Ette kuulkaa usko kuinka paljon manselikan mieltä lämmitti, kun minua pyydettiin Koskikeskuksen eli tuttavallisemmin Koskarin bloggaajaystäväksi. Awwww... Tampereellakin tapahtuu, nii kerta! Tulen tässä kevään aikana tekemään muutamia erilaisia projekteja koskarilaisten kanssa. Esimerkiksi tuossa reilun kuukauden päästä olen mukana Koskarin muotiliitteessä, joka jaetaan Aamulehden välissä 13.3.

Olen tosi iloinen että blogiyhteistyöt leviävät pikku hiljaa myös blogien ulkopuolelle ja bloggaajan työkenttä laajenee perinteisiä postauksia laajemmalle. Minusta on ollut ihanaa tehdä juuri näitä blogista riippumattomia projekteja, kuten muodonmuutosleikin toteuttaminen AVA:n Muotitietoiseen ja oma stailaus Muotimessuille. Työ ei tunnu työltä, kun sitä rakastaa :)

Mutta palataan kevään aikana asiaan missä meikä jatkossa hyörii, kerrankin ihan paikallisesti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

Iina
5/15 | 

Hei, muistaaakseni Nelliina on kirjoittanut lemppareistaan aikaisemmin. Löydät varmasti arkistoa selaamalla. Mun (ja monen muunkin) suosikki on keskustassa oleva Radiokirppis :) Happy hunting!

12/15 | 

Heei! Olen tulossa tässä lähiaikoina käymään Tampereella ja olisi huippua käydä jossakin kirppiksellä, kun täällä päin ihmiset eivät ymmärrä kirppiksen tarkoitusta. :D Osaisitko sanoa muutaman hyvän, käymisen arvoisen paikan? :)

elena
13/15 | 

SUPERLIKE! Näin lukijankin kannalta kiva, et täällä armaassa Tampesterissakin heräillään blogosfääriin - onnea siis! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu