Siskoni houkutteli eilen reissukuvien ja -juttujen jälkeen ulos, ja jotenkin löysin itseni sitten lopulta baarista. Olen enemmän isolla kaveriporukalla pubiin (mistä saa ruokaa :D) -tyyppiä, joten tuo yökerhoilu on aina vähän niin ja näin. Mutta mitä vaan tuon juniorin eteen, jos neitokainen haluaa diskojytkeeseen niin sinne sitten vaan. Terveiset teille mussuille, ketkä tunnustauduitte lukijaksi <3

Nyt pääsin vihdoin käyttämään tätä Mungolifen Annan Nellylle suunnittelemaa Tallulah-mekkoakin, se oli juuri minun näköiseni söpö tyllihelmamekko. Anna lähetti minulle muutaman vaatteen mallistosta silloin kun se julkaistiin.


f7

f7


f8

f8

Söpömekoista raakaan todellisuuteen. KUINKA paljon voi jännittää illan lätkämatsia, ei hyvänen aika!!! En halua edes miettiä millaista tunteiden vuoristorataa kohta vedetään... onneksi lätkän MM on vain kerran vuodessa, minulta katkeaisi varmaan verisuoni päästä jos tämä olisi jatkuvaa :D Ai niin, sitä varten on jonotus.

EDIT: HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Meinasin oikeasti saada sydärit noin 100 kertaa, mutta ei jestas!!!!

Kommentit (16)

1/16 | 

Itsekin jännitän tän illan peliä ihan sikana, ja jännitystä vain lisää se ETTÄ EN NÄÄ SITÄ !!! *kirosanamutinointia* Noh, kaveri on valtuutettu viralliseksi maalireporteriksi :D Pelottaa ja kaikkea, mutta toivon ja luotan että Jellonat näyttää niille Ameriikan janttereille että viime peli oli vaan lämmittelyä ;) :D

Heidi
2/16 | 

Hei, mä oon vaatimattomasti jännänyt tiistai-aamusta alkaen..! :D Siis heti kun oli selvinnyt siitä euforiasta, minkä livelätkä KAZ-FIN (ja no tottakai se voitto!!!!) oli vähääkään hälvennyt...

Cerp
6/16 | 

Muistin Suomi-USA -pelin aikana, miksi normisti en kattele jääkiekkoa. Rystyset valkena kun puristaa sohvaa ni ei voi rennosta seuraamisesta puhuakkaan :D Vois joskus kokeilumielessä mitata verenpaineen aina viiden minuutin välein, kun seuraa lätkää... x)

-
7/16 | 

Oli kyllä todella hyvä ja jännittävä peli :)

Aivan ihana tuo mekkosi, voisin hyvin kuvitella meneväni baariinkin tuollaisessa :) Ja minä myös olen enemmän pubi tyyppiä kun noihin dinsdins-baari tyyppiä, mutta on nekin ihan mukavia hyvin harvoin käydä :D

Shaleey
8/16 | 

Haha, itse jännitin matsia paikan päällä ja voit uskoa minkälainen tunnelma oli! Jännitystä viimeisiin sekunteihin asti. Huhhuh. :D Toivottavasti nautit pelistä!

Woooooooooooooooooo!

--
9/16 | 

Mahti tuo mekko ! Ja lätkämatsi oli huikea, ja vielä kun kaikki "suuret maat" on nyt tippunut. Ruotsikin just hävis Tsekille, eli Kanada, Usa ja Ruotsi on nyt poissa pelistä :)

11/16 | 

Hitsi toi mekko on kyllä supersöpö :)
Lontoossa ainakin seottiin ihan totaalisesti, kun tupa täysi suomalaisia lykkääntyi yksiin. Tunnelma katossa!! <3

H
12/16 | 

Heippa, halusin vaan kiittää aiemasta suosittelustasi koskien Remington Pearl wand(?)-paksua kiharruspuikkoa! Ostin sen ja kyllä on hyvä ostos, vihdoinkin saan kivat isot kiharat helposti ja nopeasti, nimimerkillä En vaan osaa suoristusraudalla... :)

pinja
13/16 | 

Todella nätitsti sopii tuo mekko sinulle. :)

Täälläkin tuli jännitettyä eilen. =) Murtuiskohan tällä kertaa se kotikisakirous? Toivoa ainakin sopii. :)

Fiipi
14/16 | 

Huhhuh vatsa on jo kipeä kun ajatteleekin huomista peliä! Kaiken hyvän lisäksi oon töissä messuilla etten edes näe peliä kun se on niin aikaisin, että saattaa olla melkoista hiilillä kävelyä huominen messuilu :D Oon kerran kattonu matsia sykemittarin kanssa, melko huimia oli lukemat pelkästään nojatuolissa istuen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012