Kukerruskuosisten trikoiden yhdistäminen muuhun kuin valkoiseen tai mustaan huitulaan tuottaa välilä hieman päänvaivaa. Käytän trikoita melkein ainoastaan kahden edellä mainitun parina ja mielikuvitukseni loppuu siihen. Trikoot ovat itsessään niin kirjavat, että jopa minä saan päänsärkyä jos yritän ajatella niille värikästä yläosavaihtoehtoa. Nyt huitulat saivat kuitenkin kaverikseen kolmannen yläosavaihtoehdon, kun tajusin että Mangon sininen tunika sopii kuin valettu sinipohjaisiin Mucha Black -trikoisiin. Jes!
Vaatehuoneessani on varmasti tsiljoona yhdistelmävaihtoehtoa näillekin trikoille mutta en vain näe niitä. Apua Gok Wan!

Kommentit (5)

Annie
1/5 | 

Joo Gok-tädin apua otettaisiin vastaan täälläkin. :D Ja noi Black Milkit on edelleen sillä must have -listalla, kunhan vaan pääsisin selvyyteen että mitkä niistä hankin. Kaikkia kun ei voi ostaa. ):

Katja
2/5 | 

Heippa! Minkä kokoiset leggarit olet tilannut? Itse olen pitkä ja hoikka joten mietin minkä kokoiset uskallan tilata jotta lahkeet ovat tarpeeksi pitkät eikä muuten ole liian löysät.

Riikka
4/5 | 

Haha Gok Wan!!! :DD Säkin katoit sitä sarjaa (mikä sen nimi nyt olikaan...)! Ihanat trikoot ja ihanasti yhdistetty. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011