Sain keväällä paketin BareFaced Beautyn mineraalimeikkejä testaukseen. Minähän en ollut sitä ennen ikinä kokeillut mineraalimeikkipohjaa ja olinkin paketin avatessani aluksi sitä mieltä, että sain vahingossa kaksi puuteria enkä meikkipohjaa ollenkaan. Kukaan ei ollut maininnut noviisille, että mineraalipohja on puuterimainen ja se suditaan iholle kabukilla eli kuvan jättimäisellä sudilla. Saa nauraa :D


g1

g1

BareFaced Beautyn infossa (myynnissä: Tuoksuton.fi / Greenlips) kerrotaan tuotteista näin: "100 % puhtaat mineraalimeikit ovat tulleet jatkuvasti suositummiksi, koska ne ovat markkinoiden luonnollisin muoto meikeistä. Irtopuuterimaiset kuivat mineraalimeikit eivät tarvitse mitään säilöntä- tai lisäaineita jotka usein voivat ärsyttää ihoa. Siksi mineraalimeikit ovatkin täydellinen vaihtoehto allergisille ja herkkäihoisille. Tietysti mikään meikkimerkki ei voi taata, että mitään reaktiota ei koskaan voi tulla, mutta sen mahdollisuus on äärimmäisen pieni aidoilla mineraalimeikeillä.

Barefaced Beauty mineraalimeikit ovat luonnollisia, puhtaita ja 100 % kemikaalittomia. Nämä mineraalimeikit eivät myöskään sisällä väriaineita, talkkia tai hajusteita jotka tiedetään allergisoiviksi."

Minä olen sekä herkkäihoinen että allerginen, joten odotukseni mineraalien suhteen olivat korkealla. Viimeisimpänä käänteenä allergiarintamalla myös inhottava herkistymiskokemus hiusvärille, josta olen täällä blogissakin keväällä kirjoitellut.

Myönnän, että olin aluksi lievästi sanottuna epäileväinen miten puuterimainen jauhe muka muuttuu peittäväksi pohjaksi kasvoilla. Mutta näinhän siinä vain kävi kun innokkaasti pyörittelin jauhetta kasvoille. Se ikäänkuin suli ihon pinnalla kauniiksi kerrokseksi, jonka peittävyyttä pystyi säätelemään itse.

Minulla on pisamainen iho ja normaalisti haluan että ne näkyvät. Tästä syystä arkikäytössä kevyempi pohja on vallan riittävä. Alla olevasta kuvasta huomaa vielä pisamatkin ja iholle on levitettynä yksi kierros.

Vasemmalla iho ilman meikkiä, jolloin pisamien lisäksi katkenneet verisuonet (herkkäihoisten paras kaveri, couperosa) näkyvät "sievästi". Oikeanpuoleisessa kuvassa on yksi kerros pohjaa sudittu ja kuten huomaatte, ihon pinta on tasoittunut mutta ne toivotut pisamat vielä vähän pilkistävät lävitse.


g4

g4

Vielä lähikuvana:


g2

g2

Posliininukkemaiseen ihoon minun tarvitsee levittää pariin kertaan pohjustusta, mutta sekään ei aiheuta inhottavaa pakkelikerroksen tuntua vaan iho hengittää ja joustaa normaalisti. Käytän lähinnä juhlameikissä.

Nyt muutaman kuukauden käyttökokemuksella ihoni voi hyvin, ärsyyntymistä ei ole havaittavissa enkä näköjään tarvitse puuteria pohjustuksen päälle lainkaan. Iho pysyy mattana ilmankin. Lisäksi keväällä kehittämäni leukaperien näppyläongelma on historiaa, mutta tästä en tiedä onko ansio kesän vai BareFaced Beautyn, tai ehkä molempien yhteisvaikutusta. Joka tapauksessa raivostuttavat  näppylät ovat kadonneet ja pysyneet poissa. Ainoa ongelmani kabukin ja pohjajauheen kanssa on sottaamiseni. Olen siirtynyt suosilla vessan peilin eteen lavuaarin yläpuolelle meikkipohjan levitykseen, kun aikani putsailin pohjanjämiä sukkahousuistani :D normaalisti siis meikkaan olohuoneen sohvalla meikit sylissäni.

Sitten arvontaan. Palkintona on BareFaced Beautyn täydellinen aloituspaketti (arvo 107 euroa) johon kuuluu mineraalimeikkipohja, viimeistelypuuteri, bronzer, luomiväri, kabuki, peitevärisivellin ja luomivärisivellin.

taydellinen_aloituspaketti_pieni

Arvonnan aikana lisäetuna www.greenlips.fi verkkokaupasta kaikista tuotteista - 10% koodilla H8SL3ASR. Lisäksi ostaessasi kilpailun aikana Barefaced Beautyn tuotteita Tuoksuton.fi -verkkokaupasta vähintään 35 eurolla, saat lahjaksi Essential Care -sarjan hajusteettoman Oliiviöljysaippuan (ovh 7,70). Tilausta tehdessäsi muista kirjoittaa lisätietoja tilauksesta -kenttään "Nelliinan Vaatehuone".

Arvonnan säännöt:

1. keksi itsellesi nimimerkki + jätä sähköpostisi sille varattuun kenttään (ei näy muille kuin minulle).

2. vastaa seuraavaan kysymykseen: oletko jo kokeillut mineraalimeikkejä ja jos, mitkä ovat kokemuksesi niistä? Jos et ole kokeillut, miksi haluaisit kokeilla? HUOMIO!!!!! jätä kommenttisi tänne: KLIK!!!!!

3. vastausaikaa on 15.8.2011 klo 24:00 asti.

4. huom! jos kommenttisi ei heti näy, se on joutunut valvontalistalle josta hyväksyn sen jossain vaiheessa käsin. Näin yleensä käy, kun moni kommentoi samaan aikaan eli älä lähetä kommenttia moneen kertaan.

- arvonta on sponsoroitu-

logo-copy1

Onnea arvontaan!

Kommentit (479)

Minna
1/479 | 

Oijoi, täydellinen arvonta!

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä niiden hinnan takia. En viitsi lähteä sokkona tilaamaan netistä, sillä sävyt menisivät takuulla päin harakan ahteria. Ja Suomessa liikkeistä ostettuna mineraalimeikit ovat _kalliita_, joten opiskelijana joudun niistä vain haaveilemaan. Nyt jos tärppäisi, olisin niiiiiiin onnellinen. Voi pojat. Aaaaa :D

Espe
2/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta tahtoisin päästä kokeilemaan, koska en ole löytänyt itselleni vuosin etsinnästä ja testailusta huolimatta sitä parasta meikkipohjaa. Olen myös havainnut saavani allergista ihottumaa monista tuotteista ja mineraalimeikit tuntuvat toiveita herättäviltä :D

Ps. Tykkään blogistasi paljon - löysin sen uudelleen tässä pitkän tauon jälkeen ja olen ahminut kaikki väliin jääneet postaukset tässä parin päivän mittaan (y) keep it going girl!

Josse
3/479 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä, tai lähinnä niitä 'mireraalimeikkejä' joissa on luultavasti kaikkea muuta kuin mineraaleja :D Jos olen nekin kokenut toimiviksi niin luultavasti aidot mineraalimeikit toimivat parmmin kuin hyvin! Olen jo tässä vähän aikaa suunnitellut hankkivani aitoja mineraalimeikkejä, mutta hinta on aina ollut esteenä tälläiselle opiskelijalle :/ Toivottavasti tärppää!

4/479 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, mutta olen monesti miettinyt, että olisiko jo sen aika. Olen kuullut niistä todella paljon hyvää, mutta en ole vain vielä tullut kokeilleeksi. Ehkä siis nyt. :)

Onnea minulle! :))))

Lokki
5/479 | 

Olen kokeillut ja todella tykästynyt mineraalimeikkeihin, käytössä on Everyday Minerals, mutta olisi mukava kokeilla vertailun vuoksi muitakin. Pidän erityisesti siitä, että mineraalipohja on kevyt, juuri sopivan peittävä (ja itse säädeltävissä) ja samalla raikas ja luonnollinen! En luovu! :)

6/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä aikaisemmin, mutta haluaisin kokeilla, sillä hyvin monet ovat niitä hehkuttaneet. En ole kokeillut kerta opiskelijabudjetilla mennään. Toisaalta nyt juuri tajusin, että jos voittaisin ja ihastuisin mineraalimeikkeihin niin pakkohan se olisi budjettia venyttää sitten jatkossakin :D

Mia
7/479 | 

ihana arvonta:)

jokapäiväisessä käytössä on mineraali aurinkopuuteri ja puuteri. En ostaessa sen kummemmin kiinnittänyt huomiota siihen, että tuli otettua jokin mineraalimeikkituote, mutta käytössä osoittautuivat niin parhaiksi, että vaihtaisin mielelläni loputkin meikit näihin mineraalipohjaisiin!

9/479 | 

Olen kokeillut luomivärejä ja poskipunaa mineraalituotteista.

Eniten haluaisin kokeilla ehdottomasti mineraalimeikkipohjaa, sillä minulla on öljyinen iho, eikä siihen sovi kovin hyvin meikkivoide. En vaan ole saanut ostettua, koska tilaaminene epäilyttää, koska en tiedä mikä väri sopii nassuuni.

Olga
10/479 | 

Mulla on testaus työn alla...Olen tilannut testerit, enää puuttuu vaan kabuki...Olen etsinyt muutamista liikkeistä, mutta en ole vielä löytänyt.

Mineraalimeikit kiinnostavat kemikaalittomuutensa takia. Olen vähentänyt kemikaalit minimiin muilla elämäni osa-alueilla (esim. ruoka, muu kosmetiikka), mutta jotenkin tämä meikkijuttu on se kaikkein vaikein...Ehkäpä juuri niiden hinnan takia, niitä kun voi joutua ostamaan ja testaamaan eri merkkejä ennenkö osuu kohdalle just omalle iholle sopiva...Mutta jostainhan se pitää alottaa :)

Onnea minulle siis arvontaan, saisin sen kabukisiveltimen ja pääsisin testailemaan :D

Susannanna
11/479 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, mutta lähiaikoina kiinnostukseni on kyllä herännyt. Olen nimittäin kuullut lähipiiriltäni tuotteista pelkkää hyvää.

Uskon myös, että mineraalimeikeistä löytyisi apua omiin iho-ongelmiini. Rasvaisuuteen ja epäpuhtauksiin taipuvainen ihoni ei oikein innostu markettien paksuista tököteistä :(

agentti_T
12/479 | 

Ohhoh, jopas olisikin IHANAA jos meikin jälki olisi minullakin posliininukkea muistuttava! ;)

En ole uskaltanut kokeilla mineraalimeikkejä. En muutenkaan käytä oikeastaan koskaan meikkejä (paitsi pakon edessä sukujuhlissa), koska naamani on "tavallisten" meikkien jäljiltä kaamean pakkelinaamarin näköinen. :( Mulla on vaikeahko sekaiho, joten tavismeikit eivät oikein käy yhteen ihoni kanssa... Siinä käy sitten aina niin, että nenän suurentuneet huokoset ovat vain isomman oloiset ja poskipäiden hilseilykohdat taas näyttävät entistä paremmilta...not! :D

Lisäksi saan päänsäryn voimakkaista hajuista, etenkin meikeissä ja naamarasvoissa, kun ne nyt sattuvat olemaan siinä sierainten hollilla.

Jospa mineraalit olisivat avain meikkionneen? :)

Iidaliina
13/479 | 

En ole kokoeillut mineraalimeikkejä vielä. Postauksesi sai minut kuitenkin miettimään, josko ne sopisivat minunkin iholleni. Olen atoopikko ja allergikko, joten ihoni on luonnostaan kuiva ja herkkä. Tavallista meikkivoidetta en ole käyttänyt vuosiin, koska lopputulos näyttää sille, että naamani olisi täynnä suomuja. Olen herkästi punastuvaa ihmistyyppiä, joten myös siksi olisi mukava välillä käyttää pohjameikkiäkin, ainakin juhlapäivinä :)

KatjaEEOO
14/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä aikaisemmin, minulla ei ole kovin herkkä iho, joten ei ole tarvinnut etsiä vaihtoehtoja, mutta aina olisi kiva kokeilla tottakai. Tulipas pitkä lause!!

marsipaani
15/479 | 

Heippa! Itse en ole mineraalimeikkejä kokeillut, koska olen ollut epävarma voivatko ne todella peittää ihoni epätasaisuudet, lisäksi oikean sävyn löytyminen kauppojen valikoimista on ollut hankalaa. Olisin kyllä innokas kokeilemaan jo pelkästään luonnonmukaisuuden vuoksi.

annuska:)
16/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, lähinnä hinnan vuoksi, maksaa liikaa tälle tytölle.. Mutta haaveissa olisi tuommoisen paketin saaminen kun mineraalimeikkejä on nyt ylipäänsä niin paljon hehkutettu :D

Iida
17/479 | 

Paljon hyvää olen noista mineraalimeikeistä kuullut, mutta itse en ole niitä vielä testannut. Halu voittaa nuo on kyllä valtava! Toivottavasti onni suosisi :)

Lisa
18/479 | 

Ihanaa, mahdollisuus voittaa korkealaatuisia meikkejä!

Itsehän en ole ostellut noita mineraalimeikkejä (niiden hyvästä maineesta huolimatta), sillä ensinnäkin kukkaroni ei anna periksi esimerkiksi 60 euroa maksavalle mineraalipuuterille, muista tuotteista puhumattakaan. Olen myös yleensä melko pihi, mitä kosmetiikkaan tulee, mutta mieleni ja pintakuiva sekaihoni etenkin halajaa noita mineraalituotteita. Pääsisin ehkä vihdoin eroon punoituksesta nenänpielustoilla sekä mahdollisesti myös päivittäisestä ihon kiiltelystä. Netistä tietenkin voisin bongata halvalla ehkä noita mineraalimeikkejä, mutta niiden tilaaminen on mielestäni melko vaivalloista, sillä olen vielä alaikäinen ja monet sivustot vaativat täysi-ikäisyyttä.

19/479 | 

Ostin talvella BareMineralsin mineraalimeikkivoiteen ja pidän siitä kovasti! Tuote on riittoista, jopa siinä määrin, että vielä rutkasti jäljellä olevaa meikkivoidetta en pysty tällä hetkellä käyttämään, sillä ostohetkestä lukien ihoni on kesän myötä ruskettunut. Josko sitten taas syksyllä :)

Yeahs
20/479 | 

Tällä hetkellä on käytössä The Body Shopin mineraalimeikkipohja ja olen suhteellisen tyytyväinen :) tämä on eka mineraalimeikkikokeiluni ja olen kyllä innostunut! Ehkä en oikeen vielä osaa annostella tuota jauhetta, kun tuntuu, että se kuluu todella nopeasti. Mutta se luo kyllä just hyvän,ohuen ja peittävän pohjan kasvoille :)

Myyrä
21/479 | 

Käytössäni on mineraalipuuteri, joka on ollut erittäin hyvä. Herkkäihoisena tuollainen mineraalipohja kuulostaisi aivan loistavalta vaihtoehdolta meikkivoiteiden tilalle.

Julia
22/479 | 

Ihanaa, tällasta arvontaa oon oottanut! :D En oo vielä kokeillut mineraalimeikkejä sen takia, että niitä ei Suomessa juurikaan (ainakaan halvalla) myydä, ja netistä oon arka tilailemaan. Jos nyt voittaisin, niin ois kyllä unelmien täyttymys!

Gwen
23/479 | 

Ihana arvonta! En ole koskaan päässyt kokeilemaan mineraalimeikkejä hinnan takia ja haluaisin kokeilla kukinto-ongelman takia. Lähes kaikista pohjista ilmestyy aina finni tai kaksi käyttöajan pituudesta riippuen (joudun vaihtamaan pohjia kahden viikon välein ja se kirpaisee kukkarossa enemmän kuin kiitettävästi). Toivottavasti nyt tärppäisi ;P pääsisi edes kokeilemaan toimiiko ja sopiiko.

Jennie
24/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta pitkään on jo tehnyt mieli. Luonnollisen näköinen lopputulos ja säilöntäaineettomuus kiinnostaa.

Milla
25/479 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, mutta haluaisin kovasti! Olen nähnyt kuinka hyvältä mineraalinmeikki näyttää kavereilla, mutta kovin kalliitahan ne ovat. Varmasti iho paranisi ja näyttäisi luonnollisemmalta jos nyt tärppäisi!

Eerika
26/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta haluaisin kovasti, koska ihoni on aina epäpuhdas ja olen kuullut että mineraalimeikit antavat ihon hengittää. Ja ihan siksikin, että laittaisi vähän vähemmän ylimääräisiä ainesosia nassuun, joista ei tiedä mitään... Olisi ihana päästä testaamaan miten nämä omaan naamaan sopisi! :)

Heitu
27/479 | 

Olen kerran kokeillut mineraalimeikkejä, enkä tykännyt. Tunne oli inhottavan kiristelevä ja kirvelevä. Pidän mineraalimeikkien ideasta kuitenkin todella paljon , ja esimerkiksi Cliniquen mineraalimeikkipuuteri on ollut jo pitkään suosikki :) Haluaisin siis kovasti päästä uudemman kerran tutustumaan mineraalimeikkeihin, itsekään en tarvi mitään kovin suurta peittävyyttä ja tuollainen jauhe olisi ihana aamulla vain pyöräyttää kasvoille!

Tiksu
28/479 | 

En ole kokeillut, mutta haluaisin ehdottomasti! En ole löytänyt sopivaa meikkipohjaa, joka pysyisi ja näyttäisi hyvältä. Iho tykkäisi mineraalipohjasta. :)

Pippuri
29/479 | 

En ole koskaan kokeillut mutta olen kesän ajan vertaillut merkkejä mistä tilaisin.. haluaisin kokeilla koska minulla on helposti rasvoittuva akneiho ja haluaisin meikkipohjan joka ei tuki kaikkia huokosiani.

May
30/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä aiemmin, mutta himottaisi kyllä suuresti, kun olen kuullut niistä vain positiivisia kommentteja. Harmi vain, kun ovat varsin tyyriitä opiskelijan budjetille - mutta jospa tämän arvonnan myötä onnetar suosisi ja pääsisin kunnolla testaamaan.. :)

Kati
31/479 | 

Olen noin puolen vuoden ajan käyttänyt mineraalimeikkejä (tai siis pohjaa, en muita mineraaleja). Rasvaiselle iholle on ollut hieman hankala löytää täydellistä sarjaa, mutta kyllä mineraalit lopulta toimivat paremmin kuin tavallinen meikkivoide!

32/479 | 

Uijui! Minulle!

Kauan himoinnut mineraalimeikkejä, mutta toistaiseksi ei ole ollut varaa kuin Lumenen Natural Coden meikkeihin. Niin mielelläni tukisin eläinkokeettomuutta ja lisäaineettomia meikkejä.

Nykyään meikkien käyttö on niin vähäistäkin, että silloin harvoin kun tulee naamaa sotkettua niin olisipa kiva kun olisi kunnon välineet ja meikit!

Leenuli
33/479 | 

Käytän mineraalimeikkipohjaa nyt jo toista vuotta enkä aio enää palata normaalin meikkivoiteen käyttäjäksi. Testissä ovat olleet Mineralissiman, i.d.:n ja Everyday Minerals. Kaikkiin kokeilemiini merkkeihin olen ollut tyytyväinen, ja vaikka i.d. on noista kallein, niin laadussa en itse ainakaan ole huomannut eroa noihin kahteen halvempaan merkkiin verrattuna. Bare Faced Beautyä olisi kiva kokeilla seuraavaksi! Kiitos kivasta blogista!

panda
34/479 | 

En ole kokeillut ja haluaisin kokeilla koska ihoni on aika herkkä ja monet ovat kehuneet ja nyt sitten sinäkin kehuit :D

MinnaE
35/479 | 

Olen käyttänyt Lumenen meikkipuuteria niin kauan kuin muistan ja kun siitä tuli mineraalimeikkipuuteri, vaihdoin siihen, mutta en kyllä kauheasti muista huomanneeni eroa, ehkä koostumus on hiukan erilainen. Siksi haluaisin kokeilla ihan kunnon mineraalimeikkejä, varsinkin kun tällä hetkellä iho kiiltää vaikkei olisi kasvovoidetta ollenkaan ja naama on näppyjä täynnä. Tulee mieleen että näinkö se tämä murrosikä uusiutuu aina 10 vuoden välein, olen siis 25v...

Aniis
36/479 | 

Olen kokeillut E.L.F:in mineraalimeikkejä ja... noh, olivat lievä pettymys :( peittoa ei minun makuuni ole tarpeeksi, ja meikki "häviää" iholta todella nopsaan. Toisaalta tavallinenkin meikki sulaa iholtani pois noin tunnissa, olen vissiin naamavammainen ja etenkin nenäni hikoaa ihan älyttömästi jo vaikka minulla olisi vain ihan vähän lämmin.

Haluaisin hurjan mieluusti kokeilla muun merkin mineraalimeikkejäkin, kun olen kuullut että mikä sopii yhdelle ei sovi toiselle, joku toinen voisikin siis olla minun juttuni... Hinta vaan tulee vastaan. Ovat tosiaan sen verran tyyriitä... Nyt sit vaan kädet kyynärpäitä myöten ristiin että tärppäis, peruspessimistinä tosin jään taas nuolemaa näppejäni. :D

suvi
37/479 | 

oi, pakkohan sitä oli osallistua :) en ole kokeillut mineraalimeikkejä niiden melko kalliin hinnan takia, opiskelijalla kun ei ole hirveästi varaa, mutta kiinnostus on suuri! :-D

sni
38/479 | 

Olen kokeillut Everyday mineralsin sekä ELF:n mineraaleja aiemmin ja olen ollut niihinkin tosi tyytyväinen, mutta aina on kiva päästä kokeilemaan uusia merkkejä, jospa löytäisi vaikka sen ihan ultimate lempparituotteen! Eli mukana olen innolla :)

rriikka
39/479 | 

En oo vielä kokeillut mineraalimeikkejä, kiinnostus olis kyllä tosi kova! Tuntuu vaan että hinnat vaan on turhan korkeita opiskelijalle.... :(

Esssie
40/479 | 

Olen kokeillut ainoastaan Lumenen osin mineraaleja sisältävää meikkipuuteria ja voin sanoa että puuterisista mineraalituotteista en aijo vaihtaa enää hetkeksikään meikkivoiteeseen! Näppyjä ei ole enää missään eikä siis mitään mitä pitäisi paksulla pakkelilla peittää :) aivan mahtava mahdollisuus kokeilla tuollaisia vähän fiinimpiä tuotteita kun on tämmöinen arvonta jos nyt sitten kuka onkaan tämä onnekas, joka saa tuon käyttöönsä :)

41/479 | 

En ole vielä kokeillut. Haluaisin kokeilla siksi, että sairastan SLE:tä joka oireilee perhosihottumana kasvoilla ja haluaisin meikin, joka sen peittäisi muttei aiheuttaisi sen pahenemista minkä tavalliset voiteet ja puuteri tekee :)

Piina
42/479 | 

Reilu vuosi sitten aloin itse tutkailemaan eri mineraalimerkkejä ja päädyin Lily Loloon. Enkä ole muita sen jälkeen käyttänyt. Ihoni voi paremmin ja juuri tilasin TOISEN purkin "meikkivoidetta", eli yli vuoden riitti yksi purnukka käytössäni. Kukkarokin kiittää :) Kiva se olisi muitakin merkkejä kuitenkin kokeilla.

Mirka
43/479 | 

Ei, en ole koskaan käyttänyt mineraalimeikkejä - tai meikkejä ylipäätään! Toisaalta kun ajattelee niin olisihan jo aika kokeilla mutta koska olen todistetusti näissä asioissa täysin uuno niin ehkä tällaiseen arvontaan voisin osallistua. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka omalle kohdalle osuisi, varsinkin kun en oo koskaan meikannut enkä osaa meikata. Puolustukseksi voin kyllä sanoa että on minulla meikkiä ollut, mutta lähinnä kun joku muu on sitä naamaani läästinyt. Ehkä minunkin kannattaisi opetella vihdoin meikkaamisen salat. ;)

Ellikkä
44/479 | 

Moi! Nyt oli kyllä pakko osallistua ja muutenkin kommentoida, tykkään blogistasi hirmuisesti :) Vaikka en itse samalla lailla yhtä naisellisesti jaksakaan pukeutua, ihailen pukeutumistyylisiä ihan kympillä! Sopivan naisellinen mutta kuitenki resupekka :D

Mutta sitten arvontaan: en ole koskaan mineraalimeikkejä kokeillut, mutta haluisin kovasti, sillä minulla on hyvin tummat silmänaluset ja olisi kiva löytää näille joku OIKEASTI peittävä meikkiratkaisu. Lisäksi talvella ihoni todella pintakuiva ja monet meikkipohjat näyttävät ihanan hilseileviltä, joten elättelen toivoa että edes joku meikki voisi näyttää hyvältä ihollani myös talvella :D

Arpaonnea siis minulle!!

S
45/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, vaikka monesti oon harkinnu sellaisten tilaamista. Lähinnä esteenä on ollut korkea hinta ja se, että netistä tilatessa ei voi kuitenkaan olla satavarma osuuko oikea sävy. Haaveissa ois kuitenkin peittävä, mutta luonnollinen meikkipohja..

Iina
46/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta kiinnostaisi kokeilla, koska olen kuullut niistä pelkkää hyvää. Lisäksi iholleni tulee helposti epäpuhtauksia, joten mineraalimeikit voisi olla ratkaisu niihinkin :)

adoet
47/479 | 

En ole mineraalimeikkejä kokeillut, mutta olen jo pitkään halunnut niitä testata. En ole kuullut niistä muuta kuin hyvää ja luonnollisuus ja herkälle iholle sopivuus kuulostavat hyviltä.

muh
48/479 | 

On kokeiltu, vaihtelevalla menestyksellä...Viitisen vuotta sitten atooppinen ihoni alkoi oireilla niin pahasti, että oli pakko etsiä vaihtoehtoja ns. normaalille kosmetiikalle. Sen jälkeen on tullut kokeiltua 5-10 eri merkkiä, mutta sitä yhtä täydellistä tuotetta ei ole vielä löytynyt. Peittävyydeltään ja muilta ominaisuuksiltaan paras tuote aiheutti kutiavan punaisen ihottuman ja turvotusta, että näin : D Bare Faced on vielä kokeilematta. Kai sekin täytyy vielä kokeilla, jospa rakkaus syttyisi.

NN
49/479 | 

Itselläni on vain mineraalipuuteri, josta tykkään ja joskus olen saattanut joltain esim lainata aurinkopuuteria. Eli paljoa kokemusta ei ole, joten olisi kiva kokeilla lisää!

Sudenmarja
50/479 | 

Hei. En ole tällaisia oikeita mineraalimeikkejä kokeillut eikä ole muuta kokemusta kun kavereiden kehuskelut - itse en ole viitsinyt verrattain kalliita meikkejä ostaa mikäli ne ei sitten syystä tai toisesta olekaan hyviä. Mutta kiinnostaa toki kovin, suosin muutenkin luonnonmukaisempia vaihtoehtoja kosmetiikassa. Voi kunpa voittaisin! :)

Ja ainiin, ihanat nuo sinun pisamat, olen kateellinen!

Heli
51/479 | 

Mahtava arvonta!

Olen kokeillut mineraalimeikkejä ja parasta mineraalipohjassa on ainesosien luonnollisuus sekä se, ettei useimpia testata ollenkaan eläimillä. On myös huippua, että nettikaupan avulla voidaan tukea pieniä itsenäisiä meikkiyrityksiä, jotka tekee käsityönä itse tuotteet.

Meikkipohjassa tykkään tosi paljon mineraalien keveydestä ja samettisuudesta. Luomiväritkin on olleet hyvälaatuisia ja pigmenttisiä. Bronzeria en ole vielä mineraalimuodossa kokeillutkaan, mutta odotukset on korkealla, koska jauhemaiset poskipunatkin on mahtavia!

52/479 | 

En ole kokeillut ennen mineraalimeikkejä, mutta kiinnostusta niitä kohtaan on ollut jo kauan! Hieman ongelmaihoisena olen vain lykännyt kokeilemista, vaikka ilmeisesti peittokyky on ihan hyvä. En ole vain uskaltanut tilata mistään, kun ovat yleensä melko kalliita ja jos ne eivät sopisikaan, niin harmittaisihan se. :D

pöllö
53/479 | 

En ole vielä kokeillut. Mulla on aika epäpuhdas näppyläinen iho joten olisi kiva päästä kokeilemaan meikkejä jotka eivät ehkä tekisi ongelmasta pahempaa ja tuki ihohuokosia.

käyttäjä-6444
Liittynyt23.2.2015
54/479 | 

Haluaisin kokeilla mineraalimeikkejä, koska olen kuullut niistä niin paljon hyviä kokemuksia. Olen allerginen mm. hajusteille ja minulla on myös atooppinen iho, joten mineraalimeikit saattaisivat olla minulle hyvä ratkaisu. Ihoni on myös todella vaalea, joten ehkä mineraalimeikeistä löytyisi sopivan vaalea pohjustus. Lähes kaikki tavalliset meikkivoiteet ovat liian tummia.

Hanna
55/479 | 

Mineraalimeikkipohja houkuttelisi erityisen paljon siksi, että olen kuullut todella kalpeittenkin tyyppien löytäneen itselleen tarpeeksi vaaleat sävyt mineraalimeikeistä - ja yllätys yllätys kuulun itsekin näihin kalkkilaivan kapteeneihin, joille jokaisen tuotesarjan vaaleinkin meikkivoide on liian oranssi tai liian ruskea.

Kalpeuden lisäksi ihoni ärsyyntyy helposti ja on aika näppyinen eli mitä tahansa en voi naamaani sutia, ja sekin kiinnostaisi että saako herkästi punoittavat posket näyttämään normaalisävyisemmiltä mineraalimeikillä (:

56/479 | 

Päivittäisessä käytössä on jo pidempään ollut Maybelinen mineraalimeikkipohja ja - poskipuna. Molempiin olen ollut varsin tyytyväinen. Iho pysyy ilman puuteria mattana koko päivän, eikä meikki tahraa vaatteita, kuten monet muut meikkivoiteet tuppaavat tekemään.

Olisi mukava kuitenkin kokeilla muitakin (lue kalliimpia) merkkejä ja katsoa, että olenko tyytynyt liian vähään käyttäessäni näitä Maybelinen tuotteita.

Iita04
57/479 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä. Mutta kevättalvella sain ihananasti ruusufinnin sekä tali-ihottuman. (tälleen 34v, ei ihan kiva elää uudelleen teini-ikää, ja aikas kivuliaitten finnien kanssa...)Erittäin kauniina olen tässä ollut koko kevään ja kesän! Näistä kimpaantuneena, ja antibiottia kk syöneenä+ lääkevoiteita vielä tänäkin päivänä, ajattelin, että herkkä ihoni ehkä tykkäisi enemmän mineraarimeikeistä. Nyt kun ihoni alkaa muistuttaa muuta kuin pitsaa johon on kaadettu litra öljyä, niin ehkä voisi alkaa harkita taas meikin käyttöä. Vielä en ole niitä ostanut, koska olen aivan pihalla mistä ja mitä! Toivon, että arvonta tärppää, koska ei ole halpaa uusia koko meikkipussia!

Karoliina
58/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä ollenkaan. Haluaisin kovasti kokoeilla niitä, koska olen jämähtänyt käyttämään aina samoja tuotteita, vaikka uusia kokeilemalla varmasti löytyisi parempiakin.

Piritta
59/479 | 

Haluaisin kokeilla mineraalimeikkejä, sillä vuosi vuodelta ihoni on muuttunut vain herkemmäksi ja couperosakin on löytänyt nassuuni. Talvisin ihoni kuivuu hilsekerrokseksi ja perusmeikit vaan tehostavat kuivumista. Viimeisin keljutus on naamataulun muuttuminen finnien ja mustapäiden sotatantereeksi. On hienoa olla 26-vuotias ja pärstä on näppysempi ko teininä :D Nyt niistä si jääp kauhiat tummat läntit :S Että hellävarasemmat mineraalimeikit vois olla aika bueno valinta - en vaan oo niitä raaskinu tilata ko eivät iha edukkaimpia ole. Toivotan siis itselleni arpaonnea x)

x-ray
60/479 | 

Vielä ei oo mineraalimeikkejä tullu kokeiltua, mutta harkinnassa on ollut. Lähinnä korkeahko hinta on ollut esteenä.. En ole vielä löytänyt täydellistä peittävää, mutta kevyttä meikkipohjaa, joten siitä syystä mineraalimeikkien kokeilu houkuttaisi hirveästi!

my sister´s keeper
61/479 | 

En ole koskaan käyttänyt mineraalimeikkejä eikä myöskään ole isosiskoni 28v. Osallistunkin enemmän hänen puolesta koska hänen ihonsa kärsii stressaavasta insinöörityöstä ja mineraalimeikit voisivat olla pelastus hänen arkeensa.

Lumikki
62/479 | 

Olen päässyt kokeilemaan mineraalimeikkejä vähäsen, opiskelen kauneudenhoitoalalla ja meillä on käynyt pari esittelijää, mutta sen enempää en ole päässyt tutustumaan opiskelijalle liian suolaisen hinnan takia.. : D

Olen kyllä esittelyissä olleista mineraalimeikeistä tykännyt, ovat peittäviä, eikä meikkipohja tunnu silti liian paksulta :)

63/479 | 

Joo, ostin itseasiassa just vähän aikaa sitten myös ensimmäistä kertaa tämmöistä mineraalipuuteria Dermosililtä ja siis yllätyin positiivisesti. Ihaninta on just se kuinka tasasesti se levittyy ja sitä ei tosiaan tarvi laittaa kuin ihan vähän niin se peittää jo helposti kaikki pienimmät ihon "virheet". En ole vielä niin kauaa käyttänyt, että osaisin sanoa miten se vaikuttaa ihoon pitemmällä ajalla. Itellä on just sellanen ärsyttävä sekaiho, et pitäis aina löytää just ne oikeat ja sopivimmat meikit mun iholle. Mineraalipuuteri sopii sekä rasvaiselle että kuivalle iholle hyvin.

Audreyttaja
64/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä kovasta aikomuksesta huolimatta. Muut tuotteet kertyvät helposti paksuhkoksi pakkeliksi kasvoillani ja muutenkin mineraalimeikkien terveellisyys kiinnostaa vaikken erityisen herkkäihoinen olekaan.

65/479 | 

Uuh, pakko koklata onnea...

En ole kokeillut mineraalimeikkejä vielä, ehkä lähinnä siksi, että ne ei ihan oo tähän asti sopinut opiskelijan budjettiini (nuudelit ja kaurapuurot on ykkösenä listalla). Monet kaverit on suositellu, joten nyt olis oiva tilaisuus köyhän opiskelijan testata ;D *all thumbs and toes up*

66/479 | 

Olen käyttänyt mineraalimeikkejä jo vuosia, mutta BareFaced Beautya en muistaakseni ole kokeillut. Olisi siis mielenkiintoista tutustua tähänkin merkkiin!

Kokemukseni mineraalimeikeistä ovat erittäin positiivisia. Laaja sävyvalikoima, luonnonmukaisuus, upeat, hekuvat luomivärit... Olen fani!

JennyTurku
67/479 | 

Käytössä on id-BareMineralsit, jotka sopii mun iholle täydellisesti. Muitakin merkkejä olen kokeillut mutta toi on tähän mennessä toiminut parhaiten! Niin ihanaa kun iho ei kiristä, eikä naamassa ole järkyttävää pakkelikerrosta vaikka kaikki virheet saa peittoon. Lisäks id:ssä on suojakerroinkin.:)

Mukava ois testata tätä BareFacediäkin, korkea hinta vaan estää spontaanit kokeilut. Tuntuu, että jokaista mineraalimeikkiostosta täytyy aina suunnitella ja vertailla loputtomiin, ettei hukkaostoksia ja pettymyksiä tule vastaan!

LAura
68/479 | 

En ole vielä mineraalimeikkejä päässyt kokeilemaan, mutta himotus oli suuri kun niistä luin silloin jokin aika sitten blogissasi! Mielenkiintoni herätti mineraalimeikkien keveys ja luonnollisuus, koska en pidä paksuista ja tukkivista meikkivoiteista. Hinta kuitenkin hieman arvelutti joten päätin jätää testaamatta /: Heti huomattuani arvonnan, ajattelin, että pakko osallistua :-D

tyty
69/479 | 

en ole vielä päässyt kokeilemaan. ystäväni hankki vastikään häitään varten mineraalimeikkejä ja lopputuloksesta innostuneena tahtoisin itsekin kokeilla omaan pärstääni moisia. itselläni on myös aika ajoin havaittavissa punoitusta nassussa, joten olisi jännä nähdä, että saadaanko se peitettyä näillä tuotteilla.

Soni
70/479 | 

oletko jo kokeillut mineraalimeikkejä Olen kokeillut mineraalimeikkejä ja vannon täysin niiden nimeen. Tällä hetkellä etsin SITÄ OIKEAA tuotesarjaa, joka toimisi juuri minun iholla. Naamani rasvoittuu järkyttävästi, joten olen todennut mineraalimeikkien olevan ainoa ratkaisu, jos haluan tuntea kasvoni raikkaiksi. Meikkivoiteet yksinkertaisesti tekevät kasvoistani melkoisen vahanaamion.

Sormet ristiin siis! =)

Bella
71/479 | 

Olen kokeillut baremineralsin pohjaa, ja olen hullun tyytyväinen! paljon kestävämpi ja luonnollisen kaunis lopputulos, peittää uskomattoman hyvin eikä tunnu lainkaan että olisi jotain naamaansa pistänyt. :)

grimace
72/479 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä. Useimmiten ovat olleet liian hintavia rahapussilleni. Aikaisemmin ei ole myöskään ollut erityistä hinkua niitä kokeillakkaan, paitsi nyt luettuani tämän postauksen! Uskoisin nimittäin nyt, että tuotteet olisivat juuri sopivia minulle. Täytynee satsata näihin tuotteisiin, mikäli arvonta ei suosi. ;)

TiiTiia
73/479 | 

Olen kokeillut mineraalimeikeistä ainoastaan ns. "markettimeikkejä" eli niitä halvimpia versioita. Eipä siinä, en tiedä ovatko ne hyviä vai huonoja, kun noihin "parempiin" en osaa verrata. Kokemukset ovat muuten positiivisia, mutta tuo sottaaminen on ongelma minullekin :D

annie
74/479 | 

En ole vielä toistaiseksi koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, mutta mielelläni kokeilisin. Erityisesti niissä kiinnostaa juuri tuo, että saisi kevyentuntuisen, mutta peittävän pohjan. :)

sarr
75/479 | 

Mulla on käytössä mineraalimeikkipuuteri, johon oon kyllä ihan ihastunut. Muuta mineraalijuttuja en oo kokeillut, ehkä olisi jo aika kun kaikki niitä kovasti kehuu :)

Gemma
76/479 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, mutta ehdottomasti haluaisin, koska niin moni on ylistänyt ne maasta taivaisiin! :)

Jennni
77/479 | 

en ole kokeillut! haluaisin kokeilla sillä olen kuullut niin paljon kaikkea hyvää mineraalimeikeistä : ) en tiädä miksen ole tullut kokeilleeksi.

Anna
79/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, enkä juuri mitään muutakaan. Halua kyllä olisi, mutta pelkään lopputuloksen näyttävän siltä kun olisin menossa sotaan. Ehkä näillä uskaltaisi kokeilla :D

.:sipuli:.
80/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä lähinnä niiden hinnan vuoksi. Monet ovat niitä minulle kyllä hehkuttaneen ja kokeilisin mielelläni. Varsinkin kun on ollut ongelmia muiden meikkien kanssa, vaihtelu voisi virkistää.

Karo
81/479 | 

Olen kokeillut paria-kolmeakin eri mineraalia, jotka ovat olleet kaikki ok, mutteivät maailmaa mullistavia. "Sen oikean" etsintä on siis edelleen käynnissä, ja olisikin loistavaa jos mineraalien joukosta löytyisi itselle täydellinen pohja. :)

nne
82/479 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä ja oon todennut, että se on paras vaihtoehto mun iholle! Pohjustuksesta ei tule tunkkaisen oloinen niinkuin joskus normaaleista meikkivoiteista on tullut. Lisäksi iho ei kiillä yhtä paljon kuin käyttäessä normaaleja meikkivoiteita. Paluuta mineraalimeikeistä ei ole! :)

ppau
83/479 | 

En ole käyttänyt mineraalimeikkejä ennen, olen kyllä tosi kiinnostunut kun niitä on kehuttu paljon. Haluaisin kokeilla, koska haluan peittävän mutta kevyen meikin. (:

Minsku
84/479 | 

Olen tahtonut kokeilla mineraalimeikkejä jo kauan aikaa ja tutustua niihin kunnolla a:sta alkaen. En vain ole oikein tiennyt mistä ja miten lähteä liikkeelle asian kanssa.

Paksut, ihon värisävyn vääristävät meikkivoiteet ahdistavat ja kyllästyttävät, kun lopputuloksesta tahtoisi kuitenkin kauniin luonnollisen ja tasaisen - ja samalla peittävän, että ihon kirjavuus tasoittuu. Nyt olisi siis hieno mahdollisuus tutustua ko. tuotteisiin ihan kantapään kautta!

Ristin siis peukut, varpaat, ja muutkin ulokkeet arpaonnea tuottamaan! :D

Sra
85/479 | 

En ole kokeillut, sillä noin ylipäätään käytän ripsarin lisäksi esimerkiksi puuteria melko harvoin=> mulla on vielä yläasteaikojen puuteri käytössä ja ihan hyvin se toimii.

Haluaisin kuitenkin kokeilla mineraalimeikkejä. Mulla on atooppinen ja herkkä iho, joten luulen että mineraalimeikit voisivat sopia sille paremmin ja aiheuttaisivat harvemmin esimerkiksi ikävää punoittamista tai tukkisivat ihoa.

Sukke
86/479 | 

En ole käyttänyt mineraalimeikkejä, vielä! On tämä meikkaus jäänyt vähän taka-alalle, omistan ihon hyvin herkän ja kuivan, joten meikkaus on melkoisen hankalaa. Mutta tutustuttuani parhaaseen kaveriini muutama vuosi sitten, on maailmani mullistunut. Hän omistaa pienen ekokaupan täällä Espanjassa ja tämän ystävyyden mukana olen sitten muuttanut käsitystäni kosmetiikasta aivan täysin. Nykyään ne marketin ripsarit sun muut jäävät hyllyyn - samoin loppui myös ilkeä kutina silmissä ja ihokin voi paremmin. Joten uudet tuttavuudet luonnollisen kosmetiikan saralla ovat aina tervetulleita!

annie
87/479 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä mutta kokeilunhalua löytyy kyllä. Olis niin ihana päästä kokeilemaan tuotteita jotka kerää kehuja lähes kaikilta kokeilijoilta. Sitäpaitsi ei ole vieläkään sattunut omalle kohdalle niitä täydellisiä tuotteita meikkipohjaa varten...

taina
88/479 | 

Olen kokeillut maybellinea ja wet n wildia,sekä lorealia,mutta en ole vielä ainakaan niistä löytänyt suosikkiani.Bellapierreltä tilasin mineraalisilmämeikki pakkuksen,jota yhä odottelen.Olis kiva kokeilla jotain tuollaista ehkä kenties laadukkaampaa merkkiä.

IidaJatta
89/479 | 

En ole ikinä kokeillut mineraalimeikkejä sillä netistä tilaamisessa on omat riskinsä värien suhteen ja suomalaisista kaupoista niitä löytyy hyvin vähän ja kalliiseen hintaan. Haluaisin kokeilla sillä olen kuullut PALJON hyvää mineraalimeikeistä.

Linda
90/479 | 

Heipparallaa! Kokeillut olen Lorealin vastaavia versioita. Niissä iho tosiaan hengittää ja on vaikeaa saada aikaiseksi liian paksua ja tönkön näköistä pohjaa. Käyttäisin varmasti enemmänkin, mutta tuppaavat olemaan hieman tyyriitä :<

Sailis
91/479 | 

Kerran tilasin feeluniquesta tarjouksessa olleet baremineralsin aloituspaketin, mutta värit natsasivat harmilloisesti vain sekoitettuna ja se taas vei arkisin liikaa aikaa (kun tälle iholle riittää se meikkipuuterikin). Käytinkin meikkejä vain juhlakäytössä ja kesäisin (spf ja todella hyvä pysyvyys vaikka hikoilisi koko päivän). Niitten loputtua en uusia jostain syystä ole vielä tilannut, yleensä kun ovat aika hintavia ja nettikaupasta tilatessa ei voi tietää sopiiko sävy sittenkään.

Kun haluan laittautua ja hillua tanssilattialla pilkkuun, ovat mineraalimeikit vertaansa vailla, muut meikit ei sitä menoa kestä, testattu on :) Olisi kyllä hienoa löytää omaan ihonsävyyn toimiva mineraalimeikki, ettei tarvitsisi aina kikkailla purkkien kanssa.

vilmouu
92/479 | 

en ole kokeillut koskaan mineraalimeikkeja koska ne ovat niin kalliita :< haluaisin kokeilla josko parantaisivat ja toimisivat herkällä ja näppyläisellä ihollani. olen kuullut paljon kehuja kyseisistä tuotteista : )

Veevee
93/479 | 

Ihana arvonta :D

En oo käyttänyt ennen mineraalimeikkejä, mutta hinku olisi kova kokeilla. Itselläni on iho, joka jo yhden illan jälkeen reagoi meikkiin aiheuttamalla finnejä ja tukkeutumia, hyvästä ihonhoidosta huolimatta. Paljon olen lueskellut mineraalimeikeistä ja niiden ominaisuuksista, mutta hinta on noussut hieman esteeksi.

She
94/479 | 

Olen kokeillut Dermosilin mineraalimeikkejä, mutta en vakuuttunut. Sain naamastani vain epämääräisen sutun. Tosin veikkaan että vika oli merkissä tai minussa, ja että laadukkailla mineraalimeikeillä sekä pitkäjänteisellä harjoittelulla voisi saada sen luonnollisen ja hyvännäköisen meikin, mistä aina mineraalimeikeistä puhuttaessa aina kuulee.

95/479 | 

Oi, ihana arvonta!

En ole kokeillut mineraalimeikkejä korkean hinnan takia, mutta koska ihoni on herkkä ja allergisoiva, voisivat ne olle pelastus moneen hetkeen.

Niinuska
96/479 | 

Enpä ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, suunnitelmissa on ollut monta kertaa mutta puuterimaiset pohjatuotteet hiukan epäilyttävät. Kasvojen iho on pintakuiva ja mun logiikalla se näyttäisi entistä hilseilevämmältä jos siihen tuputtelee puuterimaista "meikkivoidetta" päälle :D

Kesän aikana olen kuitenkin onnistunut kehittämään itselleni miniaknen ja edessä on meikkivoiteen ja puuterin vaihto, jos sillä saisin näppynaamani kuosiin. Joten nyt olisi hyvä aika testata vaikkapa mineraalimeikkejä :)

josefiina
97/479 | 

En oo kokeillu mineraalimeikkejä vielä, mutta haluisin koska ne vaikuttaa tosi helppo käyttöisiltä ja toimivilta meikeiltä :) Ja mulla on helposti rasvoittuva iho, joten jotenkii tuntuu ettei nestemäinen meikkivoide välttämättä ole mulle se paras vaihtoehto :D Ja itsellänikii on noita pisamia naamalla, ja haluisin niiden näkyvän mutta muiden ihon virheiden en, joten mineraalimeikit voisivat sopia siihen tarkoitukseen :)

Lish
98/479 | 

En ole kokeillut koskan mineraalimeikkejä, sillä ylipäätänsäkin olen hirmuisen laiska uusimaan kosmetiikkavarastojani. Haluaisin varsinkin kokeilla luomivärejä mineraalisina, myös pohjustustuotteet houkuttelesivat. :)

Malla
99/479 | 

Heipsulivei!

Olen kokeillut joskus kaaaauan sitten mineraalipuuteria. Taisi olla villityksen ensimmäisiä tuotteita, ja se sai kyllä nopeasti kutsumanimekseen irtohilse. Jollain kumman logiikalla se rapisi naamalta veke, säilyttäen kuitenkin lahjakkaasti muotonsa niin, että rapinaa tapahtui koko illan ajan, suti siihen päälle mitä vaan. Hienointa tässä kokeilussa oli se, että jostain ihmeellisestä syystä lähes kaikki valuminen tapahtui hartioille, joka näin mustia yläosia rakastavalle oli oikea lottovoitto. Tulipa kerran baarissa tuntematon (ja kuuma!) mies kertomaan vinkkejään hilseshampoosta. Eli joo, silloin jäi kokeiluksi.

Nyt myöhemmin olen kyllä kuullut paljon hyvää mineraalimeikeistä, mutta kokeileminen on jäänyt edellä mainitun vuoksi. Hintakaan ei kyllä auta asiaa, köyhänä opiskelijana tulee liian usein turvauduttua vanhoihin suosikkeihin, joista ainakin tietää mitä saa.

Btw, sun blogisi hylkii vastauksiani :D Yritin tuskissani hakata Jumpin -arvontaan vastausta, mutta eipä se läpi tullut. Ja minä kun näin untakin, että voitto olisi ollut minun. Arpaonneni ei aiemmin ole ollut..hmm. onnea ollenkaan. 26 ikävuoden aikana ainoa voitto on ollut lasten kuvaraamattu. Ja ei, ei kyllä ole ollut kovassa käytössä..

sonja o
100/479 | 

Olen kokeillut mineraalipohjaa ja tykästynyt siihen kovastikin! Mieli tekisi satsata kunnon kabukiin ja kokeilla korostustuotteita ja luomivärejä ja mitä kaikkea muuta mineraaleina löytyykään :). Kemikaalittomuus on pop!

Simpukka
101/479 | 

En ole saanut tilaisuutta kokeilla vielä mineraalimeikkejä, valitettavasti. Ihoni on luonnostaan todella herkkä, atoopikkona ei ole helppo elää ja meikkaaminen on välillä äärimmäisen hankalaa. Olisi mielenkiintoista testata peittävä, mutta kevyt meikkipohja!

annap.
102/479 | 

Bongasin Lily Lolon mineraalimeikit vuosi sitten Heijastuspinta-blogista. Parin euron näytepurkit oli helppo tilata ja oikea sävy löytyi nopeasti kun meikkiä sai tarkastella kotona omassa rauhassa. Mulla on hyvin rasvoittuva nenä ja voidemainen meikki tuntuu katoavan jonnekin päivän mittaan. Mineraalimeikki pitää pintansa pidempään, sen voi jopa pohjustaa puuterilla rasvoittumista ehkäisemään ja sitä on helppo lisätä kriittisiin paikkoihin myöhemmin jos siltä tuntuu. Kun ensimmäinen mineraalimeikkipohjani loppui, käytin muutaman päivän meikkivoidetta ja äh, se tuntui kauhean tunkkaiselta. Lily Lolon mineraalimeikki on pysynyt kasvoilla nättinä myös näillä kesähelteillä, vaikka hiki on välillä todella valunut kasvoilta. Hikoilu ei ole myöskään aiheuttanut tavanomaisia näppyjä mineraalimeikkiä käyttäessäni. Ainoastaan otsatukan alla hautuneeseen ihoon on kesän aikana tullut 1 finni. Siis vain yksi. Muuta ihoa kuivemmilla silmänalusilla mineraalimeikki näyttää joskus rankemmin meikatessa tuovan rypyt esiin. Tämä on ainoa ongelmani mineraalimeikin kanssa ja sekin hoituu huolellisemmalla kosteutuksella. Minua kiinnostaisi kokeilla BareFaced Beautyä ja nähdä, mitä eroa erimerkkisillä mineraalimeikeillä on.

märzu
103/479 | 

En ole kokeillut kalliin hinnan takia, mutta uskoisin niiden sopivan täydellisesti mun rasvoittuvaan ja aika ajoin epäpuhtaaseenkiin ihoon, jota en mielelläni peitä paksuilla pakkeleilla.

eimii
104/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkipohjaa, mutta koska sitä on monessa paikassa (okei okei, blogissa) kehuttu, pakko sen on toimia. :) Olisi kiva, jos se peittäisi tummia silmänalusia ja tasoittaisi nassuni sävyeroja ylipäätään. :) Saisin sitten otettua hienoja PÄIVÄN NASSU-kuvia. ;)

Helmiina
105/479 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä ennenkin ja olen ollut erittäin tyytyväinen niihin!Akneen taipuvainen ihoni on selkeästi parantunut mineraalimeikkien käytön aloittamisen jälkeen.Suosittelen toisillekin!

Anna
106/479 | 

Käytän aina BareMineralssin pohjaa, se on paras! Haluan myös, että pisamat näkyvät :D

Sarihanse
107/479 | 

Olen käyttänyt mineraaleja jo parisen vuotta, enkä enää palaisi tavallisiin meikkeihin. Iho voi hyvin ja näyttää hyvältä. Käytän aikuiselle iholle suositeltuja Lauressin mineraaleja.

Johanna
108/479 | 

Kerran oon kokeillut jotain halpis "mineraalimeikkiä", jolla sai aikaiseksi possunnaaman - niin vaaleanpunaista se oli. :) Nyt raskaana ollessa olisi kiva välttää kaikkia ylimääräisiä kemikaaleja ja siksi tahtoisin kokeilla kunnon mineraalimeikkejä.

Piiu
109/479 | 

En ole kokeillut vielä mineraalimeikkejä, koen ne jotenkin hirveän vaikeaksi ostaa.

Monet ovat ovat kovasti kuitenkin tuotteita kehuneet ja itsekin haluaisin tutustua näihin meikkeihin.

Itselläni on herkkä, punoittava ja pintakuiva iho, ja hyvien meikkituotteiden löytäminen on vaikeaa.

Peittävyyttä pitäisi saada mutta samalle ei saisi tulla kuitenkaan "teatterimaskia" :D

Peukut pystyyn :)

Nanna
110/479 | 

Hei! Olen pari kertaa kokeillut mineraalipuuteria ja tykkaan siita, ettei tarvitse erikseen tehda pohjaa ja sitten paalle puuteroida. Olen aivan onneton meikkaaja ja kaytan puuteriakin aika harvoin, mutta tyotilaisuuksia varten olen joutunut hieman opettelemaan tatakin taitoa. Ihoni on myos aika herkka ja kuiva, odotukseni mineraalimeikeilta ovat aika korkealla.

Hejdi
111/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, koska en ole tiennyt mineraalimeikkimerkkejä, enkä mistä näitä meikkejä saa. Taidanpa ostaakin itselleni meikkipohjan ja puuterin, mutta osallistun myös arvontaan.

onttuu
112/479 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, koska en ole uskonut että ne peittävät mutta nyt olen lukenut niistä enemmän tietoa ja mielipiteitä joten uskon että ne ovat hyviä. En ole itse kuitenkaan raaskinut laittaa rahaa niin paljon meikkiin ja en tiedä minkä sävyinen pitäisi ottaa yms. Haluisin testatta ovatko tuotteet niin hyviä kun jotkut väittävät Nyt jos voittaisin, tuotteet ehdottomasti tulisivat käyttöön.

Elli T
113/479 | 

En ole kokeillut kun en tiedä mistä aloittaa :-/ Mutta tästä siis! Voisin kuvitella että mineraalimeikeillä pääsisin vihdoin eroon aikuisiän finneistä, kuten itsekin tuossa tekstissä epäilet. Haluu testiin!

Talvikettu
114/479 | 

Uuh vaikuttaapas kivalle arvonnalle. En ole mineraalimeikkejä testannut, koska käytän muutenkin aika harvakseltaan meikkiä, mutta kuvauksestasi päätellen tämä voisi olla mun juttu. Kuten sinulla, itselläni on myös pisamainen iho ja haluan niiden näkyvän kuitenkin kunnolla :)

jennie
115/479 | 

en ole kokeillut mineraalimeikkejä. en yleensäkään käytä iholle meikkejä (silmiin & kulmiin kyllä). tämä johtuu juuri siitä, että vihaan usein luonnottoman näköistä, paksua "pakkelikerrosta", jonka 99% meikkivoiteista & puutereista saa aikaan. käytin muutaman vuoden ajan kanebon ihanaa superohutta meikkivoidetta (ei yhtään "meikkivoidemainen" ja pisara riitti koko kasvoille), mutta sen valmistus lopetettiin pari vuotta sitten ja olen sit taas ollut ilman:/ perusmeikkivoiteet & -puuterit on mulle tosi vieras juttu, mutta sun "esittelyn" perusteella tää mineraalimeikki vois olla just mulle hyvä juttu=)

NannaH.
116/479 | 

En ole kokeillut,en juurikaan meikkaa koska useimmat kokeilemani tuotteet ovat liian vaativia meikäläisen taitamattomille kourille ja lopputulos helposti raskas ja tunkkainenNäistä olen kuullut kuitenkin pelkkää hyvää-helppoja käyttää,lopputulos huollitellun luonnollinen mutta kevyt ja sopisi minulle kuin nenä päähän:),

Kettuli
117/479 | 

Olen kokeillut, eikä paluuta ole enää tavalliseen meikkipohjaan! Tuskailin vuositolkulla normimeikkivoiteiden kanssa, koska suunnilleen kaikki olivat liian tummia tai pohjasävyltään vääriä supervaalealle iholleni. Sitten kerran päätin tilata kokeiluun Everyday Mineralsin meikkipohjia, ja hurmaannuin saman tien. Löysin vihdoinkin oikean sävyn, sopivan peittävyyden ja ihanan kevyen tunteen kasvoilleni - puhumattakaan opiskelijabudjettiin sopivista hinnoista. Nyt olen käyttänyt mineraalimeikkejä kolmisen vuotta, eikä tulisi enää mieleenkään sotkea naamaan tavallista meikkipohjaa :)

Hanni
118/479 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä. Minun on normaalisti aika vaikea löytää sopivan sävyistä puuteri (varsinkin näin kesän jälkeen), koska ihoni on suomalaisen ihoksi varsin tumma. Ehkä näistä meikeistä voisi löytyä ratkaisu ongelmaan.

Lakritsi-
119/479 | 

Haluaisin kokeilla, koska luulen että ne ovat aika luonnonmukaisia, eikä sellaista kemiallista tököttiä kuin joidenkin firmojen halvat tuotteet (:

Rytsis
120/479 | 

Mulla on Lumenen mineraalipuuteri ja jostain syystä ihosta tulee ihan sikakuiva, kun sitä pistää. Yök. Mutta ottaisin toki mielelläni tämän setin, lienee laadukkaampi =)

eea
121/479 | 

En ole kokeillut. Haluaisin kokeilla koska:

- Niinan kokemukset rohkaisivat

- en paljoa uskalla yleensä meikata, koska minulla on herkkä ja allerginen iho, monet yritykset ovat menneet pieleen

- meikkaus kohentaisi itsetuntoa

- ihoni kiiltää helposti, vaikka on toisaalta kuiva

- en osaa valita kaupoista oikeita tuotteita

122/479 | 

Olen käyttänyt mineraalimeikkejä aikaisemmin, olin ihan tyytyväinen mutta sorruin ostamaan meikkivoidetta n. 1,5kk sitten ja ei ois kannattanu - iho räjähti täyteen pieniä näppyjä! Tuppaan olemaan maailman laiskin pesemään meikkejä illalla ja mineraalipohjaa se ei haitannut mutta meikkivoidetta käyttäessä tapahtui hillitön BOOOOOM. Varmaan samanlaisia kun noi sun kuvaamat, löytyy nimittäin leuan "reunoilta" ja alta, otsasta ja poskilta pientä "hikinäppymäistä" asiaa.

Mun on pitänyt siirtyä taas mineraalimeikkeihin tän räjähdyksen jälkeen mutta aina se vaan siirtyy ja siirtyy se aloittaminen - tää paketti kelpaisi siis mulle erittäin hyvin :)

molly
123/479 | 

Olen kokeillut Lily Lolon ja Meow Cosmetics -merkkien mineraalimeikkejä. Oikean sävyn löytyminen tuntuu olevan vaikeaa, tykkäsin kyllä erityisesti Meow-pohjista. Kiva olisi kokeilla tämänkin merkin meikkipohjaa. Mineraaleista ei paluuta tavallisiin meikkivoiteisiin ole!

124/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, vaikka kovasti olisin halunnutkin. (Kuullut että tekevät oikein hyvää jälkeä (: ) Ei vain näilä tuloilla ole oikein varaa satsata kunnon tuotteisiin :<

Rosa
125/479 | 

Mineraalimeikkejä ei ole vielä tullut kokeiltua - kaikkea muuta kyllä. Suurin osa meikkituotteista ärsyttää ihoani ja osa aiheuttaa jopa ihottumaa ja turvotusta silmien ympärille. Lisäksi meikkivoiteen peittävyys sulkee valitettavan usein hengittävyyden ja luonnollisen ihon tunnun pois. Inhoan lisäksi sitä kun meikkivoide kasaantuu, ikään kuin rypyiksi kasvoille aina hymyillessä. Siitä ei pitäisi puuterimaisten meikkien kanssa olla ongelmaa? Jännityksellä ja innolla osallistun nyt arvontaan, sillä sokkoammunnalla en uskalla korkeahintaisia mineraalimeikkejä lähteä ostelemaan, mikäli ne eivät toimisikaan minulle niin hyvin. Olisi täysosuma päästä kokeilemaan näitä hehkutettuja tuotteita! :)

Jellonatar
126/479 | 

Kokeilin mineraalimeikkejä vuosi sitten, ja jäin kerrasta koukkuun! Ihoni kunto on parempi, ja meikkaaminen on nykyisin melkein kuin juhlahetki. Tai ainakin se on hauskaa. ;) olen jopa oppinut käyttämään aurinkopuuteria, kun häivytys tulee noilla ihan itsestään... En vaihda takaisin!

Janni
127/479 | 

En ole vielä koittanut, mutta tarkoitus olisi (hinta vähän hidastanut hankkimista), sillä omistan myös hieman allergisen ja herkän ihon. Ja jos vielä auttaisi näppyihinkin :)

Varpu
128/479 | 

Ei, en ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta suunnitelmissa olisi! Ihoni ei ole mitään parhainta laatua, vaan rasvoittuva ja leivästä aknesta kärsin, onneksi en kovinkaan vakavasti. Mineraalimeikit olisivat siis ainakin kuulemani mukaan mitä parhain vaihtoehto iholleni, ja niiden luonnollisuus houkuttelee minua ja sisäistä hippiäni suuresti.. En kauheasti pidä ns 'normaaleista meikeistä' niiden myrkkyisyyden ja ihoa pahentavien vaikutusten takia, mutta niitä on kuitenkin tullut käytettyä.. Jos nyt ei tärppää niin täytynee vaan suostua maksamaan meikeistä tavallista enemmän, mutta kaipa se olisi sen arvoista :)

Miir
129/479 | 

Mineraalimeikkejä olen käyttänyt jo vuoden. Baremineralsissa uv-suoja. Mahtaako olla tässä sarjassa myös?

Bareminerals on hieman liian kuiva.

Sotkemattomuuden salaisuus on nuppineulalla tehdyt reiät välikanteen.

130/479 | 

Jeeee, nappi arvonta! Oon ite ollu mineraalimeikkien käyttäjä jo reilun vuoden ja oon erittäin tyytyväinen! En vaihtais kökköihin kemikaalisiin meikkivoiteisiin enää mistään hinnasta. Käytössä mulla on ollu Lily Lolon meikkipohja ja mattapuuteri. Lily Lolon valitsin lähinnä halvan hinnan vuoksi. BareFaced Beautysta oon kuullu vaan hyvää, joten ois kiva päästä vähän vertaileen näitä kahta - hinnat kun on vähän eri luokkaa. Opiskelijabudjetille Lolo on niin hyvä, että ihan heti en oo vaihtamassa, ellei sitten nyt osu hyvä kokeilumahdollisuus/arpaonni kohdalle :)

jansu
131/479 | 

Ihanaa!! Olen jo ihan koukussa mineraalimeikkeihin. Kokeilin ensi kertaa noin vuosi sitten ja siitä eteenpäin iho on alkanut näyttämään paljon paremmalta! finnit on poissa ja rasvaisuus vähentynyt.. I'm in love! onneksi netistä saa tilattua niitä halvemmalla kun täältä suomen kaupoista sais..

LauraL
132/479 | 

En vielä ole kokeillut mineraalimeikkejä. Se ettei niihin ole lisätty mitään turhaan ja ne sopii herkkäihoiselle ja ongelmaiholle houkuttelee kokeilemaan. Hinta ja sävyjen valinta on pitkittänyt ostamista.

Viivi
133/479 | 

En ole mineraalimeikkejä päässyt koskaan kokeilemaan, liekkö rahanpuutetta vai laiskuutta.. :D Toisaalta varsinkin talvella todella pintakuivan ihoni takia ei ole oikeastaan uskaltanut sijoittaa tällaisia summia meikkeihin. Seilaan sitten töissäkin talvisin pelkän ripsivärin voimalla, vaikka ajoittaisia epäpuhtauksia ja couperosaa jonkin verran löytyykin.. Kaiken lisäksi saan pahoja allergiaoireita esimerkiksi rasvoista ja monista meikkipohjista. Melko arka on nykyään ostamaan mitään arvokkaita tai ylipäätään itselleni uusia kosmetiikkatuotteita. Mineraalimeikit varmaan voisi kuitenkin olla sellainen tuoteryhmä, johon kannattaisi sijoittaa tulevaisuudessa.

Olisi muuten mielenkiintoista lukea vielä lisää tuotteista, joita käytät herkällä ihollasi. Toki joistakin olet jo kertonut, mutta olisi mukava lukea jokin sellainen kokoava postaus, niistä vähemmän erikoisistakin tuotteista joita käytät. Välillä tuntuu vähän epätoivoiselta esimerkiksi niinkin yksinkertaisen tuotteen valinnassa kuin kasvovesi. En ole myöskään onnistunut vielä löytämään atooppiselle iholleni sopivaa, ei kuitenkaan liian öljyistä, silmämeikinpoistoainetta. Jännä juttu muuten tämä iho, en kuitenkaan ole millekään muulle asialle allerginen, en esimerkiksi yhdellekään ruoka-aineelle.

"Hauskimpia" tarinoita allergisuudesta on varmaankin se kerta kun sai ruokakaupassa meidän pienellä kylällä peitellä naamaansa, koska näytti turpaansa saaneelta. Huono idea oli laittaa Nivean rasvaa kasvoihin. Kasvot turposivat ihan järkyttäviksi ja muuttuivat kirkuvan punaisiksi. Allergialääkettä naamaan tungettuani turvotus ja punainen naama jättivät jälkeensä sinertävänpunaiset silmänaluset ja posket, aivan kuin naamani olisi ollut mustelmilla. Siinä sitten oli kiva poikaystävän kanssa pari päivää selitellä kaikille, että ei, en oli saanut keneltäkään turpaani, varsinkaan poikaystävältäni, enkä myöskään oli kaatunut humalassa suoraan naamalleni.

Jään oottelemaan postausta, toivottavasti sellaisen teet jossain vaiheessa :) Arpaonni minua harvemmin suosii :D

käyttäjä-2386
Liittynyt11.4.2014
135/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta olen kuullut niistä paljon hyviä käyttökokemuksia ja haluaisin siksi itsekin testata ovatko ne niin hyviä kuin sanotaan :)

ElllN
136/479 | 

Olen muutamia meikkejä kokeillut joissa nimessä kyllä vilahtaa sana mineraali, mutta vaikea niistä on sanoa onko todellista eroa tavallisiin meikkeihin. Pelkästään positiivista palautetta tosin olen kuullut, joten varmaan herkän ihon omaavana kannattaisi kokeilla josko niillä saisi ihmeitä aikaan :D. Opiskelija budjetista vaan ei hirveästi ylimääräistä meikkeihin jää..

sonja
137/479 | 

Olen aina halunnut kokeilla mineraalimeikkejä, mutta en ole voinut koska olen kärsinyt erittäin pahasta aknesta ja meikin on sen vuoksi pitänyt olla peittävä. Nyt vihdoin ku akne on pois ja naaman voi erottaa kraaterin iskusta, olisi hyvä aika kokeilla. Lisäksi naamani on herkähkö ja vanhat aknejäljet vähän punottaa, uskon että mineraalimeikit vois sopia mun iholle. =))

Lellu
138/479 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä ja todennut ne todella hyviksi. Niillä saa luonnollisen, mutta peittävän tuloksen. Itselläni on käytössä Lily Lolo, mutta olisi hauskaa kokeilla vertailun vuoksi tätäkin sarjaa, sillä olen tosiaan kokeillut vain noita Lily Loloja :)

Roosa
139/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä,niiden hinnan vuoksi. Toiveissa kuitenkin olisi päästä kokeilemaan, sillä en perus meikkivoiteista yms. välitä, vaan kevyemmästä meikistä; ihoni voi paremmin eikä tarvitse koko ajan miettiä että onko lärvi nyt hyvin :D Luulenpa että mineraalimeikit sopisivat tarpeeseeni loistavasti :)

Renato
140/479 | 

Hei! :) En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, ja nyt blogeissa olleiden hehkutusten ja testituloksesi jälkeen alan vakavissani uskoa, että niistä voisi olla minulle hyötyä.

Olen jo useamman vuoden kärsinyt huonosta ihosta, jonkinlaisesta aknesta, ja siinä missä huonoa ihoa olisi kiva peittää, saavat tavalliset meikit ihon kukkimaan entistäkin runsaammin. Mahdollisesti hengittävät meikit olisivat ratkaisu ongelmiin.

Tähän asti mineraalimeikkien korkeat hinnat ovat saaneet minut kiertämään ne kaukaa, mutta tämä olisi kiva tilaisuus päästä yllättymään positiivisesti!

Vale
141/479 | 

Enpä ole kokeillut kun en ole meikannut muutenkaan vuosikausiin. Nyt kun olen meikkiblogeja uteliaisuudesta alkanut lukemaan niin kiinnostaisi kyllä kovasti kokeilla mineraalimeikkejä! Tavallisiin tulen tuskin jatkossakaan koskemaan, ainakaan jatkuvassa käytössä.

Pauliina
142/479 | 

Olen käyttänyt jo pitkään mineraalimeikkivoidetta (tai siis jauhetta ;) ), enkä enää vaihtaisi niistä pois. Iho voi hyvin ja meikki tuntuu ja näyttää hyvältä. Olen kokeillut sekä MaxFactoria että Lorealia, mielelläni kokeilisin muitakin merkkejä, sekä muitakin mineraalimeikkejä kuin pelkkää meikkipohjaa.

Outimarie
143/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä. Haluaisin kovasti kokeilla, koska minulla on atooppinen ihottuma, joka on äärimmäisen herkkä mm. kaikelle. Tälläkin hetkellä kasvoni ovat paloautonpunaiset. Tuota punaisuutta eivä mitkään punaisuutta peittävät voiteet yms ole pystyneet voittamaan. Herkkä ihoni ilmeisesti kaipaisi jotakin hieman parempaa vaihtoehtoa ja mineraalimeikkejä olen tästä syystä useasti miettinyt. En vain kehtaa lähteä ulos, jos kasvoni helottavat neljän kilometrin päähän. Ei siinä muuten mitään vikaa olisi, mutta ihmiset osaavat olla hyvin ilkeitä suustaan. Kuten mainitsit, aloituspaketti maksaa n. 107€ eikä minulla opiskelijana ole tuosta noin vain yksinkertaisesti varaa pistää tuollaisia summia menemään. Olisi enemmän kuin upeaa, jos saisin mahdollisuuden kokeilla näitä. Vielä upeampaa olisi, jos näistä vihdoinkin löytyisi jokapäiväisen rasvaamisen lisäksi apua huonoille "ihopäiville". :)

nipsu
144/479 | 

Oon jo kauan haikaillut, että pääsisin kokeilemaan tollasta. Yleensä noilla on kuitenkin sen verran kova hinta (varsinkin, jos ostaa suomesta kaupasta), etten uskalla edes kokeilla missään :D. Netistä toki sais halvemmalla, mutta en uskalla lähteä yksin sooloilemaan :).

145/479 | 

Olen jo toista vuotta käyttänyt lähestulkoon pelkästään puhtaita mineraalimeikkipohjia ja sen ainakin voin todeta, että koko tuona aikana eivät kertaakaan ole (ennen niin kuivat) poskipääni hilseilleet kovillakaan talvipakkasilla! Aloitin Bare Mineralsilla ja sittemmin olen testaillut myös Lily Loloa ja Everyday Mineralsia, joista kaikki ovat varsin toimivia merkkejä. Ainoa huono puoli, jonka mineraalimeikkipohjasta keksimällä keksin, on se, että joinain kiireisinä aamuina on niin mahdottoman hidasta ja tylsää pyöritellä sitä jauhetta naamalle! :D

Kesällähän nuo ajavat myös kevyen aurinkosuojan asiaa, esimerkiksi Bare Mineralsin pohjalle on mainostettu SPF 15, mikä riittänee itselleni silloin, kun ei aio suorassa auringonvalossa maata tuntikausia.

Emmi
146/479 | 

En ole kokeillut vielä mineraalimeikkejä, mutta haluaisin kyllä! Minulla on atooppinen, todella herkkä iho ja saan ihottumaa monista meikkivoiteista ja puutereista. En ole siis löytänyt iholleni vielä sopivaa meikkipohjaa. Ihoni on pintakuivuuden lisäksi kiiltävä ja epäpuhdas, joten haluaisin voida joskus meikata sitä piiloon. Toivon, että mineraalimeikit olisivat vastaus pulmaani!

Kirsikka1983:)
147/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta haluaisin kokeilla, koska nestemmäiset meikkivoiteet saattavat jättää paksun meikkikerroksen ja en todellakaan halua näyttää miltään meikkipelleltä. Minulla on lisäksi akneiho ja olen kuullut, että mineraalimeikki olisi silloin parempi.

windy
148/479 | 

Kokeilin äidiltäni saamaa mineraalimeikkivoidetta, petyin. Tulos oli oranssi ja iho kiilsi muutaman tunnin jälkeen. Ja voi sitä sotkua sohvalla :D

tuijavee
149/479 | 

Olen kokeillut yhtä marketti versiota mineraalimeikkipohjasta. Ostin vaaleimman sävyn, mutta sekin oli hippasen liian tumma. Muuten pidin kyllä tuotteesta, kunnon kabukin se kyllä vaatisi (purkin omasta siveltimestä ei ole oikein mihinkään). Täydellistä meikkipohjaa vielä metsästän ja uskon ja toivon, että se löytyy mineraalimeikeistä.

escapi
150/479 | 

en ole kokeillu mutta haluaisin, koska mulla on niin kuiva ja herkkä iho ja nuo mineraalimeikit saattaisi siksi olla vähän parempi vaihtoehto kuin paksu meikkivoidekerros :D

sini
151/479 | 

En ole vielä kokeillut, koska en ole uskaltanut laittaa vähijä rahojani sellaiseen josta en ollut aikaisemmin kuullut mitään suosituksia. Nyt nämä kiinnostavat kovasti !

Riikkis
152/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta kiinnostaisivat ehdottomasti. Juurikin luonnollisuutensa ja vähäisen allergisoinnin takia, uskon että ovat muutenkin iholle parempia.

Jutta
153/479 | 

enpä ole itse köyhänä opiskelijana päässyt testailemaan. Olisi mahtavaa kokeilla kerrankin jotakin laadukasta ja nähdä ero laatutuotteen ja halpahallimateriaalin välillä. Herkkä ihokin voisi piristyä tuotteista (:

Kaisukka
154/479 | 

En ole ikinä päässyt kokeilemaan mineraalimeikkejä niiden korkean hinnan vuoksi, mutta olisi kiinnostava tietää, pystyvätkö ne todella vähentämään iho-ongelmia, joita allekirjoittaneellakin löytyy sen verran, ettei pakkeli niitä peitä :)

Kaisukka
155/479 | 

En ole ikinä päässyt kokeilemaan mineraalimeikkejä niiden korkean hinnan vuoksi, mutta olisi kiinnostava tietää, pystyvätkö ne todella vähentämään iho-ongelmia, joita allekirjoittaneellakin löytyy sen verran ettei pakkeli niitä peitä :)

Tiu
156/479 | 

En ole kokeillut, vaikka mieli on tehnyt. Budjettimeikkaajan luonto on vielä puskenut vastaan, olen päässyt vasta täydellisen kabuki-harjan ostamiseen asti...

Meikkaan päivittäin yleensä tasoittaakseni mukavan epätasaisen punertavan ja spesifeistä kohdista pisamaisen ihoni. Tarvitseeko edes sanoa, ettei se iho niistä meikeistä paljoa rauhoitu. Jos mineraalimeikki oikeasti toisi jonkinlaisen rauhan tähän vaeltavaan värikkyyteen kasvoillan, niin huhhuh. Voisi olla hienoa.

Suvi
157/479 | 

En ole ennen kokeillut mineraalimeikkejä, mutta olen jo pitkään miettinyt vaihtoa niihin. Tavallinen, nestemäinen meikkivoide jää helposti näkyviin ja tekee inhottavan kerroksen iholle. Olisin maailman onnellisin jos voittaisin, koska opiskelijabudjettiin mineraalimeikit ovat aika kalliita.

Jampula
158/479 | 

En ole kokeillut vielä, mutta haluaisin kyllä kovasti. Tällä hetkellä käytössäni on Cliniquen mineraalimeikkipuuteri johon olen todella tyytyväinen, mutta en tiedä olisiko tuollaiset kabukisiveltimellä sudittavat "oikeat" mineraalimeikit sitten vielä parempia. Minulla on todella pisamainen iho, mutta en tykkää käyttää paksusti meikkiä, joten mineraalimeikit kuulostavat kyllä houkuttelevalta vaihtoehdolta. Toivottavasti arpaonni suosisi tällä kertaa. :)

heidi
159/479 | 

olen kokeillut, juuri meikkipohjaa ja tykkään tosi paljon. varsinkin kun tulee nukuttua meikit päässä äash niin mineraalimeikki ei tuki juuri yhtään ja damaget ei oo niin pahoja ihossa.

Heidi
160/479 | 

Mikä palkinto, pakko osallistua!

Olen kokeillut kahden eri valmistajan mineraalimeikkejä, everyday minerals:in ja mschic:in. Molemmat ovat toimineet! :)

tiinainen
161/479 | 

Olen jo koettanut mineraalimeikkejä. Pidän niistä kyllä, ja meikkaan niillä niinä aamuina, kun on enemmän aikaa. Kärsimättömän luonteen takia eivät sovi niihin aamuihin, kun meikkausaikaa on viisi minuuttia..

Riikka
162/479 | 

Olen kokeillut Everyday Mineralsin meikkejä. Niissä erityishyvää on se, että kotiin voi etukäteen tilata ilmaiset näytepurkit useammasta sävystä, joten vikaostoksia tulee vähemmän. EM:n meikkipuuteri on ollut aktiivikäytössä jo parisen vuotta. Tykkään siitä että määrää säätämällä saa säädettyä peittävyysasteen mihin vaan tarkoitukseen sopivaksi. Kasvoilla meikki tuntuu kivan kevyeltä ja luonnolliselta. Tuon sottaamisen olen tosin huomannut miinuspuoleksi minäkin..

Muita kuin meikkipohjaa en ole oikein vielä osannut vaihtaa mineraaleihin. Tilasin joskus näytteitä poskipunasta ja luomiväristä, mutta en jotenkin osannut käyttää niitä. Varmaan ainakin osittain näytteiden hankalan pakkauksen vuoksi.

Kiva olisi kyllä päästä testailemaan muitakin tuotteita!

Jem
163/479 | 

Olen kokeillut ja ollut hyvin tyytyväinen. Mineraalimeikkien kokeilu on ollut luonnollinen jatkumo siirtyessäni kemikaalivapaampaan suuntaan kosmetiikassa. :)

kata
164/479 | 

Olen halunnut kokeilla mineraalimeikkejä jo kauan, mutta kotiäitinä ollessa kalliisiin hankintoihin ei oikein ole varaa (ja vanhojenkin meikkienkin loppuun kulumiseen tuntuu menevän tällä meikkaustahdilla ikuisuus). Erityisesti kiinnostaisi tuo tuotteiden luonnollisuus. Josko onni tällä kertaa suosisi?!

HerttaX
165/479 | 

Itse en ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta haluaisin kovasti, koska kaverit ovat niitä kehuneet ja olen kuullut, että ne olisivat parempia herkälle hipiälle kun kaupan perusmönjät.

166/479 | 

Olen kokeillut Lily Lolon meikkejä. Välillä ikävöin voidemaista meikkivoidetta (= varsinkin nyt, kun hormoni-iho kiukuttelee..), mutta yleensä olen varsin tyytyväinen. Ihanan helppoa ja luonnollista. Tykkään. Olen tosin ajatellut kokeilla vielä jotakin muutakin merkkiä, koska en ole ihan varma olenko löytänyt juuri oikea sävyn itselleni. Melko hyvän kyllä, mutta ehkä voisi olla parempikin.. :)

167/479 | 

Olen kokeillut kerran jotain halpis mineraalimeikkipohjaa. Kokemus oli melko huono. Suti oli kamalan karkea ja itse olin luultavasti kokematon levittäjä, koska lopputulos oli melko laikukas. Olisin kuitenkin valmis kokeilemaan uudelleen ja voittaisin mielläni nämä hieman laadukkaammat mineraalituotteet siihen kokeiluun. :)

Mervi
168/479 | 

Allergikkona (ja näköjään samanlaisen ihon kuin sinä omistavana ihmisenä, hoksasin vasta nuista lähikuvista pisamat ja couperosan :D ) olen pitkään halunnut testata mineraalimeikkejä, mutta niiden saatavuus on ollut yllättävän huonoa, sillä mun pitää testata kaikki pelkästään tuoksujen takia ennen kuin ostan, siksi en ole uskaltanut netistäkään alkaa tilailemaan mitään sokkona. Olisi aivan täydellinen palkinto jos kerrankin osuisi kohdalle! Tällä hetkellä mennään melkein meikittömänä kun omat luottomeikitkään eivät enää suostu yhteistyöhön ihon kanssa.

Manna
169/479 | 

Tutustuin & ihastuin saman tien noin puoli vuotta sitten mineraalimeikkeihin. Olen käyttänyt ainoastaan Bare Escentuals -merkkiä, josta minulla onkin aika laaja setti luomivärejä ja kulmakynää myöden. Mielestäni ihoni on parantunut (koskaan nyt ei olekaan ollut kovin ongelmallinen) ja pidän luonnollisesta lopputuloksesta. Olisi kiva kokeilla tätä BareFaced sarjaa:-)

170/479 | 

Kaverini Emmi r-a-k-a-s-t-a-a mineraalimeikkejä ja jaksaa aina hehkuttaa tilaisuuden tullen niitä. Kerran päätin painella kauppaan ja ostaa kyseisiä meikkejä kunnes vilkaisin hintalappua; mineraalimeikit on kalliita ja kaikeksi harmiksi ne sopivat "huonolle" ja rasvoittuvalle iholleni täydellisesti.......... Olisin siis enemmän kun iloinen jos ilahduttaisit tällaista köyhää opiskelijaa tällä paketilla !!! :----------))

Bam
171/479 | 

Olen kokeillut tasan yhtä mineraalimeikkimerkkiä, Lily Loloa. Oon aivan rakastunut kyseisiin tuotteisiin, mutta haluaisin kokeilla muitakin merkkejä. Suomesta en mitään voi opiskelijana ostaa liian korkeiden hintojen takia, ja nettishoppailua yritän sen sijaan rajoittaa. :D Sen lisäksi tuntuu, että en uskalla maksa muista merkeistä, koska pelkään etteivät ne ole yhtä hyviä kuin LL:n meikit.. Sattumalta kun tuntuu että löysin kerralla aivan täydellisen meikkipohjan, mutta ei voi tietää kun ei muita ole kokeillut!

MKJ
172/479 | 

Olen käyttänyt, ja tykkäsin tosi paljon. Vaikka omistan rasvaisen ihon niin sei ala kiiltämään tuntienkaan jälkeen. Ja kaikille vinkki, seppälän wetandwild merkillä on ihan varteenotettava vaihtoehto mineraalipuuterille.

Lempi
173/479 | 

Yleensä en pahemmin kehtaa osallistua arvontohin kun en muutenkaan juuri kommentoi, mutta nyt oli pakko! :-)

Olen kokeillut BareEscentualsin mineraaleja, ja ne ovat to die for! Samoista syistä kun jutussasi mainitsit, iho-ongelmat ovat jääneet ja meikki tuntuu todella kevyeltä vaikka peittävyyttä lisäisikin. Takaisin "perinteisiin" meikkivoiteisiin ei ole menemistä!

Patricia
174/479 | 

En ole kokeillut, paitsi jotain halpiksia "mineraalimeikkejä" kuten esimerkiksi L´oréalin True Match Mineralseja :-D haluaisin kokeilla, koska mullakin on couperosaa ja älyttömän herkkä iho, joten tollaset vois varmaan sopia mulle paremmin kuin ne marketin meikit. En vaan raaskisi laittaa melkein 110 euroa meikkeihin, joista en tiedä sopivatko ne minulle!

mari-ia
175/479 | 

En ole koskaan kokeillut, mutta tutut on hehkuttanu mineraalimeikkien ainutkertaisuutta enemmän kuin tarpeeksi. ;)

omppu
176/479 | 

En ole vielä kokeillut, mutta haluaisin kokeilla, koska minulla on rasvainen ja epäpuhdas iho, ja uskoisin, ettei mineraalimeikki tukkisi ihohuokosia samalla tavoin kuin normaali meikkivoide. Ainut mikä on tähän asti estänyt hankkimasta, on pelko siitä, ettei mineraalimeikki ole tarpeeksi peittävää couperosa yms. ongelmien suhteen. Nyt olisi loistava tilaisuus kokeilla...toivottavasti onni potkii!

Tee
177/479 | 

En ole kokeillut, vaikka haluaisin. Syitä tilaamattomuuteen on monia: tilaus netistä, 'sokkona' sopivaa sävyä tietämättä ei houkuttele, hinta ei sovi opiskelijabudjetille ja ehkä myös olen kaavoihini kangistunut enkä luota "jauheen" peittävyyteen (couperosa täälläkin, jeejee). Silti ajatus mineraalimeikeistä on hyvällä tavalla jäytänyt jo useamman kuukauden takaraivossa erään kosmetiikkabloggaajan ansiosta :--)

Krista
178/479 | 

Olen kokeillut vain Lumenen mineraalimeikkipuuteria (minkä peittävyyteen olen todella tyytyväinen), mutta tarkoituksenani on jo pidemmän aikaa ollut siirtyä juurikin Barefaced beautyn tuotteisiin. En vain ole saanut aikaiseksi, koska epäilen, osaisinko käyttää moisia. Olisi ihana saada epätasainen ja kiiltävä ihoni viimein kuosiin! :D

Irkku
179/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä. Ihoni on varsin kiiltävä, ja oli mukava lukea kokemuksistasi mineraalipohjaisesta meikkipohjasta. Itse en ole voinut käyttää voidemaista meikkipohjaa vuosiin, sillä se puskee aina puuterin läpi. BareFaced Beautyn mineraalituotteissa minua kiinnostaa myös kemikaalittomuus, sillä minulla on kuivahko ja siten varsin herkkä iho.

Puuskitsa
180/479 | 

En ole aivan varma olenko kokeillut "oikeita" mineraalimeikkejä. Käytössä on Maybelinen puuterimeikkivoide, joka väittää olevansa mineraalimeikki. Ei silti varmaankaan ihan noiden luokkaa :)

Kokemukseni tästä mineraalimeikkivoiteesta ovat oleet myönteisiä. Saan nimittäin helposti näppyjä käyttäessäni meikkivoidetta säännöllisesti mutta tämän tuotteen kanssa ongelmaa ei ole juurikaan ollut. Jos siis joku painii saman ongelman kanssa ei arvonnassa tärppää, kannattaa kokeilla myös markettihintaisia mineraaleja :)

Janni
181/479 | 

Kerran kokeillut mutta niiden hinnan takia ole raaskinut ostaa. Omaan myöskin herkän ihon joten nämä olisivat kyllä ihan unelma!

Laura
182/479 | 

Olen mineraalimeikkien ehdoton fani, ja käytän baremineralsin tuotteita, mutta olisin innokas kokeilemaan myös muiden merkkien vastaavia tuotteita.. Osallistun siis arvontaan:)

Naks
183/479 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, koska ne ovat melko hintavia, enkä tiedä mitä merkkiä kannattaisi lähteä kokeilemaan. Haluaisin kyllä kokeilla, ajatus luonnollisuudesta miellyttää!

Joppis
184/479 | 

Olen jo pitkään halunnut kokeilla mineraalimeikkejä, mutten ole rahkennut niiden korkeanhinnan takia, joten tämä on minulle täydellinen tilaisuus! : ) Halun kokeilla niitä siksi että tietäisin oikeasti onko ne niin ihmeellisiä kuin mitä sanotaan ja tekeekö ne minun huonolle iholleni ihmeitä. Olen vasta 15 vuotias joten rahat eivät riitä tuon luokan meikkiostoksiin vaikka mieli tekisi :D

tulip
185/479 | 

Olen tilannut ilmaisen näytesarjan pohjustusmineraalimeikkejä Everyday Mineralssista, mutta en saa pohjasta niin peittäviä kuin haluaisin (luultavasti pitäisi pyöritellä vain harjaa paljon kauemmin..en jaksa :D) mutta paremmin se toimii kuin puuteri, joten olen käyttänyt meikkivoiteen kaverina...

Moni täällä valittelee mineraalimeikkien hintoja, mutta jos on mahdollisuus tilata ulkomailta (tarvitaan yleensä Visa) niin ne voivat kyllä olla halvempiakin kuin normaalimeikit Suomessa! Ja jos tilaa useamman putelin kerralla, ei postimaksutkaan niin tunnu. Ainakin tuo Everyday Minerals on hyvä merkki ja edukas, ja muitakin löytyy.

Hennis
186/479 | 

Oi mikä arvonta! Jos joskus niin NYT toivon, että onni potkii.

Oon kokeillut ainoasta L'orealin versiota "mineraalimeikeistä" ja nehän ei oo 100% mineraalia, mutta oon tykästynyt niihinkin. Niinpä tarkoituksena on ollut muutenkin panostaa, kun syksyn (ja piakkoin koittavan synnytyksen ja oletettavan valvomisen...) myötä ihonväri palaa normaaliksi kalmankalpeaksi, niihin ihan oikeisiin mineraalimeikkeihin. Mun iho on kans tosi herkkä, kuiva, pisamainen ja couperosainen, joten luulenpa, että nää on mullekin perfect match.

Janina
187/479 | 

En ole kokeillut, mutta just tuo keveys kinnostaa. Jotenkin noi voidemaiset vähän kyllästyttää

188/479 | 

Oon kokeillut e.l.f.in mineraalipohjaa ja -poskipunaa, jälkimmäisestä tuli saman tien uusi suosikki! Mineraaliseen meikkipohjaan en tuolla kokeilulla ole aivan vielä päässyt sisälle, joten kiinnostaisi todellakin testata tollasella kunnon setillä. :)

Tankki
189/479 | 

Olen kokeillut halvempaa mineraalimeikkipohjaa. En tiedä johtuiko pohjasta vai lopputalvesta, mutta valmiiksikin kuivahko ihoni muuttui saharaksi ja halkeili. Kuitenkaan en ole luopunut toivosta mineraalimeikkejä kohtana. Pidän niiden ajatuksesta ja siitä vaivattomuudesta. Aamurutiinit olivat paljon nopeammin hoidettu.

190/479 | 

Pakko osallistua, on niin koukuttava arvonta. :)

Itse en ole kokeillut mineraalimeikkejä mutta olen kuullut niistä paljon. Tuntuu, että ne ovat jotenkin tällä hetkellä pinnalla. En koe vielä osaavani käyttää meikkejä kunnolla ja siksi en helposti lähde kokeilemaan markkinoiden uusia tuulahduksia. Lisäksi opiskelijabudjetti ei kauheasti veny kalliisiin meikkiostoksiin, joten on helpompi turvautua niihin vanhoihin, hyviksi havaittuihin halpoihin merkkeihin.

Hemuli
191/479 | 

En ole kokeillut ennen mineaalimeikkejä, mutta haluaisin kokeilla niitä niiden luonnollisuuden takia. Olen lukenut meikeistä paljon mutta en ole ikinä saanut aikaiseksi. Lisäksi ne ovat kalliita joten ei niitä ihan joka käänteessä osteta : )

Niina
192/479 | 

Olen kokeillut muutamia erilaisia mineraalimeikkejä ja tykännyt! Talvella tosin normaali meikkivoide toimii paremmin, ihon kuivuuden takia. Mutta kesällä mineraalipohja on aivan loistava. Kerroksia lisäämällä voi tosiaan tehdä kevyemmän ja peittävämmän pohjan. Ihoni ärsyntyy monista meikkivoiteista, mutta toistaiseksi kaikki kokeilemani mineraalit ovat sopineet. Olisi kiva päästä kokeilemaan tätä kovasti kehuttua merkkiä :)

JennyP
193/479 | 

Olen kokeillu L'orealin mineraalimeikkivoidetta ja tykännyt aivan valtavasti! Toistaiseksi paras käyttämäni meikkivoide :)

194/479 | 

En oo koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, mutta kiinnostus niiden kokeilemiseen on vain kasvanut sitä myöten mitä enemmän niitä kehuvia kommentteja olen kuullut! mulla on ns.huono iho, ja olis mielenkiintoista päästä kokeilemaan mitä mineraalit mun iholle tekisi; peittäiskö ne tarpeeksi, jääkö meikki kasvoille "jauhoisaksi" vai olisko se todellakin täydellinen ratkaisu näihin meikkausongelmiin:) Tämä on kyllä arvonta, jossa oikeasti toivoisin voittavani:)

Lenny
195/479 | 

En ole kokeillut ja ehdottomasti haluan kokeilla, atooppinen iho + raskaushormooninäppylät antavat motivaatiota naaman laittamiseen. Normaalisti pärjään perusvuoteella ja ripsivärillä arkisin, mutta nyt se ei riitä.

Agatha
196/479 | 

Ostin elämäni ensimmäisen mineraalimeikkisetin (BareMinerals) muutama kuukausi sitten ja olen sinun laillasi ollut todella tyytyväinen. Kaikkein parasta mineraalimeikissä on tälläiselle helposti rasvoittuvalle iholle se, että meikki ei päivän aikana sula pois naamalta, vaan näyttää iltapäivälläkin vielä hyvälle. Ja ohuella kerroksella saa luonnollisen näköisen löpputuloksen, joka tasoittaa ihon väriä mukavasti, mutta ei näytä hirveän paksulle pakkelikerrokselle.

Osallistun arvontaan ihan siitä ilosta, että voisin kokeilla toistakin merkkiä vertailun vuoksi :-)

anette12
197/479 | 

Osallistun tähän arvontaan iloiten, sillä näitä ei oo testattu eläimillä toisin kuin monia muita blogien arvontavoittoja.

lurre
198/479 | 

Olen, ja olen ehdottoman rakastunut! Miun iho voi nyt niin paljon paremmin, kuin mitä aikana ennen mineraalimeikkiä! Siksi tätä linjaa jatkan :)

Thym
199/479 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, koska köyhänä opiskelijana ei yksinkertaisesti ole varaa sijoittaa noin suurta summaa. Haluaisin kyllä kovasti kokeilla, koska vihaan meikkivoiteita, niistä tulee niin tahmainen olo nopeasti, vaikka miten olisi kevyt voide ja laittaisi kuinka ohuen kerroksen. Lisäksi ihoni ärtyy helposti, ja olen kuullut mineraalimeikkien sopivuudesta herkälle iholle paljon hyvää jo ennen mainiota blogipostaustani, joka entisestään vahvisti kokeilunhaluani.

Noita
200/479 | 

Mahtavaa! En ole koskaan kokeillu mineraalimeikkejä, täältä niitä ei ole saatavissa ja äitini ei ole myöskään innostunut tilaamaan niitä ulkomailta, siinähän on vaikea tietää omaa väriä.. Olen kyllä kiinnostunut mineraalimeikeistä ja uskon, että ne sopisivat minulle.

201/479 | 

en ole ikinä kokeillut ns. oikeita mineraalimeikkejä (markettimeikkejä ei lasketa), mutta olen kuullut niistä pelkkää hyvää. haluaisin kokeilla juuri positiivisten kommenttien takia.

Nita
202/479 | 

Olen koittanut jotakin ihan kaupasta saatavaa halpaa mineraalimeikkivoidetta, mutta se ei ollut käytössäni tarpeeksi peittävä. Haluaisin siis kokeilla jotakin hieman parempilaatuista, jos se vaikka toimisi omillakin kasvoillani.

pheeps
203/479 | 

Olen yhden ainoan kerran kokeillut mineraalimeikkejä (olisiko ollut jotain Lorealin), mutta koska minulla oli silloin erittäin,erittäin kuiva iho, lopputulos oli kaikkea muuta kuin kaunis. Nyt kuitenkin kun olen päässyt eroon kuivuudesta (johtui lääkekuurista), haluaisin kokeilla uudestaan. Nukkemaisesta ihosta minun on turha haaveillakaan tällä aknearpisella ihollani. Juuri eilen lueskelin yhdestä toisesta mineeralimeikkisarjasta, miten hyvin se peittää myös rumat arvet naamalla, melkein jo tilasin näytepakkaukset, mutta päätin kuitenkin vielä odottaa. Olen niin kyllästynyt etsimään Sitä Oikeaa Meikkivoidetta, joten olisi niin ihanaa, jos viimeinkin löytäisin tuotteen, joka saisi minunkin ihoni näyttämään edes jotenkin kauniilta. :)

204/479 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä, mutta en monia merkkejä. EDM on muodostunut lemppariksi sillä siitä löysin ihan täydellisen värisen pohjan, enkä sen jälkeen ole vaivautunut etsimään kun ihan hyvin toimii meikit. Mut olis tietty kiva kokeilla jotain uuttakin :)

amelie
205/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä koska lukiolaisen budjetilla sorrun useimmiten siihen halvimpaan vaihtoehtoon. Mulle on normimeikkien joukosta ollut tosi hankalaa löytää oikeanlaista tuotetta joka ei tukkisi ihohuokosia ja tuntuisi siltä kuin olis joku maski naamalla. Ihooni tulee helposti epäpuhtauksia ja uskon että mineraalimeikit olisivat normituotteita parempi vaihtoehto. Jospa nyt tärppäis niin pääsis kokeilemaan:)

anni-amanda
206/479 | 

Tää arvonta osu ihan nappiin!

Oon nyt käyttänyt reilu puoli vuotta mineraali meikkipohjaa ja takaisin ei ole paluuta :D Ihan mahtavaa kun iho ei tunnu tunkkaiselta! Tähän mennessä kokeilussa on ollut Maybellinen ja Elfin mineraalimeikkipuuterit mutta halu kokeilla vähän parempi laatuisia on suuri :D jos ei onni osu tänne tässä arvonnassa, on varmaan pakko tilata kotiin itse :)

sofiina
207/479 | 

sain muutama vuosi sitten kasvoilleni kauhean punaisen ihottuman poskipäille. Sitä sitten ihmeteltiin moneen kertaan lääkärissä ja mieheni sai paheksuvia katseita kaupassa monet kerrat, kun näytin ihan hakatulta! :D vaihdoin sitten kaikki kasvorasvani tuoksuttomiin, apteekin tuotteisiin ja samalla uudistin koko meikkipussini. Ostin tilalle mineraali meikkejä, kun niitä kehuttiin miedommiksi. En vieläkään tiedä mistä ihottumani sain ja mikä lopulta siihen auttoi, mutta mineraali meikeistä en uskalla luopua. Ihoni selvästi hengittää niissä paremmin ja olen täysin tyytyväinen niillä aikaan saamaani meikkiin. Enkä uskalla ottaa riskiä, että sama toistuisi. Se ihottuma ei nimittäin ihan parissa vkossa laantunut :S

Peppi
208/479 | 

En ole kokeillut, mutta ehdottomasti minä ja atooppinen ihoni voisivat olla mineraalimeikkien tarpeessa!

209/479 | 

Olen kokeillut sitä Lorealin mineraalimeikkipuuteria silloin joskus kun se tuli markkinoille. Suti oli karhea ja jauhe levittyi epätasaisesti, en saanut tuotteella oikein mitään aikaan ja se onkin ainoa kokemukseni mineraalimeikeistä.

En tiedä onko kyseinen Lorealin tuote parantunut, mutta muista mineraalimeikeistä olen kuullut paljon hyvää. En ole vain raaskinut ostaa, sillä laadukas aloituspaketti on aika investointi.

Mineraalimeikeissä houkuttelee luonnollinen lopputulos ja ihoystävällinen koostumus.

taina_
210/479 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä joltain merkiltä. Jotain kummaa niissä kuitenkin oli, joten jäivät pois käytöstä. Nyt olenkin miettinyt uudelleen kokeilemista. Veikkaan, että laadukas merkki myös tekisi paljon.

Tanja
211/479 | 

En ole kokeillut. Kiinnostusta olisi mutta hinta hirvittää! Tähän asti olen luottanut l'orealin true matchiin meikkipohjan suhteen mutta olisi ihanaa löytää yhtä kestävä ja puuterimainen tuote tilalle.

pii
212/479 | 

En ole kokeillut, vaikka kovasti on tuo luonnonmukaisuus kutkutellut. Minulla on myös herkkä iho, ja eniten minua epäilyttää näissä mineraalimeikessä juuri tuo puuterimaisuus - pelkään että naamaani jää puuterin käytöstä tuttuja kuivia läiskiä. Ei todellakaan imartelevaa.

En näin ollen ole pelkojeni vuoksi kertaakaan uskaltanut testata mineraaleja, johtuen myöskin siitä että olen meikkien suhteen todella pihi; en todellakaan kuulu keskiluokkaan muutenkaan niin eipä tule ikinä törsäiltyä.

Eve
213/479 | 

Olen käyttänyt bareMineralsin mineraalimeikkipohjaa. Minulla on äärimmäisen herkkä iho (muuttuu kosketuksesta joksikin aikaa punaiseksi), jossa on lisäksi arpia ja punoitusta peitettävänä aknen jälkeen. Ostin meikkipohjan jo vuosi sitten mutta vasta tänä kesänä olen alkanut käyttää sitä aktiivisesti, sillä talvella keltapohjaiselle iholleni ei löytynyt sopivaa sävyä. Tällä hetkellä rakastan mineraalipohjaa ja sen helppoutta, kuulautta ja peittävyyttä. Peittävyyttä löytyy oikeanlaisilla tuotteilla muunkinlaisista meikkivoiteista ja peitevoiteista, mutta mineraalimeikeillä välttää pakkeloidun lopputuloksen. Kasvot näyttävät raikkaammilta. Olen tykännyt erittäin paljon ja voin suositella muillekin. Kun oppii levittämään meikin oikein, tuote on aivan loistava.

Ruusu
214/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä: olen 10vuotta käyttänyt samaa merkkiä ja se on ollut ihan jees. Olisi kuitenkin kiva kokeilla, mulla on mineraalimeikeistä jotenkin luomumpi kuva kuin muista mönjistä. ;D

prettymurmel
215/479 | 

Koskaan en ole mineraalimeikkejä kokeillut, mutta houkuttelevalta kyllä kuulostaa tällaiselle allergioita omaavalle ja luonnonmukaisuudesta kiinnostuneelle. (:

Lawie
216/479 | 

Minut meikattiin kerran helsingin kampissa mineraalimeikeillä ja hyvältä näytti :D omasta kaapistakin löytyy mineraalimeikkejä nyt :---)

pipou
217/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta kiinnostukseni niitä kohtaan on kasvanut kohisten ! Ihoni on todella herkkä ja kuiva, mutta silti siihen ilmestyy ikäviä näppyjä silloin tällöin, joten ehkä mineraalimeikit olisivat juuri minua varten. En ole vain vielä rohjennut kokeilla lähinnä hinnan vuoksi, jos ne eivät toimikkaan. Uskon että ihomme ovat hyvin samanlaiset eli ehkä mineraalimeikit olisivat minulle juuri täydellinen tuote. Haluan myös epätasaisuudet piiloon mutta pisamat näkyviin ! :)

kkelli
218/479 | 

oon kokeillu jooo mineraalimeikkejä, mutta lähinnä luomivärien & poskipunien ja joidenki korostusvärien muodossa =)) oon siis tykkäilly ja paljonkin. nyt oiskin ihana jos tässä arvonnassa onnistais ja pääsis kokeilee tota pohjustustakin mineraaleilla ! :>

Tuija
219/479 | 

Oi mineraalimeikit! En ole kokeillut mineraalimeikkejä koskaan, koska ne ovat yleensä minun kukkarolleni hieman liian hintavia. Minusta olisi kuitenkin kiva kokeilla niitä, koska minun naamani on punoittaa kovasti. Ja olen kuullut paljon hyvää mineraalimeikkien peittävyydestä.

merituuli
220/479 | 

Voi mikä ihanuuspaketti! En ole kokeillut, koska opiskelijabudjetti ei taivu ostelemaan uusia meikkisarjoja kun vanhatkin (=halvatkin) ovat ihan ok.. Iho ei tykkää mistään puutereista tai meikkivoiteista joten ilman on menty tähän asti. Olen kuullut pelkkää positiivista mineraalimeikeistä, joten houkuttaisi kyllä testata miten ne omaan naamaan sopisivat. Kiitos blogistasi, olen lukenut sitä jo pari vuotta ja aina vaan jaksaa kiinnostaa! Mukavaa syksyn odotusta! :)

Liisa
221/479 | 

Olen käyttänyt mineraalimeikkejä reilun vuoden nyt. Tyytyväinen olen. Ja mulla on siis rasvainen ja välillä epäpuhdaskin iho. Ainoa ongelma on, että päivän mittaan iho rasvoittuu ja alkaa kiiltämään. En ole löytänyt luonnonkosmetiikasta kunnollista mattaistavaa kasvovoidetta. Ehkä täytyy siirtyä normikosmetiikkaan sen osalta. Mutta siis, mineraalipohjaa en enää vaihtaisi normimeikkivoiteeseen.

Kataoo
222/479 | 

Eipä ole kokemusta, mutta mielenkiinnolla testailisin kyllä. Olen melko onneton meikkien kanssa ja olen saanut ilokseni myös tuon mainitsemasi couperosan. Olisi hauska nähdä mitä ko. tuotteet sanovat naamastani :)

223/479 | 

En ole kokeillut, mutta tahtoisin kokeilla koska oon kuullut niistä pelkästään hyvää. Ja tuntuu että mineraalimeikkijuttuihin törmää kokoajan blogeissa ja lehdissä! Oon myös herkkäihoinen, enkä oo vielä löytänyt supervaaleelle pisamanaamalleni mitään sopivaa meikkipohjaa. Tulis tarpeeseen siis! :D

aana
224/479 | 

En ole kokeillut ja haluaisin kokeilla, koska:

- mulla on atooppinen iho

- mulla on punaset posket ja haluan ne piiloon

- tuotteet on varmasti ihoystävällisiä

- vihaan pakkelikerroksia

- ois niin siistiiii :D

heh, toivotan itselleni arpaonnea :D

MeA
225/479 | 

Ei ole vielä tullut kokeiltua, vaikka useat ystävät ovat kertoneet positiivisista kokemuksista. Itsellä kokeilua on ensin "estänyt" opiskelijan budjetti ja tämän jälkeen on siirrytty työttömän budjettiin. Mielelläni siis testaisin itsekin mineraaleja, eniten kokeilun halua olisi pohjustuksen tekemiseen.

Marjo
226/479 | 

Olen täysin addiktoitunut mineraalimeikkeihin. Tämä tyttö kun on päättänyt olla allerginen mielenkiintoisille asioille kuten deodorantille ja (Lumenen) puuterille. Mineraalimeikkiä uskaltaa meikäkin käyttää! :)

Nube
227/479 | 

Kuinkahan montaa kemikaalia ihminen käyttää jo aamusta ennen ulos lähtöä?? Jos niistä saisi edes osan vähennettyä, olisi jo enemmän kuin loistavaa.

Tästä syystä haluaisin ehdottomasti kokeilla mineraalimeikkejä.

santtu
228/479 | 

Päätin törsätä yo-juhlameikkeihin viime joulukuussa, ja hankin mineraalipohjan. Se oli hämmästyttävän hyvä, näytän kaikissa ko. tilaisuudesta otetuissa valokuvissa ihan nukelta siloisen ihon kanssa. Mikä on ihan kiva, kun normaalioloissa naama muistuttaa ennemmin sellaista halloween-maskia.... Mut ah ja voi, köyhän opiskelijan tulot eivät riittäneet pidempään käyttöön ja pikku purnukka (tai miksi sitä nyt pitäisi kutsua?) kului loppuun aivan liian pian....

mandaz
229/479 | 

En ole ikinä kokeillut, mutta haluaisin, sillä olen kuullut niistä todella paljon hyvää! Myös joittekin merkkien hinta hieman kirpaisee, jos sellaisen ostaisi :/

Jennuu
230/479 | 

En ole ennen kokeillut, lähinnä vain haaveillut niistä hinnan takia. Nyt perehdyin asiaan tarkemmin luettuani postauksesi ja haluaisin todella kokeilla, sillä ihoni on allerginen ja ihottumaa ja kutinaa löytyy. Tarvetta siis olisi ;)

sir
231/479 | 

Olen kokeillut Yves Rocherin mineraalimeikkipuuteria ja se oli ihanaa, toi peittävyyttä ja hohtoa, koska siinä on pieniä hileitä. Mineraalimeikit on kuitenkin kertaostoksena hirmuisen kalliita eikä opiskelijabudjetilla semmoisia kauheasti ostella. Siksipä toivon, että annat noi meikit nyt minulle ilman mitään arvontoja, kiitos :D

-R
232/479 | 

*kuola valuu* köyhänä opiskelijana olen kokeillut ainoastaan Lorealin True Match Minerals-puuteria,jossa näyttäisi olevan ... 95% mineraaleja : D eli ihan aidoista ja oikeista mineraalimeikeistä olen vain haaveillut ! meikkivoiteita en enää osaa käyttää ollenkaan,joten olisi _upeaa_ saada testata ihan rehellisiä mineraaleja :p

Jas
233/479 | 

Olen kokeillut "markettejen mineraalimeikkejä", mutta aitoihin en niiden hinnan takia ole uskaltanut edes vilkaista ettei tapahtuisi vahinkoa :D Halu kokeilla olisi kuitenkin kova! Ihon kunto on selkeästi parantunut sen jälkeen kun vaihdoin mineraalimeikkeihin, mutta vielä löytyisi parannettavaa. En uskalla uneksiakkaan millaista jälkeä näillä kyseisen sarjan meikeillä voisi saada!

Suvi
234/479 | 

Olen testaillut mineraalimeikkejä (lähinnä pohjia/puutereita) jo jonkun aikaa - Sitä Oikeaa ei ole vielä löytynyt, mutta silti on selvää, ettei muunlaisiin ole enää paluuta. Mineraalimeikit ovat vaan niin paljon parempia, jos haluaa luonnollisen kevyen, mutta silti kestävän ja peittävänkin meikin.

nnn
235/479 | 

Olen käyttänyt mineraalimeikkejä jonkun verran, kun sain ne tuttavaltani kokeiluun... Pidin niistä ehdottomasti enemmän kuin tavallisesta nestemmäisestä meikkivoiteesta, jota en oikeastaan enää edes pystyisi käyttämään. Nyt kesällä olen huomannut, että UV-suoja mineraalimeikeissä on ihan älyttömän hyvä, sillä itselleni ei syntynyt edes joka kesäisiä pisamia niin kauan kun pohjustusta käytin... Normaalisti pisamat tulevat jo huhtikuun tienoilla, mutta nyt ne tulivat vasta loppu kesästä kun pidin taukoa meikkauksesta... Eli uv-suoja todellakin toimii, mikä on todella poisiitivinen juttu! :) Eli auttaa taistelemaan sitten sitä ihon vanehntumistakin vastaan...

Nämä nettisivut tuntuvat menevän koko ajan tilttiin... Itselläni ainakin tuli jokin "istunto keskytynyt/venynyt liian pitkäksi viesti", kun yritin tämän aiemmin lähettää

236/479 | 

en ole mineraalimeikkejä ennen kokeillut, mutta into olisi kova ! tämä sen takia, että en haluaisi että meikki kuivattaa ihoa, tukkii ihon ja paakkuuntuu. vihaan myös sitä tunnetta että ihoa kiristää. uskoisin että tämä auttaisi (;;(;(;(;

nnn
237/479 | 

Olen käyttänyt mineraalimeikkejä jonkun verran, kun sain ne tuttavaltani kokeiluun... Pidin niistä ehdottomasti enemmän kuin tavallisesta nestemmäisestä meikkivoiteesta, jota en oikeastaan enää edes pystyisi käyttämään. Nyt kesällä olen huomannut, että UV-suoja mineraalimeikeissä on ihan älyttömän hyvä, sillä itselleni ei syntynyt edes joka kesäisiä pisamia niin kauan kun pohjustusta käytin... Normaalisti pisamat tulevat jo huhtikuun tienoilla, mutta nyt ne tulivat vasta loppu kesästä kun pidin taukoa meikkauksesta... Eli uv-suoja todellakin toimii, mikä on todella poisiitivinen juttu! :) Eli auttaa taistelemaan sitten sitä ihon vanehntumistakin vastaan...

rairai
238/479 | 

Kokeilematta on jäänyt. Lähinnä siksi, että monet mineraalimeikit ovat kalliita ja toiseksi, olen monenmoiselle kosmetiikalle allerginen, eli kun olen vihdoin löytänyt sopivat tuotteet niin ne löytyvätkin meikkipussistani pysyvästi. Samat tuotteet tulee ostettua uudelleen ja uudelleen.

keksi
239/479 | 

En ole vielä kokeillut, mutta sen jälkeen kun kaverini raportoi iho-oireittensa katoamisesta ja yleisestä mineraalimeikkien tuottamasta autuuden tunteesta, olen kerännyt rohkeutta tilata jostain pari näytettä.

Heluna-
240/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta tahtoisin kokeilla sillä itselläni on herkkä iho ja ärsyyntyy kyllä melko helposti. En ole jotenkaan uskaltanut ostaa noita mineraalimeikkejä kun olen hieman skeptinen noissa asioissa... toimiiko vaiko eikö :)

Iidas
241/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä (paitsi joskus lainannut salaa äitini mineraalipuuteria), mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla! Mullakin on pisamia, jotka haluaisin jättää edes hieman näkyville, mutta se ei oikein onnistu "tavallisilla" meikeillä ilman että naama punoittaa ja kiiltää.... Lisäksi näin opiskelijana sitä jotenkin nappaa hyllyltä aina sen halvimman vaihtoehdon (jota mineraalimeikit eivät ole)... Ehkäpä minäkin pääsen vielä joskus mineraalimeikkejä naamani sutimaan... Viimeistään sitten kun olen voittanut lotossa ;)

Viivi
242/479 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, mutta olen kuullut niistä paljon hyvää jonka vuoksi tahtoisin ehdottomasti kokeilla.

Ovat kuitenkin sen verran kalliita, että ei mulla ole varaa ostaa kokeiluksi, joten jos onni nyt suosisi! :)

Jenni W.
243/479 | 

Itse vaihdoin mineraalimeikkeihin vähän päälle vuosi sitten, eikä paluuta marketin meikkihyllylle ole ollut. En keksi yksinkertaisesti yhtikäs mitään pahaa sanottavaa. Peittävyys on omaa luokkaansa juuri sen takia, että oma iho pääsee kuultamaan läpi, vaikka samaan aikaan mystisesti ne ihon virheetkin katoavat. Finnejä meikki ei tee ollenkaan, iho saa hengittää ja voi kaikinpuolin paremmin. Eikä minun tapauksessani tästä voi epäillä pelkästään kesää, talvellakin iho voi mitä mainioimmin. :)

Pitkän hehkutuksen ja vakuuttelun jälkeen kaverinikin kokeili ja eipä ole hänkään vaihtamassa enää mineraalimeikkejä mihinkään.

Suosittelen lämpimästi kaikille!

lauralaura
244/479 | 

Olen kokeillut markettien halpaversioita ihan vain siinä toivossa että saisin saman peittävyyden vähemmällä meikkimäärällä. Mineraalimeikit kun ovat kevyemmät iholla ! riskillä en ole koskaan nettikaupoista uskaltanut lähteä tilaamaan. sävyjen valinta olisi hankalaa siinä missä hinnatkin korkealla! baremineralsseja olen ihastellut ja aina tahtobut omakseni mutta kun opiskelija budjetti antaa vain kovin vähän periksi. tämän arvonnan voitto olisi unelma !

kiitos vielä kivasta blogista!

bubbs
245/479 | 

Mineraalimeikit ovat blogihehkutuksen myötä kiinnostaneet kyllä kovasti, mutta vaikean saatavuuden ja huikeitten hintojen takia jääneet vielä testaamatta. Olisipa kiva testata tämän kautta. :)

Liinu
246/479 | 

Mineraalimeikkeihin tutustuin joskus vuosi sitten, kosmetologilta ostin yhden purkin (merkkiä en muista). Se oli semmoinen jossa oli pohja ja puuteri yhdessä, mutta jouduin käyttämään tavallista puuteria kun naama kiilsi kuitenki sen verran kovaa. Sitten tuossa kevättalvella tilasin Lily Lololta semmoisen aloituspakkauksen ja siihen olen ollut tyytyväinen! Tosin tällä hetkellä sävy on ihan liian vaalea, oonki käyttäny sitten aurinkopuuteria vähän värin tasoittamiseen. Eli kesäsävylle olisi tarvetta ja toki olisi kiva kokeilla jotain muutaki merkkiä :)

Katriina
247/479 | 

En ole koskaan kokeillut, koska ei ole tullut mahdollisuutta. Olen kuitenkin kuullut niistä niin paljon hyvää että ehkäpä haluaisin jo kokeilla :)

Jenni
248/479 | 

En oo vielä kokeillut lähinnä sen takia, etten tiedä mitä kaikkea mun pitää ostaa enkä varmasti osaisi niitä käyttää :D Kiinnostaisi kyllä kokeilla, koska vaikuttavat peittävän yhtä hyvin kuin paksut tökötitkin :D

249/479 | 

Vitsit, ku on taas kiva arvonta! Jos tällä kertaa onnetar suosis, niin olisin toosi iloinen. :) Oon kokeillu mineraalimeikkejä ja tykkäsin kyllä, koska ne on niin helppo levittää ja iho näyttää luonnollisemmalta. :)

Anko
250/479 | 

En ole koskaan kokeillut, mutta kaverit kovasti suosittelee mineraalimeikkejä. Ainoa töyssy vain on se, että kun ne tuppaa olemaan sen hintaisia, että en viitsi ostaa. :/

L
251/479 | 

Käytän nykyisin ripsaria ja luomivärinpohjustajaa lukuun ottamatta plkästään mineraalimeikkejä! Ihoni on puhdistunut hurjasti käytön aloittamisen jälkeen.

katjah
252/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, lukuunottamatta Lumenen "mineraalipuuteria".. se ei sytyttänyt, mutta luonnonmukaisen ja toimivan meikin löytäminen kyllä :)

Menski
253/479 | 

Itse en ole mineraalimeikkejä kokeillut, mutta parilta näitä tuotteita käyttävältä kaverilta olen kuullut vain positiivisia kommentteja, ja haluaisin vielä joku päivä mineraalimeikkeihin itsekin sijoittaa. Ko. meikit kiinnostavat juuri luonnollisuutensa ja ihoystävällisyytensä puolesta, itsekin kun kärsin allergisista reaktioista. Hinnat vaan eivät ole olleet meitsille sopivat :\

Kiitos aina niin piristävästä blogistasi! Kauniit vaatteesi ovat aina suuri ilo silmille ja inspiraation lähde mielelle (:

suklaamonsteri
254/479 | 

Olipa hyvä kirjotus! Alko kyllä kiinnostaan mineraalimeikit kun en saa oikein pohjasta koskaan tarpeeksi peittävää, mutta silti kevyttä. Joskus oon kokeillu lumenen puuteria joka on mineraalipohjanen mutta se oli HUONO :(

snöre
255/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta innostus olisi kova! Haluaisin luonnollisen, mutta kuitenkin riittävän peittävän lopputuloksen. Opiskelijabudjetin takia ei viitsi hirveitä summia tuhlata kosmetiikkaan....

Karoliin
256/479 | 

En ole kokeillut ikinä mineraalimeikkejä koska ne ovat kalliita ja köyhänä opiskelijana kituuttelen markettimeikeillä. Tahtoisin kokeilla mineraalimeikkejä koska olen kyllästynyt lotraamaan paksujen meikkivoiteiden kanssa peittääkseni finnien arvet ja puuteria pitää lisätä tunnin välien. Monet on sanoneet että mineraalipuuteri pysyy pidempään. Ihoni menee myös huonoon kuntoon markettimeikeistä joten tässä saattaisi olla helpotus naamani kraaterisuuteen :)

her
257/479 | 

ihan huippu arvonta! käytän everyday mineralsin mineraalimeikkejä, niillä tulee ihanan heleä ja tarpeeksi peittävä lopputulos!

h-
258/479 | 

Ainoa kokemukseni mineraalimeikeistä on peiteväri, johon olen kyllä rakastunut, ja siksi muidenkin tuotteiden kokeilu kiinnostaisi.

Vilja
259/479 | 

En ole kokeillut.

Haluaisin kokeilla, koska kuiva- ja herkkäihoisena on vaikea löytää sopivaa meikkivoidetta ja puuteria.

En kuitenkaan ole saanut ostettua, kun aina ostohetkellä vaan miettii. että "miten tää voi muka peittää tarpeeksi" :D

kazziu
260/479 | 

Mahtavaa, kun saa vihdoin vinkkejä tavikselta, vihaan meikkimainostajien epätodenmukaisuutta! (Liian monta putelia ostettu mainosten perusteella :D)

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta olen niistä pitkään haaveillut, sillä allergiselle ja herkälle akneiholleni on mahdotonta löytää hyvää ja peittävää meikkipohjaa. Lisäksi opeskelijabudjetillani olisi totaalisen riskiä lähteä ilman kokeilua tilaamaan netistä, noitahan ei joka marketissa myydäkään ihan poistohinnoilla :D

quatre
261/479 | 

olen kokeillut elf:in mineraalipuuteria ja itse pidin siitä kyllä kovasti.. jostain syystä jäi vain tilaamatta toistamiseen..

esberalda
262/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä (VIELÄ!), mutta olen niistä kovin kiinnostunut. Ihoni on herkkä, couperoottinen, kesällä rasvainen ja talvella kuiva. Olen kuullut, että mineraalimeikit soveltuvat hyvin herkälle iholle ja että ne aiheuttuvat hyvin harvoin allergisia reaktioita. YES PLEASE! :)

anu
263/479 | 

En ole koskaan käyttänyt mineraalimeikkejä, mutta olen halunnut kokeilla jo pitkään. Kasvojeni iho on ollut vuosia huonossa jamassa aknen takia, ja siksi olisi kiva kokeilla näitä meikkejä, josko niistä olisi kunnon apu peittämisongelmiin vihdoinkin. :)

hanna-mari
264/479 | 

mineraali meikit ovat viellä vieraita olen niistä kyllä kuullut ja kiinnostustakin niihin löytyy, jotenkin en vain ole viellä niitä hankkinut.(hinta varmaan kauhistuttaa).

ihoni on hyvin herkkä ja huonoista kokeiluista seuraa useimmiten päivien punotus.

siu
265/479 | 

Aitoja mineraalimeikkejä en koskaan ole päässyt kokeilemaan, mutta kaikki päivittäistavarakaupoista saatavat maxfactorit sun muut ¨muka-mineraali-meikit¨ on tultu kokeiltua ja naamassahan ne ei pysy sitten millään ja ne enemminkin kuivattaa jo valmiiksi herkkää ihoa kun parantaa. Syy aitojen mineraalimeikkien käyttämättömyyteen on yksinkertaisesti opiskelu ! tai no siis hinta tietenkin, opiskelija budjetissa meikit on yleensä viimeisin asia mihin raaskii panostaa, kerran olin jo marssimassa ostamaan mineraalimeikkipohjaa ¨X¨ jonka hinta lähentelee sataa euroa, mutta pupu meni pöksyyn keskustelupalstoja selaillessa jolloin totesin etten halua investoida tuotteeseen joka ei varmuudella toimi :) Ja tosiaan kiinnostukseni mineraalimeikkejä kohtaan on aina ollut suuri, sillä vältän ravinnossakin turhat myrkyt ja suosin luomua ja satun valitettavasti omistaa myös samaisen herkän verisuoni ihon kuin sinäkin. Nätit, kunnolla näkyvät pisamat vaan puuttuu :(

Tytymyy
266/479 | 

En ole käyttänyt mineraalimeikkejä, sillä vierastan kaikkea muuta kuin silmämeikkejä, koska en ole oppinut tekemään iholle pohjaa enkä enkä osaa käyttää meikkivoiteita näyttämättä aivan karmealta! Olisikohan mineraalimeikeistä kasvojeni mattaajaksi juhliin?

linda
267/479 | 

Oon kokeillu EM:n mineraaleja, mutta tuntuu vähän siltä ettei löytyny vielä sitä just mulle sopivaa. Mut ehkä sekin vielä joku päivä tulee vastaan :)

Beaty
268/479 | 

Olen kokeillut Make Up Storen mineraalimeikkivoidetta, mutta se ei vakuuttanut minua. Tästä merkistä olen kuitenkin kuullut paljon hyvää, joten toivoisin että arpaonni kerrankin osuisi kohdalle! Suomesta en raaski ostaa, mutta ulkomailta tilatessa värit kuitenkin menisivät pieleen ja rahat hukkaan.

tannttu
269/479 | 

Tulee ehka kaks kertaa, ei tarkoituksella, mut ilmoitti ekan jalkeen jotain kriittisesta virheesta niin laitan toisen :D

Eli en ole kokeillut, koska pihistelen meikkien ostossa.

Haluaisin testaa, koska ois kiva tietaa tekiskö ne oikeesti hyvaa iholle :)

Annananna
270/479 | 

Ihana arvonta!

Tosiaan olen kokeillut huonolla menestyksellä mineraalimeikkejä. Ostin ulkomailta syksyllä RIMMELIN mineraalipohjan, joka olikin sitten käytössä aivan liian tumma ja jotenkin harmaan sävyinen. Sekoittelin siihen irtopuuteria, niin sävy alkoi olla ihan ok, mutta silti harmaa. Innostaisi hirveästi tuo aloituspakkaus, sillä muuten ei rahaa noihin ole pahemmin tuhlattavaksi, sen verran kalliita ovat. :D

Evedipum
271/479 | 

En ole kokeillut mineraalipohjaa aikaisemmin, mutta olen aina halunnut. Ihoni on todella herkkä, enkä ole löytänyt vielä esimerkiksi sopivaa meikkivoidetta, joka ei ärsyttäisi ihoani. Siksi haluaisinkin kokeilla tekisikö mineraalimeikki parempaa yhteistyötä ihoni kanssa. :)

mimmama
272/479 | 

Hei!

En ole vielä mineraalimeikkejä kokeillut, osittain sillä pelolla että jäisin niihin kerran kokeiltuani koukkuun ja toisaalta se kaikkea epäilevä puoli minussa luulee mineraalimeikkien saaneen vain turhaa hehkutusta.

Kärsin itse erittäin herkästä ihosta, ja vuoden ajan ihmettelin kasvoillani olevia hilseileviä kohtia, kunnes tajusin niiden tulevan käyttämästäni meikkivoiteesta. En voi nykyisin käyttää kuin yhtä meikkivoidetta, ja sitäkin vain "juhla" tapauksissa. Puuterin käyttö ei ole koskaan tullut kuuloonkaa, iho menee siitä täysin koppuraksi. Siksi olisikin kiva kokeilla että ovatko mineraalimeikit oikeasti kaiken sen ylistyksen ansanneita ja helpottaisivatko ne minunkin meikkaustani.

Iiris
273/479 | 

Olen kokeillut mineraarimeikkejä ja kokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia. Haluaisin kyllä laajentaa testausta puuteria pidemmälle.

Panda
274/479 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkipuuteria, en tosin tässä esiteltyä merkkiä, ja ollut tyytyväinen. Yhtä aikaa kevyt ja riittävän peittävä lopputulos. Kokeilisin mielelläni muitakin mineraalimeikkejä!

m4ry
275/479 | 

En ole kokeillut, mutta kovasti kiinnostaisi kokeilla. Mulla on tooosi herkkä iho ja yleensä jos meikkaan niin iho vaan huononee siitä. Oon itekki lukenu hirveenä hyvää mineraalimeikeistä ja harmi vaan, ettei ne oikeen sovi opiskelijabudjettiini :( Oisin kyllä niiin onneni kukkuloilla jos voittaisin :)

eli
276/479 | 

Olen käyttänyt nyt jo kahden vuoden ajan pelkkiä BareMineralsin mineraalimeikkejä, eikä minulla ole niistä muutakuin pelkkää hyvää sanottavaa. Käyttö on helppoa ja nopeaa, sekä lopputulos erittäin luonnollinen. Tykkään ohuesta meikkikerroksesta ihollani, joka silti on tarpeeksi peittävä. Ihoni kunto on myös parantunut. Ainut miinus puoli BareMineralsisssa on niiden kallis hinta, jonka takia niitä tilaankin ulkomailta edes hieman halvemmalla. Tämän uuden merkin kokeileminen kuullostaisi mielenkiintoiselta, olisi hauska testata jonkun toisenkin merkin mineraalimeikkejä. Barefaced Beautyssä kiinnostaa eniten se, että mineraalimeikit ovat luonnollisia, puhtaita ja 100 % kemikaalittomia, eivätkä ne myöskään sisällä väriaineita, talkkia tai hajusteita jotka allergisoivat.

277/479 | 

En ole vielä päässyt kokeilemaan mineraalimeikkejä. Halu kyllä olisi kova :) Syksyn tullessa alkaa taas kaipaamaan parempaa meikki pohjaa ja jos nuo mineraalimeikit oikeasti toimivat, niin kuin kerroit, se olisi varmasti täydellinen juttu :)

hassunenni
278/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä vielä mutta tarkoitus on ollut. Olen jumahtanut Make up storeen enkä oo jaksanut ruveta etsimään mikä mineraalimeikki olis hyvä. Herkkäihoinen olen minäkin joten voisivat hyvinkin sopia :)

Tiisa
279/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä, mutta kiinnostaisi ihan älyttömästi kokeilla, koska niitä on kehuttu niin monessa paikassa. Se houkuttelee, että peittävyyttä voi helposti säädellä, ja että lukemani mukaan mineraalimeikit tuntuvat "luonnollisilta" kasvoilla ja antavat ihon hengittää!

kakku
280/479 | 

en ole ennen kokeillut, mutta juuri allergisuuden ja atooppisuuden takia kiinnostaisi ja lujaa :)

Lauruska
281/479 | 

Jeij! Näitä olisi kiva kokeilla. Tällä hetkellä ei juuri meikkiä tule käytettyä, kun tuntuu että niistä saa aikaiseksi vain hirmuisen pakkelikerroksen. Luonnollisuus houkuttaa! :)

n
282/479 | 

Hei, en ole kokeillut mineraalimeikkejä. Uteliaisuus on herännyt juuri eri blogien myötä, joissa niitä hehkutetaan. Tottumuksen myötä tulee sudittua naamaa vanhoilla tavoilla. Lisäksi en ole harrastanut nettishoppailua, enkä oikein tiedä mistä tuotteita etsiä. Epäilemättä luonnollisuus olisi tervetullutta kaltaiselleni 90-luvulle jämähtäneelle peittävien meikkivoiteiden ystävälle.

KesäTyttö
283/479 | 

Olen kerran eräillä kutsuilla kokeillut ja pidin kovasti! Silloin vain raha oli tiukilla jäi ostamatta. Nyt kun luin juttusi innostuin asiasta uudelleen. Minunkin on vaikea löytää hyviä tuotteita koska minulla on atooppinen iho. Yritän pitää ihoni mahdollisimman puhtaana koska perheessäni on paljon ihosyöpää ja iho muutokset on helmpompi todeta siistiltä iholta kuin finnien seasta. En ota enään aurinkoa ja yritän käyttää vain laadukkaita tuotteita. Nyt kuitenkin jostain syystä leuan ja otsan kohdille on tullut paljon finnejä.

Olisi mahtavaa päästä kokeileen auttaisiko nämä tuotteet myös minua :)

Pirjo
284/479 | 

Mahtava arvonta!

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä lähinnä sen vuoksi etten yleensä meikkaa juurikaan. Mineraalimeikit voisivat kuitenkin olla tarpeeksi luonnollisia iholleni=kokeilemisen arvoisia! Kokeilu on kuitenkin aina jäänyt ja jäänyt opiskelijan rahatilanteen vuoksi.

Sanspa
285/479 | 

En ole vielä kokeillut, mutta mieli tekisi, sillä monet kaverit ovat kehuneet kuinka iho hengittää, eikä näytä yhtään pakkeloidulta naama. :)

Helen
286/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, osittain juuri sen takia että minäkin kuulun tähän allerginen/atooppinen-kategoriaan, jolle kaikki tuotteet eivät vaan millään sovi. Itse asiassa kuulin nyt ensimmäistä kertaa että mineraalimeikit voisivat olla hyväksi meikäläisten iholle! Mainiota jos kerran näin on! Nyt vain toivomaan että onni potkaisee :)

Nelfi
287/479 | 

Valmistuin kosmetologiksi, ja koulussa pääsin meikkailemaan asiakkaita mineraalimeikeillä, mutta jostain kumman syystä en ole niitä itselleni koskaan hankkinut. En ole juuri edes kokeillut, vaikka kiinnostus on kova. Meikkipohja olisi listassa ensimmäisenä, mitä haluaisin kokeilla. :) Toivottavasti arpaonni suosisi kerrankin!

marit
288/479 | 

En ole kokeillut mineraalimeikkejä koskaan, halu on kyllä ollut kova. Olen kärsinyt joitain vuosia sitten aknesta ja meikkipohjan vaatimukset ovat aina olleet sen jälkeen korkealla. Olisi hienoa päästä testaamaan hyviksi ja luonnollisiksi kehuttuja mineraalimeikkejä ja nähdä, saavatko ne peitettyä epätasaista ihonväriä helposti ja kätevästi! :)

Saaruli
289/479 | 

Olen kokeillut mineraalipohjaa Virossa, kun kauppakeskuksessa tehtiin koemeikkejä haluaville. En ole ikinä milloinkaan kokeillun niin hengittävää mutta peittävää ja tasaista pohjaa, ja olisinkin ostanut itselleni puuterin + pohjan mukaan, josseivat ne olisi olleet niin törkeän hintaisia :( Olisin niin onnellinen jos nyt sitten saisin, etenkin kun nuoren iholle se hengittävä olisi mukavampi (:

kaesa
290/479 | 

Olen käyttänyt aiemmin, ja rakastan! Lily Lolo -merkkistä mineraalimeikkiä kokeilin, ja oli ihan jees. Myös Art Decon mineraalimeikkipohjaa oon käyttäny, oli parempi ensinnä mainittua, peittävämpi. Ehdottomasti parempi vaihtoehto mun iholle verrattuna voidemaisiin meikkipohjiin jotka tukkii huokoset ja tekee kasvot ihan klähmäsiksi!

KesäTyttö
291/479 | 

Olen kerran eräillä kutsuilla kokeillut. Tykästyin heti mutta silloin ei ollut rahaa. Nyt kirjotuksesi sai taas mielenkiintoni heräämään. Mineraalimeikit voisivat sopia minulle koska minulla on atooppinen iho ja siksi kaikki ei sovi. Minun myös on tärkeää huolehtia ihon puhtaudesta koska perheessäni on paljon ihosyöpää. On helpompaa huomata iho muutokset kun on puhdas iho eikä täynnä finnejä. Nyt kuitenkin on tullut joku myöhäinen murkkuikä ja naamaan kertyy finnejä :S Ja saa olla kokoajan miettimässä (ja näyttämässä iholääkärille) että mikähän möykky toi on.

Mineraalimeikit voisivat olla ratkaisu ongelmaan.

292/479 | 

Olen kokeillut mineraalimeikeistä vain joitain isadoran luomivärejä- haluaisin kovasti kokeilla mineraalimeikkipohjaa, sillä hikoilen paljon PÄÄSTÄ (hyi yök) ja voidemaiset meikkivoiteet lisäävät sitä hiostavaa fiilistä - kuljen usein ilman meikkipohjaa :/

Mau
293/479 | 

Olen kokeillut mineraalimeikkejä, mutta en silloin tykästynyt niihin. Ostin pienet testipurkit Lily Lololta koska olin lukenut että kovin kuivalla iholla eivät välttämättä toimi ja eiväthän ne toimineetkaan vaan iho tuntui ihan kamalalta ja superkuivalta :(

Mutta kovin kovin mielelläni testaisin jotain muutakin sarjaa jotta saisin tietää oliko LilyLolo vain jostain syystä minulle sopimaton - tietysti se olisi mukava tehdä näin "arpajaisvoittona" koska yksi sarja osoittautui jo toimimattomaksi!

hnn
294/479 | 

En ole koskaan kokeillut mineraalimeikkejä, mutta olen todella kiinnostunut niistä niiden koostumuksen ja luonnonmukaisuuden vuoksi. Hakusessa on tällä hetkellä iholleni sopiva meikkipohja ja mineraalimeikit saattaisivat toimia voiteita paremmin herkällä ja atooppisella ihollani.

nanna
295/479 | 

En ole vielä kokeillut mineraalimeikkejä, vaikka ne ovat kiinnostaneetkin jo pitkään. Netistä tilaaminen on vähän arveluttanut kun ei oikeasta sävystä voi olla ihan varma, mutta mielelläni haluaisin kokeilla! :)

apina
296/479 | 

Kokeilin joskus jotain 'mineraali' puuteria taisi olla joku halvis versio ja musta tuntui ettei naamaan jää mitään kaikki vaan menee maahan :( toi meikkivoide vähän alko houkuttelemaan koska en tykkää perumeikkivoiteista jotka alkavat todella helposti näyttämään kauhealta pakkelikerrokselta :s

crg
297/479 | 

en ole kokeillut, mutta haluaisin, koska olen kuullut niistä paljon kehuja. lisäksi se luonnollisuus ja sopivuus myös allergisille ja herkkäihoisille houkuttelisi kokeilemaan.

Nukka
298/479 | 

En oo ikinä kokeillut mineraalimeikkejä, mutta haluaisin kokeilla koska mulla on aika ohut iho ja se kuivuu helposti ja yleensä kaikki tavalliset meikkivoiteet ja puuterit kökköytyy iholle inhasti ja näyttää huonolta :( joten haluisin ehdottomasti testata jotain parempilaatuista ja luonnollisempaa :)

laurauu
299/479 | 

Osallistun arvontaan ilomielin! Olisipa ihanaa voittaa tuo palkinto, olisi enemmän kuin mieleinen! :)

Olen kerran kokeillut mineraalimeikkiä Bellapierre, kun eräs myyjä minut Kampissa sai houkuteltua kynsiinsä. Olin tulokseen todella tyytyväinen, mutta haluaisin kokeilla silti muita mineraalipohjaisia meikkituotteita. Toivottavasti onni suosii!! :)

SeLma
300/479 | 

En ole vielä kokeillut. Aika monet ns. tavalliset meikkivoiteet tukkivat ihohuokoseni ja on ollut tarkoitus testata näitä mineraalipohjaisia jossain vaiheessa... joten nyt peukut pystyyn ja arpaonnea toivomaan! :)

Näytä kaikki kommentit (479)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla