Vaikka olenkin sitä mieltä, että parempi överit kuin vajarit, joku raja on kuitenkin olemassa. Ylikäytin eilen pastellivärejä niin paljon, että nyt tekee mieli hukuttautua mustaan hah. Tilaisuutena oli Annan ja Merin läksiäiset, ja teemana naamiaiset.Tytöt starttaavat parin päivän päästä kohti Australiaa! Joudun melkein myöntämään, että olen vähän kateellinen tarpoessani täällä loskan keskellä seuraavina parina kuukautena :D

Naamiaiskostyymini oli nukke, Barbie-nukke. Myös Nina oli Barbie, tosin vähän enemmän chic kuin minä. Tässä seuraavassa kuvassa poseeraus esikuvan kanssa, eikö puekin minua aivan upeasti tuo lookki x)


j4

j4

Ninan toteutus hienostonukesta oli aika osuva, ihan kuin kaksi marjaa!


j3

j3

Yritin kuvata huikeaa meikkiäni mutta eihän siitä mitään tullut. Kilo turkoosia luomiväriä ja rajausta. Ja päälle vielä hyppysellinen glitteriä, siinäpä se sitten olikin. Karu totuus ei valokuvasta kovinkaan hyvin näy, koska nuo pinkit ja turkoosit loistivat livenä kilometrien päähän!


j1

j1

Juhlakalun kanssa näpsättiin kimppakuva tietenkin. Anna oli kyllä harvinaisen hyvin Australiaa ajatellen teemapukeutunut, kunnon rantavahtibabe :D


j5

j5

Ravintolalaiva Wäiski oli ihan mahtava paikka kekkereille! Näiden naamiaisten lisäksi oli meneillään eri kerroksissa parit muutkin bileet, alakerrassa sado-maso-fetissi -sellaiset. Näin niin kuin yhden mainitakseni. Oli aika huikaisevia asuja sielläkin kerroksessa, voin kertoa :D

Mutta alakerran PVC-rankaisijatkaan eivät olleet mitään Saaran rinnalla. Oli Barbiekin aika hiljaista nukkea vihreän paholaisen vieressä. Saara oli askarrellut lemmikkikorpinkin itse!


j6

j6


j7

j7

En voi julkaista muita kuvia kuin nämä pari hassua, joissa on mukana vain bloggareita. En koskaan muista kysellä lupia, enkä tietenkään laita kuvia nettiin ilman niitä. Mutta ehkä noistakin jo sai jotain käsitystä :) ja ainakin ne asut.

Ihanaa olla naamiaisissa, joihin ihmiset ovat oikeasti panostaneet! Ihan muutama normiasuinen oli joukossa, mutta varmasti 95% oli teemassa täysillä mukana. Hyvähyvä!

Kommentit (31)

4/31 | 

kivoja tyylejä! kannattaa yhdistää tuo turkoosi luomiväri valkoisen kanssa niin siitä saa arkeenkin käyvän nätin meikin:)

6/31 | 

Mahtavat Barbiet! Mä pidin nelisen vuotta sitten Barbie-kutsut, joihin sai tuoda oman Barbie-nuken. Sittemmin olen haaveillut Barbie-juhlista, joihin tullaan myöskin nuken kanssa mutta juurikin samaiseksi nukeksi pukeutuneena. Välillä vaan mietin löytyykö muista kuin Barbie-friikeistä innokkaita vai pitääkö kutsua paikalle vain valikoituja ihmisiä joiden tietää innostuvan ja panostavan sataprosenttisesti.

U
7/31 | 

Hirmu kivoja kuvia! tuli vaan mieleen.. eiks toi "vihreä paholainen" ole Pahatar Disneyn Prinsessa Ruususesta?

kzx
9/31 | 

Ei niitä lupia tarvitse kysellä kun yleisellä paikalla ollaan.

(Ravintolakin on yleinen paikka, myös vaikka pääsylippukin olisi maksettava. Yksityistilaisuus ainoa poikkeus tästä.)

Eri asia sitten jos haluaa vain olla kohtelias ja jokaiselta sen vuoksi lupia kysellä.

nekku
10/31 | 

kzx: Eikös tässä selkeästi ole kyse yksityistilaisuudesta..?

Ja julkisella paikalla otettujakaan kuvia ei ihan miten vain voi julkaista. Jos kuvaa vaikkapa isompaa ihmisryhmää, se on ok. Mutta jos kuvaa ja julkaisee yksittäisestä ihmisestä tunnistettavia kuvia, jotka on otettu julkisella paikalla, niin ei ole yksioikoisesti ok.

nekku
11/31 | 

Edelliseen kommenttiini tarkennusta, että julkaiseminen ei ole ok, mikäli kuvataan yksittäistä/yksittäisiä ihmisiä ja lupaa julkaisuun ei ole, vaikka kuvattisiin julkisella paikalla.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
12/31 | 

ansku: jeppajee huhuh :D

annika: meitä oli itseasiassa 3 barbieta tuolla, kasaribarbie puuttuu kuvista!

lilian: todellakin!

sl: itse käytän turkoosia aina neutraalin ruskean parina :)

riina: hahhah :D mun siskolla oli tuo barbie myös :)

onneli: se vaatii nimenomaan tyyppejä jotka innostuvat aiheesta :)

u: ON! sä sen sanoit! oli aivot niin pahasti jäässä eilen kun tein postausta että en muistanut pahattaren nimeä :D

heteromies: harmillisen vähän niitä minullekin osuu kohdalle :(

kzx: sen lisäksi että olen kohtelias, kyseessä oli suljettu yksityistilaisuus :)

nekku: mä sovellan tässä bloggaamisessa myös aina vähän sitä kohteliaisuussääntöä, en halua että ketään lätkäistään blogikuviin tuosta vaan kysymättä, kaikkien hullujen anonyymien armoille arvostelvaksi :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

irma
13/31 | 

Hienot Barbiet!

Ja hassua nähdä Tunnetilan Nina, hänhän ei blogissan julkaise itsestään kasvokuvia.

pii
16/31 | 

Haha, olitte siis se keskikerroksen bileväki. Meikäläinen kuului yläkerran Las Vegas-partypimuihin höyhenasuineen. Mahtava meininki oli koko laivalla!

Zoa
17/31 | 

Ihanaa että joku vielä ajattelee näitä kohteliaisuusjuttuja. En vihaa mitään niin tunteella kuin Facebookiin varoittamatta ilmestyviä kuvia. Mielestäni mulla on oikeus nähdä ystäviäni, juhlia merkkipäiviä, käydä häissä, tehdä matkoja jne. ilman että joudun paparazzatuksi. Aivan sama ovatko kuvat hyviä vai huonoja, en niitä nettiin halua (ja osalla on vielä fb-kuvat näkyvissä koko maailmalle... ei ei ei ei ei näin!). Viime vuosien aikana vain YKSI ihminen on kysynyt saako laittaa. Joten isot suosionosoitukset tälle blogille =)!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
18/31 | 

tbf: no toki, öykkäribarbie :P

pii: HAH! no mä kattelin niitä yläkerrastakin valuvia asuja että ei taida olla ihan normivaatteet noillakaan :DD miten olikin osunut kolmet teemabileet samaan purkkiin!

zoa: allekirjoitan joka sanasi. En voi käsittää miten jotkut eivät käsitä että ei ole todellakaan jees julkaista ties mitä kuvia facebookista koko suvustaan/kavereistaan, ihmisellä pitäisi olla oikeus tehdä valinta ihan itse haluaako kuvansa yleiseen levitykseen vai eikö halua. Tästä tietenkin erotuksena yleisluontoiset kuvat festareilta tms. tapahtumista, mutta kaikki kotibilekuvat ja muut. Huoh. Ja minä oikeasti ylisuojelen kaikkia läheisiäni blogin suhteen, en koskaan laita kuvia kavereista jollen ole varta vasten erikseen kysynyt lupaa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

tyttö
19/31 | 

Oi, naamiaiset on ihania, on kiva panostaa täysillä ja vetää pukeutuminen vähän överiksi:-)

Kivoja asuja noissa kuvissa!

kzx
25/31 | 

Nellina: Noniin, asia ok, en yöllä huomannut ensimmäisellä kerralla lukiessa että se olikin yksityis/kutsuvierastilaisuus.

Ja se, että kysyy lupaa kuvan julkaisuun varsinkin sossumedioissa on hienoa ja mukavaa.

Vaan sitten täytyy kuitenkin tehdä se korjaus,

nekku sanoi:

"Edelliseen kommenttiini tarkennusta, että julkaiseminen ei ole ok, mikäli kuvataan yksittäistä/yksittäisiä ihmisiä ja lupaa julkaisuun ei ole, vaikka kuvattisiin julkisella paikalla."

Valitettavasti olet väärässä.

Yleisellä paikalla saa kuvata aivan vapaasti - sekä myös julkaista kuvat/videot.

Kuvansa julkaisuakaan ei voi minkään lain perusteella kieltää - mutta kuten aiemmassa todettua, olisi kohteliasta jos varsinkin yksittäisiin kuviin osuessa kysyttäisiin lupa tai edes kerrotaan minne on laittamassa esille.

Kuvaamisessa kun on sekin, että moni kuva menee suoraan roskiin ensimmäisessä karsinnassa, sieltä täältä sitten valikoituu esille laitettavat ja vaikka olisi selvästi ollut kuvauksen kohteena niin ei välttämättä ikinä tule missään vastaan tai ole edes kuvaajallakaan tallessa.

Julkaisijalla on sitten kuitenkin kannettavanaan vastuu.

"Väärässä" asiayhteydestä kuvassa olija/t voivat vetää palkokasvin nenuunsa ja lähteä vähän kyselemään että miksi näin, jos kyseeseen tulee vaikkapa kunnianloukkaus.

30/31 | 

Ihanat partyt! Naamiaiset on aina ihania ja niihin valmistautuminen: ensin suunnittelet tarkkaan koko asusi ja viimeistelet sen valmistautuessa aina tarkimpaan rajauskynän vetoon tai kauneuspilkkuun asti ja itse partyissa on triljoona muutakin jotka näyttävät hurmaavilta! Pala lapsuutta mukana -ehkä? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015