Kun kuulin että Blogilista lopettaa, tuntui siltä kuin osa suomalaista blogihistoriaa olisi päättynyt. Se on se paikka mihin ihan ensimmäisenä törmäsin vuosia sitten, kun omaa blogiani aloittelin. Ystäväni valisti minua silloin että Blogilistan kautta löytää helposti uusia kivoja blogeja luettavaksi ja painelin heti nakuttelemaan asiasanoja muoti, kirppikset ja kengät.

b17kesä15

Ilmoitin listalle myös oman blogini ja meinasin pyörtyä kun muutaman viikon päästä näin tilastoissa 30 tilaajaa. Kaikki noista tilaajista eivät voineet olla ystäviäni, joille olin Vaatehuoneesta kertonut, joukossa oli vieraita ihmisiä! Pelottavaa, jännää ja huimaa. Voi niitä aikoja. Silloin blogilistan top 100 listalla oli vain lemmikkieläinblogeja ja käsityöblogeja, muotiblogien invaasio koitti vasta paljon myöhemmin. Minulla on omat suosikkiblogini kirjanmerkeissä, mutta jos olet käyttänyt Blogilistaa blogien lukemiseen, tässä on muutama korvaava palvelu.


Bloglovin' kattaa melkolailla hyvin koko maailman blogit, siellä voi seurata näppärästi sekä suomalaisia että ulkomaalaisia blogeja. Vaatehuoneen suora linkki täällä, 37800 Pätsiniemi -blogin täällä.

Suomalainen Blogipolku.com lienee hyvä korvike vanhalle Blogilistalle, jos haluaa käyttää kotimaista palvelua. Vaatehuoneen löydät täältä. 37800 Pätsiniemi -blogin taas täältä.

Blogeillani ei ole Instagramia, mutta minulla on henkilökohtainen tili jota olen pitänyt avoinna ainakin toistaiseksi. Siellä on kaikenmaailman otoksia ties mistä, huonoa huumoria ja vähän rennommalla otteella kuin blogeissa. Instan löydät täältä.

Vaatehuoneella on Facebook-sivukin, joskin unohdan päivittää sinne postauksia tasaisen varmasti.


Kommentit (5)

Minna
1/5 | 

Itse asiassa pala suomalaista blogihistoriaa on kuollut. Viime viikolla. Se on vaan ikävää, että kukaan teistä kollegoista ei mainitse asiaa sanallakaan.. :(

Mari
2/5 | 

Minä olen oikeastaan tyytyväinen. Mulla oli Blogilistan kautta seurannassa useampi kymmenen blogia ja olin jäänyt aika lailla koukkuun niiden seuraamiseen. Usein kahvi- yms. tauoilla katselin, mitä oli päivittynyt ja ainahan siellä oli jotain.
Nyt kun Blogilista on lopettanut, on päivään jäänyt ihan oikeasti ylimääräistä aikaa. Kun aloin muistelemaan, niin en suoraan sanottuna edes muistanut ensimiettimältä, kuin muutaman seuraamani blogin. Katselen niitä sitten vaikka kerran viikossa tai sitten joskus, kun muistan.
Aika aikaansa kutakin. Vaihtoehtoja toki on, mutta ehkä meidän Blogilistan seuraajienkin on mentävä tällä tavalla elämässä eteenpäin ja luovuttava vanhoista tavoista/aikasyöpöistä. :-)

rosa
3/5 | 

Heh, itse olen blogeja lukenut vuosikaudet ja myös blogannut, mutta täytyy tunnustaa etten ole koskaan edes KÄYNYT Blogilistan sivulla :D En tiedä yhtään millainen se on... Löydän blogit aina muiden blogien sivupalkeista, foorumeilta, googlesta... jne, ja seuraan niitä ihan bloggerilla :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011