Kiitos vaan teille jotka huomautitte näistä Parikoista sellaisen seikan, että äkkiä katsoen näyttää siltä kuin minulla olisi jalassa leggarit ja mustat ballerinat :D nykyään en voi laittaa näitä jalkaani ilman että alkaa heti naurattaa! Tähän asti minulla oli ihanat saapikkaat, nyt minulla on ballerinat lumihangessa :DSelectedin hame ja Katri Niskasen (saatu) pitsipaita sopivat kivasti yhteen, haaleanvaalea värimaailma on välillä mukavaa vaihtelua. Oikeastaan puuteriset sävyt ovat lemppareideni listalla heti kirkkaiden värivärien jälkeen, vaikka niitä vähän vähemmän ylläni näkyykin. Johtuu ehkä siitä että tarjonta noissa vaatteissa on aika huono, vaaleanpunaisen sävyt ovat aina vääriä.


Ei helkkari sentään, tämä kenkäasia on vähän sama kuin ne kuvat joissa näkee katsojasta riippuen joko ankan tai pupun. Ensin näkee vain pupun, mutta kun joku tuo esille että kuvassa on myös ankka, ei näekään enää kuin ankan. Argh! Miten saan käännettyä aivoni takaisin entiseen :D


Kommentit (7)

3/7 | 

Hahahaa noita kenkiä! Tosiaan näyttää ihan ballerinoilta, nyt vasta itse huomasin tuollaista ajatella. :D Sulle sopii puuterin sävyisetkin vaatteet tosi hyvin... :)

Tuune
5/7 | 

Hei mut ehkä juuri se onkin noiden kenkien tarkoitus tai idea! Luoda illuusio paljaista kesänilkoista, kevyissä baltsuissa... Vaikka todellisuudessa ne ovatkin turvalliset, talven viimalta nilkat peittävät nilkkurit, jotka vain hauskalla ulkomuodollan haikailevat ja muistuttavat nurkan takana odottavasta kesästä... ;)

Mulle tuli ihan sama mieleen, että nuo on varmaan suunniteltukin noin, mun mielestä ne ovat ihanat :) Testaa joku päivä ihonväristen sukkisten kanssa! ^_^ ( ja hihhii, mäkin katsoin silloin kun nuo ekan kerran postauksessasi näin, että ihan kuin sulla olisi paljaat nilkat..:D ja ihan näin ohimennen aiheeseen viitaten, katsoin kerran bussipysäkillä erään naisen jalkoja että oho, mitkä ihmeen jalkaihorutut hänellä oikein on, mutta ne olivatkin leggingssien rutussa olevat lahkeet! Leggareiden väri oli meinaan melkein prikulleen sama, kuin naisen ihon väri :D )

sande
6/7 | 

Katsoin ihan samaa aiemmassa postauksessa kuin muutkin: miten hullu voi olla, että on leggingsit ja pienet ballerinat jalassa talvella?! :D

Saanko esittää hame-/mekkokysymyksen? Ymmärrät hameiden/mekkojen helmojen päälle ja minä en niinkään. Koen, että lähes jokainen hame on helmastaan jotenkin lattea istuessa. Osaisitko ratkaista, millainen helma kannattaisi vaatteessa olla, jos istuu koko ajan eikä voi seistä? Lähinnä, että se helma näyttäisi istuessa hyvältä. :) Tuntuu, että olen kokeillut yhtä sun toista ja päässyt vain "no joo, kai tää menettelee" -levelille.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011