Lapsena en harrastanut urheilulajeja, joista olisi voinut voittaa pokaaleja. Katselin aina kateellisena nenä kiinni lasissa kavereiden palkintokaappeja, jotka pursusivat hopealusikoita ja hienoja pikkuisia pokaaleja. Mutta nyt hei! Tänään sainkin sellaisen big giant pokaalin, että tämä korvaa kerralla lapsuuden raastavan tuskan :D


p4

p4

Minun "poseeraa kun missi" yritelmäni ei nyt ihan onnistunut, tai ainakaan ei voi sanoa että Suomi menetti minussa loisto missin hahha. Mutta kiitos kaikille äänestäneille oikein paljon, mummotyyli 50-luvun kesämarkkinoilta rokrok! Voitto kotiin Puoli seitsemän muotiviikolta!

Junailin tänään iltapäivällä Pasilaan ja seurasimme suoraa Puoli seitsemän lähetystä muiden bloggareiden kanssa. Oli ihan äärimmäisen mielenkiintoista nähdä millaista kulisseissa on. Minullahan jäi väliin se viime tiistain lähetys, jonne oli alunperin tarkoitus mennä mutta en työkiireiltä ehtinyt. PS:llä on jotenkin niin hyvä henki koko porukalla, että homma ei näyttänyt työnteolta ollenkaan, ihan liian kivaa!

Nämä seuraavat ryhmäkuvat lainasin PS:ltä, niistä välittyy vähän tuota tunnelmaa.


p2

p2


p6

p6


p1

p1

Marja on luonnossa justiinsa niin aurinkoinen kuin telkussakin. Hymyilee onneksi minunkin puolestani :D


p5

p5

Oli hauska nähdä Mimmiä&Peppiäkin pitkästä aikaa! Leideillähän on huomenna Vuoden muotiblogi -kekkerit, mutta eihän se nyt noille riitä, oli pakko yrittää nyysästä MINUN big giant pokaalini :D hmpf.


p3

p3

Kiva päivä, hauskaa oli ja mikä parasta, olen vihdoin ihka oikean pokaalin onnellinen omistaja wuhu. Ei voi valittaa. Väsyttää muuten ihan uskomattoman paljon ja se saattaa ehkä näkyä tästä postauksesta... Käsittämätön pirkko menee nyt nukkumaan ;) Thank you and good night!

Kommentit (29)

2/29 | 

Jee!! Onnittelut! :D Kaikkien pitäis saada voittaa pokaali jossain vaihees elämää...! ;) (nii siis.. mis mun on??)

5/29 | 

Onnea! (:

..ja tuohon pokaalijuttuun, itseltäkin jäi penskana kaikki kiitettävät urheilusuoritukset väliin mutta onneksi tilanne korjaantui AMK:ssa kun sain pienen pystin "Kaljamestari 2010" -tekstillä :'D kyllä saa iskä ja äiskä olla ylpeitä kuopuksestaan......

Jansku
8/29 | 

ONNEA! Paras voitti, ehdottomasti.

Hihh, nyt taas tajuaa kun näitä kuvia katsoo, kuinka pitkä sä oikeesti olet! Vau :))

Elina
11/29 | 

Näistä kuvista vasta sen hokasin, vaikka olet asiasta moneen otteeseen maininnut: jumaleissön sä flikka olet pitkä! Wau!

Ja onnittelut hienosta pokaalista! Varoituksen sanana mainittakoon, että sinne kerääntyy tosi helposti kaikki ne miljuuuunat ilmassa leijuskelevat kissankarvat...

Ellu
12/29 | 

Onnittelut:) Mun piti katsoa eilen se ohjelma mut unohdin ihan täysin. Onneks sen näkee netistä jälkeenpäin.

Kerttu
14/29 | 

Onnea, mustakin oli paras stailaus ja sua äänestinkin:)

Mistä ihanainen mustapilkkuinen mekkosi muuten on, joka sulla oli tv:ssä?

Miu
19/29 | 

Jeijjee! Mä tiesin että voittaisit :P

Mutta, mistäs näkis muittenkin stailauksia? Vai näkeekö niitä enää mistään? :)

kaisa
20/29 | 

en oo ikinä ennen uskaltanut kommentoida vaikka oon jo vuoden sun blogia lukenut, mutta nyt on kyl pakko sanoo että oot ihan mielettömän kaunis ja rakastan sun hiuksia, ne sopii sulle ihan tosi hyvin! oot ihanan naisellinen ja oot inspiroinut mun tyyliä ihan valtavasti. kiitos sulle (:

tulip
23/29 | 

Heh, toiseksi alimmassa kuvassa näyttää kuin rintakukka pojottaisi pokaalista. :D Pokaalista saisikin oivan rintakukkien säilytysmaljan ja pysyisi esillä jokapäiväisessä käytössä. xD

Himuli
26/29 | 

Oih, toi juontajalla oleva Jolierin vihreä mekko on UPEA! Mulla on semmonen mustana, jonka toinen puoli on valkoinen. Ihan superihana ja monikäyttöinen mekko...hmmm...pitäisköhän hankkia vihreenäkin :D

Ja onnea voitosta :)

-S-
27/29 | 

Onnea voittajalle :) Ihan sattumalta vaihdoin kanavaa ja satuin näkemään tän ohjelman. Jännää ku en ollut tiennyt et oot pitkä, olin jotenkin kuvien perusteella ajatellut et oot ehkä 165-170... Oot kaunis myös livenä :)

Elllu
28/29 | 

Härregod oot PITKÄ ! Kuin pitkä siis oot ? :D:D Ja onnittelut voitosta, kyl paras voitti !!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012