Maanantai, hampuusipäivä. Minusta ei välillä uskoisi että kykenen näyttämään suht siistiltä ja naiselliselta tapaukselta, etenkään jos sattuu törmäämään minuun maanantaisin. Vanha H&M kevyttopattu parkatakki on nyt nostettu esiin taas kerran, ja ihan syystä. Tänään töistä lähtiessä taivaalta satoi ripsaus jäähileitä!Maanantaisin kuuluu lompsotella menemään maailman mukavimmilla saappailla. Sorelit, iso sydän.Ps. tajusin tässä juuri että viime kevään salainen paheeni Kauniit ja rohkeat on taas alkanut, ja vieläkin Liam-Steffy-Hope -triangeli pyörii :D ai että, tästä on hyvä jatkaa.

Kommentit (21)

Pakko sullekin vielä laittaa viestiä, joku kai ymmärsi homman jujun väärin: ei siis tarvii olla kuukautta ilman lihaa jollei tahdo. Lähinnä siis miettiä asiaa tekstin muodossa, ja julkaista resepti :)

Nina

Hei Nelliina,

Sorelisi ovat aivan ihanat, mahtaako sitä mallia ja ylipäätään Soreleita olla saatavilla Tampereella?

Nina

Emma

Haha!Uskomaton,kuinka kauan niiden kolmen pyörä on jatkunut....ja jatkuu!!!terveisin.pakko myöntää,olen seurannut:)))

Emma

P.s: Olet ihanan persoonallinen ja ihana tukka!<3 (Onko pidennykset?(vissiin tämmönen pakko-kysymys))

Jenu

Haha better call Saul! Hoetaan tuota poikkiksen kanssa nykyisin joka tilanteessa, se vaan sopii kaikkeen. ;)

Ellie

eih kaunarit:D jos telkkarista tuijottaminen ei riitä, kannattaa mennä telkku.comiin selailemaan jaksojen nimiä ja juoniselostuksia, on nimittäin yleensä sellasta settiä että naurussa on pitelemistä...

cash

Minullakin oli keväällä "pieni" kaunari-riippuvuus. Onnekseni kesä tuli ja kaunarit loppui. Nyt olen urhoollisesti pystynyt olemaan erossa niistä, mitä nyt yhden kerran vilkaisin tilannetta ja kauhistuin. Seuraavana päivänä kerroin kaverille, että "siellä se Eerikki Taylorin kanssa oli sängyssä", johon kaverini vastasi silmät pyöreinä, ettei ole ikinä kaunareita katsonut. Tästä häpeissäni päätin minäkin, että nyt en enää siihen koukutu. Mutta haluaisin kuitenkin pysyä juonenkäänteistä selvillä, joten laitan nyt luottoni suhun eli voisitko aina silloin tällöin raportoida esim. postausten lopussa viimeiset kaunari-käänteet :D Kiitos. Terveisin ex-kaunari-addikti

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011