Aina silloin tällöin tulee mieleen, että onkohan tässä hommassa mitään järkeä. Erityisesti silloin, kun yrittää intomielenä kuvata omasta mielestään tosi hauskaa pastellisävyistä päivän asua ja päätyy vetämään oikein huolella lipat pihassa. Mutta ei voi väittää, etteikö olisi kenkäkuvan sijaan tullut aika tyyni ilme tuohon edelliseen otokseen, jossa piti alunperin olla vain jalat. Sekuntia ennen kännykän kaukolaukaisimen räpsähdystä tennarit luistivat alta ja päädyin istuma-asentoon.  

Harmi, ettei itse ilmalento tallentunut kameraan, olisi tullut astetta vauhdikkaampi asukuva :D

Tuo upea mintunvihreä pitsikaulakoru on ystäväni virkkaama, se sopii tosi hyvän korkeakauluksisen H&M:n tunikan pariksi. Kaksi pastellisävyä yhdessä asussa toimii yleensä hienosti, etenkin jos tasapainottaa kokonaisuutta neutraalilla harmaalla (takki Zara, jättipipo PURA). Vaikka ei siinä mitään vikaa ole näyttää Halinallelta Halimassa, jos pastelleista tykkää. 

Ps. lasketaanko asukuvassa kaatuminen bloggaajan työtapaturmaksi :D

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat