Kirjoitukset avainsanalla Kenkäjoulukalenteri

Jouluaatto, juhlapäivä. Ei varmaan ollut vaikeaa arvata, että punaiset Cindyt ovat kenkäjoulukalenterin viimeinen pari. Näitä kenkiä olen himoinnut 10 vuotta, ja kun ne viimein sain metsästettyä, totesin että keräily alkaa olla loppusuoralla. On enää muutama pari jäljellä, joita erityisesti etsin. Mutta Cindyt olivat kuitenkin se ykköskohteeni kaikkien näiden vuosien aikana. 

Punaisten rusettien myötä toivotan oikein mukavaa joulua kaikille <3

Kommentit (5)

US
2/5 | 

Hyvää ja rauhaisaa joulua! Onpa ollut ihana joulukalenteri. Kenkävarastosi on upea. Olen suorastaan kateellinen, vaikka kateus ei ole itselleni tyypillinen mielentila. Ehkä tämä on ns. rakentavaa kateutta :)

Vierailija
3/5 | 

Aivan ihania kenkiä on saanut ihastella liki kuukauden, kiitos! On myös ollut kiva muistella Parikan aikaisempia mallistoja näiden kuvien kautta.

Tekisitkö kuitenkin vielä "bonusluukun", jossa esittelisit loput Parikat kerralla? :)

Eveliina J
4/5 | 

Tämä on ollut paras joulukalenteri ikinä! Toivoin jo ensimmäisestä pitämästäsi kenkäjoulukalenterista lähtien, että pitäisit joskus tällasen!!
Mutta muiden tavoin toivoisin näkeväni vielä muitakin keräämiäsi vanhoja ja vaikka vähän uudempiakin parikoita, jos vaan haluat jatkaa esittelyä, esim. yksi pari viikossa tai kuukaudessa. :)

Aba
5/5 | 

Aivan huippu kalenteri oli,kiitos tästä ja todellakin bonusluukku jos parikoita vielä muitakin löytyy.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen käyttänyt tätä paria niin paljon, että se alkaa ikävä kyllä jo näkyä. Pidän ylipäätään kengistäni tarkasti huolta, että ne kestäisivät mahdollisimman pitkään ja luovutan ne tarvittaessa myös Akaan suutarin hellään huomaan. Mutta vaikka kuinka puunaa ja putsaa, Isabel-kengät eivät ole enää uudenveroisessa kunnossa. Mutta väliäkös tuolla, keräilyharrastuksesta huolimatta pidän kiinni siitä, että kengät ovat käyttöä varten.

Näissä kengissä on poikkeuksellisesti matala korko, samanlainen kuin Wilmoissa. Ehkä juuri siksi nämä on niin helppo sujauttaa jalkaan, varsinkin jos tietää päivän olevan pitkä. Silloin kun ostin nämä kengät, mietin todella kauan haluanko ne todella. Olin niin ihastunut korkeampiin korkoihin. Onneksi tulin järkiini! Vielä kun löytäisin nämä punaisena. Ehkä vielä joskus käy tuuri. 

Enää yksi pari jouluun! 

Kommentit (2)

jennii
2/2 | 

Kyllä nämä vanhemmat Parikat ovat vaan ihania! Nykymallisto ei oikein iske, mutta kaikki joulukalenterin kaunokaiset ovat sellaisia, että voisin nähdä ne itsellänikin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tässä kolmanneksi viimeinen pari nimeltä Custard Pump. Kerroin jo aikaisemmin saman malliston nilkkureiden kohdalla, että tämä valumakuvio on mielestäni todella upea. Ei vaadita sirkustemppuja, että mustat korkkarit erottuvat massasta. Vain vähän vaaleanpunaista sulavan jäätelön näköistä kiiltonahkaa.

Enää kaksi paria jouluun!

Kommentit (2)

Ellukoo
1/2 | 

Upeat nämä(kin) <3 Harmi kun näitä kenkäherkkuja ei tule enää kuin parina päivänä. Voisin katsoa näitä vaikka koko joulukuun ja vaikka koko ensi vuoden jokaisena päivänä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Meidän perheellä on takana todella kiireinen mutta ihana joulukuu. Joulun touhuaminen 3-vuotiaan kanssa on tuonut mukanaan sellaisen jouluriemun, että en uskonut sen olevan aikuisena enää mahdollista. Olen ehdottomasti jouluihminen, mutta saatan kallistua hieman suorittamisen puolelle. Lapsen kanssa joulukuusesta iloitseminen, pipareiden leipominen ja joululevyjen soittaminen on rentoa ja hauskaa, kun pitää jatkuvasti olla valmiina keskeyttämään tekeminen ja tanssia Nissepolkkaa. 

Meille tulee tänä vuonna joulupukki ensimmäistä kertaa enkä tiedä kumpi odottaa sitä enemmän, lapsi vai isä :D 

Tämän päivän kenkäkaunottaret ovat nimeltään Ruby. Siro pistokasmalli on kuin suoraan 50-luvulta. Näitä oli 10 vuotta sitten myynnissä myös punaisina, ja elän toivossa että törmään joskus myös niihin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat