Alkuperäisen postauksen kommenttiboxi meni taasen jumiin kun tuo 500 kommenttia alkaa lähestymään, eli jatketaan tämän postauksen boxiin.

Arvonnan säännöt:

1. keksi itsellesi nimimerkki + jätä sähköpostisi sille varattuun kenttään (ei näy muille kuin minulle).

2. vastaa seuraavaan kysymykseen: oletko jo kokeillut mineraalimeikkejä ja jos, mitkä ovat kokemuksesi niistä? Jos et ole kokeillut, miksi haluaisit kokeilla?

3. vastausaikaa on 15.8.2011 klo 24:00 asti.

4. huom! jos kommenttisi ei heti näy, se on joutunut valvontalistalle josta hyväksyn sen jossain vaiheessa käsin. Näin yleensä käy, kun moni kommentoi samaan aikaan eli älä lähetä kommenttia moneen kertaan.

Kommentit (418)

Outii
1/418 | 

Hmmm ei muistu ainakaan mieleen että olisin joskus kokeillut ihan puhtaita mineraalimeikkejä, ehkä jotain sinnepäin olevia (esim. Lumenen joku muka mineraalimeikkivoide joka ei kuitenkaan loppujen lopuksi ole edes kovin mineraali :D) on ehkä kerran tullut kokeiltua... Mutta olisi kiva kokeilla että soveltuisko tällaset myös mun (melko rasvoittuvalle) iholle ja tietysti ihan uteliaisuudesta olisi kiva testata ja nähdä että mistä tää mineraalimeikkivillitys oikein kumpuaa :)

nnea
2/418 | 

En ole kokeillut ainakaan vielä mineraalimeikkejä. Haluaisin kokeilla niitä, koska olen niin vaaleaihoinen että on vaikea löytää omalle iholle sopivia meikkejä, tälläkin hetkellä mennään aivan liian tummalla meikkivoiteella ja puuterilla.. En ole mineraalimeikkejä uskaltanut mistään tilata kun eivät ne ihan ilmaisia ole olleet...:D ehkä joku kaunis päivä

Emmi
3/418 | 

Olen testannut mineraalimeikkejä kavreiden meikkipusseista, kaikki ovat hirveän rakastuneita niihin! Itse en ole vielä saanut aikaiseksi ostaa ja uusia meikkipussini sisältöä. Olisi siis ihana saada uutta täytettä sinne ja luomoutua näihin lopullisesti itsekkin :)

no_ra
4/418 | 

En ole kokeillut mutta olen kuullut mineraalimeikeistä vain hyviä asioita kuten "ihan kuin ei olisi naamassa mitään meikkiä ei tartu sormiin levittämisen jälkeen yms." Ja minua juuri ärsyttää normaaleissa puutereissa se, että vaikka sitä ei levittäisi paljoakaan se tarttuu sormiin poskea raapiessa...:)

Vuokko
5/418 | 

Lumenen ns. mineralimeikkejä olen käyttänyt siitä asti kun ne tuli markkinoille. Aitoja mineraalimeikkejä en ole vielä kokeillut, enkä ole raskinut niitä vielä ostaa kun tällä hetkellä olen päivät lapsen kanssa kotona ja harvoin tulee meikattua. Mineraalimeikit kuitenkin kiinnostaa, koska olen koko ajan siirtynyt muutenkin enemmän ja enemmän käyttämään luonnon- ja luomukosmetiikkaa. Enää on oikeastaan meikkipussin sisältö uusimatta :)

NiinaKoo
6/418 | 

Olen kokeillut BareMineralsseja. Ihan ok tuotteita, mutta Suomessa hinta on uskomaton. Netistä tilattu :)

Kiinnostaisi kokeilla muitakin, koska kokeilemani sarja ei nyt niii-in kamalasti vakuuttanut. En tiedä miksi, koska "kaikki" hehkuttavat sitä...

Siiri
8/418 | 

Olen kokeillut BareMineralsin mineraalimeikkejä ja tykkään ihan älyttömästi! Lopputulos on niin luonnollisen tuntuinen ja näköinen että ei voi kuin ihmetellä. Olisi mukava päästä kokeilemaan myös muita merkkejä vaikkapa tällaisen arvonnan kautta, tuppaavat olemaan melko arvokkaita nimittäin :/

Leena
9/418 | 

Olen käyttänyt mineraalimeikkejä n. vuoden enkä vaihtaisi enää pois. Vähän sottaistahan tuo puuha on, mutta muuten toimivat mainiosti!

maaretta
10/418 | 

olen kesän ajan kuluttanut BareMineralsin meikkivoidetta (sanotaanko sitä meikkivoiteeksi kun eihän se ole voidetta..meikkipohja?) ja se on mielestäni ihana hengittävyytensä ja luonnollisuutensa vuoksi. tuskailen usein että meikkivinkeissä neuvotaan "etsi itsellesi täydellinen ihoasi vastaava sävy" mutta eipä voisi paljon vaikeampaa tehtävää olla. mineraalimeikillä tämä ei ole millin tarkaa, sillä puuterimainen koostumus sulautuu ihoon niin hyvin.

Ronja
11/418 | 

En ole kokeillut, mutta kun kaikki ystävätkin ovat kehuneet, niin kyllä kiinnostaa!

Ipe
12/418 | 

Olen kokeillut Lily Lolon mineraalimeikkipohjaa, ja olen siitä kyllä tykännyt. Herkkä ja kuiva ihoni on ollut paljon parempi nyt, kun olen mineraalimeikkiä käyttänyt. Viime viikolla otin huvikseni vanhan meikkivoiteen käyttöön, ja parin päivän päästä iho alkoi tuntua heti kuivemmalta ja ärtyneemmältä. Nyt olisi kyllä kiva kokeilla muitakin mineraalimeikkimerkkejä, liekkö niissä eroja..?

missmonster
13/418 | 

olen käyttänyt bellapierre-sarjan mineraalimeikkejä.Erittäin hyväksi todettuja.Meikki ei paakkuunnu ja on sopivan peittävää.suosittelen kaikkia kokeilemaan mineraalimeikkejä!

Nanni
14/418 | 

Todella kiinnostava tuotetesti!

Olen kokeillut marketista saatavaa mineraalimeikkipohjaa ja ollut todella tyytyväinen! Peittää riittävästi, mutta voin oikein tuntea kuinka ihoni hengittää! Ihoni on parantunut paljon sen aikana kun olen käyttänyt mineraalimeikkiä. Ihoni oli rasvaisuuteen ja punoitukseen taipuva, nykyään heleämpi.

Kiinnostaisi kuitenkin kokeilla myös luomiväriä ym ja erityisesti tätä testissä ollutta tuotesarjaa, koska nyt tiedän sen olevan luonnosta peräisin - markettikamasta en tiedä mitään, kun en inciä niin tarkkaan osaa vielä tulkita.

Lähettäkää pliis mulle tuotepaketti! :)

Sandra
15/418 | 

Moikka!

Olen päässyt kokeilemaan kerran mineraalimeikkivoidetta, kun kosmetologikäynnillä sitä sudittiin kasvoihini. Harmi vaan, kun se on niin arvokasta, en millään raski ostaa.

Marja
16/418 | 

Olen kokeillut ja tykkään! Iho tuntuu paljon hengittävämmältä ja se inhottava tahmaisuus, joka tulee meikkivoiteista, on poissa. :D On semmoinen olo, kuin ei olisi meikkiä ollenkaan. Näppyläni ovat jonkin verran rauhoittuneet mineraaleilla, mutta on niitä kuitenkin vielä kiusana. :/ Peittävyys on kuitenkin ihan ok, ihosta tulee ihanan tasaisen värinen, vaikkakaan en saa näppyjä ihan kokonaan piiloon (en kylläkään ole saanut millään muullakaan). En tiedä sitten onko levittämistekniikassani jotain häikkää.

Pauline
17/418 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta tarkoituksena on ollut jo pitkään kokeilla. Haluaisin kokeilla mineraalimeikkejä, koska ne ilmeisesti sopivat muita meikkejä paremmin herkkäihoiselle.

vilmaaaaaa
18/418 | 

Mineraalimeikkejä en ole kunnolla kokeillut, plajon kehuja olen kuullut ja niitten hyvät vaikutukset ovat herättäneet kiinnostukseni. Kasvojeni iholle on nyt viime viikkoina muodostunut häiritsevää ihottumaa ja mineraalimeikkejä on suositeltu sen peittämiseen sillä nuorena neitinä en haluaisi kouluun aivan rupinaamaisena mennä. Juuri tämä onkin syy miksi haluaisin kokeilla näitä tuotteita, pelastaisitvat monen monta aamua ja päivää kun voisin olla ihoonsa tyytyväinen:)

susel
19/418 | 

Kokeilin sillon aikoinaan maybellineltä mineraalimeikkivoidetta. Kyse oli sarkan ensimmäisistä mineraalimeikeistä ja johtuen varmaan siitä, aivan kamala tuote!

Kuivatti ihon ja lopulta totesin, että pittävyys taso oli niinkin heikohkoa, että oli sama tunginko sitä naamaani vai en.

Nykyään varmasti paljon parempia nuokin jutut, mutta kun ei sitä vaan tule sijoittaneeksi sellaiseen, mistä on aikasemmin huonoja kokemuksia.

Aneli
20/418 | 

Oi kun kiva arvonta :) En viiti yleensä osallistua jos ei oo itselle käytännöllinen palkinto, ja nyt olis! Olin kauneusmessuilla viimevuonna ja siellä he tekivät mulle tän mineraalimeikin ja voi että se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Samalla niin kevyt mutta peittävä. Oioi, monesti olen meinannut tilata mineraalimeikkejä mutta opiskelijana ei kukkaron nyörit ole aina samaa mieltä joten haavelistalla edeleen :)

zenjen
21/418 | 

En ole kokeillut, mutta mieleni kovasti tekisi - ihoni kun tuppaa elämään vähän omaa elämäänsä ja luottotuotteita on niin vaikea opiskelijan budjetilla ruveta etsimään.

Marika
22/418 | 

En ole itse kokeillut mineraalimeikkejä, mutta olen kuullut palljon hyvää puhuttavan niistä. Siksi itsekkin haluaisin päästä käsiksi niihin :D

Saija
23/418 | 

En ole koittanut mineraalimeikkejä mutta haluaisin testata millaisen lopputuloksen niillä saa:)

Hibbuli
24/418 | 

Voi että, kumpa vihdoin löytäisin ne oikeat tuotteet iholleni! En ole ihan "oikeita" kokeillut, mutta just ne Lumenen, vai onko ne edes? ;)

Heluna
25/418 | 

Lumenen mineraalipuuteria olen kokeillut, mutta sävy oli minulle väärä :( Koostumukseltaan se oli kyllä ihanan pehmeä. Mielellään kokeilisin muitakin!

Susu
26/418 | 

Olen käyttänyt mineraalimeikkejä jo toista vuotta. Itselläni iho rauhottui, kun vaihdoin tavalliset meikkivoiteet ja puuterit mineraalimeikkipohjaan. Olisi mukava tutustua myös tähän merkkiin :)

Helmi*
27/418 | 

Olen kokeillut myös vain semi-mineraalimeikkejä. Olen kuullut kovasti kehuja kunnon mineraalimeikeistä, ja myöskin herkkäihoisena pisamanassuna haluaisin kovasti päästä testaamaan ko.tuotteita. Plussa olisi tuo luonnollisuus, beautyboxin sisältö kun on jo osittain siirtynyt luomumpaan suuntaan :)

nirppu
28/418 | 

Olen käyttänyt Lily Lolon mineraalimeikkejä ja tykkäsin! Ihoni on atooppinen ja samalla pintakuiva, satunnaisesti näppyjä puskeva ja omaa elämäänsä elelevä. Mineraalimeikkejä käyttäessäni huomasin ihoni voivan paremmin, mutta laiskuuttani uudet tuotteet loppuneiden tilalle ovat jääneet tilaamatta ;)

irisia
29/418 | 

Täysmineraalimeikit ovat vielä kokematta, pitkälti lompakkoa piinaavan hintansa vuoksi. Tälä hetkellä olen typistänyt kaikki elinkustannukseni minimiin, jotta kaikki mikä tilille tulee, ei lähtisi saman tien sieltä.

Jotain murto-osaltaan mineraaleja sisältäniä tuotteita olen käyttänyt, mutta tulevaisuudessa on kylh pakko tavalla tai toisella päästä vähintään kokeilemaan nuita ihanuuksia. Nyt vain toivomaan, että onni potkaisisi. :>

Solis
30/418 | 

Olen kokeillut ja ihanan kevyitä tuntuvat tavalliseen meikkivoide+puuteri-yhdistelmään verrattuna olevan. Iho ei tunnu niin meikatulta, mutta on silti ihanan meikattu. Kevyttä meikkiä, joka silti peittää.

Auringonkukka
31/418 | 

Mineraalipuuteria kokeilin joskus ja ihan hyvä oli. Luomivärit pääsee seuraavaksi testattavaksi jos alekorista sellaisia joskus bongaan. Piheilykampanja kenkäihanuuksien takana menossa, joten olisi kivaa voittaakin :)

mupsi
32/418 | 

Oon käyttäny kerran Lorealin jotain hassua, Ja se ainakin toimi ihan hyvin, joskin olisin halunnut vähän enemmän peittävyyttä :)

hanska
33/418 | 

olen kokeillut noita markettimineraaleja ja olen kyllä niistäkin tykännyt muuten, mutta en ole malttanut koskaan sijoittaa kunnon kabukiin, jolloin joskus tulee kurja pistelevä tunne iholle ja tietenkin niitä ihania karvanpätkiä sinne tänne naamaan. meikkipohjista olen siis pitänyt kovastikin, ehkä kokemus voisi olla parempikin kunnon välineistöllä...

verde
34/418 | 

En ole päässyt koskaan kokeilemaan aitoja mineraalimeikkejä, vai joitain markettitasoisia "mineraalimeikkejä". Haluaisin tietää, millaista jälkeä saa oikeasti toimivalla ja hyvällä mineraalimeikillä, ainakin kehujen puolesta pitäisi jo päästä kokeilemaan!

VILIMAå
35/418 | 

En ole kokeillut ja semmoisen vaikutelman olen saanut vähän sieltä sun täältä, että erittäin mielelläni kokeilisin! Ei vain ole tullut ostetuksi, jotenka olisi kiva nyt saada :-)

Lotta
36/418 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, ja toivoisin että niistä saisin uuden innon meikkailuun, joka on osaltani jäänyt nimenomaan sen takia että olen kyllästynyt pakkelikerrokseen naamassa. Ehkä innostuisin taas kaunistelemaan itseäni sopivilla luonnollisen tuntuisilla meikeillä :)

jennibeeeeee
37/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä. Himotus tilata kokeiluun on ollut kova, etenkin kun olen lukenut mineraalimeikkeihin siirtymisen positiivisista vaikutuksista mm. ihon kuntoon. Itsehän olen atoopikko ja ensimmäiset 18 elinvuottani olin ilman minkäänlaista meikkipohjaa. Ei ollut kiva levittää meikkivoidetta hilseilevän kuivalle iholle :/

Kuitenkin, tahtoisin päästä kokeilemaan näitä puhtaasta mielenkiinnosta. Voisiko kenties niinkin pieni asia helpottaa elämää, kuin uudet meikit.

pinkninja
38/418 | 

En ole tainnut kokeilla mitään aitoja mineraalimeikkejä, ainoastaan näitä markettimeikkien mineraali-juttuja, jotka eivät ilmeisesti ole aitoja mineraalimeikkejä (en kyllä tiedä, miksi niissä saa käyttää mineraali -nimitystä). Haluaisin kokeille mineraalimeikkejä, koska ymmärtääkseni niiden pitäisi parantaa ihon kuntoa ja ehkäistä näppyjen syntymistä, mikä on minulla ainainen ongelma. Minua kiinnostaa myös meikkien myrkyttömyys ja luonnollisuus, sillä herkän ihon omaavana en haluaisi latoa iholleni mitään ylimääräistä, mutta meikittä en pystyisi kuitenkaan olemaan. Olenkin halunnut pitkään jo kokeilla mineraalimeikkejä, mutta aitoja sellaisia ei ole kovinkaan paljoa kauppojen hyllyillä, missä niitä pääsisi testaamaan ja kalliiden meikkien osto tietämättä niiden soveltuvuudesta omalle iholle tuntuu arveluttavalta. Toivonkin, että onni suosisi tätä kautta :)

Emla
39/418 | 

Itse en ole mineraalimeikkejä kokeillut, mutta olen kuullut ettei se tuki ihohuokosia yhtä paljon kuin tavallinen meikkivoide. Juuri siksi haluaisin kokeilla niitä, sillä minulla on melko huono iho.

einna
40/418 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, mutta haaveillut niistä sitäkin enemmän. Jostain syystä olen kuitenkin aina päätynyt johonkin muuhun. Mulla on tosi helposti rasvoittuva iho, ja yleensä meikkivoiteen jne mössön alta tuntuu, ettei iho hengitä yhtään, alkaa kiillellä viidessä minuutissa ja kohta on lisäksi 10 näppylää otsassa. :< Toivoisin, että mineraalimeikki olisi hengittävämpi eikä sen lisäksi tunkisi niin vahvaa kemikaalikoktailia ihohuokosiini.

hannanna
41/418 | 

Oon kokeillu kahta eri merkkiä mineraalimeikeistä, BareEscentualisin kalliimpia versioita ja nyt on käytössä Everyday Mineralsin halvemmat. En sinänsä oo huomannu näissä kahdessa mitään eroa hinnan lisäks, paitsi että EMllä on paaaaaaaljon enemmän valikoimaa sävyissä. Tää tekee toisaalta sävyn valitsemisesta hirveen vaikeaa mutta onneks näytteitä saa tilattua helposti ja kun tilaa heiltä suoraan ni saa viiden dollarin eestä näytteitä mukaan jos haluaa jokaiseen tilaukseen. :) Suurin ero, minkä näiden merkkien välillä huomasin oli kabukissa - BEn sikahintanen karkee kabuki kesti aktiivikäytössä vuoden ja sitten se alko vaan katkeilemaan, meikkauksen jälkeen rinnukset näytti lähinnä siltä, että joku lyhytkarvainen katti olis käyny tisseillä möyrimässä :D EMn kabuki on ollu käytössä vasta vajaan vuoden, mutta ei oo menny vielä mikskään ja on ihan täydellisen pehmeä! Me likes! Nää EMn meikit alkaa vaan loppumaan tässä pikkuhiljaa, joten ois kiva kokeilla uusia taas! :)

Mium
42/418 | 

Ostin joskus muutamia vuosia sitten ensimmäisen mineraalipuuterin. No sävy meni täysin mönkään ja sain vaaleista kasvoistani punertavat. Itse koostumukseen olin todella tyytyväinen, silloin ei vaan saanut sopivaa sävyä omaan kalpeaan ihooni. Sen jälkeen en ole uskaltanut ostaa korkea hinnan vuoksi, koska pelkään etten löydä niin vaaleaa sävyä kuin tarvitsisin. Opiskelijana on luotettava vanhoihin tuttuihin... Mutta jos voittaisin olisin valmis vaihtamaan normimeikit mineraaleihin, jos ne olisivat minulle sopivia.

Kati
43/418 | 

Minä en oo kokeillut mineraalimeikkejä koskaan, joten ois ihan huippua, jos arpaonni suosisi ja saisin tuon aloituspakkauksen! :) Mulla on epäpuhdas iho, haluaisin kokeilla auttaisko mineraalimeikit iho-ongelmiini.

rekkis
44/418 | 

Olen kokeillut puutereita, tuntuvat hirmu hyvältä ja kevyiltä iholla! Levittyvät unelmankevyesti ja jättävät pehmeän tunnun iholle.

Saaruli
45/418 | 

Oleen kokeillut Virossa, kun kauppakeskuksessa tehtiin koemeikkejä haluaville, enkä ikinä ole kokeillut niin hengittävää, mutta peittävää ja tasaista pohjaa! Tuntui aivan ihanalta, ja nuorena käyttäisin oikein mieluusti mineraalipohjaa, ettei iho mene tukkoon. En vain raaskinut ostaa, kun oli törkeän hintaista :(

Remu-kolli
46/418 | 

Enpä ole kokeillut. Haluaisin kokeilla, koska kokeilusi mukaan ei tarvitsisi edes lisätä puuteria tuon mineraalipohjustuksen päälle. Se kuulostaa NIIN uskomattomalta! Pakko kokeilla itsekin. Löytyisikö tästä nyt apua minulle!?

Aibuli
47/418 | 

Olen kokeillut mineraalipuuteria, eikä siitä ole kuin hyvää sanottavaa; vähemmän epäpuhtauksia, iho on tasainen mutta luonnollinen koko päivän. Olen kokeillut myös mineraaleja sisältävää ripsiväriä, jonka käytön myötä ripset ovat entistä tuuheammat ja pidemmät, tai siltä se ainakin tuntuu. :DDD

Värikärpänen
48/418 | 

Olen testannut kaupassa colour caramelin versiota. Valitettavasti tuote ei mielestäni peittänyt tarpeeksi ja sopivaa sävyä ei löytynyt. Vaalein jätti kasvot kalpeiksi, seuraava punakkaiksi ja kolmas oli jo selvästi liian tumma :(

janika
49/418 | 

olen kokeillut lorealin "mineraalimeikkeijä" (en tiedä ovatko 100 % mineraaleja?) ja iho voi paremmin kuin normimeikkejä käyttäessä. iho on atooppinen eikä muutenkaan mitenkään maailman parhaassa kunnossa. haluaisin kokeilla noita kehutumpia mineraalimeikkejä. :)

Terr
50/418 | 

Enn ole kokeillut, mutta tahtoisin! Niitä on kehuttu niin paljon että haluaisin kokeilla onko ne oikeasti niin hyviä:D

Henna
51/418 | 

Olen noin vuoden käyttänyt LilyLolon mineraalipohjaa ja oon ollu enemmän kun tyytyväinen. Olisi kiva kuitenkin kokeilla muitakin mineraalimeikkejä. Paluuta "normaali" meikkeihin ei varmasti enää ole. Mikään ei ole mukavampaa aamulla kun pyöritellä pehmyttä kabukia naamalla :) Ecotoolsin kabuki on parhautta!

Waterlily
52/418 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä. En vain ole saanut aikaiseksi hankkia niitä ( jep, tosi tyhmä syy =) ) vaikka kiinnostusta kyllä löytyy.

ilona
53/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, muuta kuin joitain halvemmista sarjoista (lasketaanko tähän esim. Lumenen mineraalipuuteri?).

Meikkien testaus kiinnostaisi kovasti, sillä itsellänikin on samaan tapaan punoittava iho kuin sinulla, eli katkenneita verisuonia ja lisäksi ihollani on paljon pieniä epäpuhtauksia.

Varsinkin nyt raskauden jälkeen iho ei kauheasti kiitä isosta pakkelikerroksesta... Olisikohan mineraalimeikeistä vastaus tähän ongelmaan?

fanniii
54/418 | 

En ole kokeillut vielä mineraalimeikkejä. Mulla on atooppinen iho joten ihan kaikki meikit ei mun iholle sovi. Koska mineraalimeikit sopivat herkälle iholle hyvin, olen joskus harkinnut mineraalimeikkejä, mutta hinnat on vähän liian korkeita mulle. :/

55/418 | 

Olen kokeillut joo. Lily Lolon mineraalimeikivoide on parasta mitä tiedän! Saa ihon hehkumaan. Ainut huono puoli on se, että sitä ei oikein löydy vielä kaupoista.

Minttu
56/418 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, mutta haluaisin kovasti. Olen vaihtanut muunkin kosmetiikan luonnollisempiin vaihtoehtoihin, mutta näin aloittelijana eri meikkien testailuun menisi turhan paljon rahaa opiskelijabudjetti huomioon ottaen... Käytän tällä hetkellä erittäin vähä meikkiä, koska naamani räjähtää tavallisen, ihohuokoset tukkivan meikkivoiteen käytön jälkeen kamalaan kuntoon. Hyhhhhh! Eli kyllä kelpaisi tällainen setti minulle! ;)

veve
57/418 | 

Mineraalimeikkivoidetta on tullut käytettyä jo vuodesta 2007, ja en vaihtaisi mihinkään! :) se on mun rasvoittuvan/pintakuivan ihon pelastus :)

Hanna
58/418 | 

En ole kokeillut koskaan mineraalimeikkejä mutta postauksesi jälkeen meikkipohja kuulostaisi kokeilemisen arvoiselta herkkäihoinen kun olen minäkin. :)

Pikkukettu
59/418 | 

Olen kokeillut netistä tilattavaa edullista elf-sarjaa sekä Lily Loloa. Elf on ollut itselleni aika hyvä, kun taas Lily Lolon värisävyt menivät kaikki pieleen, vaikka tilasin useamman värisävyn kokeiltavaksi. Kokemukset elfistä ovat olleet varsin hyviä - talvella jauhemainen meikki tosin hieman hilseilee kuivalla iholla. Kokeilisin erittäin mielelläni myös uutta sarjaa, koska mineraalimeikit tuntuvat varsin hyviltä, mutta ihan huippua, itselleni täydellistä sarjaa ei ole vielä löytynyt!

noora
60/418 | 

Olen siirtynyt melkein kokonaan mineraalimeikkipohjaa käyttämään jo 2 vuotta sitten. Ainoastaan juhlissa ja talvella saatan enää käyttää nestemäistä meikkivoidetta. En ole ennen kokeillut bare mineralsia, vaan lily loloa ja lumenea. Tähän asti olen kokeillut vain mineraalimeikkipohjaa, mutta minua kiinnostaisi myös kokeilla erilaisia luomivärejä.

inkku
61/418 | 

En ole aikaisemmin kokeillut mineraalimeikkejä. Mullekin tuli ihan yllätyksenä toi jauhemainen koostumus ja siksi nyt kiinnostaisikin päästä kokeilemaan ihan tota meikkivoidetta.

Empsu
62/418 | 

En oo koskaan kokeillu mitään oikeeta mineraalimeikkiä, joskus jotain Lumene Natural Coden "mineraalimeikkivoidetta" jota se ei kuitenkaan ole... :D

Ihoni on todella herkkä ja kuivuu tooooodella helposti, joten en oikeastaan voi käyttää meikkivoidetta- tai puuteria ollenkaan. :( Olisi kiva kokeilla oikeata mineraalimeikkiä ja kattoo i et kestääkö iho ollenkaan (:

SaraJana
63/418 | 

Olen kerran kokeillut myymälässä mineraalipohjaa (Bare Minerals) ja IHASTUIN! Aivan mahtava tuote, pysyi hellesäälläkin hehkeänä, ei näyttänyt tai tuntunut paksulta pakkelilta, ja tuntui olevan helppo sekä nopea laittaa eli passaisi kotiäidillekin. En kuitenkaan ostanut itselleni, koska oli aivan liian kallis... :( Himo mineraalipohjaan kuitenkin jäi, ja se on ostoslistalla heti kun raaskin hemmotella itseäni. Tai aah, jos voisikin voittaa tämän setin!! <3 Huutava vääryys, että arvontasi ovat aina näin kamalan suosittuja niin omat mahdollisuudet voittoon ovat todella pienet! :D Yrittää täytyy kuitenkin. ;)

hheidi
65/418 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, vaikka olen kyttäillyt nettikaupoissa eri merkkien tuotteita. Haluaisin kokeilla mineraalimeikkejä, sillä normaalit meikit aiheuttavat minulle harmittavan paljon epäpuhtauksia. En halua kasvoilleni kiloa meikkivoiteita puutereineen, joten ajatus peittävästä mutta kevyestä meikistä houkuttaa.

Malja
66/418 | 

En ole kokeillut, mutta kiinnostaisi kokeilla, koska minulla on atooppinen iho ja tavalliset puuterit tai peitevoiteet eivät näytä luonnolliselta vaan paakkuuntuvat ja hilseilevät.

Jeksu
67/418 | 

En ole kokeillut, vielä. Mineraalimeikit kiinnostaa lähinnä sen keveyden vuoksi. Usein ne keveimmätkin ja "heleyttävät" meikkivoiteet on liian "meikkisiä" :) joten jos tollaisella tussuttimella vaan huiskii jauhetta nassuun niin se tuskin saa hirmuista pakkelikerrosta aikaan. Olisi siis kiva ehkä kokeilla.

Minttuneiti
68/418 | 

En ole ikinä kokeillut mutta voikun tahtoisin! tuollainen "aloituspaketti" olisi niin hyvä :) mulla on kalpeista kalpein pisamainen iho sekä couperosa joka rajaa aija tiukasti sitä mitä iholle voi lätkiä.. ja vielä siihen päälle kuiva nahka :D toivottavasti onni suosis mua!

69/418 | 

Enpä ole mineraalimeikkejä kokeillut. Pitäisi kyllä mutta on niin helppo palata vanhojen tuttujen tuotteiden pariin. Mukavuusalueelta poistuminen to do-listalle siis :)

mrii
70/418 | 

En ole vielä raaskinut mineraalimeikkejä itselleni kokeiltavaksi ostaa. Paljon hyvää nyt niistä kuulleena houkuttasi kyllä kovasti kokeilla! Mulla kun on tämmönen rasvoittuva akneiho niin ois ihana peittää tätä jollain muulla kuin markettien "paksuilla" tököteillä, jotka yleensä tuppaavat talvisaikaan vielä vähän pahentamaan ihoni kuntoa. Ehkäpä sitä tänä syksynä viimein pääsisi nauttimaan vähän luonnollisemmasta meikkipohjasta... :))

Tei
71/418 | 

Olen käyttänyt Mineralissiman meikkipohjia ja poskipunia noin vuoden. Tykkään. Ihoni on paljon paremman näköinen, iho ei kiillä ja meikkipohjasta saa juuri niin peittävän, kuin haluaa. Mineraalimeikeistä ei ole enää paluuta, mutta muitakin merkkejä voisin kyllä kokeilla.

mari
72/418 | 

Olen kokeillut mineraalipuuteria ja tykkään kovasti! Itselläni on "huono" iho joten käytin mineraalimeikkiä tavallisen meikkivoiteen kanssa puuterina (ei varmaan toivottavaa :D), olisi kiva testata ovatko nämä tuotteet peittävämpiä :)

santra
73/418 | 

Olen kokeillut mineraaleja Lily Lolon samplejen verran, mutta jotenkin ei ole tullut tilattua lisää, vaikka hyviltä tuntuivatkin. Voi johtua siitä, että harjoituksen puutteen vuoksi mineraalien sutiminen ei onnistu niin nopeasti kuin perusmeikkipuuterin ja aamuisin on aina kiire, mutta eiköhän sekin "ongelma" treenaamalla poistuisi. Ehkäpä yritän tosiaan paranaa tapojani tämän suhteen.

TeTe
74/418 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä ja haluaisin kokeilla. Toisaalta voisin myös antaa nämä meikit lahjaksi äidilleni, sillä hänen syntymäpäivänsä on kohta.. :)

Muru
75/418 | 

Olen kokeillut! Mineraalimeikkien maailma on ihana! Pohjat sopivat minulle paremmin kuin mitkään muut meikkipohjat ja ihoni voi todella hyvin, kaikista synteettistä moskaa sisältävistä pohjista saan inhottavia oireita... Eikä mineraaliluomivärien mahtavuutta voi vähätellä. Värit ovat intensiivisiä ja hehkuvia ja hinnat halpoja - mahtavuutta yksinkertaisesti! Mineraalimeikit löydettyäni olen melkeinpä harmitellut vinoa pinoa eurojani jotka olen kuluttanut täydellisen meikkipohjan metsästykseen (pullotolkulla Dioria, Estee Lauderia ja muita kalliita merkkejä käytettynä) ja entisten luomiväriaarteiden, joihin on tullut myös käytettyä rahaa (esim. Diorin vitoset), sijaan tartun tätä nykyä useimmin mineraalipurkkiin, sen verran loistavaa tavaraa ovat... Ja aina olisi kiva kokeilla uusia merkkejä!

76/418 | 

En ole tähän mennessä vielä kokeillut mineraalimeikkejä vaikka melkein kaikkea muuta onkin jo tullut kokeiltua, haluaisin koittaa miten mineraalimeikki sopisi omalle ihotyypille, joka nyt sattuu olemaan atooppinen jee, ja hyviä meikkipohjia/puutereita on _todella_ vaikea löytää kun jokikinen tuote aiheuttaa jonkin sortin ihottumaa tai kuivumista ihon herkimmillä alueilla :I Melko varmasti mineraalimeikki olisi parempi vaihtoehto tälläiselle rupikonnalle niinku minä :-D

Tuulia
77/418 | 

Kokeilematta ovat vielä, vain jotain ns. "mineraalimeikkivoidetta" on tullut hankittua.

Mielelläni kokeilisin, sillä viidettä vuosikymmentä tässä mennään kaikenlaisten näppyjen kanssa taistellessa ja toivoisin apua hengittäväksi kutsutusta meikkipohjasta. Taloudellisen tilanteeni takia on mahdotonta tällä hetkellä ostaa, joten voitto on ainoa mahdollisuus...

PL
78/418 | 

Ostin Seppälästä Mschicin mineraalimeikkivoiteen ja pahoin pelkään, ettei tästä ole paluuta. Jopa mun punakka ja näppyläinen naama näyttää ihmismäiseltä, pakkohan näistä on tykätä! (:

Albe
79/418 | 

En ole kokeillut koskaan mineraalimeikkejä, mutta haluaisin kokeilla, koska en ole kuullut niistä kuin hyvää palautetta. Olen myös kauan halunnut kokeilla mineraalimeikkejä, mutta koska olen tottunut tavallisiin meikkivoiteisiin jne, en ole uskaltanut ostaa. Lisäksi vanhat meikkini alkavat olla loppuun päin, niin uusia tarvitsisin. ;)

Jade
80/418 | 

Onhan noita tullut joitain "mineraalimeikkejä" kokeiltua, lähinnä markettikosmetiikkaa, kuten Loreal Parisin true match minerals sarjan tuotteita. En hirveästi tykännyt, välillä kuivattivat ihoa entisestään (atooppinen iho). Ajattelin että mineraalimeikit olisivat hellempiä tälle todella herkälle iholle, joka onkin ihan totta. Miinusta tosiaan vain se kuivattavuus. Käytössä ollut myös Lumenen "mineraali"meikkivoide, joka on niitä harvoja meikkivoiteita jotka eivät ärsytä ihoa. Haluaisin todella kokeilla BareFaced Beautyn ja Lily Lolon mineraalimeikkipohjia, joita on paljon kehuttu täällä blogimaailmassakin (:

sofiak
81/418 | 

En oo koskaan kokeillut oikeita mineraalimeikkeja, mutta haluisin koska sopivat kuulemma herkälle iholle ja lopputulos näyttää luonnolliselta =)

82/418 | 

oon käyttänyt ainoastaan äitini mineraalimeikkipuuteria, ja se on I-HA-NA. sopivan peittävä mutta kevyt ja täydellinen. ja ihan varmasti pysyy naamassa ! eli tämän perusteella kokemukset ovat positiivisia, kaipaisinkin niitä lisää... ;)

Naks
83/418 | 

En ole koskaan kokeillt mineraalimeikkejä, koska ovat melko hintavia ostettavaksi päättömään kokeiluun. Päättömään siksi, etten tiedä mistä lähteä liikkeelle! Kokeileminen kuitenkin kiinnostaisi kovasti, erityisesti luonnollisuus kiehtoo.

Sariliini
84/418 | 

En ole kokeillut. Haluaisin kokeilla siksi, että olen kuullut niistä niin paljon kehuja :-)

helii
85/418 | 

Onhan niitä markettien mineraalimeikkejä tullut kokeiltua ja oon ollu ihan tyytyväinen.

Pitkän aikaa oon kyl suunnitellut, että tilaisin ihan "kunnon" mineraalimeikkejä, sillä olen kuullut niistä niin paljon hyvää. Varsinkin kun ihoni on herkkä kukkimaan jos käytän vähänkin enemmän meikkiä naamassani.

Merri
86/418 | 

Hmm toivottavasti ei tule tuplana tähän ja edelliseen postaukseen kommentti, kone heitti tosin jotain error-sivua enkä ainakaan äsken kommenttiani nähnyt...

Olen käyttänyt Maybellinen ja L'Orealin "mineraali"meikkipohjia, sillä en jaksa keskittyä meikkaamiseen yhtään sen kauempaa kuin on pakko, mutta oikeista mineraaleista minulla on kokemusta vain yhden random samplen verran, jonka tilasin joskus biodellysta. Hinnat ovat sen verran suolaiset omalle budjetilleni että tämä palkinto kyllä kelpaisi :)

Nukkemuija
87/418 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä, ja tykkäsin kovasti! tuntuvat iholla niin kevyiltä ja mielestäni helpompia levittääkin. pakkeliefektiä ei tule! i likeyy! :)

Venla
88/418 | 

En ole kokeillut oikeita mineraalimeikkejä, vaan paremmin opiskelijabudjetille sopivia maybellinen "mineraali"meikkejä, jotka luultavasti eivät ole mineraaleja nähnytkään. Olisi mukava päästä testaamaan oikeita mineraalimeikkejä, josko sopisivat hyvin herkälle iholleni, johon kaupan meikkivoiteiden takia ilmestyy huulien ja leuan ympärille punaisia näppyjä :(

Aija
89/418 | 

Oon käyttäny jo ainakin pari vuotta Lily Lolon mineraalipohjaa, ja paluuta normaaleihin meikkivoiteisiin ei tosiaankaan ole! Näitä Barefacedeja olis kiva testata kans, kun tuntuu että oon nyt niin jämähtäny tuohon LLään:D

90/418 | 

Olen kokeillut L'orealin mineraalimeikkejä ja tykkäsin niistä kyllä! Enemmänkin saisi olla tarjolla.

lindai
91/418 | 

en ole käyttänyt mineraalimeikkejä mutta olisin innokas kokeilemaan, olen kuullut niistä vain positiivista palautetta.joten jos ei tässä onnista tod näk. meen heti kauppaan ostamaan tätä tuotetta. kaveri käski sanoo et ostat tod. näk. myös es ja fazerin sininen.

pöö
92/418 | 

Olen käyttänyt mineraalimeikkejä yli vuoden, ja tykkään kovasti. Meikki on helppo ja miellyttävä levittää ja tuntuu kevyeltä iholla. Tilaan Everyday Mineralsin verkkokaupasta mineraalimeikkini. Mieluiten tietenkin tilaisin lähempää kuin USAsta - Barefaced Beauty on minulle uusi tuttavuus.

Elina
93/418 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä ja rakastan niitä. Ja ovat niin riittäviä! BM on käytössä päivittäin - iho on parantunut huimasti. Kesäisin käyttö on kyllä aika vähäistä. :)

Ebu
95/418 | 

Oon kokeillu lorealin ja maybellinen "mineraalimeikkejä", mutta niissä on kyllä kaikenmaailman möhjöjä vielä. Haluaisin ehdottomasti kokeillä jotain oikeita mineraalijuttuja! Bareminerals on kiinnostanu jo pitkään mut tää tuote näyttää tosi hyvältä kans!!

Marjoliina
96/418 | 

En ole vielä kokeillut "oikeita" mineraalimeikkejä, mutta tarkoitus olisi. Luulisin, että mineraalimeikkipohjalla saisi kivan luonnollisen, mutta silti riittävän peittävän lopputuloksen. Meikkipohjan pyörittely kasvoille on varmaan myös helpompaa kuin meikkivoiteella läträäminen :)

Jesse
97/418 | 

En ole koskaan testannut mineraalimeikkejä, ne on olleet aika kalliita. En myöskään oikein tiedä mitä ostaa, siis "aloittelijan perussetti". Olisi kuitenkin kiva kokeilla niitä, minulla kun myös on todella herkkä ja allerginen iho ja lisäksi helposti rasvoittuva. Senpä takia ei tule juurikaan meikattua. Olisi mukava saada siihen muutosta, jos mineraalimeikit tosiaan soveltuvat allergiselle niin hyvin! :)

taruk
98/418 | 

En ole mineraalimeikkejä päässyt kokeilemaan vielä, lähinnä koska ne maksavat Suomessa niin älyttömästi, enkä ole netistä uskaltanut tilata, jos sävyt oliskin sitten ihan vääriä. Ehdottomasti haluaisin kyllä kokeilla miten ne sopii tällaiselle rasvoittuvalle iholle, ja miten hyvin ne peittävät, varsinkin kun ainoastaan hyviä juttuja olen niistä kuullut:)

Dina
99/418 | 

En ole vielä kokeillut, mutta niin paljon hyvää olen niistä kuullut, että pakkohan niitä on kohta kokeilla. :)

kati
100/418 | 

Olen käyttänyt LilyLolon mineraalimeikkejä jo muutaman vuoden. Meikkivoiteeseen ei voisi edes kuvitella palaavansa. Herkkä iho voi hyvin mineraalimeikeillä ja se levittyy luontevasti.

Tiinu
101/418 | 

Olen jäänyt koukkuun mineraalimeikkeihin. Tällä hetkellä käytän Lily loloa. Aiemmin olen kokeillut e.l.f:n mineraaleja, mutta Lolo vei voiton. Kokemukseni ovat meikkipohjan osalta todella positiiviset, jälki on hyvin luonnollinen ja värien sekoitus helppoa. Mineraaliluomiväreihin olen pettynyt, tilaamani sävyt ovat olleet liian tummia ja jälki suttuista.

Varpu
102/418 | 

Olen päässyt mineraali meikkejä vain kokeilemaan ja ihaniltahan nuo vaikuttavat. Varsinkin Barefacedin meikkipohjaa haluaisin kokeilla kun hyvää olen vaan kuullut ja tekisi hyvää kuulemma vähän kenkulle ihollekin >3<

vadelmakakku
103/418 | 

En ole kokeillut, mutta haluaisin kyllä! Eiköhän nuo hypetetyt täydelliset meikkipohjat ensimmäiseksi kokeiluun tulisi.

höpö_heini
104/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta haluaisin kyllä kokeilla.Aika tutustumiseen ja raha hankkimiseen ei ole riittänyt :/ Itsellä juuri saman tyylinen iho kuin sinulla, pintaverisuonet ovat ikuinen viholliseni,argh!

Myntti
105/418 | 

Löysin Lorealin true match-mineraalimeikit nelisen vuotta sitten. Poskipuna on satunnaisessa käytössä, mutta meikki'voide" on aina mukana. Sillä saa ihanan ohuen, mutta silti ihon pienet virheet peittävän pohjan. Houkuttaisi testata jotain "laadukkaampaakin" (?) kallista merkkiä, Loreal on kuitenkin markettikosmetiikkaa, vaikkakin hyvin toimivaa sellaista... ;)

106/418 | 

En ole aiemmin kokeillut mineraalimeikkejä, mutta atoopikkona kiinnostaisi kovasti! Esimerkiksi mineraalipuuteri saattaisi sopia jopa minun iholleni.

AK
107/418 | 

En ole koskaan testannut mineraalimeikkejä, mutta sinun kehujesi jälkeen tekisi kyllä mieli kokeilla!

Meikkivoiteen ja puuterin osto on aina yhtä tuskaa, kun ei ole mitään käsitystä siitä, että mikä on hyvä ja mikä ei. Sävyn valintakin on aina yhtä vaikeaa. Keväällä satsasin Lumenen primeriin, mutta silti naama kiiltää jo puolen päivän aikoihin. Seuraavaksi kokeilen kyllä mineraalimeikkejä, maksoi mitä maksoi...

eb
108/418 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla herkän ihoni takia. Nytkin kärsin ihottumasta ja tuntuu että "normaalit" meikit vaan saavat ihoni lisää kuivumaan ja jättävät erittäin paskan jäljen ihoon. Olen aikaisemmin päättänyt että nyt kokeilen jotain mutta en ole koskaan oikein osannut valita sellasta mieleistä/mikä voisi olla minulle sopiva. Nyt ainakin kiinnostaisi tämä meikkisarja koska sinäkin kehuit sitä! :)

meri
109/418 | 

Olen kokeillut Jane Iredalen, Lily Lolon ja Everyday Mineralsin meikkejä, joista kahta jälkimmäistä olen tilannut netin kautta edullisesti. EM:stä pidän ehkä eniten, mutta aina välillä on kiva käytää nestemäistäkin meikkivoidetta. Voi tosin olla, ettei käyttämäni sivellin ole ollut paras mahdollinen. Toivottavasti onni suosii ja pääsen kokeilemaan kabukia!

Mindi
110/418 | 

En myöskään ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä. Olen niin skeptinen uusiin ihonhoitosarjoihin/kosmetiikka kun niin usein olen saanut pettyä. "Mainospuheesi" :) sai minut kiinnostumaan näistä. Voisin kokeilla.

ihmemummeli
111/418 | 

Moi,

En ole kokeillut vielä koskaan mineraalimeikkejä, mutta kovasti on ollut mielessä ja halukas olisin kokeilemaan tuotteita. Yksi syy tähän on se, että koen "tavallisen" meikkipohjan aika raskaana ja epäpuhtauksia syntyy helposti. Kaipaisin huoliteltua, ja luonnollista, lookia! En ole vielä vain raskinut ostaa näitä tuotteita.

miumau
112/418 | 

Koitin kerran ja tykkäsin kovasti. Silloin tosin sain lahjaksi äidiltäni, ei minulla muuten olisi ollut varaa. Jos ei onni osu kohdalle niin pitää sen verran nipistää jostain rahaa, kun iski "mineraalikuume" postaustasi lukiessa.

Milli
113/418 | 

En ole kokeillut. Olen monet kerrat kyllä miettinyt, että voisi, mutta oon aina aatellu että haluaisin ostaa sitten kyllä Bare Mineralssia.. Hyvää kerralla nimittäin! Niiden hinta kun taas ei ole mitään heräteostos tasoa.

Ostin vähän aikaa sitten diorin Nude-meikkivoiteen. Ei toimi mulle. Ei vaan. Vähän kyllä kismittää. Olen niiin monet meikkivoiteet koittanut ja kaikissa se vaan "näkyy" että sitä meikkiä on, ja vielä ne ongelmakohdat sieltä alta. Enkä usko, että levitystekniikastakaan on kiinni.. Tulee sellanen yritinpä-tässä-nyt-vähän-peitellä-tätä-finniäni-tässä-mutta-se-nyt-taisi-vaan-korostua-fiilis, joten nyt kesällä en ole edes meikkiä paljon käyttänyt. Ihoni on niin sekaiho, että poskille ja T-alueelle pitäisi varmaan olla eri puhdistusaineet. Ei miulla nyt mikaan hirveen paha akne ole, mutta puhdas iho on iso osa miun itseluottamusta. Kuulostaa tyhmältä ja sitä se varmaan onkin. Viime keväänä suun ympäristöönkin rupesi tulemaan epäpuhtauksia. Silloin kyllä suututti! Ennen posket ovat olleet - kuivasta ihosta huolimatta - sileät ja "virheettömät", mutta nyt sielläkin on röpelöä ja näppyjä.

Viikon päästä aloitan lukion. Haluaisin, että voisin tietää ihoni olevan kuulas. Se nostaisi itseluottamustani. (tosin tää arvonta loppuu vasta sillo et, ei se koulunalkua mitenkään auttas:D) Nyt voin pitää vaan sormet ristissä ja toivoa, että saan koittaa mineraaleja:) Ei tarvitsisi kesätyörahoja meikkeihin käyttää!

Heli
114/418 | 

Mineraalimeikkejä en ole vielä kokeillut. Tämä tuotetesti (ja moni muukin) saa ne vaikuttamaan kokeilun arvoiselta. Jos onni ei nyt suosi, niin sitten laitan tilaukseen kokeilupurnukat, sillä herkkä ihoni kaipaa nyt heleyttä!

Elii
116/418 | 

Olen käyttänyt Everyday Mineralsin mineraalimeikkejä jo muutaman vuoden, enkä kyllä vaihtaisi! Lopputulos on luonnollinen ja peittävyys ongelmaihollani ihan hyvä. Olisi kiva silti kokeilla tällaisiakin, jos nämä vaikka kestäisivät iholla hieman pidempään ja paremmin. (:

117/418 | 

Itse oon kokeillut mineraalimeikkeinä vain mineraalipuuteria ja poskipunaa ja hyvin ovat kyllä toimineet! Tykkään kovasti, ei välttämättä tarvi meikkivoidetta alle ollenkaan ja peittävät silti hyvin :)

118/418 | 

en oo koskaan aiemmin kokeillut mineraalimeikkejä, haluaisin kyllä koska se nyt vaan olis ihan huippua jos ne on oikeesti just niin hyviä kun kehutaan ! 8)

Eepija
120/418 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta tämä postauksen perusteella varmasti kokeilen! :) Kuulostaa just siltä mitä haluan.. Hinta vaan tosin mullakin eniten ratkaisee.. mutta oi jospa pääsisin testaamaan niin raskis ehkä jopa sijoittaakkin :))

Laalaalaura
122/418 | 

Olen kyllä kokeillut ja ihastunut täysin mineraalimeikkeihin! Tilasin Elfin aloituspaketin ehkä vuosi takaperin ja tykästyin kovasti. Aluksi vaikeuksia oli siinä, etten osannut käyttää meikkejä oikealla tavalla, mutta pieni googlaus ja blogiselaus auttoi kummasti. En ollut tiennyt, että mineraalimeikkejä pitää pyörivin liikkein levittää kauan aikaa kasvoille, että lopputulos olisi haluttu. Nykyään tavallinen meikkipohja tuntuu kamalalta, aivan kuin naama olisi likainen! Mineraalit on nykyään the only way to go! : )

LaLau
123/418 | 

En ole vielä päässyt kokeilemaan mineraalimeikkejä, mutta halu olisi kova. Ihoni on työstressiin reagoinut näppylöitymällä (is it even a word? :D) ja nyt sitten lisää stressiä pukkaa siitä syystä, että helmikuussa on häät ja haluaisin näyttää vähemmän näppylänaamalta hääpäivänä. :D Haluaisin siis peittää näppylät jollain aineella, joka ei täysin tuki ihohuokosia ja aiheuta lisää näppylää. :)

InQ
124/418 | 

Olen joskus pohtinut mineraalimeikkejä, mutten ole uskaltanut kokeilla. Ihooni tulee helposti finnejä ja mustapäitä, joten joudun olemaan hyvin tarkka meikkien kanssa. Mineraalimeikit voisivat olla juuri sopivan kevyitä iholleni.

Lia
126/418 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä ja ihastuin niihin todella. Valitettavasti taannoinen matkalaukkuonnettomuus kuitenkin pilasi kaikki kabukini (nimim. ei enää ikinä hiuslakkaa ilman korkkia), enkä ole enää voinut meikkijämiä käyttää. Hieman on Lily Lolon meikkipohjaa jäljellä, mutta ei ole mitään millä levittää.

Kokemukseni ovat olleet hyvät, pidän siitä keveydestä mitä mineraalimeikki antaa kasvoille. Haluaisin kovasti kokeilla myös jotain toista merkkiä, mutta budjetti ei nyt ainna myöten ostaa kaikkea alusta asti.

Aikku
127/418 | 

Olen kokeillut ja kyllä sopii rasvaiselle iholleni, eli saletisti natsaa. Mschic on tuttu.

Lotta
129/418 | 

Maybelinen vähän vastaavaa (tai ainakin myös jauhemaista) koitin viime talvena, mutta purkki hajosi ja kokeilu jäi vähän lyhyeksi ! Kaunista hehkua antoi kyllä se meikkipohja.

Tuikku
132/418 | 

Olen kokeillut mineraalipuuteria ja se toimi ihollani loistavasti. Kevyt ja hengittävä, mutta silti peitti pienet epätasaisuudet.

133/418 | 

Mineraalimeikkeja en ole viela kokeillut. Aika harvoin meikkia kaytan - yleensa ihan laiskuuttani. Nuo mineraalimeikit vaikuttavat kuitenkin aika napparalta ja saattaisipa sita tulla ihon epapuhtaudet (ja ne katkenneet verisuonet tuossa nenanpielessa!) tulla useamminkin sudittua piiloon. Itsekin olen nappyisesta suvusta, eivatka ne penteleet rajoitu pelkastaan leukaan vaan hyppivat vahan joka paikkaan, samoin kuin mustapaat. Koska mineraalimeikit eivat tuki ihohuokosia, olisivat ne varmasti ihan taytellinen valinta meikalaisen naamalle.

:) Pinilyyt :)
134/418 | 

En usko kokeilleeni koskaan tai en aikanaan muista kokeilleeni.

Näihin kirjoituksiin törmää tavantakaa ja kiinnostus kokeiluun on ihan valtava.

En oikeastaan paljoakaan tiedä näistä mineraalimeikeistä joten olisi ihan mukavaa päästä kokeilemaan miltä tuntuvaat.

shalala
135/418 | 

Olen kokeillut 'everyday mineralsin' mineraalimeikkejä, tykästyin niin paljon, että en muuta enää käytäkään :)

Rii-na
136/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta haluaisin kyllä, koska olen lukenut niistä paljon hyvää. Ne ovat vain tällä hetkellä liian kalliita kukkarolleni, etenkin kun oikean sävyn löytäminen voi vaatia useampien sävyjen kokeilemisen. :(

Ansku
137/418 | 

Olen jo jonkun aikaa käyttänyt mineraalimeikkejä (ulkomailta hankittua olikohan belle pierre?) ja olet todella todella tykännyt! Ihoni on äärimmäisen herkkä ja todella vaalea ja mineraalimeikit ovat toimineet omalla ihollani oikein kivasti. Ei ole edes samanlaisia ihon kuivuus/hilseily ongelmia mitä "normimeikkien" kanssa on ollut vaikka ihon kosteutus on pysynyt samana. Olen tyytyväinen ja suosittelen ehdottomasti!

takso
138/418 | 

Jotain meikkivoidetta olen ostanut ja ihan hyväksi todennut. En vaan muista merkkiä, koska ostelen meikkejä tarjousten mukaan.

Piabella
139/418 | 

En ole kokeillut, mutta mineraalimeikit kuulostavat jotenkin raikkailta ja uudenlaisilta, että pitäisi kokeilla ovatko nimensä veroisia.

Heidipur
140/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä.

Pitäisi ehdottoasti, sillä kasvoni ärtyvät normimeikeistä paljon. Siksi en edes käytä meikkiä päivittäin, ehkä muutaman kerran viikossa sutaisen pikkuisen meikkipuuteria kasvoihin ja laitan ripsaria jos pitää olla hieman edustavamman näköinen.

annikki87
141/418 | 

Minulla ei oikein ole vielä kokemusta kunnon mineraalimeikeistä, vaikka olisihan se hienoa päästä joskus kokeilemaan. Harmi vaan, että kunnon mineraalimeikit ovat melko tyyriitä. Joskus olen kokeillut Lumenen Natural Coden mineraalipuuteria, mutta en oikein pitänyt siitä, se sai ainoastaan kasvoni ihon kiiltämään enemmän.

Teija
142/418 | 

En ole kokeillut, mutta niin paljon positiivista niistä kuulunut, että haluaisin ehdottomasti kokeilla.

Shona
143/418 | 

En ole kokeillut niiden kalliin hinnan vuoksi liikkeissä, netistä taas en miltei ikinä tilaa mitään. Kovasti on kyllä mineraalimeikkipohjan kokeilu himottanut, sillä kaikkia sen kehujia kuunneltuani se tuntuisi juurikin omimmalta pohjalta minun iholle, joka kaipaa vähän peittoa mutta ei liikaa :)

maaria
144/418 | 

Mineraalimeikkejä ei ole tullut kokeiltua, mutta mielessä on kyllä ollut. Täydellinen meikki iholle on vielä hakusessa.

Monesti olen juuri tätä peittävyyttä epäillyt, mutta olen kyllä kuullut muiltakin joilla on punoittava iho positiivisia kokemuksia näistä, joten ehkä olisivat kokeilemisen arvoisia :)

Anniina
146/418 | 

Maybellinen Pure mineral foundation-meikkipuuteria käytin monta vuotta, tiedä kyllä sitten et kuinka luonnonpuhdasta se on :D Uutta lempparia kovasti yritän etsiä, kun pitkään aikaan ei ole tuota mistään löytynyt, ainakaan täältä päin.. Olen alkanu uudestaan käyttämään kunnon (nestemäistä siis) meikkivoidetta, ja iho on menny taas huonompaan kuntoon, kuin tuota jauhemaista käytettäessä :/ Bareafacedit vois olla kokeilun arvoisia !

Anniina
147/418 | 

Maybellinen Pure mineral foundation-meikkipuuteria käytin monta vuotta, tiedä kyllä sitten et kuinka luonnonpuhdasta se on :D Uutta lempparia kovasti yritän etsiä, kun pitkään aikaan ei ole tuota mistään löytynyt, ainakaan täältä päin.. Olen alkanu uudestaan käyttämään kunnon (nestemäistä siis) meikkivoidetta, ja iho on menny taas huonompaan kuntoon, kuin tuota jauhemaista käytettäessä :/ Barefacedit vois olla kokeilun arvoisia !

150/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä. Minulla on lievä akne ja couperosa, joten nassuun on tullut kokeiltua vaikka mitä tuotteita. Olen monesti pohtinut, josko nuo mineraalimeikit olisivat akneihoni pelastus, mutta en niitä sitten ole kalliin hinnan takia lähtenyt ostamaan. Jos tästä arvonnasta voitto napsahtaa, niin sitten pääsen testailemaan! :P

Sussu
151/418 | 

Oon kokellu mineraalimeikkejä joskus, mutta lopetin käyttämisen omalle lompakolle hieman liian kalliin hinnan vuoksi. Mutta kokemukset oli tosi hyvia ja omasta mielestä mineraalimeikit sopii omalle iholleni tosi hyvin :)

Maru
152/418 | 

Olen kokeillut Gosh-mineraalipuuteria. Koostumus oli hyvä, kevyempi ja luonnollisempi verrattuna meikkivoiteisiin. Sävy oli vain jotenkin liian tumma ja "suttuinen". Täytyy testata muitakin merkkejä ja vaaleampia sävyjä, yliruskettunut look menee jo vähän yli :)

JonnaJonna
153/418 | 

Aitoja, oikeita mineraalimeikkejä ei ole tullut testattua. Olen nyt kesän aikana tutustunut siskojeni kautta luonnonkosmetiikkaan, ja olen ihan äärimmäisen kiinnostunut sitä kohtaan ja haluaisin kokeilla tavallisesta kemikaalipakkelista poikkeavia tuotteita. En tiedä miten luomuja mineraalimeikit ovat, mutta ainakin parempi vaihtoehto perus markettitavaralle. Meikkipussin sisältöä ja kylppärin kaappien sisältöä tosin ei voi kerralla hurauttaa uusiksi, olisi aika suuri lovi lompakolle.. Varsinaisesti minulla ei ole iho-ongelmia ollut, mutta olen kuullut niin paljon kehuttavan kemikaalittoman kosmetiikan hyviä vaikutuksia ihon kuntoon. Onhan luonnollisempi kosmetiikka myös ekoteko! :)

Jos sinua -ja ihan kaikkia muitakin ihmisiä!- sattuu enemmänkin kiinnostamaan ekologisempi kosmetiikka ja päivittäin käytetävien aineiden kemikaalit, suosittelen tutustumaan kirjaan Marjoja ja maskaraa. Se kyllä avaa silmät sille, mitä kaikkea myrkkyjä me ihollemme laitamme! Toki kirjassa on myös ruokapuolelta paljon asiaa. Ja tosiaan, vaikuttaahan sekin, mitä suuhumme laitamme, ihomme kuntoon. :)

Epätoivoinen
154/418 | 

Olen alaikäinen, en saa tilattua lily lololta enkä muistakaan iso-britannian mineraalimeikkikaupoista. Vanhempani eivät usko tuommoisiin "hömpötyksiin". Selailin suomalaisia mineraalimeikkejä, mutta kun ei ole minulla mihinkään kalliisiin jane iredaleen varaan, aloin jo luovuttamaan, sitten löysin tämän barefaced sarjan, ja vielä suomesta ! olen hyvin onnellinen, voisin matkustaa sinne turkuun greenlips kauppaan. Tunnettani ei voi sanoin kuvailla, luulin että minun pitää kärsiä kahdeksantoistavuotiaaksi, ja silloin ostaa vasta näitä mineraalimeikkejä jota olen jo pitkään kuolannut. ps. Tämä olisi loistava aloitus tälle vuosien etsinnälle.

ess
156/418 | 

Oon kokeillut Youngbloodin mineraalimeikkejä (käytetään Kauniissa ja rohkeissa :DD), mutta kokeillessani oli talvi ja korppuposkilleni jäi ikävät paksut läntit. Mut luomiväri on ollut aika loistavaa! Olis ihan mielenkiintoista kokeilla tätäkin.

Noonu
157/418 | 

En ole koskaan kokeillut, ja mua kiinnostaisi kokeilla, onko ne oikeasti niin huikeita kuin kaikki sanoo! Mulla on melko ok iho, muutamia näppyjä siellätäällä, mutta nenänpää tahtoo kuivua, joten kaikki nestemäiset meikkivoiteet ei levity edukseen siihen : (

Olisi siis kiva saada kokeilla, olisiko mineraalimeikeistä apua mm tähän ongelmaan!

Niin ja sit sen takia, että pidän luonnollisesta meikistä, ja tuntuu että meikkivoiteella on vaikeaa saada sellaista aikaan(kun ei ihan ilmankaan voi hillua..)

hele
158/418 | 

olen käyttänyt silmämeikkejä joissa en huomannut mitään eroa,olisi kiva kokeilla myös meikkivoiteita ja puutereita

FEV
Liittynyt9.8.2015
159/418 | 

Olen kokeillut ja tykkään. Ehkä niiden suurin etu on tietoisuus siitä, että saattaisivat olla "terveellisempiä".

Pinjaa
160/418 | 

Vielä en ole kokeillut mineraalimeikkejä, koska hinnat ovat sellaisia että heikompia (varattomampia) hirvittää.. Kuitenkin kosmetologi on niitä minulle suositellut, juuri rasvaisen ja akneen taipuvaisen ihon takia. Olen kuullut että ne ovat peittävämpi, mutta eivät tuki ihohuokosia niin pahasti kuin tavalliset meikkivoiteet. Jospa siis tällä kertaa arpaonni suosisi.. :)

ninni
162/418 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, lähinnä uskon puutteen vuoksi. Haluaisin kuitenkin kokeilla, sillä atoopinen ihoni on erittäin kranttu kaiken suhteen. Siitä(kin) syystä olen hieman huono kokeilmaan - sitten jää harmittamaa, kun on ostanut jotakin, jota ei voi käyttää...

Ex-Miehelleen Keikistellyt
163/418 | 

En ole käyttänyt mineraalimeikkejä, mutta haluaisin kokeilla toimisko ne mun epäpuhtaan ihon kans.

PS. Myös mun meikkauspiste on olkkarin sohvalla läppärin ja stereoiden äärellä.

Audrey´s dreams
164/418 | 

Haluaisin kokeilla mineraalimeikkejä, sillä herkkä ja kuiva couperosaihoni ärtyy nykyään tavallisista markettituotteista. Olen vähentänyt meikkaamista, mutta kovin kirjavalla naamalla ei viitsisi aina patsastella :D Toistaiseksi kukkarooni kurkistaessani en ole vielä raaskinut ostaa mineraalimeikkituotteita, sillä opiskelijabudjetilla ei ole varaa ylellisyyksiin :(

165/418 | 

En ole kokeillut. Haluaisin kokeilla jotain mineraalimeikkivoidetta tai -meikkipuuteria. En omista kaikista tasaisinta ihoa ja mut on lokeroitu sekaihoiseksi/rasvoittuva ihoiseksi, joten olisi hanaa tietää, ratkaisisiko mineraalimeikit meikkiongelmat, kun tuntuu, ettei mikään tuote mun iholla toimi. :)

Riina
166/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä. Olen kaavoihin kangistunut ja käyttänyt vuosia tuttuja ja turvallisia kosmetiikkatuotteita. Kiinnostus mineraalimeikkeihin kuitenkin on. Hinta vaan hirvittää, jos tulee hutiostoksia. Käytän todella kevyttä meikkipohjaa, joten mineraalipohja olisi minulle varmasti ihan optimaalinen ratkaisu.

Jansku
167/418 | 

En ole kokeillut ennen mineraalimeikkejä, mutta sen verran olen kuullut positiivista kommenttia niistä, että haluisin niin kokeilla. Ja mulla on niin vaalea iho, että on vaikea löytää meikkivoiteita. Olis kiva kokeilla soveltuisko nää mineraalimeikit hyvin mun ihooni.

smes
168/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä. Monesti olen meinannut tilata kokeeksi, mutten ole vielä(kään) saanut aikaiseksi.

Mulla on todella kuiva ja helposti ärsyyntyvä iho, niin en ole kovinkaan monia meikkejä voinut käyttää ilman iho-oireita. Sen lisäksi en ole löytänyt sopivaa meikkivoidetta, joka ei erottuisi liikaa omasti ihonväristäni. Olen monesti elellyt ihan naturellina (ja osin oppinutkin olemaan välittämättä lähes meikittömästä naamasta), mutta sopivilla meikeillä varmasti saisi kaivattua eloa minunkin kasvoilleni. Mineraalimeikkejä olisi mielenkiintoista kokeilla, koska haluaisin tietää, toimisivatko ne minun ihollani paremmin kuin tavalliset meikit.

Eelisbetti
169/418 | 

Aiempien kirjoittajien tapaan olen kokeillut ainoastaan feikkimeikkejä, siis niitä, joita markkinoidaan mineraalimeikkinä, ilman että sitä todellisuudessa ovat. Haluaisin kuitenkin pikku hiljaa siirtää koko meikkipussini sisällön mineraalimeikkeihin ja luonnonkosmetiikkaan. Oma ihoni tuntuu nykyään tukkeutuvan helposti mistä tahansa meikkivoiteesta ja puuterista ja uskoisin mineraalimeikkien olevan omalle iholleni parempi valinta.

Anni
170/418 | 

Vielä en ole testannut, mutta asia on ollut harkinnassa pari vuotta. Kun seuraavan kerran uusin meikkipussin sisältöä niin sitten... Meikkaan harvoin, joten meikitkin kuluu hitaasti. Joo, tiedän, ne vanhenee vaikkei niitä käyttäisi, mutta jotenkin en vaan saa aikaiseksi uusien ostoa. Ei niistä mikään vielä pahalle haise...

mineraalimeikkejä haluaisin kokeilla paitsi herkän ihon takia, myös niiden "puhtauden" takia. Mitä vähemmän keinotekoisia kemikaaleja, sen parempi :)

Polixenia
172/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta kovasti haluaisin kokeilla! Meikkivoiteita en voi käyttää kun tuntuu niin luonnottomalta naamiolta eikä ole ollenkaan mukava kasvoilla, vaikka kuinka vähän laittaisi. Kuten moni onkin jo sanonut, niin opiskelijan budjetti ei ole kovinkaan yhteistyökykyinen mineraalimeikkien kanssa, siksi itselläkin tuo kokeilu on odottanut jo jonkin aikaa.. Jospa sitä jossain vaiheessa pystyisi kokeilemaan, niin paljon hyvää kuullut :)

heartbeat
173/418 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, kovasti kyllä haluaisin.Raha, tai sen puuttuminen, tuppaa vaan olemaan ongelma. Itsellä sama ongelma kuin niin kovin monella, kovasti on herkkä iho (atooppinen) ja punoittaa kaiken lisäksi. Kesällä turhankin rasvainen iho, talvella taas inhottavan kuiva. Ystäväni vaihtoi kaikki meikkinsä mineraalimeikkeihin ja huomasin sen välittömästi, vaikka en siitä tiennyt. Lopputulos oli paljon luonnollisempi, vaikkakin yhtä peittävä kuin ns. normaaleilla tuotteilla.

Maijasiili
174/418 | 

Oon kokeillut ja itse en enään käytä muita. Rasvoittuna nassuni kaipaa hengittäviä tuotteita ja tuntuu, että mineraalituotteet auttavat asiaa. Myös naama kukkii paljon vähemmän näiden ansioista.

LadyW
175/418 | 

Olen kokeillut mineraalipuuteria ja luomiväriä ja olivat ihan mukavia, eenkinpuuteri oli kivan tuntuinen iholla:)

kkelli
176/418 | 

oon jjoo kokeillu mineraalimeikkejä ja tykkäilly kovastikin =)) oon kyllä lähinä käyttänä luomiväreissä ja poskipunissa ja joissain korostusjutuissa... nyt oiski ihana voittaa täs arvonnassa niin pääsis kokeilee ihan pohjustuksessakin ! =))

miramiramira
177/418 | 

en oo käyttäny! mut haluaisin sen takia kokeilla, koska kuulemma iho on parantunu niiden käytöstä :) ei vaan ole raaskinu itse ostaa, kun maksavat ihan mukavasti.

Katja
178/418 | 

En ole koskaan kokeillut puhtaita mineraalimeikkejä, oikeastaan olen ollut vähän epäluuloinen niitä kohtaan mm. juuri tuon takia kun mineraalimeikkipohjakin näyttää puuterilta ! =D Haluaisin kuitenkin kokeilla, sillä moni on kehunut että ne pitävät ihon paljon puhtaampana eikä näppyjä tule niin paljon. :)

Heli
179/418 | 

En ole kokeillut rahatilanteen takia =( Haluaisin kuitenkin kokeilla, koska selkäsairauden takia syön ison kasan lääkkeitä ja siksi haluaisinkin siirtyä mineraaleihin meikeissä, että edes jokin osa minussa olisi edes fiksusti =D

Inga
181/418 | 

Tilasin pari vuotta sitten netitse näytekokoja mineraalimeikeistä ja samalla luottokorttitietoni varastettiin. Sen jälkeen en enää tullut tilanneeksi, vaikka näytteet olivatkin kovasti mieleeni. Suomesta en ole mineraalimeikkejä hankkinut korkean hinnan vuoksi, kun aina tuntuu, että pitäisi ensin päästä kokeilemaan. Ulkomaanmatkoilta olen tuotteita hieman ostanut, kesään sopivat sävyt vaan ovat jääneet hankkimatta talvenkalpeana. Olen kiinnostunut mineraalimeikeistä, koska ihoni tukkeutuu kovin herkästi silikoneista.

tasse
182/418 | 

olen kokeillut puuteria ja olin erittäin tyytyväinen,mukaan arvontaan ilman muuta!

Piia
183/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, lähinnä koska haluan käyttää ensin vahat meikkini pois alta. Herkkäihoisena ja kaikenlaisen luomun yms. ystävänä mineraalimeikit kiinnostaisivat kuitenkin kovasti, haluaisin mielelläni vähentää käyttämääni kemikaalimääärää.

Eve
184/418 | 

Joskus aikoinaan kokeilin Maybellinen mineraalimeikkiä ja tykästyin kovasti sen keveyteen. Netistä kuitenkin lukaisin ettei kyseinen maski ollut mineraalia nähnytkään, joten tilailin LilyLololta uuden pohjan itselleni. Akneihoni kiittää! 10 vuoden ajan naamani on kukkinut, mutta meikkivoiteen muutos rauhoitti ihoni. Ainoa miinus Lolossa on sen kestävyys, ihoni alkaa kiillellä muutamassa tunnissa, joten uusi merkki on etsinnän alla.

Matlis
185/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla. Mullakin on pisamia joista tykkään kovasti, enkä muutenkaan oo mikään paksun, muovisen näköisen pakkelin ystävä, joten mineraalimeikit kuulostaisi mulle sopivilta. En ole kuitenkaan saanut vielä aikaiseksi kokeilla niitä :)

Miiiaa
186/418 | 

Olen testannut mineraalimeikkejä, mutta kalliiden hintojen vuoksi en ole niitä säännöllisesti käyttänyt. Haluaisin testata pidempi jaksoisesti, kun teini-ikä iski uudelleen 15vuoden jälkeen..

Paprika
188/418 | 

Olen kokeillut vain marketista löytyvää mineraalimeikkivoidetta(+kabuki). Tuntui ihan kiinnostavalta, mutta pelkästään yksi tuote ei antanut täyttä kuvaa mineraalimeikeistä, joten kiinnostaisi kovasti kokeilla tuota mineraalipakettia eli miltä kasvot näyttävät sitten kun niille on sudittu monesta rasiasta niitä mineraaleja.

Paprika
189/418 | 

Olen kokeillut vain marketista löytyvää mineraalimeikkivoidetta(+kabuki). Tuntui ihan kiinnostavalta, mutta pelkästään yksi tuote ei antanut täyttä kuvaa mineraalimeikeistä, joten kiinnostaisi kovasti kokeilla tuota mineraalipakettia eli miltä kasvot näyttävät sitten kun niille on sudittu monesta purkista niitä mineraaleja.

kiivie
190/418 | 

En ole koskaan ennen kokeillut mineraalimeikkejä sillä olen kokenut konspetin jotenkin hankalaksi. Mutta ilmeisesti niin ei olekaan :) Olen kuullut paljon hyvää mineraalimeikeistä herkkäihoisilta ja atoopikoilta jotka saavat helposti kaikenlaisia oireita, ja itse kuulunkin juuri tähän ryhmään. Ehkä mineraalimeikeistä löytyisi apu ärtyneelle ja kuivalle iholle joka ei liiallisista kemikaaleista perusta.

sandra
191/418 | 

En ole koskaan kokeillut, mutta haluaisin kokeilla miten ne sopivat minun osittain rasvaiselle ja osittain todella kuivalle iholle. Yleensä on aika haastavaa saada meikattua ylipäätään millään voiteella/puuterilla tasainen ja hyvä tulos ärsyttävän ihotyyppini takia :( Olen ostanut niin paljon meikkejä turhaan, etten haluaisi ostaa vieläkin kalliimpia meikkejä jos nekään eivät käy minulle :(

Jantsu
192/418 | 

En ole käyttänyt itse muita kuin Isadoran mineraalipuuteria, joka oli ihan hyvä. Kuulin vain, että se sisältää kuitenkin talkkia. Kerran olin kosmetologilla meikattavana ja hän teki upean meikin Jane Irredalen sarjalla. Iho hehkui ja meikki pysyi hyvin koko juhlien ajan. Haluaisin kokeilla sitä ja tuota Bare Mineralsin sarjaa.

Arhippa
193/418 | 

en ole kokeillut mutta haluaisin kokeilla koska niiden pitäisi olla terveellisempiä ja turvallisempia

Tytti
194/418 | 

en ole kokeillut, mutta olis mukava kokeilla. Kaikki ylimääräiset tökötit ei varmaan ole iholle hyväksi joten mineraalimeikit olis luonnollisempia.

emma
195/418 | 

En ole koleillut, olen kyllä halunnut, mutta ne tuntuvat hintavilta. Pienen lapsen äitinä olisi kiva löytää joku hyvä tapa meikata,ettei koko ajan tarvitsisi lisätä esim. puuteria, varsinkin kun työ on liikunnallinen.

Mintsi
197/418 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä - hintavuus on tullut esteeksi. Erilaisten iho-ongelmien kanssa taistelevalle todella houkutteleva vaihtoehto tosin: olisihan sitä kiva edes kerran eläissään saada tasoiteltua kaikki ihon ongelma-alueet piiloon ja tuntea itsensä kauniiksi ja hehkeäksi!

hennah
198/418 | 

Lily Lolo on seuraava johon alan säästää rahaa, opiskelijalla kun ei ole aina rahaa ollenkaan, osallistun kilpailuusi.

mussu
199/418 | 

Mineraalipuuteri on ainoa jota olen kokeillut ja edelleen käytän, äärettömän helppo ja ihana käyttää!

suvituuli
201/418 | 

Kokeilin joskus vuosia sitten Sheercover mineraalimeikkejä,tykkäsin kovasti mut jostain syystä jäi vaan yhteen tilauskertaan..

Hanna
202/418 | 

Jonkin verran on mineraalimeikeistä kokemusta. Ostin yhden purnukan reilu vuosi sitten ja olen ollut ihan tyytyväinen. En kuitenkaan luota täysin siihen, että on puhtaasti mineraalia, koska kyseessä oli ns. katukauppias joka myi. Olisi ihanaa kokeilla aitoa mineraalimeikkiä. Ehkä pitää tilata suosittelemiltasi sivuilta ja kokeilla :). Blogiasi on muuten tosi kiva lukea ja seurata. Bongasin sen vasta äskettäin.

maiqu
205/418 | 

En ole vielä kokeillut, mutta houkuttelisi kyllä päästä testaamaan. Meikkipussiini on jumittunut kaikki samat vanhat tuotteet eikä ole tullut etsittyä uusia. Vaihtelu varmasti tekisi kyllä hyvää!

unikko-liisa
206/418 | 

Kosmetologikäyntien yhteydessä, hoitojen jälkeen ihoni punoitusta on peitelty Youngblood-mineraalimeikeillä. Lopputulos on ollut huikea (okei, ammattilainen meikkaajana) ja toivoisinkin saavani vastaavia mineraaleja käyttööni. Eli arvonnassa mukana! :)

207/418 | 

Olen testannut ja tykännyt, lähinnä noita edullisia versioita (opiskelijabudjetti :D), joista vähän kiistellään onko ne nyt vai eikö ne oo. Niidenkin kanssa ihon kunto on selkeästi parantunut ja niitä on tosi helppo ja kiva käyttää :)

En tykkää vahvasta meikistä ja haluan näyttää luonnolliselta, siihen nuo ovat niin täydellisiä.

Pitää vaan muistaa pestä sivellin usein, tuntuu että monella kaatuu siihen.. :D

miuhkis
208/418 | 

Ostin ensimmäisen mineraalipuuterin hetki sitten ja se tuntuu muuten tosi hyvältä mutta se vaan sattuu olemaan hipiälleni liian tumma.. En tiedä onko vika minussa vai myymälän valaistuksessa kun se siellä kaupassa näytti sopivalta mutta hupsis ei ollutkaan, sinne meni minun rahat :( Muuten aion käyttää mineraalituotteita jatkossakin!

Rubin
209/418 | 

En ole kokeillut koskaan korkean hinnan takia mutta olen kuullut niistä vain hyvää. Ihoni on todella ongelmainen (epäpuhdas, välillä kuiva, välillä rasvainen...) enkä ole vielä löytänyt täydellistä meikkipohjaa, ehkä tämä olisi se? :)

Vellamo
210/418 | 

Olen käyttänyt reilun vuoden Everyday Mineralsin meikkejä ja sitä ennen markettimerkkejä. Everyday Mineralsin meikit eivät ärsytä ihoa, jos eivät sitä minulla varsinaisesti parannakaan. Mutta peittävän ja luonnollisen lopputuloksen niillä saa. Mielelläni kokeilisin myös muita merkkejä.

flic
211/418 | 

Mineraalimeikkivoidetta olen kokeillut eikä voi kuin kehua. :) Merkkiä en kyllä nyt millään muista..

MaM
213/418 | 

Ehdottomastia haluan kokeilla mineraalimeikkejä! Erään lääkekuurin myötä ihoni alkoi kukkimaan. Nyt olen lopettanut lääkkeet, siirtynyt muuten luonnon kosmetiikkaan, mutta mineraalimeikit ovat vielä kokeilematta!

hennah
215/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä vaikka se onkin ollut mielessä pitkään. Olen vain niin laiska etten saa aikaiseksi. Mineraalimeikeistä olen kuullut pelkkää hyvää, joten siksi haluisin kokeilla.

Anne
217/418 | 

En ole vielä päässyt kokeilemaan mineraalimeikkejä, opiskelijan rahapussissa kun nuo tuntuvat himan liian kallilta. Toivoisin kuitenkin pääseväni kokeilemaan niitä, sillä erittäin herkkä ihoni ei siedä juuri mitään kosmetiikkaa, ja kosmetologini suositteli kokeilemaan mineraalimeikkipohjaa sen sisältämien "hoitavien" ainesosienkin vuoksi. Olisi ihanaa voida meikata pelkäämättä sen vahingoittavan ihoani entisestään!

Piiuli
218/418 | 

Olen kokeillut ainoastaan mineraalimeikkipuuteria, irto sellaista. Sitä olen ostanut jo useamman, kun tuntuu olevan ihanan kevyttä ja mukautuu luonnollisesti iholle. Ja iho tuntuu hengittävän. :)

Nectarinea
219/418 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä laidasta laitaan ja olen jo monesti huomannut että aidot mineraalit polkevat markettiversiot suohon. Omaksi suosikikseni on seuloutunut BareMinerals-sarja. Koska oma ihoni on todella haasteellinen (epätasainen, läikikäs ja helposti rasvoittuva) käytän sarjan kahta eri pohjaa: Matte-versiota nenään, nenän viereen, otsaan ja leukaan ja muualle hieman hohtavaa Orginalia. Eri pohjat sekoittuvat kauniisti toisiinsa ja saavat The Täydellisen pohjan, jossa nenä ei kiillä, mutta meikki näyttää kauttaaltaan raikkaalle ja kevyelle.

BareMineralsia myy Tampereella ainakin Kicks, kannattaa käydä tutustumassa ja pyytämässä näyte.

Se, että millä mineraalipohjan levittää on kai makuasia, mutta itse suosin M.A.Cin "skunkki"sivellintä 187 http://www.maccosmetics.com/product/146/772/187-Duo-Fibre-Brush/index.tmpl . Melko suolainen hinta, mutta joka pennin arvoinen, se käy myös nestemäisen meikkivoiteen levittämiseen.

Wilhelmiina
220/418 | 

Mineraalimeikit ovat teoriassa tuttuja, mutta käyttökokemuksia niistä ei suuremmin ole. Herkkä- ja kuivaihoisena etsin jatkuvasti iholleni paremmin sopivia tuotteita; varsinkin nyt, kun kammottava pakkaskausi taas lähestyy.

Nectarinea
222/418 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä laidasta laitaan ja olen jo useasti vakuuttunut siitä, että aidot mineraalit polkevat markettiversiot suohon. Omaksi suosikikseni on seuloutunut BareMinerals-sarja. Koska ihoni on todella haasteellin (epätasainen, läikikäs ja helposti rasvoittuva, mutta pintakuiva) käytän sarjan kahta eri pohjaa: Matte-versiota nenään, nenän viereen, otsan keskelle ja leuan keskelle, muualle käytän hieman hohtavaa Orginalia. Tällä hieman ehkä työläältä kuulostavalla tavalla saa The Täydellisen meikkipohjan, nenä ei kiillä, mutta meikki näyttää raikkaalta ja kevyeltä. BareMineralsia myy Tampereella ainakin Kicks, kannattaa käydä tutustumassa ja pyytämässä näyte.

Se, että millä mineraalipohjia kiinnittää on makuasia, itse käytän M.A.Cin sivellintä 187 eli ns. skunkkia. Sillä saa myös tehtyä kauniita pohjia nestemäisellä meikkivoiteella.

Pohjustukseen käytän joko sarjan omaa Prime Timea tai Smashboxin Photo Finish Foundation Primeria. Arkena en välttämättä laita pohjustusta ollenkaan.

Annika
223/418 | 

Olen käyttänyt nyt viimeiset puoli vuotta Lily Lolon mineraalimeikkejä, ja ei voisi olla parempaa! Levittyvät ihanan helposti, tuntuvat kasvoilla luonnollisilta eivätkä tuki ihohuokosia. Ihon kunnossa en (ikävä kyllä..) silti ole nähnyt paranemisen merkkejä, mutta takaisin "normaali"meikkivoiteisiin ei minua saa enää vaihtamaan.

Näiden levittämisessä menee paljon vähemmän aikaa ja ah se tunne kun pyörittelee pehmoista kabukia kasvoja vasten! Ei voisi aamu paremmin alkaa. Meikkaamiseen käytettävä aika aamuisin on melkein puolittunut, kun ei tarvi enää huolia että onko meikkivoide levittynyt tasaisesti, onko jäänyt laikkuja yms. Ja paras osa; ei tarvi huolia onko pohja liian oranssi tai muuten vaan aivan väärän värinen! Nämä nimittäin sulautuu ihon sävyyn melko kivasti.

Eli kaikin puolin suosittelemisen arvoisiahan nämä mineraalimeikit ovat ja takaisin vanhaan en enää kyllä palaa! :)

Katri
224/418 | 

Mulla on aika vähän kokemusta mineraalimeikeistä. Olen käyttänyt lähinnä vain Lumenen Natural code puuteria ja "monitoimi" bronzeria. Kummatkin toimii hyvin ja oon ollu tyytyväinen. Plussaa siitä että ovat kivipuutereita, saisin varmasti kamalan sotkun aikaiseksi irtopuuterilla...

eekku
225/418 | 

en ole vielää kokeillu mineraalimeikkejä ,on kyllä ollu aikomus jossain vaihees testata ,että olisko niissä mitään eroa tavallisiin

annna
226/418 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta haluaisin ihan hirmuisesti testata niitä jossain vaiheessa. Niistä kuulee niin paljon hyvää: meikki tuntuu hyvin kevyeltä mutta silti se on tarpeeksi peittävä, iho pysyy kunnossa ja tarpeeksi vaaleita sävyjäkin tuntuu löytyvän. Olen ihastuksissani lukenut kerta toisensa jälkeen esim. bloggareita jotka ovat kehuneet tuotteita!

Jennainen
228/418 | 

Olen kokeillut Lorealin mineralimeikkipuuteria, se oli ihan hyvä. Muutaman purnukat sitä käytin, mutta sitten siirryin taas nestemäiseen. Nyt en ole aikoihin mineraalituotteita kokeillut, mutta mielelläni kokeilisin herkälle iholleni! :)

Johanna
229/418 | 

En ole vielä kokeillut. Haluaisin kokeilla, koska olen kuullut niistä hyvää.

Vilmuli
230/418 | 

En ole ikinä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta jotain mineraalihoitoainetta kokeilin käsiini joskus aikoinaan. Suurin ongelma noissa on se aika kova hinta ja epätietoisuus siitä, että onko ne jotenkin parempia vai onko se pelkkää huuhaata. :)

SaR
231/418 | 

En ole kokeillut, mutta kovasti kiinnostaa. Tällä hetkellä on vaan niin paljon vanhoja vielä jäljellä ettei ole tullut ostettua.

my
232/418 | 

Hei! Haluaisin ehdottomasti voittaa tuon ihanan setin :) olen kokeillut kahta mineraalipuuteria mutta ne ovat olleet vähän huonolaatuisia.. tykkään hirveästi koska minulla on suht hyvä iho mutta välillä kaipaan vähän tasoitusta ja niihin mineraalipuuteri on täydellistä :)

Kanerva
233/418 | 

Käytän LilyLolon mineraaleja ja olen kiinnostunut kokeilemaan muitakin sarjoja. Pian onkin pohja loppu joten tulisi sopivaan saumaan :) Mineraalit sopivat ehdottomasti parhaiten kuivalle/herkälle iholleni, ei sisällä mitään ylimääräistä mikä ärsyttäisi ihoa. Luomiväreistä ei ole juuri kokemusta joten olisi kiva päästä tutustumaan myös niihin.

llura
234/418 | 

En oo vielä ikinä päässyt kokeilemaan mineraalimeikkejä, vaikka mieli on kyllä tehnyt! Jotenkin sitä on vain aina pysyttäytynyt niissä perinteisissä itselleen tutuissa tuotemerkeissä, kun ei ole olevinaan jaksanut paneutua tutustumaan noihin mineraalimeikkeihin. Kavereilta oon kyllä kuullut paljon hyvää noista meikeistä ja heidän kehumisensa myötä itsekin haluaisin kokeilla niitä! :) Itsellänikin on jo monen vuoden ajan ollut ongelmaa ihon kanssa, kun näppylää pukkaa tulemaan enemmän ja vähemmän, joten ehkä nuo mineraalimeikit olisi kokeilemisen arvoinen asia siinä mielessä :)

Bemary
235/418 | 

On tullut koitettua sen verran, että käytin jo loppukevääseen mennessä loppuun netistä tilaamani Bare Mineralsin pienen testipakkauksen. Tykkäsin kovasti siitäkin huolimatta, että meikin levitysvälineistö oli suoraan sanoen luokattoman huonoa, kun ei tullut tilailtua mitään kunnon kabukeja sun muita siinä pelossa, ettei ne mineraalimeikit oiskaan mun juttuni pitkällä tähtäimellä ja BM:n oma "sutivälineistä" ei ihan mitään opiskelijan silmin halpaakaan ollut. Ei oo vielä raaskinu tilailla uusia purnukoita, joten jos säkällä (juu, jonkun muun säkällä, koska omani on suoraan arsesta, haha!) voittais vaikka tässä arvonnassa, niin sittenhän sitä pääsis testaamaan jotain muuta merkkiä vaihteeksi. Kiinnostais ainakin kovasti, koska luonnollisen näkönen meikki on erityisesti arkena ehottomasti mun juttuni ja ongelmaihokin kiittää, jos sitä ei tartte vuorata millään paulakoivuniemi-tyyppisellä laastikerroksella. :D

Antikeijukainen
236/418 | 

Mineraaleja olen kokeillut Dermosililta ja Essentia Naturalelta, Dermosil oli hitusen liian kimmeltävä (ja paakkuuntui helposti), Essentia Naturale taas oli oikein mukava, ikävä kyllä oma pohjani loppui jo keväällä enkä ole viitsinyt ostaa kesäksi uutta.

Itse olen huomannut että mineraalipohja sopii mahtavasti känkkäränkkäiholleni sekä kesällä (jolloin onglemana on älytön öljyisyys ja meikin "sulaminen" naamalta) että talvella (iho kuivuu paikoin pahastikin mutta silti T-alueella pukkaa rasvaa). Todellisia sekaihon pelastajia!

ellu
237/418 | 

Vielä ei ole tullu kokeiltua mineraalimeikkejä, mutta kiinnostusta todellakin löytyisi koska en ole mikään valtavan innokas pakkeloimaan naamaani tukkoon millä tahansa meikkivoiteilla mutta silti välillä olisi tarvetta peitellä ihon epätasaisuuksia, joten mineraalimeikeistä vois löytyä tähän apu jos ovat todellakin niin huomaamattomia ja kevyitä kasvoilla kuin on annettu ymmärtää! :)

Pitsu
238/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä lähinnä niiden hinnan vuoksi. Jos löytyy halpaa, pelkään että se on sitten huonolaatuista ja sen joutuu heittämään pois parin käyttökerran jälkeen.

Haluaisin kokeilla mineraalimeikkejä koska ihoni on ikävän herkkä normaaleiden kanssa. Yleensä myös markettimeikkien kanssa tulee ongelmaksi se että pakkelikerros tuntuu iholla muttei silti peitä riittävästi.

Muffinityttö Savonlinnasta
239/418 | 

En ole koskaan osallistunut näihin kilpailuihin, mutta nyt oli aivan pakko!

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä. Monesti on ollut ajatuksena ostaa, mutta kun tiedän hyvin vähän meikeistä, en ole uskaltanut usein hintavia mineraalimeikkejä ostaa.

Haluaisin nyt postauksesi innoittamana testata juurikin tuota mineraalipohjaa, varsinkin kun mainitsit että sillä saa nukkemaisen meikin!

Ennen sain aikaan nukkeilmeen lumenen meikkivoiteella, mutta tietenkin juuri se voide jäi pois markkinoilta, enkä ole löytänyt yhtä hyvää korvaavaa tuotetta.

Tämä tuote voisi olla juuri THE ONE!

tyty
240/418 | 

helou! en ole vielä päässyt kokeilemaan mineraalimeikkejä, mutta haluaisin, koska minulla on aika herkkä iho. laiskuus ja tietynlainen epäilys mineraalimeikkejä kohtaan ovat syyt miksi en ole vielä kokeillut. nyt olisi hyvä tilaisuus :)

241/418 | 

Olenpa saattanut kokeilla, mutta sen ainakin tiedän etteivät ne ole ihan täysin puhtaasti pelkästään mineraaleista koostuneet. :) Haluaisin kokeilla sellaisia meikkejä, jotka olisivat täysin puhtaita mineraalimeikkejä, jotta huomaisi eron tavallisen ja mineraalimeikin välillä sekä sen miten ne vaikuttavat ihon hyvinvointiin!

An
242/418 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä pariltakin firmalta, se täydellinen sävy ja valmistaja ovat vielä hakusessa. Itselläni ongelmana on moniongelmainen sekaiho, joka on vuoroin kuiva, vuoroin herkkä ja vuoroin ihan tukossa ja täynnä kipeitä paukamia. Mineraalimeikit kuitenkin ovat olleet vajavaisinakin huomattavasti perusmeikkipohjia parempi vaihtoehto, joten paluuta ei varmaankaan enää entiseen ole. Pitäisi kuitenkin vain sitkeästi jaksaa tilata samplereita ympäri maailmaa ja kokeilla uusia merkkejä.

Liiiiina
243/418 | 

Olen kokeillut mineralissimalta mineraalimeikkejä, eivät tuntuneet alkuunkaan sopivilta ihollani kun tekivät epäluonnollisen matan efektin. Ihoni on todella herkkä ja reagoi helposti kauppojen perusmeikkeihin. Sopivaa meikkipohjaa olen etsinyt jo 6 vuotta, muttei ole vieläkään napannut! Sen olen huomannut pesuaineissakin, että mitä luonnollisempi sen parempi. Ehkäpä tällä kertaa onnistaisi! ;)

Nipi
244/418 | 

Olen käyttänyt mineraalimeikkejä jo noin vuoden. Omani tilasin Briteistä ja ihan halpojahan ne eivät ole, mutta joka sentin arvoisia ja hyvin riittoisaa tavaraa. Onneksi uskalsin kokeilla! Iho tykkää, näyttää ja tuntuu luonnolliselta - ja tiedän, etten sudi nassuuni myrkkyjä. Mineraalien ympärillä pyörii jotenkin herttaisempi piiri kuin noiden massakemikaalimerkkien. Osuisipa kerrankin onnetar omalle kohdalle, tarjoaisin paketille rakastavan kodin. :)

Tuulispää
246/418 | 

Mineraalipuuteria olen kokeillut. On mielestäni hienojakoisempi ja luonnollisempi kuin perinteinen irtopuuteri.

Eve
247/418 | 

En ole kokeillut. Haluaisin kyllä kokeilla mineraalimeikkejä, koska iho-ongelmia löytyy enkä ole löytänyt sopivaa meikkipohjaa itselleni.

Jensku
248/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä ennen, mutta olen kiinnostunut niistä, sillä olen itsekkin herkkäihoinen. En ole saanut vielä aikaiseksi kokeilla tai ostaa mistään, sillä olen myös ihmetellyt niitten käyttöä ja ovat kuitenkin aika hintavia opiskelijalle. :D

Kaloriina
249/418 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä ja ne hyviksi todennut - kestävät paremmin kuin muuta meikit ja pitävät rasvoittuvankin ihon ihanan mattaisena tukkimatta silti ihohuokoisia. Silti olen etsimässä sitä täydellistä mineraalimeikkisarjaa ja haluaisin päästä kokeilemaan näitä.

etda
250/418 | 

En ole ikinä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta kiinnostus on kova! Ihoni on herkkä ja samalla helposti rasvoittuva. Uskon, että mineraalimeikkipohja helpottaisi ihon punoitusta ja vähentäisi epäpuhtauksien syntymistä.

Sailis
251/418 | 

Oon käyttänyt Baremineralseja jo pari vuotta kausittain, talvisin oon yleensä palannut meikkivoiteeseen, koska musta tuntuu että se suojaa naamaa paremmin kovilla pakkasilla :) Kaikessa muussa minskut sitten peittoaakin normivoiteet, ja kesäsin ne on ihan parhaita, meikit ei valu naamalta vaikka kuinka hikoilisi!

Laura
252/418 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä. Kaverit kyllä hehkuttaa että toimii, mut tuo starttipaketti on aika jäätävän hintanen ja mulla on myös epäilyksiä sen peittävyyden ja suttaamisen suhteen... Mutta jos nyt ei arpaonni suosi niin ehkäpä silti innostuisin tilaan.

-heidi-
253/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta mieli tekisi kovasti! Minullakin on noita katkelleita verisuonia ja hienosti näytti kuviesi perusteella peittävän nuo meikit!!

mandaz
254/418 | 

En ole ikinä kokeillut mineraalimeikkejä, koska ne ovat aika hintavia ja usein ne pitäisi tilata netistä, enkä osaa valita omalle ihonsävylleni sopivaa (joihinkin merkkeihin kun sekin pitää valita). Olen kuitenkin kuullut niistä hyvää ja haluaisin kovasti kokeilla, sopisivatko ne minulle!

Liisa
255/418 | 

Hieno arvonta! Olen testaillut Bare Mineralsin kokeilupakkausta ja olen kyllä tykännyt! Jälki oli peittävä, muttei pakkeloiva. Ainoastaan tarvitsen vielä harjoitusta sutimisen kanssa.. :)

Nepa
256/418 | 

En ole ennen kokeillut, vaikka harkinnassa on ollut. Mieleni tekisi kokeilla, koska olen jo pitkään etsiskellyt tarpeeksi helppoa ja luonnollista meikkiä arkikäyttöön.

Lipsu
257/418 | 

En ole kokeillut vielä, mutta haluaisin kyllä kovasti. Minulla on couperosa-iho eli paljon punoitusta, joten joudun käyttämään meikkivoidetta kesät talvet. Olen kuullut mineraalimeikkien olevan kevyitä mutta peittäviä, joten ne voisivat olla kevyempi vaihtoehto iholleni. Kokeilua on estänyt tähän asti mineraalimeikkien hinta, en uskalla laittaa isompaa rahasummaa tuotteeseen, josta en ole varma toimiiko se.

Mmi
258/418 | 

En ole kokeillut vielä, mutta ehdottomasti haluaisin. Niistä voisi olla apua rasvoittuvalle iholle (kun ei tuki ihoa niin paljon) ja myös meikin keveys kiinnostaa, kun saa itse päättää kuinka monta kerrosta iholle meikkiä pyörittelee.

Bemy
259/418 | 

En ollut mielestäni kokeillut, kunnes satuin lukemaan meikkivoiteestani, että se on mineraalimeikkivoide ;) Näin sitä ei edes kaikkea huomaa...

hennnas
262/418 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta niin mielelläni haluaisin :D Moni kehuu niitä tosi hyviksi, ja kun oma iho on aika rasvoittuva, oisi kiva kokeilla miten mineraalimeikit toimii :)

saanas
263/418 | 

En ole ikinä uskaltanut kokeilla mineraalimeikkejä, vaikka mieli on tehnyt. Halun kokeilla niitä koska ne antavat ihon henkittää ja ovat luonnollisen näköisiä. Omistan suht epäpuhtaan ihon joten käytän joka päivä meikkivoidetta ja puuteria mutteivat nekään peitä kaikkia näppyjä. Toivon siis mineraalimeikkien olevan ratkaisu meikkiongelmiini :)!

Viviente
264/418 | 

En ole ikinä kokeillut mineraalimeikkejä, joten olisi varmastikin aika. :) Talvi on tulossa, jolloin ihoni on kasvoistani aina mahdottoman herkkä ja kuiva (kiitos pakkasten). Tällaiselle iholle ei tunnu monikaan meikki oikein toimivan, joten olisi hauska kokeilla jotain uutta!

-suvi-
265/418 | 

Eipä ole tullut mineraalimeikkejä kokeiltua, vielä. Paljon olen niistä kuitenkin hyvää lukenut ja siksipä kiinnostaisi kyllä testata, miten sopivat herkälle ja, etenkin talvisin, kuivuuteen taipuvaiselle iholleni.

Tohveli
266/418 | 

Oon kokeillu Lorealin mineraaliposkipunaa. Multa löytyy kahta väriä. Käytän tummempaa eniten, koska se tarttuu hyvin poskiin. Vaaleampaa joutuu lisäämään pitkin päivää.. Kokeilisin mielellään muitakin mineraalimeikkejä:)

Jem
267/418 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä aikaisemminkin ja ollut tosi tyytyväinen. :) Plussaa turhien kemikaalien puuttuminen.

268/418 | 

olen kokeillut, ja mineraalimeikit ovat niiiin paljon parempia kuin tavalliset...

esim. jos käytät mineraalipuuteria niin tuntuu plajon luonnolisemmalta, ja se näyttää paremmalta, ei tarvi käyttää paljon, niinkuin tavallisesti kun naama näyttää ihan pakkelilta! mineraalimeikit ovat parhaimpia ja on usein hyvä hinta ;)

Jas
269/418 | 

En ole kokeillut. Ok, Ebaysta tilatessa joka toisen luomivärin tiedoissa lukee ''mineral make up'', mutta hyvin kaukana ne oikeista mineraalimeikeistä ovat. Voisin kokeilla mielelläni, mutta toisaalta tavallisilla meikeilläkin olen hyvin pärjännyt.

Erjuliini
270/418 | 

Olen kokeillut ja käyttänyt ainoana meikkipohjana jo reilut puoli vuotta. Bare Minerals on ollut merkki alusta asti ja en vaihtaisi enää mistään hinnasta normaaliin paksuun meikkivoide-puuteri linjaan. Miksi pidän, noh...meikkini näyttää luonnollisemmalta, ihoni voi paremmin jne.

Laura
271/418 | 

Sen verran olen testannut, että käytän mineraalimeikki luomiväriä rajauksien tekoon. (Musta luomiväri kostutetulla siveltimellä levitettynä) hakkaa kaikki rajaustussit/ eyelinerit mennen tullen! :) Muuten ei ole tullut testailtua koska olen laiska meikkaaja, harvoin käytän edes meikkivoidetta ja puuteriin en ole koskenut vuosiin. Varsinkin talvella meikkivoiteenkin käyttö on hankalaa, koska on iho on tosi kuiva ja meikkivoide "hilseilee" ikävän näköisesti.... Oliskohan noi mineraalimeikit sitten tähän ratkaisu? :)

Tarppi
272/418 | 

Oon kerran äitiltä kokeillut jotain sen överi kallista mineraalimeikkijuttua (en oikeesti tiennyt että mitä se ees oli, kai jotain puuteria?). Ihastuin mutta se kalleus tuli ongelmaksi. oon kuullut pelkkää hyvää tutuilta jotka mineraalimeikkejä ovat käyttäneet pitempääkin. Haluan liittyä tuohon kerhoon joka voi kehua että "ai että kun nää mineraalimeikit on vaan niiin hyviä" :D

hanne
273/418 | 

puuuteria teksi mieli kokeella, ihan vaan uteliaisuudesta, että kuinka se eroaa tavalliseen verrattuna...

274/418 | 

En oo koskaan kokeillu mineraalimeikkejä, mutta hinku sellasille purnukoille olis kyllä kova. Muhun on kaikki mineraalimeikkien hehkutukset uponnu ja oonkin varma, että mineraalimeikkien avulla mun kasvot olis aina hehkeet ja edustuskunnossa olemattomalla vaivalla ;)

ieva
276/418 | 

Kaverilta olen kokeillut ja ai että sitä lopputulosta! Sileä ja kiiltämätön pärstä :)

jaana
277/418 | 

Olen kokeillut, mutta ainakaan L´orealin mineraalipuuteri ei kauheasti vakuuttanut. Mielestäni hieman epäkäytännöllinen ja kuivatti ihoa. Olisi ihana päästä kokeilemaan olisiko näistä mihinkään. Blogisi on ihana, kiitos.

Ansa
278/418 | 

Olen himoinnut mineraalimeikkejä, mutta en ole vielä rohjennut niiden kanssa leikkimään. Olen melko allerginen ja ihoni on herkkis, joten mineraalimeikit lienevät minulle parhaimpia!

Anin
279/418 | 

En ole päässyt vielä kokeilemaan mineraalimeikkejä, sillä kuulin niistä kunnolla hyvää vasta kesän alussa. Tapani on yleensä kulkea kesä mahdollisimman vähässä meikissä ja antaa kasvojen "levähtää". Syksyn tullessa voisi mineraalimeikitkin päästä kokeilulistalle. :)

Laziness
280/418 | 

En ole mineraalimeikkejä koskaan kokeillut, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla luettuani niiiiiin ylistäviä kommentteja vähän joka puolelta. Sitäpaitsi en oikein tule toimeen meikkivoiteiden ja muiden mömmöjen kanssa...

Supi
Liittynyt9.12.2015
281/418 | 

Olen kokeillut meikkivoidetta ja puuteria ja molemmista tykkäsin. Mineraalimeikkivoide onkin ainoa tähänastisista, joka on toiminut iholleni. Haluaisin testata vielä ainakin luomivärin.

esberalda
282/418 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta ne himottavat kovasti. Minulla on couperoottinen, herkkä, sekaiho, joka allergisoituu helposti. Olen kuullut, että mineraalimeikeistä olisi apua tällaisen ihon meikkaamiseen.. :)

All
283/418 | 

Ei ole tullut kokeiltua mineraalimeikkejä, mutta kovasti haluaisin. Niitä kun on kehuttu niin kovasti ja en pidä normaalin meikin aiheuttamasta "pakkelimaisesta" tunteesta iholla.

erssu
284/418 | 

Olen kokeillut joskus EDM (everyday minerals) mineraalimeikkejä ja tykkäsin kyllä, tummien luomivärien kanssa kyllä on hieman sottaista touhua. :P Pohjatuotteet toimi hyvin, keltainen hävitti tummat silmänaluset ja vihreä peitti punaisuudet poskista ja näpyistä. Pienen harjoittelun jälkeen jopa määrä löytyi, ja tuotteet nimenomaan peittivät, eivät vaihtaneet väriä ;)

Herkkäihoisena myös etsin kokoajan uutta ja parempaa, mitä tahansa meikäläisen naama ku ei ota vastaan.

Johanna V.
285/418 | 

Lily Lolon mineraalimeikkejä olen kokeillut, mutta ainoastaan pikkuruisista näytepakkauksista. Käyttökokemus jäi jotenkin hämmentäväksi, en oikein tiedä mitä lopulta olin niistä mieltä. Olisi kiva kokeilla eri merkkiä, ehkä siitä muodostuisi selkeämpi näkemys.

Tirlittan
286/418 | 

Käytän mineraalimeikkejä, olen ollut niihin koukussa siitä lähtien kun äiti 2007 kesällä minut niihin tutustutti eikä paluuta ole ollut ;) En voisi enää kuvitellakaan käyttäväni nestemäistä meikkivoidetta, koska mineraalipuuteri on niin helppoa sutia naamaan kiireessäkin ja se on helpottanut aamu-unisen torkuttajan aamurutiineja huomattavasti. Need I say more, parempaa tuotetta saa etsiä.

Annu
287/418 | 

En ole kokeillut, aion kyllä hankkia jossain vaiheessa mineraalipuuterin kunhan keksin mistä :)

bbore
288/418 | 

en ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta kiinnostusta semmoseen "meikkivoiteeseen" olisi. kuulostavat hyviltä ja paremmilta iholle.

Dreidel
289/418 | 

Olen alkanut pikku hiljaa uudistamaan meikkipussiani mineraalituotteilla, mutta opiskelijabudjetilla se on melko hidasta siirtymää. Mineraalipuuteri on suosikkini huomaamattoman ja hengittävän lopputuloksensa vuoksi!

hmk
290/418 | 

Olen kokeillut testereitä Lily Lololta ja Everyday Mineralsilta, mutta en osaa vielä vannoa niiden nimeen; aina on ollut joko väri tai koostumus vähän väärä, silmänaluset ovat jääneet näkyviin tai iho kiiltäväksi. Lisäksi täysikokoiset aloituspaketit ovat sen verran hintavia, että taidan lykätä sellaisen ostoa ainakin siihen asti, että saan kokeiltua varmasti oikean sävyn!

luna
291/418 | 

En ole kokeillut. Haluaisin kokeilla sillä olen lukenut monia hyivä arvosteluita luonnollisesta lopputuloksesta joka on hyvä myös iholle :)

292/418 | 

Itse en ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, lähinnä siksi ettei paikkakunnaltani niitä saa ja vanhempani eivät anna tilata netistä... :/

Haluaisin kokeilla mineraalimeikkejä, sillä olen kuullut niistä pelkkää hyvää. Jopa samanlaisen ihontyypin kuin minä (eli pintakuiva ja herkkä sekaiho) omaava henkilö on suositellut minulle mineraalimeikkejä normaalin nestemäisen meikkivoiteen sijaan. Aina kannattaa kokeilla! :))

- Hannavee

http://likoorikahvi.blogspot.com

Pipochu
293/418 | 

Pari vuotta sitten päätin repäistä ja tilasin lily lolota näytteet vähän kaikkea mahdollista. Lensi hyvin nopeasti roskiin kaikki vanhat mömmöt, mutta edelleen on täydellinen meikkipohjan sävy hakusessa. Nyt on seuraava operaatio lähteä kokeilemaan muita merkkejä...

Minya
294/418 | 

Olen kokeillut.. olisin kaivannut vain hieman enemmän mattapintaa, sillä mineraalimeikin kimmellys ja päivän aikana rasvoittuva naama oli melkoisen kimmeltävä yhdistelmä.. Olis kiva päästä testaamaan toista merkkiä :)..

295/418 | 

En itse koskaan ole kokeillut mineraalimeikkejä, äidillä niitä on, ja hirmusti se on niistä tykännyt. Voisin itsekin kokeilla, ehkä niistä löytyisi kevyt apu pakkeliongelmiin. Kevyiltä ja helpoilta ne näyttivät : )

iidu
296/418 | 

en ole kokeillut vielä mutta haluaisin niin paljon kokeilla! :)

olen kuullut mineraalimeikeistä pelkkää hyvää tutuiltani ja lukenut niistä paljon netistä ja monista blogeista.

Sairastin näin aikuisemmalla iällä vesirokon ja kasvoihini on jäänyt siitä paljon arpia, joita en ole saanut peitettyä normaaleilla meikkivoiteilla ja peiteaineilla ilman tunnetta siitä että pakkelia on naamassa niiin paljon liikaa.

Sen vuoksi päätinkin koittaa onneani josko vihdoin ja viimein pääsisin kokeilemaan näitä niin paljon kehuttuja mineraalimeikkejä itsekin! :)

mariasrr
297/418 | 

Just pari viikkoa sitten kokeilin, ku satuin kavelemaan sokoksella jonku esittelijan ohi ja se halus valttamatta sutia mun kammenselkaan naytteeksi mineraalimeikkipohjan. Vaikutti laadukkailta, mut hinta oli opiskelijalle vahan liian suolainen.

KR
298/418 | 

En ole kokeillut. Haluaisin kokeilla ja juuri tuo luonnollisuus meikissä itsessään kiinnostaa kaikista eniten! Olen myös jonkin verran yliherkkä joillekin tuotteille, joten sekin kiinnostaisi että miten ne minulle sopisivat. :)

Vippe
299/418 | 

Olen kokeillut ja olen tykännyt! Olen käyttänyt Lily Loloa nyt vuoden verran ja ei voi kuin kehua (ja hintakin on ainakin BM:n verrattuna HALPA)!

Mineraalimeikki ei todellakaan tunnu pakkelikerroksena iholla, vaan pikemminkin siltä kuin ihosta lähestulkoon tuulisi läpi. Ei valu eikä tahraa vaatteita. Mineraalimeikit tuntuvat mielestäni jopa paremmilta kuin täysin meikitön iho, sillä ohutkin kerros pitää ihon rasvoittumisen hyvin kurissa. Mineraalimeikeille pitää antaa useamman käyttökerran mahdollisuus kunnes niitä oppii kunnolla käyttämään ja iho tottuu, mutta tämän jälkeen paluuta ei enää ole!

Sue
300/418 | 

Oi kyllä, olen vannoutunut mineraalimeikkipohjan ystävä ollut jo vuoden verran. Tähän asti käytössä on ollut Lily Lolo, mutta kovin mieluusti kokeilisin myös jotain toista merkkiä.

Näytä kaikki kommentit (418)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla