Kirjoitukset avainsanalla Collectif

Vaatekaapistani löytyy pari puhvihihaista takkia. Hillityt puhvit tuovat olkalinjaan ryhtiä ilman olkatoppauksia. Puhvit ovat tavallaan se sirompi tapa korostaa hartialinjaa. Suuret puhvit tuovat mieleen historialliset vaatteet, mutta tällaisilla pienemmillä törökkeillä mielikuva ei ole ihan niin voimakas. 

Toki tässä Collectifin tummansinisessä takissa on mekkomainen muoto, joka itsessään on hieman fiftarihenkinen. 

Kuvassa olkapäillä on lunta, ei hilsekatastrofia :D 

Vaikka Balmuirin ei varmastikaan ole tarkoitus olla vintage-henkinen, tämä pörröinen pipo on kuitenkin. Tai ehkä se riippuu kantajasta, mihin tyylisuuntaan myssy taipuu. 

Tuo Parikan laukkuni alkaa olla siinä kuosissa, että se on syytä käyttää suutarilla. Voisin muutenkin harkita päivittäiseen läppärin roudaamiseen jotain hieman edullisempaa laukkua, vaikka olen edelleen sitä mieltä, että kauneimmatkin laukut ja kengät ovat käyttöä varten. 

Kommentit (6)

Tiina Linnanneito
1/6 | 

Siis upealta näyttää tuo takki sun päällä! Mulle tullu puhveista aina kans mieleen just ne historialliset asut tai jotkut Disneyn prinsessat, mutta eihän nuo näytä yhtään tönköiltä, vaan just niin ku sanoit, ryhdikkäiltä. :)

Vierailija
3/6 | 

Takki on kyllä todella sievä. Onko se mahdollisesti niin uusi, että tuommoisen voisi löytää jostain?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat