Polttarit purkissa! Oli niin hauskaa ja itse sankari oli innoissaan kuin pieni orava, se jos mikä lisää polttarijärjestäjien iloa. Heini ehti nauhoittaa oman EP:n wow! Tyttö vähän innostui laulamaan :D

Minä lähdin polttaripäivään hennesin viime talvisella mekolla, joka on mukavan syksyinen kirjottuine helmoineen. Kiva mekko muuten, mutta imee kissankarvaa tehokkaammin kuin imuri.

syksymekko

Kun kerroin että olen vainottu sateiden suhteen, niin eilen jouduin raekuuron alle! WTF!? Mihin voi reklamoida :D

Kommentit (16)

Emma
2/16 | 

Kiva asukokonaisuus! Näin perjantaina samanlaisen mekon kirpparilla omassa koossa alle 3 e hintaan, mikähän mielenhäiriö sai mut jättämään sen ostamatta! :( Olisikohan se vielä siellä...

Noora
5/16 | 

Toi mekko on parhautta!<3 itse omistan sen kahdessa eri värissä!:) se on ollut mulla ehdottomasti koko kesän käytetyin mekko!:)

Terhikki
7/16 | 

Hieno mekko! Mäkin laittaisin ton päälle,tykkään folklore-tyylistä..ja upea laukku.Mistä se on?

8/16 | 

Hieno asukokonaisuus!

Voisitko tehdä postauksen, jossa kerrot kauneimmista julkkisnaisista? :) Tyyliin top5-lista kuvien ja perusteluiden kera. Olisi kiva nähdä ja kuulla tarkemmin sinun kauneusihanteistasi.

guinea
9/16 | 

Olisikohan mahdollisuus nähdä pari ekaa postaustasi?? Tai voisitko kertoa mitä niissä kerroit sun muuta

nunu
10/16 | 

Heh, mun päälle satoi kerran lunta bussissa. Siis ainoastaan mun päälle, ei mihinkään muualle... vaihdoin paikkaa ja lumi seurasi perässä. Tälle on muuten todistajia, eikä alkoholista puhettakaan :D

reissuLene
11/16 | 

Luin ensin että kirottu helma ja pohdin että liittyykö se niihin kissankarvoihin vai mitä hä... :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012