Tämä blogijuttu on niin 2008, kun muotibloggaajilla oli tapana esitellä "kaikki käsilaukkuni" :D Se oli aikaa, kun päivän toiveasu oli myös tosi kova juttu. Niistä siirrytiin sitten pikku hiljaa ihan oikeisiin asukuviin ensin ilman päätä, ja lopulta rohkaistuttiin näyttämään myös kasvot. Voi nostalgiaa!

Tämä pieni listaus lemppari korvakoruistani johtuu siitä, että ostin itselleni joululahjaksi Kalevala Korun Rotunda-sarjan korvikset, kun löysin ne sattumalta puoleen hintaan. Jokainen Kalevala Koruja harrastava tietää miten harvinaisia alennukset ovat. Tuo hopeinen Rotunda-kaulakoru on kaunein juhlakoru mitä tiedän, se hillitty mutta silti erikoinen ja siinä on tiettyä vanhan ajan henkeä.

Kuvaan tuli niin kaunis tausta, että päätin siinä hetkessä kuvata muutkin korvistelineeni suosikkikorut ja hyödyntää talvimaisemaa Olen käyttänyt todella paljon korviksia tämän lyhyemmän hiusmallin myötä, koska nyt ne näkyvätkin jonnekin eivätkä hautaudu hiuksiin.

Pidän lempikorujani näkyvällä paikalla eteisessä, että niitä tulee myös käytettyä. Jos hautaan korut yläkertaan lipaston uumeniin, unohdan ne sinne. Seinään kiinnitettävä Sarvet-naulakko on mikkeliläisen PR Handicraftsin ja pitkät käsinmaalatut nahkahapsukorvikset Erika Forsmanin (Erika Works) käsialaa. 

Nämä seuraavat valkoiset korvikset ovat hämeenlinnalaisen Cobblerinan, ne on tehty poronkarvasta.

Kahdet seuraavat ovat tamperelaisen Uhana Designin mallistoista. Materiaali on puuta. Pisarakorvikset ovat klassikkokamaa ja nuo kukkakuvioiset ostin I Love Me -messuilta Palonin standilta. 

Korviskokoelmani tuntuu olevan kovin suomalaista. Tämä johtuu ehkä siitä, että en suosi Kalevala Korua lukuunottamatta kultakauppojen valikoimia. Ostan korvikseni pääasiassa kotimaisista designiin ja käsitöihin keskittyvistä tapahtumista, sillä haluan koruni suurina ja näyttävinä. Timantit eivät ole minua varten. 

Kommentit (2)

n
1/2 | 

Kaikki käsilaukkuni <3. Rakastin niitä postauksia! Tosin sydämenkuvilla peitettyjä naamoja ei ole ikävä.

Kotimaisia korun tekijöitä on nykyään paljon, harmi kun en käytä koruja juuri koskaan.

Alma
2/2 | 

Täällä korvis hamstraaja terve! :D voikohan noita mielettömän kauniita kukka korvakoruja saada mistään?! :')

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat