Kaikkia mahdollisia hämmentäviä tyylejä vuosien varrella kokeilleena, kelpuutan vain muutaman niistä nykyaikaan. Eriyisen hauska muotisuuntaus oli valloillaan ysärin lopussa vuosituhannen taitteessa kun kaiken piti olla hopeaa ja glitteriä. Ompelin itselleni esimerkiksi hopeiset PVC-housut, koska kaupasta ei saanut tarpeeksi övereitä. Niitä en ajatellut ottaa takaisin käyttöön, mutta hopeanväriset asusteet taas toimivat edelleen.

Nämä nilkkurit ovat vanha alelöytö Asokselta, hopea laukku H&M. 

Spaceman I always wanted you to go
Into Spaceman

On tavallaan hauskaa, että myös vanha kunnon glittermeikki on taas tehnyt paluun. Viimeksi millenniumin aikoihin kuorrutin poskipäät glitterillä ja liimailin hopeatähtiä kulmakarvojen päälle, oi niitä aikoja. Glitteriä siroteltiin myös dekolteelle ja olkapäille, että discopallomainen kimallus oli varmasti taattua.

En välttämättä ole aikeissa tehdä vastaavia toimenpiteitä enää, mutta hienovaraisemmat rajaukset toivotan erittäin tervetulleeksi. Otan ilomielin vinkkejä vastaan toimivista glitterlinereista, mutta ei NYXiä, sillä se kirvelee kuin hehkuva rauta luomilla. 

Kommentit (2)

Vierailija
2/2 | 

Jännä tuo nyxin linerit (tai en tiedä tarkoititko vain niitä glitter), mutta itsellä taas ainoa merkki jonka rajaustussi ei saa aikaan halua kaivaa silmiä päästä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat