Eipä voisi juuri enempää ottaa aivoon, että kamera sakkasi juuri nyt. Tuolla käppäsellä pokkarilla hommasta tullut yhtään mitään, voi muusi! Tässä nyt kuitenkin pari fiiliskuvaa (oma fiilis on lähinnä lähteä potkimaan canonilla jalkapalloa nurkan taakse) illasta, yritän raapia huomenna kasaan parempia. Harmittaa ihan älyttömästi.

Onneksi itse muotinäytös oli upea, sisäinen harakkani huokaili blingin perään oikein huolella. Eikä voi valittaa esiintyjistäkään! Huomautettakoon tähän väliin, että Jessica Alba sheikkasi äässiään vieressäni Nicki Minajin keikan ajan siihen tyyliin, että skumppalasini meinasi lentää kädestä :D melkein sukua julkkikselle?


b6

b6


b3

b3


b5

b5


b1

b1


b2

b2


b4

b4

Nyt nukkumaan, tack och adjö.

Kommentit (26)

minora
1/26 | 

I feel for you! Pokkarin kanssa ei paljon juhlita huonossa valaistuksessa.

Minäkin täällä jo ehdin odottaa erinomaisia kuvia. Mut tärkeintä kuitenkin, että olit siellä ja hieno kokemus - pari kuvaa todisteeksi, ei siinä muuta kaivata. :)

3/26 | 

Nyt tipahti leuka pahemman kerran lattiaan. Eipä ihan jokainen suomityttö pääse tuollaista kokemaan.. ihan mieletöntä :)

7/26 | 

Harmi tuon kamerajuttu :( olipas tyypillistä. Mutta pokkarikuvat parempi kun ei mitään! Ja juu, melkein sukua julkkikselle ;)

9/26 | 

oi vau....... ihan kylmät väreet menee. tunnelma tulee selkeästi esille kuvista :) Aivan ihana asu sulla ollut yllä!

Ida
11/26 | 

BH photo jossain madison square gardenin (jossain 37th streetin kulmila) tienoilla tarjoaa varmasti ratkaisun tohon kamerapulmaan. Älytön paikka!

12/26 | 

Auu, kurjaa, että kamera hajosi.

Mutta pääasia, että jotain kuvia sentään on! Jotkut tilaisuudet on kuitenkin sellasia, että niistä olevilla kuvilla on aika suurta (tunne)arvoa, vaikka kuvat ois otettu perunalla.

13/26 | 

Vaude, onpas hieno reissu!!! Tunsin itseni hiukan kalkkikseksi, ikinä en ole moisista pojista kuullutkaan ennen, heheh!

elisaveera
14/26 | 

siis sää vaan hengailit jessica alban vieressä ja kattelit donatellaa? just. ihanaa että tuolla kaiken säihkeen keskellä sulla on kädessä sama pussukka mistä kaivan joka aamu hiusharjani :D

15/26 | 

voi vittu oikeesti ton kameran hajoaminen, ei olisi ehkä huonompaan ajankohtaan voinutkaan hajota!! no onneksi itselläsi pysyy muistoissa aina toi ilta kokonaisuutena:) ihan hullun siistiä meinaan ! ei ihan normipäivä :D

laura
16/26 | 

hölmö tyttö!! älä nyt yhtään harmittele minkään kuvien vuoksi! sun pitäis olla maailman onnellisin et ees pääsit sinne! :D

18/26 | 

donatella.sanaton huonolla tavalla..oon pettyny jessican latteuteen.

hyvältä näytit kyllä kun pesit alban :)

Miu
21/26 | 

MÄ OLEN NIIN KADE SIITÄ ETTÄ OLET NÄHNYT JESSICA ALBAN LIVENÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE HER!!!!!!!

Marika
22/26 | 

Upeaa Nelliina!

Mutta voi kauhea miten laihoja luurankoja nuo mallit ovat. Ja suurimpia syypäitä tähän suuntaukseen ovat nämä muotisuunnittelijat, kuten Donatella, joka muuten näyttää aikas monsterilta :) Ei ole tervettä se, että jalan paksuin kohta on polvi! Ja kun muu ei auta, niin korvataan ruoka vaikka "kokkelilla" ja muilla vastaavilla...Toivottavasti tämä sairas suuntaus joskus päättyisi ja muotiin tulisi NORMAALI hoikka ihanne. Nuo nykyiset mallit ovat luonnonoikkuja. Miten voi 180cm mahtua kokoon 32 ellei ole ihan kummajainen?

kateellinen
23/26 | 

Donatella on kyllä .. aikamoinen. Ei saa arvostella :D Ihana laukku! Bongasin muutaman huuto.netistä juuri ja tekee mieli tilata pikkujouluihin..

S
24/26 | 

Ei hitto! Voiko tollasta nyt ees tapahtua? :D Ja Prince, mä oisin varmaan saanu jo jonku slaagin ku oisin ollu niin onnessaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012