Olin ollut täysin siinä uskossa, että Balmain x H&M -yhteistyömallisto tulee myös Tampereen H&M:ään mutta eipä tulekaan, se tulee myyntiin vain Helsingin Aleksille ja Forumiin, ja Turkuun Hansaan. Buu buu ja vielä kerran buu! Olisin niin toivonut iskeväni näppini näihin seuraaviin tuotteisiin, siis siinä mielessä, että valinta olisi livetilanteessa ollut helpompi. Lähinnä siksi, että mekot vaikuttavat todella lyhyiltä. Olisi voinut vähän mallailla kannattaako edes harkita vai ovat 178-senttiselle lähinnä paitoja.Tuo punainen pylleröhame on to die for <3

Mutta tiedoksi tässä samalla toiveikkaille tamperelaisille, jos ette ole vielä huomanneet. Se on sitten näppis laulaen verkkokaupan puolelle 5.11.2015.

Kommentit (12)

H&amp;M Suomi
1/12 | 

Hei! Kiitos kommentistasi. Meille on tärkeää, että tuotteemme valmistetaan sosiaalisesti ja ympäristöllisesti kestävällä tavalla ja olemme pitkään työskennelleet aktiivisesti kestävän kehityksen eteen. Usein erehdytään luulemaan, että edulliset vaatteet tarkoittaisivat heikkoja työolosuhteita ja alhaisia palkkoja. Korkeat myyntihinnat eivät ole tae siitä, että yritys on sitoutunut työskentelemään yritysvastuun eteen pitkällä tähtäimellä. H&M:n hinnoittelua eivät määritä työskentelyolosuhteet tai palkkataso hankintamaissa, vaan varmistamme parhaat hinnat mm. suunnittelemalla tuotteemme itse, välttämällä välikäsiä ja ostamalla suuria määriä. Mielestämme jokaisella muotialalla työskentelevällä on oikeus ansaita toimeentuloon riittävää palkkaa riippumatta siitä ketä he ovat, ja missä he työskentelevät – voit lukea lisää täältä: http://bit.ly/1s7ye4B

H&amp;M Suomi
2/12 | 

Hei! Kiva, että suosit kirppareita ja käytettyjä vaatteita. Meidänkin mielestämme on tärkeää, että muotia ei heitetä hukkaan. Keräämme myymälöissämme käytettyjä vaatteita ja kodintekstiilejä merkistä ja kunnosta riippumatta antaaksemme niille uuden elämän – tavoitteenamme on olla mukana luomassa suljettu kierto kaikille tekstiileille. Yritysvastuutyömme on ollut tärkeä osa asiakastarjontaamme vuosien ajan. Tarjoamme muotia ja laatua parhaaseen hintaan, vastuullisesti, ihmisille ympäri maailman. True Cost -filmi nostaa esiin alalle tärkeitä kysymyksiä ja vaikka emme ole yhtä mieltä filmin tekijöiden kanssa siitä, miten muotibrändien läsnäolo vaikuttaa maihin kuten Bangladeshiin ja Kambodzhaan, olemme iloisia nähdessämme, että näihin tärkeisiin asioihin kiinnitetään yhä enemmän huomiota. H&M:llä työskentelemme yritysvastuun eteen pitkällä tähtäimellä, vahvojen arvojen johdattamana – voit lukea lisää täältä: www.hm.com/sustainability.

Noppa
3/12 | 

Tuo pylleröhame olisi varmaan aika helppo tehdä itsekin-- Nelliina, kokeillaanko kursia suht samanlainen? ;)
Olen ostanut vain Stella McCartneyn H&M-kokoelmasta tiukan farkkuhameen ja silkkisen vihertävän unelmankevyen puseron. Tästä on jo vuosia. Ovat ihanat.

6/12 | 

Ymmärrän harmituksesi. Toisaalta en oikein pysty ymmärtämään näitä huippusuunnittelijoiden halpatuotantomallistoja, muuten kuin ehkä muotia rakastavat näkökulmasta. Kun monesti huippumallisto luodaan, sen valmistus on käsityötä jossakin Eurooppalaisessa maassa, missä palkka ja työolot todennäköisesti ovat inhimilliset. Sitten kun tehdään näitä halpaversioita, niin pääsääntöisesti halvempi hinta tulee siitä, että tuotanto siirretään orjatyömaahan, kuten Bangladeshiin, missä ompelija ei tule toimeen kuukausipalkallaan vaikka tekee töitä helposti jopa 70 tuntia viikossa. Esimerkkinä jos Balmainin käsin helmikirjailtu jakku maksaa Henkkamaukalla 399 e niin se on vielä kuluttajalle kallis, mutta ompelijan tuntipalkka on ollut jotakin todella surkeaa.

Halina
8/12 | 

Kivan näköisiä vaatteita, mutta itse en pysty enää ostamaan h&m:n tai muiden halpamuotiketjujen vaatteita kärsimättä hirveitä tunnontuskia :D tiedän että vaatteet on pakko ostaa jostain, joten itselläni on vähän suuremman luokan projekti tässä kun yritän selvittää mitkä olisi eettisempiä ja ekologisempia valintoja. Viimeinen niitti omalla kohdallani oli the true cost dokkari(suosittelen netflixistä!), jonka jälkeen suosin pelkästään kirppareita ja second hand tuotteita, jos en löydä parempia vaihtoehtoja uusista vaatteista :) toivon, että löydän.

Soili
9/12 | 

T-paitoja lukuunottamatta suurin koko 42 eli h&m-kokotaulukon mukaan m. Huippumuotia ei nähtävästi ole tarkoitettu tuota isommille. Melkoista kokosyrjintää :(

10/12 | 

Voi mun ei olis pitänyt lukea tätä. Oon just 5.11 menossa Helsinkiin päiväreissulle :S Taitaa olla tosin niin kallista että tällä hetkellä on ihan turha mistään haaveilla :D Onni onnettomuudessa.

hanna
www.hannamariav.com

tepsukka
12/12 | 

muutama kiva tuote tuolla kyllä on mutta hinnat hirvittävät. en kyllä maksa h&m:n tuotteista montaa sataa euroa o.O

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011