Tänään sähköpostiin kilahtaneen pressitiedotteen mukaan H&M:n seuraava yhteistyökumppani on ranskalainen Balmain. Tieto julkaistiin eilen illalla Billboard Music Awardseissa kun suunnittelija Olivier Rousteing käveli punaiselle matolle malliystäviensä kanssa ja esitteli samalla malliston ensimmäiset vaatteet. Mallisto tulee kauppoihin 5. marraskuuta ja pitää sisällään vaatteita ja asusteita sekä naisille että miehille. Somen aikakaudella yhteistyömallistolle on myös oma hashtag: #HMBalmaination.

p1touko15

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011