Tim Burton -fanille Beetlejuice on ehdottomasti klassikkomatskua. Oikeastaan voisi sanoa, että olen kasvanut leffan parissa. Ajalla ennen Netflixejä ja muita suoratoistopalveluja me muksut nauhoitimme leffat VHS-kaseteille, ja katselimme niitä kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja. Fantasia/komedia Beetlejuice on yksi näistä eniten kulutetuista VHS-leffoista. 

Edellinen selostus oli alustus sille, miksi innostun pystyraitahousuista. Beetlejuicen meikkityyliä en välttämättä kopioisi, mutta raidallisen puvun kyllä. Kasarileffa on mainio inspiraation lähde. (Jos Beetlejuice ei ole tuttu, laita sana Googlen kuvahakuun ja ymmärrät välittömästi mistä kirjoitan.)

Laukku: H&M / Housut: ei mitään muistikuvaa, ehkä Vila? / Jakku: kirppis / Toppi: Nelliina & Suuri Käsityö / Tennarit: Ecco

Beetlejuicen pystyraitahousuista saa taiottua lopultakin melko fiksun kokonaisuuden, kun yhdistää samaan asuun rennon jakun ja hulmuavan topin. Keltainen laukku toimii piristyksenä mustavalkoisen keskellä.

Housuihin ei valitettavasti ole matching jakkua, mutta ehkä sellainen joskus vielä tulee vastaan. Voisin ilman muuta pukea kokovartaloraidat.

Kommentit (5)

Kampsu
1/5 | 

Olisikohan sanoille ”matching jakku” voinut keksiä suomenkielisen vastineen? Tämä muoto kuulostaa käännöskoneen tuotokselta. Yhteensopiva? Samankuosinen? Arvostan huolellista työtä kielen kanssa, myös blogikirjoituksissa! Samaisesta lauseesta ei myöskään käy ilmi, missä ei ole - sinulla vai kaupassa?

Kampsu
2/5 | 

Aa, tämä on niitä blogeja, joissa ei julkaista mitään negatiivista palautetta, eikä huomioida korjausehdotuksia. GFY kehittymismielessä... NOT.

Kampsu

Olisko tolle GFY kehittymismielessä... NOT:ille voinut keksiä suomenkielisen vastineen? Arvostan hyvää kielenkäyttöä myös blogikommenteissa, et jatkossa pitää ehkä lukea sit vaan muita kommentteja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010