Kirjoitukset avainsanalla Balmain H&M

Siskollani oli viikonloppuna yhteiset kolmekymppiset parhaan kaverinsa kanssa. Ei tule pahemmin juhlimassa käytyä enää nykyään, mutta nämä synttärit oli sellainen tilaisuus että minunkin oli syytä saada kairattua itseni kotoa. Etenkin kun sain järkättyä näppärästi kimppakyydin ja taksin serkkupojan ja hänen avovaimonsa kanssa. 

Talvella juhlapukeutuminen on yllättävän hankalaa, sillä vilukissana en ota sitä riskiä että jäädyn juhlapaikan ilmastoinnin takia. Onneksi on pitkähihaisiakin vaihtoehtoja. Pakko sanoa että tämä Balmain x H&M -malliston musta paita oli kerrassaan loistava ostos. Vaikka se on pitkähihainen ja korkeakauluksinen, se on silti riittävän juhlava erottuakseen tavallisista mustista pitkähihaisista. Kullanväriset paksut vetoketjut toimivat kuin korut. Olin aluksi vähän epävarma noista olkatoppauksista, mutta niillä saa aikaan ihan uudenlaista ryhtiä hartialinjaan. Joten go olkatoppaukset, kun nyt ei ihan kasarilinjalle mennä.

Sininen Viona Blun lohennahkalaukku on yksi juhlapukeutumiseni lempiasusteita. Sinisellä laukulla on helppo tuoda näyttävyyttä mihin tahansa kokomustaan asuun.

 

Nilkkurit jouduin vaihtamaan matalampiin ja pitävämpiin kenkiin lähtiessä, sillä meinasin mukata noilla kuvien kengillä heti kotiportailla. Tämä pakkasen lauhtuminen aiheuttaa sen että voi unohtaa taas korot hetkeksi aikaa. Eilen liukastelin jo maihareillakin kuin bambi jäällä. Seuraavaksi sitten lisäpiikit alle.

Nyt se on sitten saateltu pikkusiskokin yli kolmenkymmenen, vaikka minulle kiharapää on ikuisesti se ärsyttävä 6-vuotias joka yritti vakoilla minua ja ystäviäni huoneeni oven avaimenreiästä, ja tästä syystä reikä oli tilkittynä sinitarralla ja teipillä vuosikausia :D Ärsyttävät pikkusiskot, pakko rakastaa. 

Kommentit (7)

Rii
1/7 | 

Ihana kokonaisuus, turkoosi kyllä raikastaa mustan asun. :) Ja kaulakorusi on myös ihana! :O Mistä olet ostanut sen? :)

kowy
2/7 | 

Hahaha :D ärsyttävä pikkusisko täältä tunnustautuu. Isosiskojen huoneen oven takana kykkiminen ja mahdollisuuksien mukaan sisään yrittäminen kun kaverit oli paikalla ilmeisesti kuuluu pikkusiskojen tehtäviin :D

Kattis
4/7 | 

Oma pikkusiskoni on minua vain vuotta nuorempi, joten ollaan aina oltu toistemme parhaat kaverit pienen ikäeron ansiosta ja kaveritkin oli pienempänä aina yhteisiä. Mutta voin yhtyä samaan siinä, että edelleen se on se pikkusisko, jota lykkäsin nuken vaunuissani, ja tuntuu aivan omituiselta kun se nykyään selittää mitä on tehnyt töissä. Pikkusiskoni on kirurgi, enkä vaan voi kuvitella sitä jo niin isoksi, että se voi hääriä leikkaussalissa potilaiden suoliston parissa veitsen kanssa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat