Tämä seuraava kääntömekko on Kenzon ja H&M:n vanhasta yhteistyömallistosta. Mekko on toiselta puolelta hillityn tummansininen, mutta toiselta puolen löytyy hurja räikeän oranssi pantterikuosi. Helppo kääntää ympäri, jos tuleekin kesken päivän toisiin ajatuksiin ja fiilis muuttuu :D Oikeastaan tällaisia kääntövaatteita sietäisi olla enemmänkin, kauhean näppäriä tällaiselle pukeutumistuuliviirille. 

Mekko: Kenzo x H&M / Kengät: Minna Parikka / Takki: Zara / Laukku: Lidl / Baskeri: KN Collection (saatu blogin kautta)

Ps. Ihan pian kanadanvuokko alkaa kukkia (ks. koipieni taakse) ja silloin tuo pihasaunan pääty näyttää aivan satumaiselta. Pitäisi levittää tuota kukkaa muuallekin pihaan, sillä siitä on tullut viime vuosina yksi ehdoton lemppariperennani.

Kommentit (1)

Vierailija
3/1 | 

Saanen kysyä mutta oletko hyvin rauhallinen vai fuulaako kuvat? Sori tuli tämmöinen aivopieru kun tosiaan tutkin tässä ujoja ihmisiä niin tulit jotenkin mieleen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010