Kirjoitukset avainsanalla Minna Parikka

Lempiosioni: vuositsekkaus asusteisiin ja kenkiin! On ihan äärimmäisen harvinaista, että myisin eteenpäin kenkiäni tai asusteitani, sillä kiinnyn niihin ihan liikaa. Jos ottaisin järjen käteen, laittaisin välittömästi kenkäkirppiksen pystyyn. Mutta sulatellaan ajatusta vielä. Kymmenisen vuotta. 

Tammikuu

Asusteiden osalta tammikuu oli ihan tyhjä, sillä olimme lähes koko kuukauden remonttia paossa. Minulla oli mukana kaksi laukkua (musta Maxine ja tämä vihreä pienempi veska) sekä Palmrothin luottosaappaat. Yllättävän hyvin pärjäsi noillakin. 

Helmikuu

Pakkaskuukausi meni myös aina minimivarusteilla, johtuen varmastikin juuri pakkasesta. Muutamaan illanviettoon luistelin korkkareilla, mutta muuten kuljin muistaakseni Palmrothin saappaissa. 

Maaliskuu

Tässä kuussa otin selvästi takaisin alkuvuoden asusteettomuuden :D VÄRIÄ!

Huhtikuu

Talven taittuessa lopullisesti oli aika ottaa esiin pikkukengät, ihanaa!

Toukokuu

Minna Parikan Caracalit ovat aina käsillä, sekä punavalkoisina että mustavalkoisina. Myös korkeammat pupunkorvakengät olivat koko ajan käytössä. 

Kesäkuu

Hellou släbärit! Olen käyttänyt noita Parikan pinkkejä sandaaleja viitisen kesää (?) eivätkä ne mene miksikään. Aluksi suojelin niitä mökkireissuilta, mutta viimeiset pari vuotta ne ovat olleet aina mukana rantahiekassa, mökkisaunalla ja ihan missä tahansa kuljenkin. Timanttista laatua ja istuvat jalkaani täydellisesti. 

Ensimmäiseltä puolelta vuodelta jäi erityisesti mieleen nuo itse tekemäni hatut. Klujin koko kesän Tom of Finland -hatussa ja tuossa mustavalkoisessa hellehatussa. Uuden opettelu on aina innostavaa ja alkuvuonna mielenkiintoni kohdistui hattuihin. Hankin loppuvuonna myös hattutukin naapurikylän puusepältä, joten pian alan opettelemaan villakangashattujen muotoilua. Kun ei kerran kurssitarjontaa ole aiheen ympäriltä näkynyt, opettelen sitten itse. 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

On teillä oltava paljon säilytystilaa kaikille noille asusteille, kengille ja vaatteille.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se on sitten joulu juhlittu, toivottavasti teillä oli rentouttava juhla :) meidän perheessä otettiin niin stressittömästi kuin ikinä mahdollista. Karsimme yhteistuumin pakkosuorittamisen ja jätimme jäljelle ne asiat, joista saa paljon iloa. 

Operaatio rennoin rantein onnistui hienosti, sillä tunnelma oli aidosti kiireetön. Kuulostako elämäntapahihhuloinnilta? Ei ole. Syy tähän lopetetaan suorittaminen -jouluteemaan oli oikeastaan reilu viikko ennen joulua iskenyt koko perheen noro. Ei voi muuta sanoa, kuin että toivottavasti ei tarvitse koskaan enää ottaa uusintaa. Tauti vei kaikki voimat, en pystynyt viikko paranemisen jälkeen nousemaan edes portaita ilman kokovartalo maitohappoja. Näin ollen sanoimme heipat HC-joulusiivoukselle ja kinkun paistoille. 

Voisin viedä tästä joulusta mukanani stressittömyyden, mutta mielellään ilman kolmen vuorokauden oksennusfestareita. Niitä pre-partyja en jää kaipaamaan. 

Mutta ettei mene liian brutaaliksi, tässä juhlavaatteita ja asusteita aatolta. Näytin edelleen roskiksesta kaivetulta, mutta ainakin yritin.

Vihreä joulu ulkona, vihreä joulu vaatteissa.

Että sellainen joulu meillä tällä kertaa, hieman kauempana instagram-täydellisyydestä :----D

Kommentit (6)

lisunsaria
2/6 | 

Moi Niina! Käytätkö jotain hoitoainetta kiiltonahkakenkiisi? Ovat aina kuin uuden näköisiä kun niitä kuvissa vilahtelee :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Myin viime keväänä kirppistapahtumassa pois Steve Maddenin multiglittertennarini, sillä harvinaista kyllä, ne eivät istuneet jalkaani lainkaan. Minulla on tosi helppo jalka, johon sopii lähes kaikki kenkämallit hiertämättä. Ajattelin silloin upeita kenkiä hyvästellessäni, että kaivan vastaavat glittertennarit vaikka kivensilmästä. En tosin osannut odottaa, että löytäisin puoli vuotta myöhemmin nettikirppikseltä Parikan versiot multiglittereistä! Hienoa! Puputennarit toimii aina. 

Kenkiä oli käytetty, mutta ne olivat erittäin siistissä kunnossa. 

Joku harakka meikäläisessä piilee, että kaikki kimaltava kiinnostaa :D etenkin kengissä ja vaatteissa. Mitä huikeampi discopallo sen parempi. 

Kommentit (2)

Jihkis
1/2 | 

Sulla o nii mahtavii kirppislöytöi, ni voitko kirjottaa postauksen, mist nettisivuilta yleensä etsit asioita ja miksei kivijalkakirppiksiltäkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tovi sitten Minna Parikka antoi asiakkaidensa äänestää menneiden vuosien suosikkimalleista, mitkä kaikki viisitoista vanhaa mallia tuodaan uudelleen tuotantoon. Omista vanhoista lemppareistani Cherryt eivät valitettavasti päätyneet Come Back 15 -mallistoon, mutta Polly sen sijaan sai uuden elämän. Ja ihan kirjaimellisesti uuden, sillä kenkä ei ole aivan täsmällinen toisinto Parikan ensimmäisen malliston Pollyista (vuodelta 2006). 

Vuoden 2019 Polly on tullut juuri myyntiin ja tältä se näyttää. 

Tässä omat vanhat Pollyni mustina ja hopeanvärisinä. Eroa on eniten koron muodossa, sillä vanhat Pollyt näyttävät paljon kurvikkaammilta. Selvästi kengän leikkauksia on päivitetty muutenkin, mikä on tietysti ihan ymmärrettävää kun kenkää on valmistettu edellisen kerran yli 10 vuotta sitten. Myös siipien tikkaukset ovat erilaiset.

Alkoi hieman hymyilyttämään tämä kenkähifistely suurennuslasin kera, mutta kenkähörhö ei karvoistaan pääse. Minulle koron muodo(kkuude)lla on merkitystä ja olen todella iloinen, että olen onnistunut vuosien varrella metsästämään nuo alkuperäiset versiot. 

Kommentit (3)

Ilona
1/3 | 

Sama havainto täällä. Koko Come back- homma on ollut sangen erikoinen muutenkin. Kaikki Linit eivät ole päätyneet myyntiin ennakkoesittelyn mukaisina. Varasin kengät, joita en ilmeisesti koskaan tule saamaan. Lisäksi ostin heiltä netistä pinkit Caracalit, jotka paljastuivat sovittaessa eriparisiksi. Kokomerkintä oikein, mutta kengissä 0,5cm keskinäistä eroa. Jäin sitten kokonaan ilman, koska erä myytiin loppuun nopeasti... Caracalissahan on myös mallia muutettu aika laillakin. Onneksi siis itsekin olen aikoinaan älynnyt haalia paljon Parikkaa ja voin hyvillä mielin käytellä niitä.

Vierailija
2/3 | 

Tein saman huomion ja olin todella pettynyt. Myös tuota kengän etuosaa on muutettu, mm. leikkausta on muutettu pyöreämmäksi... Omasta mielestäni tämä päivitetty versio näyttää lähinnä halvalta kopiolta alkuperäisestä. Harmittaa. : (

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010