Kaikki tietävät millainen räme blogistania on tarpoa, etenkin jos haluaa löytää uusia mielenkiintoisia blogeja. Siitä on sata vuotta kun olen viimeksi vinkannut ihanista blogeista, joten nyt voisi olla taas aika.

Girl in a million

Minulla on ihan yhdentekevää vaikka blogin kirjoittaja ei koskaan kirjoittaisi yhtä ainutta sanaa blogiinsa, kunhan kuvia riittää. Postaus toisensa jälkeen upeita synkeitä otoksia, joissa on kohdillaan viimeinenkin hiuskarva meikistä puhumattakaan. Pääsääntöisesti mietin tätä blogia lukiessa että ei herranjestas kuinka upealta joku voi näyttää.


Indiemode

Joonas kirjoittaa rakkaasta kotikaupungistamme Mansesta hengästyttävällä tahdilla, en voi tajuta miten yksi mies ehtii nähdä ja kokea Tamperetta niin paljon! Joonas saisi minut haluamaan muuttamaan Tampereelle, jollen asuisi täällä jo. Aikuisen miehen ruoka-, musiikki- ja tapahtumafiilistelyblogi, jossa laadukkaat kuvat kohtaavat laadukkaat tekstit. Tämä on blogi mitä lukemalla luen, en vain selaa kuvia. Hyvä Joonas!


Esme and the laneway

Vintagebloggari Marianne asuu Melbournessa, ja täydellisen vaatekaapin lisäksi blogissa saa ihastella kauniita maisemia. Jos pitäisi nimetä yksi yksittäinen bloggari kenen koko vaate- ja kenkävaraston voisin ryöstää itselleni, se oli ihan ehdottomasti tässä. En voi käsittää miten paljon mekkoherkkuja yhdellä naisella voi olla, I love it!


***

Siinä kolme blogisuosikkia tällä kertaa, ja eikö ole hauska miten erilaisia kaikki ovat keskenään. Minusta on mahtavaa lukea kaikenlaisia blogeja, tyylillisesti niiden ei tarvitse olla lähimainkaan minun kanssani samoilla linjoilla, vaan insipiraatiota voi löytää myös täysin vastakkaisista pukeutujista. Sitä paitsi osaan arvostaa muitakin tyylisuuntia kuin mekkotyttöjä, erilaiset pukeutumispersoonat tekevät maailmaasta mielenkiintoisen ja kauniin.

Kommentit (9)

Hahahaa :D Kaikilla meillä on harrastuksemme. Mulla se on ruoka ja musiikki.

Mut siis Manse 4 ever. Itseäkin tietysti kiinnostaa sun blogissa eniten tää paikallisuus.

Välillä ihan ihmetyttää itseäkin, miten paljon täällä on kaikkea kun vaan perehtyy.

Enhän mä ole ehtinyt vielä kirjoittaa edes juuri mistään ;)

4/9 | 

Miksen asu Tampereella? En asu edes Jyväskylässä, vaan 30 minuutin ajomatkan päässä sieltä! Tosin onneksi pääsen taas parin viikon päästä Tammerforsiin reissulle, käväisen tuolloin vinkkaamallasi Nenäpäiväkirppiksellä. Niin joo ja rakastun Tampereeseen muutenkin, of course. Kiitos muuten näistä vinkeistä, Indiemode jää mun lukulistalle! :)

hannamaria
http://hannamariav.blogspot.fi

Sanjana
5/9 | 

OI älytöntä, aivan järkyttävän ihania kuvia tuossa Girl in a million-blogissa! En ehkä kestä, aaaaah. <3

Ja jossain postauksessa puhuit että mikä on sun ihannenainen niin tuo Girl in a million-blogin tyttö vois olla minun :D Enkä siis itse muistuta häntä, vaikka unelmatyyli olisikin.

Aivan upeaa, kiitos kun jaoit!

6/9 | 

Näinhän se on, mitä enemmän kuvia sen parempi! Itse en vaan ymmärrä kuka ne kuvat bloggareille ottaa ja miten joka jaksaa joka päivä ottaa kuvia? Meillä Pekan kanssa on hirveä vääntö jos kerran kuukauteen pyydän ottamaan kuvan... Sitten jos kuvia pitäisi ottaa ulkona minä juoksen ihmisiä karkuun ettei kukaan vaan näe, että joku ottaa minusta kuvaa xD Kunnioitus niistä kuvista..

Käyttäjä1690
Liittynyt16.11.2015
7/9 | 

Oi, Joonas on omakin suosikki jonka löysin jonkun sun postauksen Uhana-kassin myötä. Ja niin, Uhanakin on nyt ihan suosikki. Mutta siis Manse, se se vasta suosikki onkin. Huokailin ja haikailin viime viikolla Mansea (ennenku huokailin sitä mun oloani...krhm) ja oon ihan niin helvetin fiiliksissä et pääsen kerran viikossa sinne!!!!!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011