Ilmeisesti blogini vetäisi oikein kunnolla jumiin tuon Brandos-postauksen kanssa, joten avaan nyt varmuudeksi osan kaksi osallistumista varten. Eli laittakaa tämän postauksen kommentteihin kisavastauksenne, jätetään tuo jumiutunut rauhaan. Vanhankin postauksen kommentit lasketaan mukaan, eli ei tarvitse kommentoida enää uudelleen jos ehti sinne vastaamaan :)


Säännöt:

1. valitse Brandoksen kotisivuilta (KLIK!) mielestäsi kesän lempparikenkä.

2. Kopioi kenkäsivun linkki, liitä se kommenttiboxiin perustelujen kera, miksi juuri kyseinen kenkäpari on suosikkisi. Muista jättää nimimerkki ja sähköposti (s-posti ei näy kuin minulle).

3. jää odottamaan, josko onnetar suosisi keskiviikkona 25.5. klo 12:00 jälkeen, kun ilmoitan voittajat.

4. voittajille lähetetään lahjakortti sähköpostitse.

(Ps. kommentin näkymisessä saattaa hieman kestää, joudun hyväksymään ne käsin)

Kommentit (557)

Pura
10/557 | 

Aaa, minulla ei ole mitään käsitystä tuliko kommenttini tuohon toiseen postaukseen, se vain heitti aina jotain virhekoodia lähettämisen jälkeen.:o

Laitan nyt tämän siis vielä uudelleen!

Valintani on:

http://www.brandos.fi/dr-martens/1460-011821-670-hot-pink/a4181

Olen aina haaveillu Martenseista ja tuo väri.. Se hipoo täydellisyyttä!

Kuvittelen jo mielessäni miten kivalta nuo näyttäisivät syksyn väriloiston ja talven harmauden keskellä!

Jenni
22/557 | 

http://www.brandos.fi/vagabond/madeira-3124-240-41-raspberry/a26295

Pukeudun melko värittömästi, usein raitapaitoihin ja muihin ns. klassisiin (ja välillä vähän tylsiinkin) vaatekappaleisiin. Olen nyt kesän kynnyksellä kuitenkin yrittänyt lisätä enemmän väriä vaatekaappiini aluksi mm. asusteiden avulla. Kenkäkokoelmasta kuitenkin puuttuvut ihanat, piristävät kesäkengät ja nämä Vagabondin korkkarit olisivat täydelliset. Ne toisivat hieman väriä asuun kuin asuun ja tekisivät kokonaisuudesta heti hieman hauskemman. Merkkinäkin Vagabond on yksi parhaista.

Camilla
26/557 | 

http://www.brandos.fi/sixtyseven/selha-13845-yosemite-moka/a22184

Ooh tykkään näistä ihan liikaa ! Katselin eka pitkän tovin avokkaita ja baltsuja, mutta aloin miettimään, että niitä on tullut ostettua kesäksi ja muutama pari. Joten nämä nilkkurit oiskin ehkä valinta sateiselle päivälle tai muuten vaan viileämpään säähän. Lisäks nämä ois kivat, koska oon pikkuhiljaa (jep, vasta nyt) alkanut lämpeemään kiilakoroille. Ja noi sopii kyllä just hyvin omaan, vähän ehkä boheeminrentoonkin tyyliin. Tykkään ! :--)

Laura
40/557 | 

Jos olisin kenkäsuunnittelija, haluaisin suunnitella juuri nämä kengät ja olisin onnellinen lopun elämääni ne jalassa. En ole mikään kenkäfriikki, mutta tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä! Nämä on saatava ja näiden takia jaksaisin tepastella onnellisena tilanteeseen kuin tilanteeseen. Nämä ovat arjen sankarit ja juhla-asun rentouttajat! Tuntuu kuin koko vaatekaappini sisältö olisi rakentunut näitten varaan!

http://www.brandos.fi/swedish-hasbeens/combat-boot-85525-blue-nubuck/a22897

41/557 | 

Valmistujaiskengät edelleen puuttuu, aikaa enää kaksi viikkoa KÄÄKS! Nämä olisivat täydelliset fiftarimekkoni kanssa, toivottavasti arpaonni suosii :)

Mau
58/557 | 

No kokeillaan nyt uudestaan kun en ole varma tuliko kommentti läpi, eli siis nämä ovat lempparini:

http://www.brandos.fi/minna-parikka/tilda-berry/a30428

1. Säpinää asuun kuin asuun söpöillä popoilla

2. Nyöritys + tolppakorko = rakkautta

3. Minna Parikka <3

4. Ihana vaaleanpunainen väri!

5. Täydellinen pari ostoslakon päättymisen kunniaksi! (minä idiootti menin uutena vuonna lupaamaan ostoslakon 31.05 asti, voi tätä kenkäfriikin tuskaa:( )

59/557 | 

Olen ehkä vähän tylsä, mutta olen haaveillut jo vaikka kuinka pitkään Minna Parikan mustista Raquel-kengistä:

http://www.brandos.fi/minna-parikka/raquel-black/a30433

Kegän muoto on täydellinen, ja klassisuudestaan huolimatta mallissa on myös hieman likkisyyttä. Nämä oliisivat aivan täydelliet mustat juhlakorot, ja sopisivat suunnilleen kaikkien mekkojeni kanssa.

Alveida
67/557 | 

Mieluisin kenkämerkki oli aika itsestään selvä: Minna Parikka <3

Mutta sitten tuli vaikean valinnan paikka, Dahliat (http://www.brandos.fi/minna-parikka/dahlia-white/a30429) vai vaalenpunaiset Tildat (http://www.brandos.fi/minna-parikka/tilda-berry/a30428)? Molemmissa on puolensa: Dahliat ovat keveän, siron ja herttaisen oloiset, Tildat taas - no, VAALEANPUNAISET :) Ja niissä on sydämiäkin, awww!

Päädyin sitten kuitenkin Dahlioihin, sillä vaikka valkoinen väri on mulle hieman hankala yhdisteltävä, Tildat ovat liian söpöiset. Päätyisivät vain näytille kirjahyllyyn, eivätkä koskaan pääsisi kävelylle...

Sarka
74/557 | 

http://www.brandos.fi/fly-london/lil-141-505-mousse-indigo/a28459

Ensin kuului pieni vaimea kuiskaus kun näin nämä, ja kun isompana katselin niin kengät suorastaan huusi nimäeni!

Muutaman kesän ajan olen jo etsinyt gladiaattorihenkisiä kenkiä, ja aina oli joku pikkujuttu väärin. Nyt löytyi ne täydelliset, ihanat, suloiset, mahtavat kengät! Niissä on ihanat soljet ja ihana väri ja ihana muotoilu ja ihana korko.. Tiivistettynä: TAHDON!

Inthannon
81/557 | 

http://www.brandos.fi/lola-ramona/elise-1671-blk/a19261

Nämä ovat ehdottomasti lempparini. Tarvitsen hyvät syys-saappaat kun täällä briteissä syksy kestää melkein koko talven ja nämä ovat tyylikkäät ja kauniit kuin mitkä, mutta kun kesäkenkiä pitää katsella niin nämä:

http://www.brandos.fi/irregular-choice/tea-cakes-3921-5-black-e/a31433

on kyllä suosikit. On jo yhdet IC:n kengät ja ne on Ihanat, nämä on vielä paremman näköiset. Noilla kelpaisi juhlia läpi kesän!

100/557 | 

Nämä kaunkaiset olisivat T Ä Y D E L L I S E T Suomen kesään. Ja syksyyn. Ja talveen (kotona käytettäviksi) Ja kevääseen <3 :) IC <3

101/557 | 

http://www.brandos.fi/whyred/ecali-02wa7002-iron/a10678

Ei tarvinnut edes miettiä vaan tottuneesti klikata itseni ihailemaan näitä ihania,upeita ja äärettömän rouheita Ecali-kiilakorkoja. Olen haaveillut näistä jo reilun vuoden ja rakkauteni niitä kohtaan roihuaa edelleen - harmi, ettei Brandokselle ole tulossa kyseisiä popoja enää lisää (kysytty on, kahdesti). Tahdon nämä eikun tarvitsen nämä! Whyredin muotoilu osuu ja uppoaa aina: tämä pari on kuin veistos.

Jaana
102/557 | 

En nyt ole aivan varma tuliko toinen viestini perille kun jotain hämminkiä oli, mutta kerron uudestaan.

http://www.brandos.fi/menbur/ballesio-04412-97/a30666

Nämä kengät ovat suosikkini, koska toivoisin näkeväni ne tyttäreni jalassa kun hänen koulunsa päättyy. Meillä ei ole tällähetkellä varaa ostaa täydellisiä kenkiä lapselleni ja pienellä avustuksella voisin saada tytön iloseksi ja hänen asunsa täydelliseksi.

demonilaama
104/557 | 

http://www.brandos.fi/lola-ramona/angie-shoe-413030-black/a30486

Olen itseasiassa etsinyt juuri tällaisia korkokenkiä, sillä minulla on kesällä esiintyminen eräillä 50-vuotissyntymäpäivillä - tilaisuus ei ole kovinkaan virallinen, mutta kyseessä on hieman vanhoillisempi henkilö, joten en aio pukeutua niinkuin normaalisti teen (pidän punk-henkisyydestä ja muusta sellaisesta). Näissä kengissä yhdistyy kaksi elementtiä: ne ovat asialliset, mutta niissä on myös pientä särmää. :-)

Ellen
107/557 | 

http://www.brandos.fi/bronx/jucca-83732-c-10-sand/a22169 Okeei okeei,mä tiedän. Nää ei pysy mulla puhtaina kahta sekuntia kauempaa,varmaan puristaakin jostain,mun hirveät makkara varpaat näkyy tuolta,aika kuumatkin ehkä.Rumatkin jonkun mielestä,Mutta ku mä tahon! Aivan fantastiset kesäillan kengät. Ma tahtoo heti nyt! Kyllä mä kestän tuskat,kunhan noi on mun kaapissa ; )

Beatrix
121/557 | 

http://www.brandos.fi/sixtyseven/u7698-char-fuego/a19552

Tarviiko näitä edes perustella? ;) Nää on niin täydelliset kengät ettei ole tosikaan. LISÄKSI ne mätsäisivät täydellisesti mun ylppärimekkoon jossa on isoja kirkkaanpunaisia kukkia valkoisella pohjalla ja iso helma. Joudun vieläpä pitämään puheen koulun yo-juhlissa joten pitäisihän sitä olla mahdollisimman edustavan näköinen uusissa punaisissa kengissä ! Kaiken lisäksi nämä kengät varmasti parantaisivat elämänlaatuani ratkaisevasti ja tekisivät minut hyvin onnelliseksi ja iloiseksi. Olen istunut viime lokakuusta asti nenä kiinni kirjassa ensin ylppäreiden ja nyt pääsykokeiden takia ja ansaitsisin jo vähän hemmottelua. Huomenna tulee ylppäritulokset, joten todennäköisesti tarvitsisin myös lohdutusta ;)

Kimmy
124/557 | 

http://www.brandos.fi/lola-ramona/pippi-shoe-412291-white/a30474

oli hyvin vaikeaa valita oma lemppari, mutta tämä nousi omaksi ykkösekseni! :D

Perusteluita:

Kenkä on samaan aikaan puhdas ja juhlava, mutta pienet punaiset yksityiskohdat lisäävät särmää juuri sopivasti minun makuuni! :)

Lisäksi rakastan nauha yksityiskohtia, lisäilen kengännauhoja jopa svetareihin ja huppareihin! :)

Myöskin raidat ovat minua, ja ompelin juuri mekonkin, joka olisi kuin omiaan noiden kenkien kanssa :D

Ja piilo platformi = rakkaus, tarvitseeko sitä edes selittää? :D

laisa
126/557 | 

Sandaalit on vaan yksinkertaisesti helpoimmat ja mukavimmat kesäkengät kun tuuletusaukkoja löytyy reilusti! :-D

Baarin tanssilattialle niitä en kyllä laittais, kun varmasti seuraavana aamuna ois varpaat verillä jostain muusta kuin liiasta veivaamisesta... mutta rannalle, puistoon, kaupungille..:-)

http://www.brandos.fi/tamaris/28109-26-001-black/a23617

Krista
130/557 | 

http://www.brandos.fi/sperry-topsider/bahama-sp9443825-red/a29339

Suloisimmat purkkarit mitä oon tähän mennessä löytänyt<3 vaikka on jo pari vuotta tullut etsittyä niin yksiäkään tämmöisiä en oo saanut hankittua että nyt olis jo aika :DD ja aivan superihana punainen väri ja vähän tollai kulahtaneet :) kesäks ja vuosiks eteenpäin ihan musthave, sopii aikalailla kaiken kanssa ja varmaan ihaaanat jalassa<33

141/557 | 

Tossa siis yhdet aivan mahtavat ihanuudet niistä miljoonista! Rakastan just kaikkea tikkiä ja sit vielä tuo ketju sopii noihin aivan mahtavasti! Mun mielestä noi sopii varmaan aika paljon jokaisen vaatteen kanssa, ja kesällä varmaan ihanat ja käytännölliset (:

154/557 | 

Nämä melkein huitasivat naamaan selatessani, täydelliset ylioppilaspukuuni sekä siskoni häihin pukevani puvun pariksi! Olen jo jonkin aikaa melkein itku silmässä etsinyt kenkiä ja nuo olisivat TÄYDELLISET!

hellin
167/557 | 

http://www.brandos.fi/poetic-licence/wanda-wow-3933-2-tealspotty-b/a27939

Ihailen monia naisellisia ja tyttömäisiä korkkareita, mutta jätän ne suosiolla kauppoihin, kun tiedän etten tulisi käyttäneeksi niitä kuitenkaan. Näissä on sopivan matala korko, tämän hetken lempparivärini, ovat söpöt ja naiselliset ja ihanan sekavat. Olisivat väripilkku enimmäkseen tylsiin vaatteisiini, kävisivät arkeen ja juhlaan.

prita
173/557 | 

http://www.brandos.fi/rocket-dog/ownit-553301-2-blk/a32357

Haaveissa on hankkia jotkin sirot ja suhteellisen yksinkertaiset kengät, jotka pitävät kesäpäivien askeleet kevyinä ja ne pystyisi yhdistämään moniin erilaisiin asuihin. Ja mikäs sen kevyempää ja sirompaa kuin kukkaset!

Oikeastaan yllätin itseni tykästymällä mustiin versioihin näistä kengistä vaikka vaihtoehtona olisikin kenkiä koskeva rakkausvärini (kansankielellä siis valkoinen). Vaihtelu virkistänee :)

Jossuv
177/557 | 

Kesän lempparikenkä olisi ehdottomasti täydellisesti istuvat mustat ballerinat. Esimerkiksi nämä: http://www.brandos.fi/marc-opolo/12-mw-2692-990black/a23753 Klassinen malli, jossa kuitenkin on hieman jujua. Vaikeaa on löytää täydellisiä ballerinoja, etsintäni jatkuu yhä... Lahjakortilla voisi noita linkkaamiani kokeilla, uskoisin että olisivat etsimäni kengät. Hinta vaan huimaa.

sanna
180/557 | 

Toms: Passport Class/Women's

Artikkelinro: 45445

Haaveilin Tomsseista vuosia sitten, kun niitä ei suomesta vielä saanut. Jätin sitten palautetta erään Brandos- firman laatikkoon ja kauanhan ei kestänyt kun niitä sieltä jo löytyi! Samalla postilla toivoin myös Sanukeja ja ylipäänsä eko vaihtoehtoja lisää, ja mielestäni ne ovatkin lisääntyneet. Tomssit sen sijaan on minulta vieläkin jostain syystä ostamatta, aina joku lapsi tarvitsee uuden haalarin tms. ja äiti.. niin äiti ei varsinaisesti tarvitse kenkiä. yhdet Tomssit kuitenkin ehkä?

184/557 | 

iron fistin kengät saavat aina kuolan valumaan näppikselle ja tekevät mielen heikoksi. : D onko se nyt sitte hyvä vai huono juttu olla rahaton, muuten omistaisin jo koko valikoiman!

lempparin valinta osottautu yllättävän vaikeaksi, mutta päädyin kuitenki wolfbeater platformeihin (http://www.brandos.fi/iron-fist/wolfbeater-platform-ifl0065-platf-blkred...).

en ole kovin tyttömäinen tälläytyjä ja se tuottaa joskus vaikeuksia löytää asusteita, jotka ovat naisellisia mutta hillittyjä. sama pätee kenkien suhteen ja tämän takia iron fist on kuin vastaus rukouksiini. kyseiset kengät valitsin sen takia, koska mielestäni ne ovat todella upeat, rajut, tyylikkäät ja kun on tällainen alle 160 senttinen tappi, korot jalassa yletyn paremmin pusuttelemaan avokkiani. : D

Jampula
193/557 | 

Nämä on tainnut olla parin muunkin suosikit täällä tällä hetkellä, vaan eipä ihme, kun ovat niin ihanan syötävän väriset ja suloisen malliset. :)

http://www.brandos.fi/poetic-licence/apple-pie-3914-2-mint-a/a27925

Värin takia näihin varmaan ihastuin, olisivat niin ihana piristys muuten aika perusväriseen kenkäkokoelmaani. Myös pallokuosi on ihana. Nämä jalassa kesäni olisi varmasti yhtä hymyilyä.

Jassukka
196/557 | 

http://www.brandos.fi/menbur/hopper-04565-97-beige/a30757

Päätimpä vastoin tapojani osallistua kilpailuun ja niimpä menin katselemaan kenkiä Brandosin sivuilta... Ah voisin kotiuttaa niistä kengistä melkeen mitkä vaan meille. Mutta selaillessani iskin silmäni yhtiin shuloisuuksiin <3 Nämä todellakin sopisivat rippijuhlamekkooni, joka on kyseisten kenkien värinen. Ihanat kengät, jotka täyttivät ehtoni siitä että niissä on oltava kiinnitys ja ne vielä kaiken suloisuutensa lisäksi sopisivat shampanjanväriseen unelmamekkooni.

201/557 | 

Selasin sitten turhaan montakymmentä sivua, vaikka ne täydellisimmät ja upeimmat olivat jo ensimmäisellä! :D Valintani kohdistuisi siis näihin: http://www.brandos.fi/bullboxer/136286060-nero/a29231#

Kamalaa myöntää, mutta pitkävartisempia kenkiä minulla ei vielä olekaan, keväästä syksyyn kuljetaan ballerinoilla! Ja kaikenlisäksi, tuollaisista olen haaveillut jo pienen ikuisuuden. Näyttäisivät niin ihanilta pillifarkkujen kanssa. ♥ Saati sitten mekkojen!

laura123
203/557 | 

http://www.brandos.fi/vagabond/amalfi-3134-001-20-black/a26406

ihanat täydelliset kesäkengät! <3 kenkäshoppailu on aina itselleen niin tuskaa suuren jalan vuoksi, vaikka se ihanaa asiaa sinänsä onkin... :( lähes koko elämäni olen joutunut tyytymään niihin rumimpiin ja ainoisiin malleihin joita kaupoista on löytynyt enkä ole päässyt edes unelmoimaan ihanista kengistä ja kenkien ihanuudesta! onneksi asiat ovat alkaneet mennä parempaan suuntaan, ja nyt löytyy jo aika hyvin itseni kokoiselle jalallekin ihania kenkiä! kengät tuottaisivat suunnatonta iloa, sen voin taata, ja kyllä kesä noilla kävellessä sujuisi! ;)

r
205/557 | 

http://www.brandos.fi/dkode/oasis-28239-001-blackgrey/a29904

Tämä kenkä pari on kyllä suosikkini niistä Brandoksen kengistä, joista löytyy minun kokoani. Olen korkokenkiä rakastava, mutta 35 kokoisia kenkiä ei vaan löydy pikkukaupungista, eikä yliopisto-opiskelijalla ole varaa lähteä ostamaan Helsingistä kalliita kenkiä. Kävelen siis kesät talvat matalissa liian suurissa kengissä ja toivoisin jaloistani löytyvän ihanat vintage-tyyliset korkkarit. Ne muutama pari sopivahkoja korkkareita, jotka omistan, sijaitsevat arvopaikalla kirjahyllyssäni. Joten kengille löytyisi kyllä erittäin rakastava ja huolehtiva koti. :) Kengät kävisivät niin ihanasti lähes asuun kuin asuun, mutta haaveilen niitä pidettäväksi ihanien kapeiden tummansinisten farkkujen ja sinisävyisen pikkuruutukuvioisen lyhythihaisen rusettikauluspaidan kanssa.

213/557 | 

Valintani olisi ehdottomasti Minna Parikan Raquel http://www.brandos.fi/minna-parikka/raquel-black/a30433

Minna Parikan kengät ovat mielestäni taivaallisia ja kauniita. Kaiken lisäksi ne ovat valmistettu Espanjassa, maassa, jota rakastan ja jossa muu perheeni asuu.

Olen jo todella kauan uneksinut näistä kengistä (kirjaimellisesti nähnyt unia), mutta opiskelijana minulla ei ole niihin varaa. Vaikka olinkin onnekas ja sain kesäksi työpaikan, suuri osa ansioistani kuluu kaikkeen muuhun paitsi itseni hemmotteluun.

Tällaisella lahjakortilla saisin potkun säästää edes hieman ylimääräistä ja hankkia itselleni nämä kauan uneksitut kaunottaret.

Joskus hamassa tulevaisuudessa olen myös päättänyt, että nämä ovat tulevat hääkenkäni. Ja mustina tietysti.

RiikkaM
214/557 | 

Huhtikuun alussa kävi pieni vahinko (entisten) lempikorkkareiden kanssa ja lopputuloksena oli katkennut akillesjänne... :)

Muutaman viikon päästä pystyn toivottavasti jo kävelemään normaalisti ja pian uskaltaudun taas koroille, ja tällöin uudet, Irregular choicen ihanuudet varmasti voisivat auttaa minua saamaan pahat muistot entisistä korkokengistä pois mielestä :D

http://www.brandos.fi/irregular-choice/flick-flack-3614-03g-black/a10297

Riinu
218/557 | 

http://www.brandos.fi/minimarket/leather-sandal-6404209000-mixed/a30619

Minimarketin kengät ovat juuri täydelliset kesääni! Voin kuvitella helteisen päivän kaupungilla seuranani ystävieni lisäksi hauskat sekä mukavat(?) Minimarketin sandaalini. Mustien sukkahousujen kanssa kengistä on iloa myös hieman viileämmillä keleillä. :)

H-A-L-U-A-N nämä! Kliseistä klisein; TÄMÄ on rakkautta heti ensi silmäyksellä. :)

219/557 | 

http://www.brandos.fi/ugg-australia/arianna-3059-5031-espresso/a26028#

Kenkien suhteen olen kyllä totaalisen käytännöllisorientoitunut, sivuja selatessa mietin vain mitä olisi mukava käyttää. Millaisilla kävellään baarista kotiinkin ja millaiset haluaa vetää jalkoihinsa päivästä toiseen. Valitsin sitten nuo Ugg Australian mokkaiset sandaalit kauniin värin ja kevyen mallin takia. Noi olis varmaan ihan huikeat jaloissa! Hehhee, taidan olla vähän tylsimys... mutta toisaalta menee jatkuvasti hermo siihen, että eteisessä on kenkäpareja, joissa kaikissa on jotain vikaa!!

apina
220/557 | 

http://www.brandos.fi/blink/blaine-601030-b-3-red/a22481#

Nois ois kivan söpöt kengät kesäks tälläselle tennarien suurkuluttajalle :D mutta jos ne kuitenkin ois liian kaposet tähän mun aika leveään jalkaan niin mä varmaan nappaisin tomssit

http://www.brandos.fi/toms/printed-organic-cot-classwomen-1032b10-faces/... tai ihanan keltaset puumat http://www.brandos.fi/puma/lazy-slip-on-351495-006-yellow/a26659

huomasin että nää valinnat lähti taas vähän 'epätyttömäisemmälle' puolelle mutta eipä voi mitään :D

Time
225/557 | 

http://www.brandos.fi/francesco-morichetti/23277-azteca-fuxia/a28913

En juurikaan kirkkaasta pinkistä välitä, mutta näiden kenkien kohdalla olen enemmän kuin valmis tekemään poikkeuksen. Kengät ovat kuin taideteos kauniisti kuvioiduilla kiilakoroillaan ja mokkapyörteillään. Nämä kengät kruunaavat kesätyylin värikkyydellään ja energisyydellään. Jos ei arpatuuri ole myötä, taitaa silti olla edessä näiden unelmakenkien kotiutus.

LeLe
239/557 | 

http://www.brandos.fi/hunter/original-tall-23499-red/a4247

Hunterin saappaathan on klassikot ja tuo pidempi malli tekee jalastakin kauniin näköisen, eikä punaisella värillä nyt vaan voi mennä vikaan!

Oon jo useamman vuoden tallustellut tylsillä mustilla kumppareilla, joiden sisäpohjakin on ihan rutistunut epämukavaksi. Nyt olisi siis kyllä aika saada ne todelliset vuosikausia kestävät kumpparit ja siitähän Hunterit tunnetaan. Eli vielä tiivistettynä miksi ovat lempparini: kestävä, kaunis ja punainen :)

Laura
240/557 | 

http://www.brandos.fi/apepazza/ponza-camoscio-501370-corallo/a28842

Kauniit kuin karkki ja tuovat ison, pehmeän värikkään ja liehuvan huivin kanssa sopivasti maustetta kesän vaatetukseen. Oranssikin taipuu yllättävän moneksi, varsinkin tänä kesänä kun värejen yhdisteleminen ennakkoluulottomasti on kovassa huudossa. Kaikenlisäksi näillä kesäkengillä on helppo ja kevyt viilettää niin kaupungin mukulakivillä kuin puistojen nurmikentilläkin. :)

minora
245/557 | 

http://www.brandos.fi/united-nude/mono-jane-black/a7216

Nämä ovat kuohuttaneet mieltä jo pitemmän aikaa. Eleettömyydessään aivan täydellisen ihanat ja erikoiset. Eikä materiaalin takia tarvitsisi pelätä pientä kesäsadettakaan, kaataisi vain ylimääräiset vedet ulos monosta ja jatkaisi matkaa. Värejäkin löytyy monia, kesäisempiäkin vaihtoehtoja kuin tämä klassillinen musta. Täydelliset!

Nina
246/557 | 

Edellisestä kommentista jäi sähköpostiosoitteeni!

http://www.brandos.fi/united-nude/fold-mid-rainbow-elastic/a29764

Nyt on niin hurjat värit kengissä, että huh!!

Olen viimeisen vuoden ajan tehnyt muodonmuutosta ainaisesta “mustiaisesta” värien maailmaan ja näitä pareja olen kuikkinut Brandosin sivuilla säännöllisesti! Sateenkaaripopot yhdistäisin yksiväriseen kesämekkoon tai peräti farkkushortsien kanssa.

250/557 | 

Surullisen suuriin kavioihini löytyi kuin löytyikin ei-liian-röyhelöiset-tai-pitsikkäät vaan sopivasti naiselliset tallukkaat. Näillä pärjäisi vähän huonommallakin säällä varpaiden kastumatta...

Hannis
253/557 | 

http://www.brandos.fi/draven/starlett-peep-toe-pump-swdr187-whtblk/a25353

Ui miten julmaa, kun saa niin monien ihanuuksien joukosta valita ainoastaan yhdet! :D

Nämä herättivät mielenkiintoni täysin! Rakastan rusetteja ja pilkut tuovat pirteyttä ja leikkisyyttä mukaan. Voin kuvitella tepastelevani nämä kengät jalassa kesäkatuja pitkin punaisessa mekossani! Ah, rakastan kesää, kun silloin on mahdollista käyttää kaikenlaisia ihanuuksia jaloissa! <3

254/557 | 

Surullisen suuret kavioni löysivät Brandoksen sivuilta syvän violetin sävyiset kaunottaret---ja oikeaa kokoa! Mystisen ja kuulaan kesäyön valossa näillä kengillä olisi ihana köpsötellä, vaikka sitä unelmien prinssiä tapaamaan...

256/557 | 

Brandoksella on niin suuret valikoimat, että tuotti vaikeuksia valita vain yhdet. ;)

http://www.brandos.fi/miss-sixty/reanna-q01310-le9635-c01300-red/a30695

Tämä kesä on värikäs, joten valitsin väriksi punaisen. Klassinen kaunis malli, kävisi sekä farkkujen, shortsien, sekä mekkojen kaveriksi. Peeptoe antaa värikkäiden kesävarpaiden kurkistella ja platform antaa tukea, joten ovat miellyttävät jalassa. =)

Saija
259/557 | 

Laitan kommentin siis vielä varmuuden vuoksi uudelleen..., kun jumitti eilisen lähettämisen yhteydessä.

Julma tehtävänanto :) En yksinkertaisesti pystynyt valitsemaan näiden kahden väliltä. Molemmat yksinkertaisesti kirkastavat taivaan, saavat tanssahtelemaan ja hymyilemään jokaiselle vastaantulijalle. Hurmaavat ja ne niin huutavat päästä jalkoihini!!

http://www.brandos.fi/lola-ramona/lizzie-shoe-412511-blackwhite/a30476

Ja nämä olivat sinunkin valinnoissasi:

http://www.brandos.fi/draven/starlett-peep-toe-pump-swdr187-whtblk/a25353

Minttunen
260/557 | 

Moikka!

Tässä oma valintani:

http://www.brandos.fi/friis-company/trice-1118134-001-blk/a21533

Olen jo pidemmän aikaa koittanut metsästää toimistomaailmaan sopivia ballerinoja, jotka eivät kuitenkaan ole tylsät perusmustat, vaan niissä on myös joku juju. Ja tottakai, nainen kun olen, kaikki kiiltävä on mieleen ;) Eli tämä pari lähtisi ainakin heti matkaan! Ei tarvisi enää ulkokengillä hiihdellä pitkin toimistoa jalat märkinä...

269/557 | 

Näissä yhdistyy ihan mahtavsti klassinen korkokenkä ja ihana kesäinen leikkisyys, piristävät asun kuin asun! Ja ovat kuulemma vielä hyvät kävellä..

270/557 | 

Näissä yhdistyy ihan mahtavalla tavalla klassinen korkokenkä ja kesäinen leikkisyys, piristävät asun kuin asun! Ja ovat kuulemma vielä hyvät jalassa! :)

Heidi
282/557 | 

Olipas homma, ihanuuksia oli vaikka muille jakaa, mutta lopulta nämä vaaleanpunaiset popot veivät sydämeni: http://www.brandos.fi/rocket-dog/maxwell-553259-13-pink/a32344

Näyttäisivät aivan ihanilta ruskettuneissa jaloissa ja luultavasti kävelisin nämä jaloissani päin seiniä, koska katsetta ei kengistä voisi irrottaa :) Kiilakorot ovat minusta aivan ihanat ja karkkiväreistä tulee plussaa!

pala
298/557 | 

http://www.brandos.fi/flipflop/serengeti-103230000-tumbled-black/a31110

Olen jo monen monta vuotta etsinyt matalapohjaisia sandaaleja, jotka huutavat nimeäni, mutta eipä ole tullut vastaan. Vaatimukseni saattavat olla melko kovat, sillä sandaalien tulisi olla mustat, nahkaiset, tukevat ja ei liian korkeavartiset. Jalkaterän päällä pitäisi olla riittävästi remmiä ja rensseliä, koska jalkateräni on makuuni liian luinen, mutta ei missään nimessä mitään RUMIA solkia. Potentiaalisia ehdokkaita on tullut vastaan, mutta aina on homma kaatunut bling bling-solkiin.

Noh, tässä olisi nyt vihdoin oikein passelit Serengetit. Ja nuo nauhat ehkä lieventäisivät tällaisen vannoutuneen tennaritytön siirtymää hieman avonaisempiin popoihin.

Palkkapäivää odotellessa (ja sitä lahjakorttia :D)!!

Näytä kaikki kommentit (557)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla