malli, ja olen myyty. Sydämet silmissä. 

Tänä vuonna ostin itselleni joululahjaksi punaiset Reginat, jotka ovat täydellinen lääke Yvette-vajaaseen elämääni. Olen metsästänyt Parikan Yvette-mallia 10 vuotta, ja ei. Ei sitten mistään. Mutta nyt ei enää kaiherra:

Regina on muotoilultaan kuin Raquel, mutta matalalla korolla. Näin ollen kengät voi ottaa kevään koittaessa suoraan arkikäyttöön. Arki on astetta ihanampaa, kun jalassa on kauniit kengät. Siinäpä se, meikäläisen motto :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Niin paljon kuin pitkiä takkeja rakastan, joskus on tilaa myös lyhyelle. Jos käytän maximekkoa, nappaan takkipariksi mielellään lyhyen rotsin. Nahkatakki on todennäköisesti yleisin valinta, mutta myös lyhyet jakut ja bomberit toimivat. Tämä lyhyt takki on vanha kirppislöytö, ja kuva on reilun viikon takaa kun ei vielä ollut näin kylmä kuin nyt. 

Villakangashattu on Anjo Alleen, laukku & kengät Minna Parikka, mekko Monkista ja takki kirppislöytö. 

Ei ollut tarkoituksellista, että koko vaatekerta on noin systemaattisen mustavalkoinen. Lopputulos näytti sattumalta lähes harkitulta. 

Kommentit (2)

IR

Peukku! Oikein hyvä, josta tämmönen iäkkäämpikin voi ottaa vinkkiä. Kiitos.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat