En tiedä yhtään mitä odottaa viime viikkoisista Olivian paperinukkehaasteen kuvauksista, ehdin vain pikaisesti vilkaista hämärään peiliin eri lookkien välillä ja sitten kuvattiinkin jo seuraavaa. Tässä kuitenkin  muutama Mikko Kauppisen ottama kuva kulisseista.

_dsc0839

Aino-Sofia hiusten kimpussa. Ihastuin uudelleen suoristusrautaan, kun minulle loihdittiin sileänä kiiltävä upea loiva kihara. Mistä oi mistä saisin malttia vääntää tukan kanssa minuuttia pidempään aamuisin, sen saisi näyttämään niin kivalta!

_dsc0905

_dsc0807

Liisa Valonen on maailman ihanin kuvaaja. Nainen heittelee jatkuvasti iloisia kommentteja kuvattavalleen kuten oot upea, mahtavaa, juuri noin ja saa kohteen aivan varmasti rentoutumaan ja nauramaan. Minä sydän Liisa!

_dsc1018

Olivian assari Satu valitsi minulle eri tyylejä varten tsiljoonia asusteita. Me molemmat vannomme Vagabondin Verojen nimeen, Satulla oli kuvauksissa jalassa mustat versiot. Aloin välittömästi haaveilla Veroista myös mustina kiiltävinä, siinä vain yksinkertaisesti on täydellinen kenkämalli.

_dsc0907

_dsc1001

_dsc0989

Arvatkaa hypinkö riemusta, kun bongasin kenkävaihtoehdoista niittikuorrutteiset Pigalle Spikes Louboutinit, mutta jouduin ikäväkseni toteamaan, että en pystyisi kävelemään niillä edes kahta metriä nyyh. Miten te naiset sen teette?!

_dsc1005

Nuo uudet lookkini tulevat näkymään jo marraskuun Oliviassa, joka ilmestyy 16.11.!

Kommentit (21)

naela
2/21 | 

Näyttää kivalta, onkohan lookkisi rocklook jota itse äänestin ;-) Mielenkiinnolla odotan...

5/21 | 

Tää on just sellainen "pidetään hulluja jännityksessä" postaus :D Tahtoo nähdä kuvia!!!

Olisi ihana päästä itsekin tolleen kuvattavaksi, varsinkin jos kuvaaja vielä saa sut oikeasti rentoutumaan ja olemaan oma itsesi. Itte vedän aina ihan tönkköp*skaksi kun joku vieras alkaa heilumaan kameran kanssa mun edessäni. Siitä on luonnollisuus kaukana!

minora
8/21 | 

Tuli mieleen tuosta, ettet noilla Luputtimilla pystyisi luputtamaan montakaan metriä, että Mirja Tervon kirja Huimaavat korot, joka käsittelee aihetta (siis korkokenkiä) on älyttömän hyvä!!

Vaan ei vähemmän makeat voisi olla nuo kengät kyllä. :D

silja
9/21 | 

Siis mikä niissä kengissä oli, ettet niillä pysty kävelemään? Liian korkea korko? Ja mikä on sulle maksimi koroissa?

nnika
10/21 | 

hih jännityksellä odotan tätä juttua mitenkään halua pilkkua viilata tai nipottaa mutta marraskuussa ilmestyvä numerohan on siis joulukuun numero ;) aina kuukauden "edellä" kun nuo lehdet menee. Tai ainakin eilen tulleessa lehdessä luki että marraskuu

Tiu
11/21 | 

Minkä kokoiset ne Verat on? En ole mustiin versioihin vielä oikein onnistunut törmäämään, vaikka niistä olen haaveillut jo tovin. :( Oma jalka on jotain 40:n tietämillä, 39 saattaa joskus pituuden puolesta käydä, mutta leveys vaatii toisinaan 41:n. Vagabondilta on yleensä sopinu tuo 40, ainoastaan maihareissa se on liian iso.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu