Elämme jännittäviä aikoja ystävät hyvät. Vuoden vaihteessa Nelliinan vaatehuone pakkaa kenkänsä ja helmansa virtuaaliseen muuttolaatikkoon ja hyvästelee Indiedaysin. Uusi blogiosoite löytyy ihanan Olivia -lehden sivuilta olivia.fi, jossa pörröinen mekkotyttö aloittaa pestinsä tyylibloggaajana heti vuoden vaihteen jälkeen, Paras aika vuodesta -blogin rinnalla (Moi Stella!).

On varmasti sanomattakin selvää, kuinka iloinen olen! Jos joku olisi maalaillut minulle tulevaisuuden visioita kolme vuotta sitten, kun aloitin blogin, olisin varmasti naurahtanut epäuskoisena. Oikeastaan olen vielä nytkin vähän epäuskoinen. Suomalainen luonne tulee selvästi esiin näinä hetkinä, kun pitäisi ymmärtää olla iloinen omista saavutuksistaan. Ja tästä eteenpäin lupaan olla. Äärettömän, mielettömän iloinen! JEE!!

Vuosi Indiedaysissa meni vauhdikkaasti ja hauskaa riitti, joten haikein mielin hyvästelen ID porukan. Ootte mahtavia!

Ja sitten nokka kohti uutta. Kahden viikon päästä minut siis löytää Olivian verkkosivuilta, ilmoitan virallisen osoitteen lähempänä muuttopäivää. Ohjaan tietysti Blogilistan ja muut peruspalvelut suoraan oikeaan osoitteeseen, joten teidän pitäisi löytää helposti perille.

Huh. Siinäpä se uutinen sitten, pääsin jännittämästä. Toivottavasti nähdään uudessa paikassa tammikuussa ja siihen asti vedetään täysillä täällä :)

Kommentit (102)

jenni
1/102 | 

Vähän harmittaa, että lähdet ID:stä, mut tää uus sivuki on mahtava juttu! Onnnea tuhannesti siitä!

pompula
2/102 | 

Onnea uusille urille, Nelliina!

Tyylimme ovat tyystin erilaiset, mutta juttujesi ansiosta olet yksi suosikkipolkkaajistani. Mähän siis seuraan tasan kahta tyyliblogia, joten kivaa että kummatkin löytyvät tästä lähtien saman lehden sivustolta... ;-)

surfie
6/102 | 

Mahtavaa! Toivottavasti viihdyt siellä ja saat kaiken kuntoon virtuaalimuutossa :)

ps. Helposti saa muuten nämä kommentit kuulostamaan jotenkin surumielisiltä hyvästelyiltä, mutta sitähän se ei ole lainkaan! :D

Norkku
7/102 | 

Kätevää, nyt käy siis surffailu nopsemmin kun olette Stellan kanssa "vierekkäin". Onnea uusille urille!

Unna
8/102 | 

Onneksi olkoon ihan hirmuisesti, ihana blogi muuttaa toisen ihanan (Stellan blogin) naapuriksi. Suorastaan mahtavuutta :D

anna
12/102 | 

Todellakin, kaksi kaikkien aikojen lemppariblogia "saman katon alla" :) Meitä Nelliina+Stella-faneja näköjään riittää!

Nanna
13/102 | 

Mahtava juttu! Paljon onnea! "Uusi koti" sopii sulle (ja mullekin lukijana) tosi hyvin!

24/102 | 

SIISTIÄ!
Olivia on ollut musta vähän turhan "minimalistisen tyylikäs", loistavaa että saadaan sinnekin vähän eloa!

Tuleeko sulta lehtisisältöäkin kuten Stellalta?

Ano
26/102 | 

Aivan upeaa :D kaksi parasta suomalaista blogia parhaan suomalaisen lehden verkkosivuilla! :D Olen muikeana onnesta!

28/102 | 

jeee! tuli heti mieleen se olivian juttu, missä sovittelitte stellan kanssa toistenne vaatteita haha :D ja en voinu olla nauramatta otsikolle, niin suorasukanen haha :D

30/102 | 

Ohhoh, onnea! Vähän on haikea olo kun yks mun suosikkiblogeista muuttaa ID:ltä mut oon tosi ilonen sun puolesta. Kiitän sua tosi paljon tästä blogista (vaikka eihän tää mikää loppu oo!), sun ja tän blogin ansiosta bloggaamisesta on tullut intohimo, kiitoksia ja onnea Olivialla!

♥, Elly

32/102 | 

Ei voi olla totta! Juuri tänään Voicen Web Awardseja siivotessa miettiessäni ajattelin paljon muitakin juttuja:

"Voittaakohan Nelliina? Kauankohan se pysyy vielä pinnalla, kuinkahan pitkään se jaksaa blogata? Ai niin se on Indiedaysissa, kauankohan se pysyy siellä? Millaisissa merkeissä se sieltä mahtaa lähteä? Nouseekohan siitä kauhea kohu?"

Ja sitten mä tuun tietokoneelle ja luen tämän!! Mä en tiedä olisinko näistä meedion kyvyistäni riemuissani vai kauhuissani :oo

mymmeli
34/102 | 

onnea!
itsestä ei tuu ikinä bloggaria. seuraan kyllä muutamia, mutta omaa elämään on sen verran paljon juuri nyt että ehtisi päivittää kuin kerran kuussa. :P

aava
36/102 | 

ihanaa. olivia on yksi harvoista suosikkilehdistäni ja mukavaa että blogisi siirtyy sen "alle". onnea!

37/102 | 

Sun banneri on aivan älyttömän sulonen ja sun tyylikin on kiva :) toivottavasti jatkat samaan malliin, vaikka sivu vaihtuukin :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
53/102 | 

haha :D web awardsin voitto saa kyllä mun puolesta tänä vuonna mennä jollekin toiselle blogille, minä voitin sen viime vuonna niin tulee vähän vaihtelua :) Indiedaysiltä lähden onneksi täysin hyvillä fiiliksillä, eli ei ole mitään draamaa tässä asiassa suuntaan tai toiseen. En ole potentiaalisa drama queeniksi selvästikään :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

enkeliina
88/102 | 

onnea nelliina <3 olivia on mun lempilehti ja tää mun lempiblogi kalastajan vaimon lisäks joten hyvin sovitte yhteen =)

92/102 | 

äh, meinasin lisätä tohon olivian perään kysymysmerkin, ku en ollu ihan varma :D ja kaikkea pitää kokeilla, vaikka kerta näköjään riitti (ainakin stellalle) :D

93/102 | 

Voi että, mä vähän jo toivoinkin tätä, kun hokasin Olivian avaavan uuden tyyliblogin. Kaksi lemppariani saman katon alla, mahtavaa. Lämpimät onnittelut, ja todellakin taputat itseäsi olalle hyvin tehdystä työstä. :-)

Kejer
94/102 | 

Onnea täältäkin rutkasti, muutto kyllä parempaan päin ehdottomasti! Stellankin blogi jotenkin löysi ihan omqan uomansa oliviassa, ja vai

Kejer
95/102 | 

Jaahas, iPad päätti mun kommentin olevan valmis :D mut niin, eli vaikka sun blogi onkin jo pitkään ollut se yks ja ainut lemppari, niin uskon että olivian myötä löydät myös vielä varmemmin sen oman juttusi. Mutta täällä ollaan ja mukana muutetaan, mihin tahansa ikinä päädytkin maailman parhaiden juttujaan kanssa. Kiitos Nelliina blogistasi.

Jennij
96/102 | 

Onnea!! Kirjoitustyylisi on sellainen, että se sopii Oliviaan varmasti mitä parhaiten! Blogisi on ensimmäinen blogi koskaan, jota aloin seurata joskus jo Vuodatuksen aikaan. Stellan Paras aika vuodesta taisi tulla sitten seuraavaksi. Pian olette saman katon alla, ihanaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu