Syksyn juhlat vaativat tältä harakalta aina jotain kimaltavaa, ja yleensä se kohdistuu päähän. Mistä tulikin mieleeni että minulla ei ole yksiä ainuita paljetti/hilekorkkareita, mikä on ihan tosissaan melkoinen puute (no on on!) garderobissa. Tämä tosin johtuu siitä, että kaikki paljettikorkkarit kaupoissa ovat aina jotain halpismerkkejä, jotka tuntuvat jalassa yhtä hyvältä kuin karhunraudat ja olen yksinkertaisesti liian vanha kärsimään sellaisia tuskia. Kärsin ihan tarpeeksi polvieni kanssa muutenkin (marttyyri, minäkö).

Pakko myöntää että tuijotan silmät loistaen eräitä ihan tiettyjä hile-Parikoita, ja olen sitä mieltä, että itsensä lahjominen hmmm.. joulun kunniaksi on ihan sallittua. Tai oikeastaan ei joulun, vaan motivoinnin kunniaksi. Että polvileikkauksen jälkeen minulla olisi joku riittävän motivoiva tavoite alkaa kävelemään nopeasti uudelleen ^^

Asiasta takaisin paljetteihin. Eilen serkkupojan kolmekymppisille laitoin päähäni h*lvetillisen paljettikasan, jolla peittyi näppärästi pienimuotoinen aaargh-mun-tukka -kriisi. Voin vannoa, että kukaan ei katso hiuksiasi, jos päässäsi on yhden drag queenin verran kimalletta.


Piikkikorkonilkkurit Zara (vanhat).
Sininen kaunotar on Viona Blun kalannahkalaukku. Kirjekuorilaukkuun mahtuu sen verran tavaraa, että sitä voisi melkein käyttää myös arkena. Ihan turhaan sitä säilöö kauneimpia laukkujaan juhlakäyttöä varten, koska juhlia on kuitenkin niin harvoin. Aion tehdä ryhtiliikkeen tässä asiassa nyt heti. Kenkieni suhteen olen jo poistanut juhla -etuliitteen hienoimmistakin korkkareistani, haluan nauttia kauniista koroista joka päivä. Ainoat kengät mitä edelleen vaalin itku silmässä ovat kermanvaaleat Mäensivu Bottierin mittatilausnilkkurit, niiden suhteen en vain pysty ajattelemaan järkevästi. Kengät ovat käyttöä varten.. kengät ovat käyttöä varten... Mäensivut ovat silittelyä ja ihailevia huokauksia varten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Turun Tilda
1/10 | 

Moi Nelliina,

mulla olisi sulle blogissani vaatteifen käyttöön ja kierrätykseen liittyvä haaste :)

terv. Turun Tilda

mymmeli
2/10 | 

Diskopallo look forever <3 Mulla on etsinnän alla täyspitkä iltapuku pitkillä hihoilla, joka on kokonaan kuorrutettu hopeisilla tai kultaisilla paljeteilla. Ei vaan tunnu mistään löytyvän kun kaikissa halutaan käyttää paljetteja varovasti yksityiskohtina, pyh.

Ellu
3/10 | 

Mun mielestä sun hiukset on tosi kivat nyt! (Ei sillä etteikö ne olis ennenkin olleet;) Hyvän mittaiset, ihanan väriset! Oot saanut tehtyä niistä upeita kampauksia (viittaan nyt myös ed. postauksiin) ja olet niin kaunis ja raikas!

dina
4/10 | 

Joo jollakin blingbling-asusteella arkinen asu kummasti kyllä piristyy!Itsekin yhdistin tänään tavalliseen pitkä neule-legginsit-yhdistelmään ja epäkampaukseen paljettibaskerin ja leopardilaukun ja johan on poissa nukkavieru olo:-)Vielä kun noita korkkareita oppisi käyttämään enemmän myös arkikäytössä..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012