Minulla oli eilen pitkästä aikaa kunnon tiukka kihara hiuksissa. Niin tiukka, että aamulla ulos lähtiessä se pipertyi hauskasti baskerin ympärille kasvoja kehystämään vanhan ajan tyyliin. Päivän aikana tukka kuitenkin suoristui sen verran latvoista, että töiden jälkeen se näytti jo enimmäkseen Roope Ankan poskiparralta. Kostea ilma tietää aina täystuhoa pörrötukalleni.

Mutta oli mukavaa vaihtelua käyttää pitkästä aikaa baskeria (kirppislöytö 1,5€), olen keskittynyt viime aikoina enemmän huopahattuihin. Baskeri on takuulla yksi naisellisimmista asusteista mitä tiedän. Baskeri ja punaiset huulet ovat klassikkokamaa, siitä ei pääse mihinkään.

Iloinen keltainen sopii harmaan ulkotakin kanssa hyvin yhteen, olo ei ole liian... no, harmaa. Liputan keltaisten asusteiden puolesta nyt ja aina. 

 

Kommentit (2)

Hane
1/2 | 

Ihana baskeri! Tein viime talvena valkokeltaisen huivin, mutta en saa käytettyä sitä kun tein siitä aivan älyttömän pitkän. Olisipa puikot joiden avulla lyhentää! - Muuten, tuli eilen illalla mieleen, että olisi kiva jos voisit tehdä jutun/kollaasin/arvosteluita kotimaisesta kosmetiikasta? Ekopharman lisäksi on esim. Bio rich, Lumene, Erisan, Biozell ja muut. Ja aihe ois varmaan sulle muutenkin hyvä, kun suosit kotimaista ruokaa ja suunnittelua! Jotain blogipostauksia aiheesta jo löytyy, mutta ois kiva kuulla sun mielipiteitä aiheesta ^^ Itse yritän suosia kotimaisia tuotteita kosmetiikassakin, tai vähintään olla eläinystävällinen. Terkuin harvoin kommentoiva lukija Oulusta~

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011