Kirjoitukset avainsanalla Zuii Organic

Luit oikein, ei kynsilakka vaan huulilakka. Minulla oli joskus 15 (tsiisus!) vuotta sitten muistaakseni Rimmeliltä kirkkaanpunainen huulikiiltomainen tuote, joka ei kuitenkaan ollut huulikiilto. Putkilossa oli poikkeuksellisen paljon pigmenttiä, mutta myös sellaista kiiltoa mihin huulipuna ei ikinä pysty. Se on ollut ehkä lähimpänä huulilakkaa eli ns. nestemäistä huulipunaa, jos pitää yrittää etsiä tuotteelle oikeaa termiä. Nyt sain I Love Me -messuilta täsmälleen vastaavan tuotenäytteen. Zuii Organic on luonnonkosmetiikkasarja, jonka huulipunaan olen jo aikaisemmin ihastunut. Mutta nyt tämä huulilakka räjäytti potin lopullisesti. Olen ollut niin harmissani sen Rimmelin kiillon poistumisesta markkinoilta, mutta ei tarvitse harmitella enää.

Todella intensiivinen punainen on pikkujoulukauden helmi. Kädelläni on vain sipaisu tuotetta ja kuten näkyy, se on todella peittävä.


Yritin saada valkotasapainoa kohdilleen noin sata kertaa tämän seuraavan havainnollistavan kuvan kohdalla mutta voi vihtori tätä hämärää kelmeää valoa, ei vaan onnistu. Oli tarkoitus osoittaa kirkkaanpunaisen mattahuulipunan ja huulilakan ero, mutta näyttää kuvassa aikalailla samalta. Joka tapauksessa, kiiltävä väri on livenä paljon intensiivisempi ja juhlavampi. Mattapuna vasemmalla on Grimasin arkipunani ja tämä oikeanpuoleinen on Zuiin Flora Satin Lip Colour - Vixen.


Käytän pääsääntöisesti kirkkaanpunaisten huulipunien saralla erittäin kestäviä mattahuulipunia (esimerkiksi juuri Grimas), mutta ne kuivattavat jonkin verran. Satin Lip Colour on hyvä lepotauko huulille sillä se pitää ne pehmeinä ja joustavina. Väri kestää käytössä hyvin, mutta ei tietenkään niin hyvin kuin mattahuulipuna. Tästä syystä pidän edelleen arkikäytössä huulipunaa, mutta juhlamenoissa tämä kiiltävä upeus vei kertaheitolla ykköstuotteen tittelin. Käytössä huulilta lähtee pikkuhiljaa kiilto, mutta punainen pohjaväri jää ja tämä on se suurin ero tavallisiin punaisiin huulikiiltoihin verrattuna. Kun huulikiilto lähtee, se lähtee kokonaan.

 

Kommentit (4)

Katru
3/4 | 

KIKOlla on ehkä vähän samantyyppinen törkeän hyvä huulipuna! Siinä on samassa putkilossa kaksi päätä - toinen on itse väri (matta, mutta on nestemäinen), ja toinen päälle laitettava väritön kiilto. Mielestäni kiiltää ensin vähän turhan paljon, mutta ehkä tunnin päästä puna on täydellinen. Mikä parasta, tuote pysyy kuin synti (kiiltopuoli tekee siitä pysyvän, ilman sitä ei niin hyvä). Laitoin aamulla, kahdeksan tuntia töissä, töistä suoraan tanssitunnille ja sieltä kotiin toteamaan että puna on edelleen virheetön. Koko päivänä ei tarvinnut lisätä kertaakaan. KIKO <3

4/4 | 

Onpa kivan näköinen huulituote! :) Punan kuivattavuus on tosiaan välillä rasittavaa, varsinkin kun työssään puhuu paljon ja suu kuivuu muutenkin. Ehkä pitäisi kokeilla tällaista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat