Kirjoitukset avainsanalla l.a.Eyeworks

Taistelussa toistuvia infernaalisia päänsärkyjä vastaan ollaan edetty taas askel eteenpäin, lukulasit. Kävin optikollani Jussilla CityKatseessa ihmettelemässä mikä silmiäni oikein vaivaa, ja sama vanha hajataitto se siellä edelleen värisyttää kirjaimia. Sen lisäksi minulla on aavistuksen verran piilokarsastusta, joka ei normaalisti vaikuta näkemiseen eikä näy ulospäin (vrt. ilmeinen karsatus). Tilanne on kuitenkin eri kun tekee päätetyöskentelyä aamusta iltaan ja silmät väsyvät, tällöin kuvan kohdentaminen alkaa olla jo melkoinen ongelma ja kirjaimet hyppivät paikoiltaan. Hellou siristely ja päänsärky.

Joten päädyttiin laseihin jotka korjaavat edellä mainitut ongelmat ja näin ollen silmäparkani eivät joudu tekemään ihan niin paljon työtä pitääkseen kuvan kirkkaana ja varjottomana. Eli tavallaan rillit ovat tukena, jos joudun tuijottamaan näyttöä pitkiä aikoja kerrallaan ja silmät eivät väsy niin helposti. 

Olin jo ihan varma että päätyisin Marimekon pokiin, mutta nämä I.a.Eyeworksin vintagetyyliset mustavalkoiset kehykset kiilasivat takavasemmalta ohi, ihastuin niihin välittömästi. Silloin tietää että on oikeat rillit nenällä, kun ei halua luovuttaa niitä enää pois linssien tekemistä varten. CityKatse on vanha yhteistyökumppanini, joten sain alennusta silmälaseistani, vaikkei tämä blogiyhteistyö ollutkaan.

Näiden kehysten se juttu on ilmeisen vintage lookin lisäksi ovela mustavalkoraidallisuus, joka näkyy heti kun päätä kääntää hieman sivuun tai alaspäin. Olen aina tykännyt värikkäistä kehyksistä kaikkien muiden nenällä, mutta itselleni ne eivät jostain syystä sovi yhtään. Tämä mustavalkoisuus taas on ihan perfecto, ehkä siksi että vaatteeni ovat usein värikkäitä. 

Koska olen sitä mieltä että rillit ovat mitä upein mahdollisuus asustaa omaa tyyliään, olen ihan erityisen fiiliksissä näiden kissamaisuudesta. Vintagelookit saavat näistä viimeisen silauksen, mutta toki kehykset sopivat piristämään myös tavisvaatteitani. 

Mutta tyyliseikkojen edelle menee ilman muuta se, että nyt jo viikon käytön jälkeen päänsärkyni ovat vähentyneet ja kunnolla. Toki tässä sivussa olen käynyt jo neljä kertaa fyssarilla, eli johtuu varmasti myös siitä, mutta muutos silmien arkuudessa on ilmeinen. Normaalisti työpäivän jälkeen on tehnyt mieli lähinnä sulkea silmät ja pitää ne kiinni seuraavaan aamuun asti, mutta nyt vietän illan ihan sujuvasti miettimättä silmiäni lainkaan. 

Kohti päänsärytöntä tulevaisuutta!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat