Pyysin Sakua nappaisemaan asukuvan nopeasti kotimatkalla, mutta ei jestas että se vaan on kauheaa olla kuvattavana jos "joku näkee". Olen blogannut yli viisi vuotta, mutta edelleen julkisesti kuvattavana oleminen on ihan yhtä kauheaa. Tekisi mieli alkaa puhumaan suunnilleen kiinaa aina silloin, kun joku tulee lähelle, että kyseinen ohikulkija luulisi minua turistiksi. Ja ihan oikeasti, ketä muka kiinnostaa jos jostain näppästään valokuva sillalla, ei ketään. Mutta silti se vain tuntuu siltä, että kaikki tuijottaa. Vainoharhaisuus ja nolostelu kunniaan :D

(*julkisesti kuvattavana olemisen kriisit ja kauheudet - truu bloggariongelma. Minua saa siteerata bloggarin käsikirjassa ihan vapaasti).

Julkisella paikalla kuvattavana olemisesta tosin kannattaisi edes joskus kärsiä, varmasti melkein puolet asukuvasta tekee tausta. Se on melkein ihan sama mikä rätti on yllä, jos kuva muuten on kokonaisuudessaan kiva. Tässäkin arkipäivän arkivaatteet, mutta kun taustalla on värikkäitä graffiteja, on kuvassa heti ihan eri fiilis vs. valkoinen parvekkeen seinä (boooooring).

Ps. Rakastan noita typeriä H&M:n kreisipäntsejäni. Kuuluvat luokkaan niin rumat, että aivan mahtavat. Ei voi olla huonot housut, jos aina jalkoihin katsoessaan alkaa naurattamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

Amanda
3/14 | 

Tossa kohtaa itsekin on tullut poseerattua. Toi seinä on musta todella kaunis! Ihana syksyinen asu sulla. :)

4/14 | 

Mä olen luopunut asukuvista omassa blogissa, kuvaan vaan päivän asusteet. Tosin niidenkin instagrammailu voi tuntua nololta kadulla...

jami
5/14 | 

VIHDOINKIN joku allekirjoittaa ton "niin rumat että on ihanat". Oon vuosikausia selitellyt miksi päädyin ostamaan oksennuksenväriset sammarit pelkästään siitä syystä että ne olivat niin järjettömän rumat, mutta kukaan ei tunnu ymmärtävän :D Jokin siinä äärettömässä rumuudessakin ilmeisesti kiehtoo.

6/14 | 

Mmm... allekirjotan ton tunteen mut pikkuhiljaa alan jollain tasolla päästä siitä ylitse.

ON siistit päntsit :)

7/14 | 

Oon ihan aloitteleva bloggari ja mieluummin kuvailen omalla takapihalla kuin Tampereen keskustassa ;)

P.S mahtavat housut, uskaltaisko hankkii?

Sini
8/14 | 

Wau mitkä kuvat ja ihana asu! :) Onko siellä Suomessa tosiaan jo noin kylmä, että pystyy käyttämään hattua hikoilematta? Tänne Saksaan luvattu vielä lähes hellekelejä ^^ onni sinänsä, mutta kun on Suomessakin ne puolensa, heh (kuten vaikka sauna). Ihanaa viikonalkua!

12/14 | 

Määpäs näin sut kerran keskustassa asukuvattavana :D Tosin huomasin kuvaustilanteen vasta toisena, ensimmäinen ajatus oli "NELLIINA PERHANA!"

Sen verran ihmiset nykyään harrastaa kuvaamista kaikkialla, että ei ainakaan itsellä pistä mitenkään erityisesti silmään.

Chenille
13/14 | 

So true! Mutta omalla kohdalla menee siten että täällä omassa kotikaupungissa Porissa ei millään kehtaisi olla kuvattavana mutta esim Tampereella tai Helsingissä kyllä!. Kai se on sitten että ajattelenkin olevani muualla turisti joten se on ihan okei ottaa itsestä kuvia...

Lily
14/14 | 

Just muutama viikko sit totesin et kyl ne ihmiset sittenki tuijottaa, ku ennen oon aatellu et vaan luulen. Oltiin nimittäin kavereiden kans ottamas just asukuvia ym. Helsingissä, ni eiköhän joka kolmas ihmine jääny siihe kattomaan, jotkut turistit otti kuviaki :D Ei se kyl osannu ees häiritä ku nauratti siinä vaiheessa nii paljon :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011