Lupaan olla palaamatta jouluteemaan enää tämän jälkeen, mutta yksi pyhien asukuva vielä. Minä sydän Versace for H&M niittihame. Hameen juuri sopiva vyötärö tosin oli hieman uhattuna ruokapöydästä noustessa, mutta se selvisi siitä kuitenkin loppujen lopuksi vahingoittumattomana.


z29

z29


z28

z28


z27

z27

Jos kenelläkään sattuu olemaan vinkkejä miten kameran muistikortilta vahingossa poistetut kuvat saa takaisin, otan kiitollisena vastaan :S muuten jää meidän Nöpönenän kinkkuhinkumiset unholaan. Minä en oikeasti IKINÄ tyhjennä korttia tarkistamatta, paitsi tietysti nyt kun olisi kerrankin ollut hauskoja tilannekuvia. Argh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

-

On niitä ohjelmia, googleta ja laita se phjelma mukä tukee sitä merkkiä ku sun kortti. Kuvat palautuu melko varmasti kunhat et kuvaa päälle uusia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011