Pitkästä aikaa asukuvaa kehiin. Onpa ollut piristävää elää ilman asukuvia, siinä missä vanha blogini oli oikeastaan vain asukuvablogi. Silloin tällöin nämä ovat tosijees, mutta ei enää koskaan joka päivä. Aikansa kutakin :)

Tässä on kuluneelta viikolta yksi lemppariasuistani, mustaa mustalla ja avaruuskynähame. Olen innostunut viime aikoina uudelleen kynähameista, niillä saa luotua vähän erilaista silhuettia kuin leveähelmaisilla hameilla. Joustava pitkä kynähame on Marks&Spencerin mallistoa.

>Nilkkurit ovat merkiltään Dimar.

Pehmoinen ja lämmin merinovillamyssy on SuperYellown, ostin sen tamperelaisesta suomalaiseen muotiin keskittyvän One Man Band -liikkeestä Koskaria vastapäätä. Turbaanimainen hattu on passeli, jos haluan pukeutua vähän fiinimmin. Rennot Myssyfarin myssyt ovat parhaita arkipipojani, ja nämä neitihatut taas toimivat vähän virallisemmissa tilaisuuksissa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu