Kirjoitukset avainsanalla blinit

Tähän alkuun ihan julkinen kiitos 4 Vuodenaikaa -ravintolalle, että kiitos kun teillä on niin helkkarin hyvä bliniannos. En muista olenko aikaisemmin ymmärtänyt kertoa, että tämä Tampereen Kauppahallin pieni lounasravintola on nyt blinikaudella ihan ykkönen. Lounaspaikkojen Mersu. Kirjoittaisin mielummin että Micra, mutten usko kovin monen muun ajattelevan niin ylistävästi tuosta ämpärin kokoisesta kiposta kuin minä. Muinakin vuodenaikoina safkan taso on parasta A-luokkaa, mutta olen koukuttunut ihan erityisesti blineihin. Olen valmis tarpomaan tämän lounaan vuoksi sillan yli loskassa ja viimassa, vaikka Kauppahalli onkin ihan väärällä puolella kaupunkia.  

Blinejä saa eteensä joko sienisalaatilla tai kahdella eri mädillä. Minulle tuo sienisalaatti on aina ollut tosi mieluinen vaihtoehto.

Nyt ei ehkä auta kertoa työkaverille että olen salaa hiippaillut hänen lomapäivinään toiselle puolelle siltaa, sillä meillä on ollut tammikuun diilinä syödä joka päivä eväät ja mahdollisimman halvalla :D Minun kohdallani tämä tarkoittaa noin 90 prosenttisesti pinaattikeittoa, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa tulla raja vastaan.

Tässä diilihommassa on kyse siitä, että työkaverini ottaa jokaiselle kuukaudelle aina jonkin teeman, ja olen lähtenyt tottakai mukaan näihin pikku haasteisiin. Tammikuussa diilinä oli evästeema ja säästäminen.

Pian alkavalle helmikuulle on valittu ruokapihistelyn sijaan teemaksi kiittäminen. Tähän liittyi myös postaukseni aloituskiitos hyvälle ravintolalle. Tulevan kuukauden aikana on ideana muistaa kiittää ihmisiä ympärillämme, sekä töissä että kotona. Itse sain kunnon ennakkokiitoksen työpaikalla tällä viikolla, kun sain palkkion extrahyvästä työstä. Olen ollut motivoitunut jo valmiiksi, mutta tämä kiitos toi mukanaan vielä todella hyvän mielen. Erityisesti näin äitiyslomalta palanneena on ollut hienoa todeta että aivotoiminta on vihdoin tehnyt paluun ja hajamielisyyteni on siirtynyt miehelleni :D Luulin sitä vitsiksi, että vauvavuotena ei kykene edes yksinkertaisimpiin päässälaskutoimituksiin, mutta eipä ollut vitsi ei. Hyvä että löysin postilaatikolta takaisin kotiin. 

Kiitos on tosi mukava teema. Kiitos ei maksa mitään ja se on lopultakin aika pieni vaiva katsoa silmiin ja osoittaa kiitos paljon -sanat lähikaupan kassalle, työkaverille, omalle lapselle tai kumppanille. Tätä toki kannattaa jatkaa ympäri vuoden, mutta minä lupaan että nyt helmikuussa kiinnitän oikein erityistä huomiota siihen millaisia mahtavia tyyppejä ympärilläni on ja kerron sen heille. Olisin tänä aamuna voinut kiitoksen sijaan jo melkein halata kahvilan hymyilevää ja iloista asiakaspalvelijaa, joka teki loskassa ja vesisateessa tarponeelle asiakkaalleen maailman parhaan kahvin. KIITOS! Päivä pelastettu heti aamusta.

Helmikuu on hyvän mielen kuukausi.

Ps. Alkoiko tehdä mieli blinejä mutta 4 Vuodenaikaa on kaukana? Kokeile näitä superhelppoja huijausblinejä!

Kommentit (1)

Dis
1/1 | 

Kiittäminen on hyvä teema! Kiitos kivasta blogista itsellesi ja kiva kuulla että aivot toimivat! ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat