Kirjoitukset avainsanalla Unikko

Tämä Pepe Heykoopin Paper Vase Cover on odottanut kesäkukkien puhkeamista hyllyssä, ja nyt sille on lopulta käyttöä. Aloin jo miettiä kuinka pönttö pitää olla että maksaa kuvioidusta pahvitötteröstä parikymppiä, mutta nyt se täyttää tehtävänsä kun kesäkausi on korkattu. Pihallamme kasvaa ties mitä pitkävartisia kukkia mitä en halua niittää kokonaan pois kukkakimppuja varten, mutta yksittäisiä raskii aina leikata sieltä täältä. Pitäisi oikeastaan istuttaa muutama leikkokukkapenkki ihan sitä varten, että saisi tehtyä kimppuja olohuoneen koristukseksi ilman että potee tuskaa niiden saksimisesta.Samalla tuli todettua että unikko ei kestä sisällä hyvänä kuin puolisen päivää. Todellinen harmi, sillä kyseessä on yksi lempikukkani ja ne kasvavat meillä sellaisen ryteikön keskellä (ei siis pihan paraatipaikalla) mihin niitä pitää mennä varta vasten ihastelemaan.

Kommentit (1)

Armi
1/1 | 

Hei! En ole lukenut nyt hetkeen viimeisimpiä postauksia (jos niitä tästä aiheesta on) mutta jos unikko nuupahtaa vedenpuutteesta niin mitä jos laittaisit pienen vesilasin tuonne maljakon sisään ja kukan siihen? Jos pysyisi hengissä tovin kauemmin :)

Kiitos hienosta blogista! Itsellä ei ole puutaloa saati puutarhaa, mutta tätä on aina ilo lukea. Kukkaista kesää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat