Ystäväni laittoi minulle viestiä whatsappissa ja kysyi olenko jo törmännyt tähän:

Tuote taittaa kuulemma todella hyvin keltaisuutta vaaleista hiuksista, ja kohottaa samalla tyven kuivashampoon ominaisuudessa. Ihan hyvä myyntipuhe, sillä ostin heti seuraavalla kauppareissulla Prismasta pari purkkia Biozellin Silver Dry Shampoota

Suihke on kunnolla sininen, kuten nenäliinaan läheltä suihkaistu näyte osoittaa: 

Jokainen blondi tietää, että keltaisuus ei tukasta pääasiassa häviä, ilman erittäin pigmenttipitoista tuotetta. Joten sikäli tämä oli ainakin lupaavan värinen. 

Hiuksiin lähietäisyydeltä suihkutettuna sininen näkyy: 

Mutta koska kuivashampoo harjataan pois, suurin sinisyys häviää harjanvetojen myötä. Ja toki mitä kauempaa suihkuttaa, sen vähemmän sinistä tulee, sillä sävy leviää suuremmalle alueelle tasaisesti. 

Tuote on tuntumaltaan vähän vastaava kuin Klippoteketin legendaarinen kohottava kuivashampoo. Lopputulos ei ole pehmeän puhdas, vaan tyvikohotettu ja hieman jähmeä. Volyymia hiuksiin tuli koko rahan edestä, mutta samalla myös mattaisuutta ja muotoilutuotteen tuntua. 

Otsatukassa tämä edellä mainittu kohotus + muotoilutuotemaisuus on ihan ehdoton plussa, mutta en välttämättä käyttäisi tätä koko päähän. Eikä tarvitsekaan, sillä ongelmakohta on nimenomaan otsis. 

Summasummarum: Aivan loistava edullinen tuote, jos ei pelkää lievää sinertävyyttä ja muotoilutuotteen tuntua hiuksissa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat