Kirjoitukset avainsanalla Yleinen

Meillä on maailman ihanin hoitokoira nimeltä Muhku. Muhkun omistajat ovat talvilomareissulla ja nallen näköinen Chow Chow valloitti koko porukan sydämet jo päivässä. En voi käsittää, miten cool ja äänetön koira voi olla. Rodulle tyypillistä, mutta koiria yleisesti ajatellen ei todellakaan tyypillistä. 

Muhkun myötä olen saanut liikuntaa siinä määrin, että liikunnanvihaajan penikat ovat ihan tulessa :,D en sitten malttanut aloittaa rauhassa. Ollaan käyty metsälenkeillä koko porukalla ja minä sekä Saku myös erikseen Muhkun kanssa. Ulkoilun riemua koko rahan edestä. Eikä valittamista keleistä, ihanaa aurinkoa ja kevään tuntu ilmassa. 

Kissamme? Sen asenne on luokkaa don't give a fuuu... :D Nöpö ei ole koskaan pelännyt koiria. Ja Muhkulle kissa on ollut ensimmäisten tuntien jälkeen yhdentekevä. Aluksi pörrökorva yritti tehdä häntä heiluen tuttavuutta, mutta kun vastaanotto oli verrattain kylmä, kiinnostus katosi kokonaan. 

Muhkun myötä meillä on nyt tilanne nimeltä koirakuume. On tietysti selvää, että kissan ja kiireisen elämän vuoksi se ei tule realisoitumaan vielä vuosiin, mutta se on sytytetty. Ihanaa, että pääsee kuitenkin vielä viikon verran paapomaan tätä karvakaveria <3 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Mints
1/3 | 

Ahh, piristävä koira juttu :) mulla myös koirakuume ponnahtaa aina yllättäen mieleen, etenkin tuollaiset aurinkoiset talvimaisemat nostavat lenkkikaverin kaipuun pintaan. Oma koiramme kuoli jokin aika sitten, ulkoilut ovat vähentyneet huomattavasti, vaikka omasta laiskuudestahan tässä nyt on kyse. Kiva kuulla myös the Legendary Nöpöstä! :D

Vierailija
2/3 | 

Meilläkin oli tuommoinen oma muhku eli chowi, eli 12-vuotiaaksi. Aivan ihana mössykkä oli, ja maailman rauhallisin pösilö ♥️ Turkin hoito oli oma hommansa, ja rodulla myös esim. lonkkavikaa. Mutta aivan ihania möhvylöitä nuo kiinanpystykorvat ♥️

Vierailija
3/3 | 

Ite olen ratkaissu koirakuumeen, ottamalla vakituisen koirakaverin. Joka käy yökylässä, päivähoidossa jne.
Välillä on vastuuta enemmän, on ruokittava, käytettävä lenkillä, leikattava kynnet, harjattava jne. Mutta kaikesta huolimatta, en päivääkää vaihtas pois näistä 4-vuodesta.
Suosittelen kaikille tälläistä koirakaveruutta. Helpotan itse iäkkään koiran omistajan arkea ja tuotamme koiran kanssa monelle muulle iloa päivään vierailemalla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli tarkoitus uudistaa blogin ilmettä jo 1.1., mutta elämä tuli väliin ja tässä on riittänyt säätämistä alkuvuonna enemmän kuin tarpeeksi. Mutta nyt oli vihdoin hetki tuunailla uusi banneri ja asettaa omakuva linjaan @nelliinan Instagram-tilini kanssa. Ajattelin, että voisin hetken aikaa kulkea hieman runsaammaalla blogi-ilmeellä. Vanhan bannerin beige ei kuvaa nykyistä tyyliäni kovin hyvin, vaikka kuvitus olikin kaunis. 

Otin uutta banneria varten hämyisen rakeisen kuvan lempikoruistani tummaa taustaa vasten. Vähän 20-luvun hiusnauhaa, helmiä ja tieysti kitschiyden edustajaksi pinkki muovinen flamingorintaneula.

Pikkukuva taas on ollut käytössä Instagramin puolella jo ikuisuuden, ja olen kasvanut siihen kiinni. Vähän on apean näköinen ilme, mutta leikitään että se on kohtalokas :D Tai että luen kirjaa, kuten teen aina kun on vain hetkikin vapaata.

Nelliina Facebook-sivulla sata vuotta vanha blogibannerikuva on edelleen hengissä, enkä ole raaskinut sitä vaihtaa. Olin ihan hilkulla klikata myös FB kuvaksi tuon riinkinkukkosulkaisen sivuprofiilini, mutta sitten jäin empimään. Ehkä säilytän sydänlaukkuani vielä hetken. Sitäpaitsi, kyseessä on hääkimppuni ja tänä vuonna meillä on 10-vuotishääpäivä! Miten aika voi kulua näin vauhdilla, kysyn vaan!

Tässä kyseinen nostalgia-kuva, joka toimi aikoinaan blogin bannerina. 

Näillä pikku muutoksilla uuteen vuoteen. Blogin bannerin vaihtaminen ei merkinne lukijalle mitään, mutta minulle bloggaajana se on olevinaan kauhean haikeaa ja vanhasta luopumisen tuska on suuri :D Hyvänä esimerkkinä se, etten raaski luopua Facebookin profiilikuvasta.

Kommentit (8)

Vierailija
2/8 | 

Olipa hyvä, että laitoit vanhan kuvan vertailuksi! Sitä ei lukijana tosiaan välttämättä huomaa kun on tottunut :)

Uudet kuvat ovat ihanat ja kuvaavammat tosiaan.

hopsu
3/8 | 

Edellisessä kummikirjoituksessa sinulla on kaunis mekko, kuten aina.

Tsemppiä talveen ja blogin ylläpitämiseen.

Vierailija
4/8 | 

10 vuotta HÄH! :D Muistan kuinka ihailin tapaasi kertoa häistä, sopivasti mutta niin kauniisti yksityisyyttä varjellen. Muistan kuinka hihitin kenkäunohdukselle ja sille kuinka kerroit ettet meinannut sopia hameen kanssa kirkon ovista sisälle.

Aivan hullua miten kauan sitä on klikkaillut itsensä monta kertaa viikossa katsomaan jonkun toisen kenkä- ja mekkopostauksia :D

Riikka-Susanna
5/8 | 

Herranen aika! 10 vuotta, ei voi olla millään, ei aika voi niin nopsaa mennä! Sitä on kymmenen vuotta siis vähintään lueskeltu näitä tarinoita ja juttuja. Jehna <3
Paljon onnea ja tulevia vuosia teille!
(Ja sivussa kiitos tästä ihanasta monimuotoisesta blogista)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta, nähdään taas vuonna 2019!

Kommentit (1)

Ilona
1/1 | 

Kiitos itsellesi! On ihanaa rentoutua ja inspiroitua vuodesta toiseen blogisi parissa. Toivottavasti jaksat jakaa elämääsi meille vielä vuosikausia ;-) Ei paineita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kommentit (2)

miranen
1/2 | 

Ihanaa joulua :) on ollut kiwa seurata blogiasi! Mielenkiintoinen tyyli ja kaunis myös, omaperäinen. Ihanaa kun et mene massassa. Virkistävää. Hyvää uutta vuotta myös :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat