Kirjoitukset avainsanalla Happy Lights

Kiitosta vaan oikein paljon teille, jotka neuvoitte blondia Happy Lightsien kanssa :D Lohduttavaa, että en ole selvästikään ainoa blondi joka näiden kanssa on ollut ihmeissään. Että jos on ongelmia saada Happy Lighs -palloja pysymään paikoillaan niin se johtuu siitä, että pallo pitää ensin runtata "rikki" sen pienen pyöreän reiän vierestä- Siinä valmiiksi pieni viilto jota ei näe ennen kuin sen painaa kunnolla sisään. Sen jälkeen led-valo ängetään kokonaan pallon sisälle ja sitten sorkitaan viilto takaisin kiinni. Ei nyt ihan kätevin systeemi, mutta siellä ne nyt killuu ja pallot pysyy paikoillaan.


Tältä niiden siis kuuluisi näyttää, led-valo kokonaan pallon sisällä:Miten ihmeessä tästä ei ole pakkauksen mukana kunnon ohjetta! Harva varmaan ymmärtää alkaa rikkomaan palloa ilman etukäteen vakuutteluja, että se kuuluu asiaan :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat