Kirjoitukset avainsanalla Trenssi

Ajelin lauantaina Tampereelle katsomaan pitkästä aikaa burleskia. Teerenpeli Teasessa oli niin herkullinen teema, että oli pakko. Illan aiheena oli ghetto, ja sehän tarkoitti yhtä minun ikiaikaista suosikkigenreäni musiikin suhteen eli old school rappia. Oli suhteellisen hieno fiilis seurata esityksiä kun kaiuttimista tulvii Dr Dretä ja Snooppia, ai että! 15 vuoden takainen minä ei olisi malttanut istua paikoillaan.

Teerenpeli Teasen hauska puoli on se, että sinne on ihan suotavaa pukeutua teeman mukaan, jos haluaa. Minulla oli tämän takin alla leopardikuvioinen mekko, mutta ei helkkari että tyyli ei vaan käy minulle :D joten nössöilin, ja pidin koko illan trenssiä yllä. Onneksi alakerran baarissa oli viileää ja Objectin takkini on aika ohut.

Ei voi mitään että leopardikuosi näyttää ylläni todella mauttomalta, en vaan osaa olla. Asusteissa se käy kyllä, mutta vaatteissa ei. Minulla on ystäviä jotka voivat vaikka uida kyseisessä kuosissa ja näyttää siinä upealta, mutta minä en ole sellainen persoona.

Sain kerrankin myös kampaukseni joten kuten ojennukseen, olen maailman lahjattomin tekemään minkäänlaisia kampauksia itselleni. Muille ehkä osaan jotain väkertääkin, mutta oma tukkani on ihan mahdoton. Laitoin otsalle kaksi pientä lämpörullaa niin että rullasin ne takaa eteenpäin ja kappas vain, turkuheitto muodostui ihan itsekseen.

Kakkoskiharan kiinnitin yhdellä pinnillä ja kilolla hiuslakkaa. Sitten kukka korvalle ja menoksi.

Hiuskuvien sävytys johtuu Olympus PEN -kamerani vintagefiltteristä.

Mitä tästä opimme. Jos puet yllesi epäilyttävän leopardimekon, kannattaa ehdottomasti olla mukana mekkomainen trenssi johon kääriytyä jos iskee vaateahdistus ;)

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat