Jos avaat minkä tahansa tämän hetken muotilehden, et voi olla törmäämättä sanaan barokki.

Hihkuin barokkikenkien perään jo puolitoista vuotta sitten Vintron maahantuojalla, eikä noita koskaan tullut kauppoihin. Että JOKO NYT pikkuhiljaa, kun muotimaailmakin vihdoin tajusi, että barokki on HOT!

Tässä kuva vanhasta postauksesta:
Hauska juttu muuten, minulla on sekä nuo militarysaappaat, että nuo ruusukekorkkarit (punaisena)... vain barokit puuttuvat. Vintro hoi, nuo voisi ottaa myyntiin tänä syksynä eiks je?

Ai niin ja lälläslää, olin aikaisemmin fäshön kuin muotityypit :D tosin sillä erotuksella, että parin vuoden päästä, kun nuo kengät olisivat todella hasbeenit, rakastaisin niitä edelleen.

Kommentit (5)

Kate
1/5 | 

Todella hienoja kenkiä. Kyllä kuluttaisin puhki. Aivan sama olivatko HOT toissavuonna tai 5 vuotta sitten. Kaikkein siisteimmillä tyypeillä on oma tyyli. Jos koko vaatekaappi on pelkkää muotirättiä, niin jopas on tylsää.

Anski
4/5 | 

Hassua, mulla on "barokkikengät" kenkäkaapissa, ostin ne vuonna -98 kirpparilta. Muistatteko kun 90-luvun puolivälissä oli muotia tuollaiset solki-läppäkengät? Taas ollaan muodin huipulla, hih...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011