Tonttu ahertaa ahkerana tietokoneella kun muut nukkuvat. Melko glamoröösiä tämä bloggarin elämä.


Mutta mahtipäivä tulossa tänään, näyttää siltä että Kesäklassikko Väinämöinkentällä voidaan pitää koska sadetta ei ole tiedossa, eli ulkoderbyä jee!

Kommentit (4)

jenna
2/4 | 

mulla on ongelma ja en löydä siihen mistään ratkaisua, joten päätin nyt kysäistä sulta. Ongelmana on aivan ihanat kengät joiden sisäpohja hankaa, luistaa ikävästi kävellessä :/ Jalkapohjiin syntyy tästä syystä aina rakkula, jos yritän sisulla painella kenkien kanssa. Maksoin näistä ihanuuksista 100e ja haluaisin niitä käyttääkin, mitä kengille voin tehdä vain heitänkö lepikköön?

3/4 | 

Mies nosti päätään sängystä sen verran että nappasi kännykällä kuvan meikän touhuista :D t. Nelliina

mju
4/4 | 

Sitten vain mietitään, kuka on ottanut kuvan, vai onko bloggari jopa niin sekaisin, että käyttää laadukkaan nukkumisajan itselaukaisemisen kanssa puuhasteluun ja itsensä kuvaamiseen... ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010