Rakkaus punaisiin kenkiin on palavaa, eilen olivat vuorossa Parikan kastikevalumanilkkurit. Muistelin viime syksystä, että nämä olivat tosi korkeat ja vähän hankalammat kävellä, mutta muistin väärin. Sipsuttelin menemään ihan normaalisti. Onko jalkani tottunut korkoihin jo parin viikon treenauksen jäljiltä? Mahtavaa :)


u2

u2
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

Kesäorava
3/14 | 

Tämmöset kengät kun näkee, niin silloin mua aina harmittaa, etten ole kovinkaan hyvä kävelemään korkkareilla. Nyyh!

noora
6/14 | 

Kävin tänään Parikan liikkeessä ja kyllä loksahti tämän tytön suu auki kun itse Minna Parikka oli tiskin takana kenkiä myymässä. Tosi miellyttävä ja mukava + kaunis ja tyylikäs nainen! <3

7/14 | 

Oihvoih, nämä sinun Parikka-postaukset saa kyllä aina miettimään, että pitäisikö alkaa säästää omaa parikkasijoitustaan varten...

8/14 | 

Noissa on sitä jotain!

Paljonko kaunokaisissa on korkoa?

Oma jalkani tottuu hieman korkeampiin vaikka heti, kunhan muistan venytellä räpylät ennen kenkiin sujauttamista. ;) Tosin, enää 12cm ilman platoa ei onnistu..

Gilrain
9/14 | 

Mulla on juuri samat Parikat ja periaatteessa tykkään näistä, mutta koska varsi on niin väljä ja mun nilkka ja sääri niin kapea niin tuntuu että ne näyttää hassuilta. Saisinpa korjattua tän päässäni niin ettei enää haittaisi, koska muuten jää muuten kauniiden kenkien ulkoilutus yhteen kertaan!

Roskilda
11/14 | 

Sama juttu kuin Gilrainilla: Mulla on nämä ja nää näyttää mun rimpulaisessa sääressäni lähinnä typeriltä :( Nilkkani ja jalkateräni ovat myös niin kapeat, että kävellessä nää hölskyy ja mä kompuroin kuin nuori hirvi. Yhyy. Tasan ei käy onnenlahjat.

Sini
12/14 | 

Ihanat Parikat kyllä! :) Oletko huomannut, mitä ihanuuksia Parikan nettikauppaan on ilmestynyt? Juuri noita valumajälki laukkuja!! Iih, kyllä tekis mieli ostaa se laukku vaaleanpunaisella valumalla! :)

Nemo
13/14 | 

Voi voi, olen itkenyt noiden kenkien perään niin pitkään. Myisin vaikka sieluni, jos jostain nuo kaunottaret koossa 41 saisin. Voi tätä kenkätuskan määrää! Eikä lohduta yhtään, että minulla on jo kahdet Parikat (tai ehkä se lohduttaa ihan vähän).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012