Kirjoitukset avainsanalla Tarjoilukärryt

Meille on kulkeutunut tässä lähiaikoina kaksi sisustuslehteä, joissa kummassakin on esitelty koti missä on tarjoilukärry. Erityisesti tuo kullanvärinen tarjoilukärry syöpyi verkkokalvoilleni siihen malliin, että lisäsin kärryn oitis löydettävien asioiden listalle. Tämä lista kulkee päässäni mukana kirppiksillä kiertäessä, että josko joskus kävisi tuuri.


Yleensä tuuri käy vuosien päästä tai ei koskaan, joten voitte varmaan kuvitella miten iloinen hetki oli löytää mielettömän hieno tarjoilukärry eilen. Siis heti kerrasta, pari päivää kärryhaaveiden syntymisen jälkeen. Jes! Urjalan Wanha Mari tavarakirppis on the Place to be, etsi sitten mitä tahansa. Siellä on kaikkea.
Näissä kärryissä on jotain steam punk -fiilistä, se varmaan johtuu noista suurista pyöristä. Myös vaunun reunoja kiertävä koristelu on sopivan rosoinen, että se sopii pyöriin kuin nakutettu.

Sisustuslehtien kärryt taitavat kuulua aikuisten kotiin, sillä ne on lastattu alkoholilla. Meillä ne on toistaiseksi lastattu Minni Hiirellä ja kumppaneilla :D


Annin mielestä kärryt olivat myös paras ostos ikinä.

Kommentit (6)

christel
1/6 | 

Vitsit mikä sattuma! Aloitin lukemaan postausta ja mietin kuinka meillä oli lapsuudenkodissa tarjoiluvaunut ja niitä käytettiinkin aina kaikissa juhlissa (ehkä myös leikeissä..) :D no nehän oli/on prikulleen samat kuin mitkä olit ostanut :D

Pesunalle
2/6 | 

Ihanat kärryt! Meillä kaksi kissaa rakastui tuohon. Mutta heistä välittämättä tuollainen olisi ihana! :) Teit loistavan löydön.

Outi
3/6 | 

Meillä oli lapsuudenkodissa takkahuoneen rottinkikalustoon kuuluva tarjoilukärry. Vuosien myötä tuolit ovat menneet rikki, mutta rottinkinen kärry lasisella tasolla on säilynyt rajustakin kohtelusta huolimatta. Ei se taida äidin nykyiseen sisustukseen kovin hyvin sopia, mutta esineen tunnearvo onneksi sopivasti sokaisee.

Mikähän tarkoitus noilla oman kärrysi alatason rei'illä on?

4/6 | 

Törkeen hieno kuljetuskärri Annin pehmoleluille! :D Voi olis kiva kyllä jos vuosia toivelistalla roikkuneet tulis ees joskus vastaan. Oon ehkä nirso, mut mitä suotta ostaan jos ei vastaa haaveita. Kestää aikaakin kun on ehtinyt ettimään aikansa. Tää on kyllä huippulöytö ja noin nopeesti :)

5/6 | 

Hurmaavat kärryt, minäkin tahtoisin, mikäli asunnossa olisi enemmän neliöitä.

Ps. Ovatko nuo kuvissa vilahtavat kasvitaulut niitä Ebba Masalin alkuperäisiä vai näitä TaitoShopin uudelleen tuottamia? Haluun nekin!! :D Tässä saattaa olla vaarana, että voisin tyhjentää (siirtää) teidän koko kodin irtaimiston itselleni... ;P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat