Eilinen ja tämä päivä kuluvat erään musiikkivideon kuvauksissa. Rollin` Hoseja pyydettiin avustajiksi mukaan ja ketkä saivat aikataulunsa nopealla varoajalla sumplittua, lähtivät messiin. Meidän derbytyttöjen piti näyttää pahiksilta (oltiin kuitenkin hyviksiä ;)) ja ei muutakun mustaa silmiin, tukka pystyyn ja niin edelleen. Oli älyttömän kivaa saada överimeikata joukkuekavereita hahha.

d11
d11
d10
d10
d8
d8

Tajusin kuvausten päätyttyä kysyä muutamalta neitokaiselta luvan laittaa kuvat blogiin, joten tässä meidän maailmanlopun derbylookkeja :D

d6
d6
d3
d3
d7
d7
d9
d9
d5
d5
d4
d4
d2
d2
d1
d1

Ja tänään jatkuu! Nyt kuitenkin ensin oikeisiin derbytreeneihin.

Kommentit (7)

nana

mahtavia mimmejä! Mikä tuo paikka on missä kuvasitte, näyttää mielenkiintoiselta?

wiid

Näyttää ainakin "uhkaavasti" tikkutehtaalta tai siinä vieressä olevalta Kolkokselta. :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012