Unohtui kokonaan päivittää pikäräpsyt siitä asusta millä poikkesin Helsingissä toissa viikolla, vaikka siinä oli parikin sellaista juttua mitä rakastan ihan erityisen paljon. Ensinnäkin tuo Marc Cainin hauska printtihame ja toisekseen Minna Parikan mintunvihreät puputennarit.
Jos tennareiden tilalle vaihtaisi simppelit korkkarit, asu olisi jo melkein siisti. Siis minulle siisti, jakkupukusiistiä minusta ei saa vaikka voissa paistaisi. Vähän nuo katutappelijan sääret voisivat viedä vaikutelmaa väärään suuntaan. En tiedä saanko jotenkin normaalia herkemmin mustelmia mutta ei hyvää päivää miltä koipeni näyttävät koko ajan :D

Kommentit (9)

Mimi
1/9 | 

Nuo sääret on vielä ihan siistit, näkisitpä minun.. :D Ei tarvita kuin pieni osuma pöydän/tuolin/oven tai minkä tahansa kulmaan, kyllä on jalat ja kädet mustelmilla sen jälkeen. Saan aina selitellä etten ole parisuhdeväkivallan uhri, olen vain mustelmaherkkä... :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Mistähän tämä mustelmaherkkyys oikein johtuu :D mä myös luen kuuluvani siihen porukkaan. Mutta juu, parasta on derbytreenien jälkeen se kun käsivarret on ihan täynnä sormenjälkimustelmia (joukkuekavereiden astetta rajummat haliotteet pelissä) niin se vasta epäilyttävältä näyttääkin :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Sanna
2/9 | 

Entäs paita ja jakku? Varsinkin sun jakut ja paidat kiinnostaa, ku oon yhtä pitkä ja niitä on rasittava ettiä. :)

Titu
6/9 | 

Syötkö paljon omega 3 rasvoja? :) Kalaa tai kalaöljykapseleita, se ainakin ohentaa verta ja altistaa helpommin mustelmille.

Nuo tennarit on aivan ihanat! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011