Meillä oli valehtelematta eilen niin mahtava päivä että en muista koska. Jotenkin loman aloitus tuo tietynlaisen keveyden mieleen, maailmaa vaihtaa väriä ja aurinko paistaa koko ajan. Pasilan urheiluhallissa oli tunnelmaa ja HRD vei Dublinin likkoja aikalailla kuin litran mittaa.


f6

f6

Katsomot täynnä vau! Reetta ja Eeva joutuivat häkkiin toiselle puolelle.


e8

e8

Bettyn imagopleksit ja Gloryn ärjyt maiharit.


f9

f9


f8

f8

Tampereen vahvistukset. Saku alkoi jo miettimään derbynimeä itselleen, sanokaa mun sanoneen että se tulee niin imeytymään mukaan tuomariksi, halusi tai ei.

Derbymatsien jälkeen mentiin vielä Porvoonkadun Baariin ja Ninakin hyppäsi messiin. Kuvatodisteita ei ole, koska me keskittyttiin kälisemään monen kuukauden kälinät. Tämän siitä saa kun tamperelaisbloggari nuohoaa nykyään vain palloiluhallien lattioita perssiillään, eikä ehdi mukaan blogijuttuihin Helsinkiin :D

Arvatkaa mitä. Nyt lentokentälle, palataan seuraavan kerran Times Squarelta jeeee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Lalaa
2/8 | 

Pakko kiittää siitä että jaksat kirjoittaa niin usein ja niin aikaisin! Ihanaa aloittaa oma aamupäivä blogin lukemisella, itse en saisi varmasti järkevää tekstiä aikaiseksi ennen iltaa :D Paljon kiitoksia <3

3/8 | 

Hihi taisinkin nähdä sut vilaukselta eilen pasilassa. Oli kyllä mieletön tunnelma! Ja jatkotkin oli ihan ok :)

Salla
5/8 | 

Hehe, ootte kyllä niin pariskunnan näkösiä tuossa yhteiskuvassa! Samantyyppiset paidat ja samanlaiset pipot päässä... :D

6/8 | 

Huippis matkaa! ja muista fiilistellä täälläkin nykiä paljon niin päästää olee fiiliksessä mukana vaikka ei paikan päällä ollakkaa :)

7/8 | 

Mukavaa matkaa! Niin ja osta paljon kaikkee kivaa, niin voit sitten kasvattaa meidän kaikkien muitten matkakuumetta (; nm. Kateudesta vihreä

hannakatariina
8/8 | 

hyvät oli kyllä fiilikset pasilassa, vaikkei ollut kyllä kovin tasaväkisiä nuo matsit! ;) Tuo oli mun ihkaensimmäinen livenä nähty boutti, ja ois kyllä itselle ollut mielenkiintoisempaa jos Dublinin tiimistä olis ollu HRD:lle vähän enemmän vastusta... mutta kivaa oli silti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011